3478
  • RangeR
    http://dox.uw.hu/ inen lehet pótolni a crc hibás file-okat, de viyázni kell a köcsögrépával, mert 1 ÓRÁRA szól a regelés! Ekkora türhő gyereket még életemben nem láttam! 1 órára szól a 160+áfa! És még ő akar visszatérni!
  • GaVino
    Valóban crc a vng-dow1.08 - ha vkinek jól megvan, közkincsé tehetné.
  • Ridley
    mán nekem is jön a 100%-os tuti, déu-este attack!!!!
  • RangeR
    wandoo.try.hu vng-dow1.08 file crc, letöltöttem 3x egymás után. Úgyhogy ha nem javítják, akkor tuti nem fogsz gamolni vagy mitcsinálni vele 1 óra múlva, hacsak nem szerzed be máshonnan.
  • NST Demo
    wanadoo.atw.hu játékok szekció 2 :)
  • robotnyk
    nekem ez is megváltás, adslt nem építenek ki erre
  • maniac001
    Honnan?
  • JohnnySmith
    Most keltem bazzz!
    Kezdtem tölteni:D
  • Hmuda
    Hagyd már ezeket a hülye várakozós oldalakat, mert ritka szarok. :P
  • NST Demo
    Most perpill éjjel szenvedtem , mert amikor megláttam hogy kijött az ftp-n még nem vót fenn :DDDD
  • [NST]Cifu
    Demo is az ilyenektől szenved, hiába mondom neki, hogy szálljon le a Chello-ról :)))
  • robotnyk
    amíg nem jön eredetibe, kipróbálnám, de regglre jött a mail, hogy le vagyok korlátozva. most mondjam hogy éreztem? :)
  • sorted
    wandoo.try.hu -n már rég ottvan..1 óra..én már gamolok vele..
  • grebber
    Torrent
  • NST Demo
    Yess végre :D
  • Hmuda
    Elvégre egy ember ha este beindít egy letöltést akkor nem akar arra ébredni, hogy a játék fele 404-es fileokban jött le.
  • Hmuda
    Nem is mondtam, hogy nincs fent. Már alapból a file-t kellene szedni. Meg a hiányos file-okra sincs kifogás. Szar az oldal és kész.
  • st4n
    Ha 404et ír az nemjelenti azt hogy nincs fent, csak újra kell próbálni az adott fájlt.
  • insp
    Kíváncsi vagyok, milyen sztorija lesz a játéknak!
  • Hmuda
    A WCO szar. 404 meg hiányos fájlokat szedet le. Az az oldal haldoklik.
  • st4n
    WCO-n tölthető!
  • insp
    Yeah! A demo nagyot ütött!
  • Alblink
    Valaki tud mondani egy linket ahol angolul torrentfile-kent fent van.elore is koszi
  • toMpEr
  • toMpEr
    Warhammer 40K Dawn of War (c) T-HQ by VENGEANCE
  • NST Demo
    Hát sajnos nem , az angol nyelvűt ki tudja miért de nem nagyon rakják ki sehová . A némethez meg valószínüleg nem teszik elérhetővé az angol nyelvpakkot :(
  • Alblink
    Németul mar leszedheto 1800mb,ha azt leszedem nem lehet valahogy angol patchal angola valtoztatni?
  • z3d
    ezzel nem vagy egyedül
    asszem megyek letolom a gépet hardban skirmishben . . . ha ló nincs . . .
  • NST Demo
    Dawn of War-t akarooook MOST
  • robotnyk
    ezt most komolyba? :)
  • [NST]Cifu
    Úgytünik akkor a 24.-e az európai megjelenés, akkor én voltam tévhitben...

A crack és a játék megjelenése pedig ritkán van hatással egymásra, pl. a Doom3 napokkal elöbb játszottam, mint a boltok polcain megjelent volna, más játékok esetén meg hónapok kellenek a rendes töréshez... :D
  • z3d
    majd meséld el milyen :)
  • mnorbi
    http://tothegame.com/game.asp?id=3024
    en mar meg is rendeltem canadabol. 3 napja kint van usaba...
  • z3d
    a 24i megjelenést én is olvastam de akkor a német törés hogy jelenhetett meg?
  • robotnyk
  • [NST]Cifu
    Milyen időszámítás szerint? Mert 24.-én jelenik meg (mifelénk még csak 22.-e van)... :)
  • mnorbi
    én se ertem mivan... 2 napja kint van és semmi törés meg lehet nem lehet megtörni ?
  • z3d
    Alig bírom kivárni argh . . . .
  • NST Demo
    A SilentGate nevű német csapat már megtörte , de nincs benne az angol változat , csak a német , a kinai és az angol nyelv könyvtára rajta van a cd-n csak éppen üres . Ezt irták az Nforce fórumain .
  • mnorbi
    soha nem törik már meg ??