3478
  • [HUN]PAStheLoD
    hát énis nagyon remélem ... a warhammeres könyvemet már elolvastam most csak ülök és várok ];
  • NST Demo
    Azon én már túl vagyok :) .
  • NST Demo
    Na jó feladom remélem eldöntik hogy mit akarnak :) .
  • [HUN]PAStheLoD
    áhh :D jó hogy nem ma jön , akkor egy sort nem tanulnék :D
  • NST Demo
    CENZÚRÁZVA CENZÚRÁZVA CENZÚRÁZV+%#****SSZA MEG :DDDDDDDDD
  • [HUN]PAStheLoD
    standard ellen nem izgalom :D

itt 20-adikát írnak :)
  • NST Demo
    Az a jó . Tényleg nekem nem nagyon volt türelmem kivárni hogy olyan bazi seregeim legyenek , mindig kicsi de jól feltápolt osztagokkal operáltam két szakasznyi tápolt gyalogos plusz tank hadtest és készen volt a Standard ellen :) .
  • [HUN]PAStheLoD
    brühüühühühühüh :(((((((

itt szept 24-et írnak ..
  • [HUN]PAStheLoD
    nézi :)
  • NST Demo
    Na egen . Nforce-t nézi valaki ?? :D
  • [HUN]PAStheLoD
    elvileg MÁRA ígérték .. 12 óra az eltolódás ha jóltudom .. majd kiderül holnap ..
  • NST Demo
    Annak idején nekem kényszerből kellett váltanom , mert a PIII-as alplapom elhalálozott és muszáj volt vennem valami cuccost hogy ne legyen fennakadás és egy MSI KT4VL lett a nyertes :) . De hogy ne csak off legyek : JÖJJÖN MÁR A DOW :DD
  • [HUN]PAStheLoD
    hát kapásból nekem se , de én nagyon meg vagyok elégedve ezzel ami most van .. asus a7n8x-e deluxe wifi edition .. minden van rajta ami kell és csak 31 K volt ...
  • NST Demo
    A soundstorm az zsír :) . Sajnálom hogy anno nemsikerált olyan alaplapot vennem amin az volt :(( . Most is figyelgetem hogy nemsoká kijön az nforce4 az SS2-vel, de nem naon lesz száz ropi egy 939 tűs A64-re :(( .
  • [HUN]PAStheLoD
    10K köül lehet ..
  • [HUN]PAStheLoD
    én csak azért léptem ki vagy 3x hogy megnézzem az introt :]
  • NST Demo
    LOÁL és mennyiért vesztegetik ? :)
  • [HUN]PAStheLoD
    érdekes :)
    nekem zsír új sp2es winnel minden faca .. alap driverk amik abba vannak .. igaz gef4-em van meg nForce SoundStorm
  • maniac001
    Amúgy ha a demót feltelepíted, először nem lehet átléptetni az intrót csak utána.
    Mondjuk szerintem nem is érdemes :-))
    Ez a játék szvsz szarrá ver mindent. Én ma rendeltem elő a CD galaxisban...
  • NST Demo
    A második kérdésre a tipp , állítólag GF mx440 tulajoknak csinálja ezt a gamma , itt is leírták már hogy mi a megoldás azthiszem ( gondolom a legújabb forceware ). Nekem ez az ESC-es dolog akkor kezdett működni amikor új drivert raktam fel az Audigy2 hangkártyámhoz ( amógy gőzöm sincs hogy a kettő hogy függ össze de mind1 ) .
  • [HUN]PAStheLoD
    a hiba az ön készülékében van ..
  • hen-tes
    holnap Ű? :o
    jajjö

esc-re nekem nem reagált :o

akkor a 2. kérdés még fent áll

"amikor elindul a játék olvashatatlanok a szövegek a menübe, csak akkor jön rendbe ha elindítok egy játékot, és ha utána megyek a menübe akkor jó :\
    "
  • gothic1

