3478
-
#1158 Hát bazz nagyon nagyon gonosz és rosszindulatú vagy ma...
Nem baj tegnap kitomboltuk magunkat, csak nem kellet volna ordítani hogy Demo egy angol -
#1157 Képoptimalizálás rulez .... Legközelebb még nagyobbakat és ha lehet BMP ben ok ? -
#1156 Jó elég lesz mostmár Flamer -
#1155 We are your favorites, are we not ?!
Anything for the great powers .
Grant us the power of the dark gods ! -
#1154 Pain KILL BURN ... PAIN KILL BURN
CROSS ME AND DIE !!! BACK OFF !!! Don't trifle with me worm !
I'm here to lead you !! -
#1153 De amúgy mennyivel jobb pl. hogy:
We MUST KILL -
#1152 He, who stands with me shall be my brother -
#1151 aki akar multizni az #dow.hu -
#1150 Xenos sighted !! We're move ahead among any oppositions !
To me my brothers !! -
#1149 én is várom már a lanparty-t,hogy rongyá verjem a mezönyt :) október 23 :) -
#1148 kill the alien... the mutant... the heretic -
maniac001 #1147 Burn... -
VGQ #1146 akármi Heretic:p -
z3d #1145 "We must kill!" -
#1144 Purge the Unclean! :))) -
z3d #1143 Chaos !!!!!
-
maniac001 #1142 Ja, látom a klán nevét :-)) -
maniac001 #1141 Hello Kolléga!
Hát te aztán értesz a hangulatkeltéshez. Már nem is szeretem nézni a képeidet mert rohannék haza hentelni.
Kár hogy a kampányban lévő Space marines színét nem lehet átfesteni erre :-))
Na az lenne a totál-brutál. Mi a klánod neve?
Az enyém Blacksteel Moon, jelmondtat pedig:
Becsület Tisztelet Bölcsesség! -
#1140 mai napi kép-adag a Kain's Legacy-król
maniac örülök,hogy bejött a szín kombináció :)
üdv -
mnorbi #1139 miotq eldakkal nyomom neten az automatch ratingeket nem sikerult kikapnom... szova laz eldak a legerosebbek legalabbis a korai rushba -
#1138 Az egy dolog, hogy erősek az eldák, de nekem ők jönnek be a legkevésbé. Inkább multiban már orkok, esetleg káosz vagy marine.
De hát mindenkinek más tetszik, és ne félj azokkal a gyenge orkokkal is el lehet ám verni az eldákat mint minden mással :) -
VGQ #1137 Az eldák istenkirály nép.Az a legerösebb szerintem is,pedig én még nem is multiztam.
Még az alap felfedezö katik is erösek.Majdnem felérnek a marine-okkal.
A lila lövös gépjükröl meg nem is beszélve.Az nagyon izmos!!!odaver mindenkinek.Igaz kell belöle jopár,de tényleg lesöpörnek mindenkit.És azért a többi gyalogos is felveszi a harcot bárkivel.
Akkor is az orckok a leggyengébbek. -
Dns5000 #1136 uhum, de tobb jatekosnal meg megfordul a helyzet ugye? mert szinte nincs semmi mas ertelmes egyseguk -
#1135 Seer Council es Farseer. Foleg az Sc, nem allitja meg semmi oket az elejen, nezz meg par replay-t iszonyu durvak (dread meg egyep gepek persze megallatinak oket de 1v1-ben az eletben nem jutsz el odaig:( -
Dns5000 #1134 hmmm en is azt hittem hogy az eldak nagyon gyengek.
valaki irjon mar rolla miert is olyan jok. -
antijedi #1133 nekem nincs tüzfal és többieknek se...
nem amiatt nem engedte őket
állitólag ha bárkinek van routerje az már bekavar szal reménytelen :P -
VGQ #1132 ha valaki akar játszani velem irjon a 147460010-es icq számra.Ma fennvagyok ugy hajnal 2ig holnap pedig reggel 11 töl elég sokáig:) -
#1131 antijedi megoldas: kapcsold ki a tuzfalat :) -
#1130 Köszi, a második működik! -
#1129 Kíváncsivá tettél . . . -
maniac001 #1128 Jaj de szép színűek...
Kösz az ötletet Ridley.
Ők az új Blacksteel Monn klán
-
#1127 Ez a hivatalos forum replay szekcioja regisztracio kell de gyorsan megvan.
ITT egy replay oldal szinten kell regisztracio 10 mp alatt megvan.
A replay-ek kozul Ghostraider, Ironclad, Blur, Fenris es az X2 klanosokat nezzetek meg foleg.
Ja es aki azt mondta, hogy gyengek az eldarok nezzen meg par eldar replay-t (nem lesz nehez a legtobb top player eldar, nem veltlenul). -
antijedi #1126 pedig nekem talált a gúgli eleget, tudni kéne használni... :P -
#1125 ennek -
#1124 jah, ennen én is örülnék, néznék néhány vérprofi videót :) -
#1123 Tegyen már be vki néhány visszajátszást vagy vmi linket plz! A gugliban 1-et sem találtam . . . Talán még friss a játék. -
#1122 #dow.hu csatin gyuljunk ossze ircneten azt mehet directben a game -
#1121 Akkor Quakeneten gyüljön össze a #dow.hu szobába! IGy könnyebb lesz megbeszélni a direct IP-s multit:D -
#1120 1,01-hez nem kell crack próbáltam....
lex és jaq a harmadik kötetben találkoznak szal ez a kötet a fónódás :) -
#1119 Nekemmeg mongyuk a Harlequin nem tetszett pont, a Káoszgyermek már jobban...
Egyébként meg mindenki futólépés a legközelebbi könyvesbolthoz és megvenni a Ian Watson teljes Warhammer 40k univerzuma című gyűjteményt!