3478
  • I.C.ram
    A 3. pályára milyen taktikát tudtok ajánlani?
  • AnarchoiD
    a beta utan kicsit jobb grafikara szamitottam ... de igyis elvezetes ;)

• robotnyk
    898ban ír pluhi valami DXT textúratámogatásos szívásról, az ati ikonon belül lehet valahol állítani, kérdezz rá pontosan, hátha azzal kínlódsz te is
  • NST Demo
    JAJJ !!! CSAK AZT NEEEE !!!! ÁHHÁHÁHÁHHHÁÁÁÁÁÁ ! Én is ettől féltem :((( .
  • grebber
    Wazeg nagyon behalt ez a Wanadoo remélem minnél előbb csinálnak vele valamit mert már akarom tolni.
  • Tatyla
    Próbálkozz egy rendszer újratelepitéssel!
  • NST Demo
    Hátbasszus , az alaplapi hangcuccal is fagy , készen vagyok teljesen . Nem értem mi az isten tökéért fagy ki , másnak is csinál ilyet akinek mondjuk Ati 9600XT videókártyája , SB Audigy hamgkártyája és esetleg Realtek ALC650 alaplapi hangvezérlője van . Mert először a videókártyára gyanakodtam , de a Catalyst 4.5-től 4.9-ig , mindegyig driverrel fagyot , aztán kipróbáltam hogy a hangkártya driverét ( az Audigy2-ét ) frissítem , nah ugy ment egy darabig , de aztán az is elkezdett fagyogatni . Aztán kipróbáltam az alaplapi hangcuccal is , és azzal is fagy , egyszerűen nem tudom hol lehet a hiba :(((((((
  • CB SNIPER #911
    ehh köszönöm idegen :D
  • Damned One
    Próbáld meg úgy hogy kikapcsolod a norton firewallt, meg a norton antivirust....
    Úgy talán jó lesz.
  • CB SNIPER #909
    hy
    lenne egykis gondom ha valki nyomja campaign-be nem cak multiba az pls segitsetn a 4. mapon "elakadtam"mindent megcsináltam amit leirt az objectiv-be kinyirtam azt a bizonyos orcot és a bázist is ...és nem akar továbbengedni sehogy sem... a képernyö tetején meg ilyesmit ir ki hogy :Fatal scar error-executive paused.. mondjuk lehet hogy ehhez esmmi köze hozzá :D :)
    elöre is thx
  • NST Wolund
    Hallod ez fenyeget minket baz :-))))))
  • [NST]Cifu
    Legfeljebb megkérem a moderátorokat, hogy bannoljanak titeket, és ugye tudod, hogy csak egyszer kell kihúznod a gyufát....
  • [NST]Cifu
    Kép közepes távolságból, illetve kép közelről. Hát közelről tényleg csak homályt látni, ez tény...

Van még egy rossz hírem: a demóban lévő módszer él, tehát nem lehet a kijelölést úgy 'félrerakni', hogy valahova a képen bal egérgombal klikkelsz...
  • NST Wolund
    Innen nem tud törölni szal ne fetrengjél már a porban előtte Muki :-)))
  • NST Wolund
    Jah tényleg aszonta hogy ez a game nagyon szép meg nagyon jó de nem WARHAMMER játék, mert az egység managment a WH40K univerzum megerőszakolása , és ki hallot már olyat hogy pl. egy űrgárdista csapatnak építkezni meg fejlesztgetni kell mint a C&C ben ? :-)))
  • JohnnySmith
    Cifu azt mondtad Warhammer szar nem ? (ja és Alfa is csúnya elölről a Volvo 850 meg szép)
    LOOOL
    Csak vicc Cifu. (nem baszogatás)
  • JohnnySmith
    Na szal akkor nekem is kell (elég ha kiírod 1x) aztán hent