Az intróból nem lehet kilépni ? :\

ESC

amikor elindul a játék olvashatatlanok a szövegek a menübe, csak akkor jön rendbe ha elindítok egy játékot, és ha utána megyek a menübe akkor jó :\

Gözöm sincs, nekem OK, erre talan mas tud valaszolni.

utolsó: mikor jön a teljes ? :)

Elvileg holnap.
  • hen-tes
    értem :\
    na akkor még egy két kérdés
    lehet hogy voltak már, de én nem láttam :P
    szal
    Az intróból nem lehet kilépni ? :\
    amikor elindul a játék olvashatatlanok a szövegek a menübe, csak akkor jön rendbe ha elindítok egy játékot, és ha utána megyek a menübe akkor jó :\
    utolsó: mikor jön a teljes ? :)
  • Hmuda
    #681 :P
  • hen-tes
    relicet honnan ? :D
  • [HUN]PAStheLoD
    akkor énis ..

itten .. még csak 27 , de mingyár dobok fel megin 20at
  • Ferro_TwL
    Johetne mar a jatek nekem naygon bejott:)
    Addig par kep:

• robotnyk
    én meg örülök, hogy végre ez egy klasszikus, építgetős stratégia, az ilyen rpgvel elcseszett, újabban divatos fejlesztésektől kifordul a belsőm :) (pl Spellforce)
  • [HUN]PAStheLoD
    hogy lehet a reinforc-et meg ilyen egyéb dolgokat betenni ilyen "villogásba" overwatch -nak írja asszem a gém .. hogy jobb klikk pl a chapel barakkba az űrgárdistákon és akkor azt gyártja folyamatosan ..
  • JohnnySmith
    ELMEBETEG!
  • [HUN]PAStheLoD
    C&C -ben egyszer játszottunk 2v2-t 8 óráig ... több ezer egység részvételével minden oldalon ... el akartam menteni a replayt de lefagyott :D
  • [HUN]PAStheLoD
    neeem , kell hozzá stratégia is .. hacsak nem vadbarmokkal játszol valami WCG-n ahol majd az számít ki a kockább és ki tudja jobban a hotkeyeket , meg ilyenek .. de egy jó társaságban (lan on pl. a haverokkal) én biztos vagyok benne hogy órákig fogunk egymásnál mészárolni egy nagyobb pályán ;>
  • [NST]Cifu
    Pont ez a bajom a DoW (meg a C&C és társai) multijával: minimális stratégiai érzék kell hozzá, inkább azt kell elsajátítani, hogy minél gyorsabban klikkelges...
    Ha legalább ezt az átkozott építgetős részt kihagyták volna...
  • [HUN]PAStheLoD
    megin játszottam egy 3v1 -et .. 1770 ork halott 150 körüli saját veszteség ... jó ez a játék :D

már csak 1 nap ;>
  • [HUN]PAStheLoD
    na most aki kibírja a jól bevált rushomat Zero Hourba azzal nemjátszok mert tutira elpáhol :D
  • [HUN]PAStheLoD
    demoba nemlehet .. de olvass visszább a #640ig és ott megtudod hogy mégis hogylehet ;]
  • Hmuda
    Demoban nincs relic. A lenti képeken fájlátyírásokkal meg ilyenekkel hozták elő őket.
  • mnorbi
    eg lama kérdés : hogy tudok terminator egységet gyártani, valamo recaptured relic kell hozza. ami elméletileg citrom sárga a térképen de sehol sem látok olyat...
  • Ferro_TwL
    Sose ertettem mi baj a rush-al. Ha lama ellen jatszol akkor elvesziti az elejen, ha normalis player ellen akkor visszaveri a rush-t es az egesz jatek alatt vegig izgalmas csata megy.

Kar hogy nincs a demo-ban Chaos en a betaban azzal toltam naygon csiptem oket, ugyis a jatekosok 80% Emberekkel volt:)