Warhammer 40.000 - Dawn of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'maximum trolling\'
Ha pedig a világ elõtörténete érdekel, itt megtalálod.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\'maximum trolling\'
Jobban szeretem magam teljes biztonságban tudni mielõtt rohamra indulok. Most is volt egy igen szivatós kis helyzetem, mert sznte az egész mozgósítható seregem a hídnál kiépülõ hídfõállásomat védte 😊 és közben az eldarok felhúztak egy támaszpontot az alapbázisom tõszomszédságában... El is vesztettem miatta egy erekjét, de aztán a Predator tankjaim odaértek és legyalulták az egészet. A bevethetõ kommandó is nagyon tetszik, a folyó túloldalán már szinte csak két ilyen Squad-al és néhány felderítõ csapattal operáltam, igen eredményesen.
Amúgy meg THX a tippet a venerate-re 😊 Nagyon fúrta már az oldalamat a kíváncsiság.
\'maximum trolling\'
A Warhammer nagyon megközelíti, de a Campaignben kellett volna egy kis eredetiség, nameg hosszabbnak kellett volna lennie, de szerintem oltári, viszont a Warcraft mögött elmarad!
Ja, és nemtom ki írta,hogy a Battleneten az egész rush tanfolyam, de azt ajánlom neki,hogy jáccon többet vele, mer inkább csak rusholás próbálkozásokról lehet beszélni!
Szerintem amúgy ne nagyon hasonlítgassuk a Warcraftot és Warhammert - bár tény,hogy van hasonlóság - de két külöm világ, és két külön játék!!!
Csáo
A magyarázat pedig megint a világban keresendõ: a hatalmas birodalomban csak úgy lehet a rendet és az egységet fentartani, hogy az Istencsászár köré kiépítették a vallást. Az ûrgárdistákba is belenevelték az ájtatos tiszteletett a császár iránt, megerõsítve lojalitásukat.
Talán olyasmi, hogy tisztelni vkit. vagy vmit.
\'maximum trolling\'
\'maximum trolling\'
Tuti, hogy csak egy szó az a Blablabla és én vmi venorrate-et vettem ki belõle, de ennek semmi értelme nincs.... Vkinek esetleg vmi tipp?
\'maximum trolling\'
És sztem a hangulat simán megmaradt.Még a könyv olvasása közben is azon voltam: "hogy is volt ez a játékban,melyik szereplö hogy nézett ki??"
Csak nem értem mi az amit kivágtak az 1-2böl és jo is volt.
Kaptál a kezelhetöségért +3 egységet.
Fejlesztett grafika
nem izom 3d
2 féle nyersanyag korlátozodás 2 helyett.
Kieggyenlitett egységek
a történet nagyon ott van
Istenkirály videok
jo multi
nem tudom mi hiányzik??
Talán a démonok,de azok helyett kaptál 2 uj fajt.És még egy csomo kiegészitö egységet.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
ja és mellelseg nekem nagyn ugy tünt hogy ami 1-2 ben jó volt azt kivágták az ablakaon és mindent átörököltek amit nem kellet vona 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Szvsz félek, hogy a Blizzard is úgy jár, ahogy a Westwood. Nagy sikerek, majd egyre laposabb játékok, és végül megszünés...
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
ezert a ket aduert erdemes beleinvesztalni, ha hozzavesszuk ehez meg az 1-2 bol orokolt egyeb dolgokat teljes egesze a halmaznak valami uberjo kis cucc.
Sajnos wc3 ota mar tavozott mindenki a blizzardbol .. ezert en felve tekintek a wow -ra... (de azert egy sc: ghostot beujjitok majd 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
És ha azt veszed a Blizzrd legalább nem ad ki silány munkát a keze alol.3-4-5 évente megvágja a népet egy játékkal ami lehidaltat rögtön több millio játékost,és mivel nem vagyunk egyformák ezért valszeg van akinek nem tetszik.De amit a Blizzard csinál még mindig jobb szerintem mint kiadni 100 tök felejthetö játékot.
Ök kiadnak 1et és a bevételéböl elvannak 3-5 évig.Illetve ugy csinálják,hogy 1 folytatás bitos beleférjen,mert utána már gáz az egész(ala Heroes).
Ugyhogy azért nekem akkor is a kedvenc a Blizzard marad.
De jo lenne végre ezt is kiprobálnom mondjuk 8 human playerrel,lehet bejönne.Bár a Red Alert 1 ota nem rajongok a klikkelö bajnokságért.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
THX THX THX

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A Császár haldoklott, és vele az emberiség reménye. Azonban a haldokló torzónak építettek egy hatalmas arany trónprotézist, amely megmentõje és börtöne lett. Lelkét vad pszik feláldozásával táplálják, és az ebbõl nyert erõvel az IstenCsászár egy vakítóan fényes jelzõfényt bocsát a hiperûrbe, az Astronomicont, amely irányítja a hiperûr veszélyein átvágó emberi ûrbárkákat. Az IstenCsászár immár tíz ezer éve ûl trónprotézisében, és lelkének fénye beragyogja az ismert univerzumot. Léte a Birodalom létének lényege, léte az emberi létezés biztosítéka.