• maniac001
    Még valami.
    A bétában le lehetett venni a kijelölést az egységekről egy bal egérklikkel valahová, a demóban nem.
    Itt hogy van?
    Kurvára idegesítő volt a demóban.
  • maniac001
    Köszi.
    nagyon full.
    Csinálhatnál a fallen city törmelékeiről (a falak tövében lévő sötétszürke) is egy nagyon közelit és megy a tequila :-))
  • maniac001
    A textúrák dds formátumúak.
    Először ki kell csomagolni a w40kdata.sga-t és tudod cserélgetni a decals könyvtárba megjelenő *.dds fájlokat.
    Van ami 342kb, van 171 és 86kb-os is.
    Ez a demóra és a bétára vonatkozik.
    A full lehet hogy más lesz.
  • pluhi
    Kipróbáltam a cuccot. Némi szivásom volt a DXT texturatámogatásnál, de megy most már jól. Nagyon tetszik, a grafika király és gyors, hangoknál sincs probléma. 4.9 Catalyst, 5.1 Nforce driverek. Úgy tűnik hosszú idő után ez lesz az első RTS, amihez le is ülök játszani.
  • NST Demo
    Uhh 6 cd az lehet hogy húzós lesz most hogy így utána gondolok hozni kéne 3cd-t még asszem .
  • robotnyk
    Cifu, Ferro, köszi a választ
    3ból 2, nem rossz arány :)
  • NST Demo
    LOÁL :D
  • [NST]Cifu
    Robotnyk:
    -van direct ip-s multi?
    Van.

-skirmishben mennyi pálya van?
    21db (2 fősből 5db, és 4-4db a 4/6/8 fősből)

-van pályaszerkesztő?
    Eleddig nem találkoztam vele.

Maniac001

Tessék gyorsan csináltam 3 képet:
    Space Wolves Tactical Space Marince Squad
    Eldar Biel-tan Howling Banshee squad és Farseer
    Da Boyz...

Grafika minden fullon, 4xAA, 16xAF, 1024x768, és sajnos átlag 7-12FPS így. Szóval sajnos ki kell kapcsolnom az AA-t...
  • NST Wolund
    Aszondják van Direct IP-s multi úgyhogy ma lesz Hent Elek Na mennem kell írd akkor ki JóL , ja és nehogy 16 ig maradj bent . . .
  • NST Demo
    Hát b+ jah jó akkó 2x kell .
  • NST Wolund
    Ilyenek miatt fogok mostmár tényleg bemenni P.Kornéliába .... Komolyan
  • NST Wolund
    Nekem hogy lenne lent bazz + ? ! ? Nem mondtam hogy lekorlátoztak . . . . Hát baz +
  • NST Demo
    Csak 1x kell megírni , fut cd-nélkül iss :) . Vagy neked nincs lenn ?
  • NST Wolund
    Cifu aszonta ma már mindenképpen szívni akar idétlen orkjaival multiban szal szvsz. Johának is kell a cucc , lesz elég CD-d ?
  • NST Demo
    Ne basztassuk a szerencsétlen MÁRTÍR dolgozót ha kérhetem
  • NST Wolund
    Milyen formátumúak a texturák ? // Felbontás max mekkora lehet ?
  • maniac001
    na ennek veszettül örülök mert a fallen city pályán lévő törmelékek a dombokon nem igazán tetszett.
    persze kicseréltem másikra és ha ezen nem változtattak akkor a fullban is ki fogom ha lehet, és ha ugyanaz a filerendszer mint a demóban vagy a bétában :-))
  • NST Wolund
    Mártír filing
  • Eye-scream
    Na kipróbáltam, nagyon király bár nem tudom összehasonlítani a demoval/bétával mert azokat nem láttam :)
    Káosszal játszottam és iszonyat jók a modellek, ráadásul király beszólások is vannak.
    A Bloodthirster démontól meg lehidaltam annyira tetszett a mozgása :)
  • NST Wolund
    Meg fórumozol . . . De majd beszélünk Piroskáwal erről is . . . Jah hazaértél első dolgod hogy kiírod ezt érzed te is úgye ?
  • Ferro_TwL
    -Van.
    -20 kb.
    -En nem lattam szerintem nincs (egyenlore).
  • robotnyk
    817esre válaszollj majd plz :)
  • z3d
    jaja :(
    nekem még 1 CD hiányzik de utána waaaagh
    alig várom már :)