A Hallhatattlan Császár... The Immortal Emperor...
(remélem tettszett a körítés szövege 😊))
Szal marad a multi.Az viszont sajnos nekem nagyon unalmas😞
De félreértettetek nagyon.Én szeretem ezt a játékot,csak annyira nem köt le hogy tudjak vele sokat játszani.És emiatt sajnos eredetiben sem fogom megvenni.És igen szerintem is ez lesz az év Rts-e(kivétel persze ha ezévben kijön még a Battle for Middle Earth,mert akkor mehet minden játék a lecsoba és következik egy 1-2 hetes fenntlét).
Egyébként megérdemli,mert nagyon ott van a hangulata,Pörgös véres minden ami szem szájnak ingere.A baj ott kezdödik,hogy pl nincs légierö vagy valami vizi okosság,és kevés a gyárthato egység.nem mondom ,hogy nem elég,mert igyis nyersanyag hiány van álltalában,de azért a föfömonsztákat igen nehéz lecsapni sima sereggel,és emiatt igencsak klikkelgetö versennyé alakult szerintem a gama.
bár azt nem tom mrétbaj ha tok angolul 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Mit mond pontosan a Librarian az egyik beszólásában, mert nem értem az elsõ szót 😊
.... the immortal emperor.
\'maximum trolling\'
\'maximum trolling\'
Na, visszaolvasgattam itt a topicban, és úgy gondoltam hozzászólok 1-2 dologhoz.
Elõször is le kell szögeznem, hogy a most következõket kb. 4-5 nap Warhammerezés után írom, így lehetnek benne a témával kapcsolatos tudatlanságra utaló gondolatok 😄
Szal, a W40K-DoW bizony igen jó játék, a Warcraft III óta a második RTS, amit behatóbban is tanulmányoztam (a másik a War of the Ring volt, ami kb egy éves progi). A grafikája kiváló, a hangulata nagyon ott van a szeren -legalábbis nekem eddig bejött a hadjárat (7. Mission-nál vok) bár lehet, hogy azért mert nem ismertem elõtte csak névleg az univerzumot - és felvázolt világkép is megfogott elsõre. Ami nem tetszett, hogy kihívás egyáltalán nem volt az eddigi pályákban, gyakorlatilag csak a 3.Mission elején sikerült az orkoknak kicsit megszorítaniuk, utána SEMMI. Ésszerû elõrehaladással gyakorlatilag egységveszteség nélkül vittem át a küldiket, és ezt az eldarok felbukkanás még könnyebbé tette. Skirmish-ben sem próbáltam még a SM-eken kívül a másik három fajt (meglepinek szánom magamnak a hadjárat végigvitele utánra 😊)de nagyooon kiegyensúlyozatlannak tûnnek. Azért álljon már meg a menet, ha a fél Eldar hadsereget kiírtom egy Squadnyi Marineal és két lépegetõvel...
A Warcraft témához annyit mondanék, hogy aki a grafika alapján mér egy játékot (fõleg ha annak megjelenésekor az még egész jónak számítitt) kicsit egyoldalas értékrendszerrel rendelkezik. A W3 egész ezidáig ütött MINDEN RTS-t (na jó Starcraftot és Warcraft II-õt nem 😊) hisz sehol máshol nem találkozhatott az ember annyi játékmenetbeli újdonsággal (ami a megjelenéskor egyedülálló volt), ilyen fokú játékegyensúllyal, kihívással, pörgõs, de mégis taktikázós játékmenettel és egy szuper egyjátékos kampánnyal. Utóbbit maximum az nem értékeli aki nem tud angolul -> emiatt nem érti a történéseket, illetve akit az elsõ túlélõs pályán legyaktak az Undead-ek. Hogy melyik a kettõ közül a jobb?
A 2 év korkülönbség miatt nem lehet egyértelmûen megítélni. Az év RTS-e mindenképpen a DoW, de én a WC3-at meghagynám a trónján ha arról lenne szó.
Ennyi voltam
UI: láttam elõbb kedves fórumozó társam nem kapott választ, de én most felteszem ugyanazt a kérdést:
Honnan lehet letölteni modokat, kiegeket a játékhoz, iletve merrefelé találok ilyen témájú gyûjteményeket. Elõre is THX.
LcE
\'maximum trolling\'
Sõt, az eredmény inkább keserû lehet a Relic-eseknek, mert azt mutatja, hogy a beigért magávalragadó történet mégse nyerte el maradéktalanul a rajongók tetszését, hiszen a szavazók csak harmada volt hasraesve tõle (az egyik nagyobb FreeSpace2 fanpage-en volt kint egy hasonló poll a nem sokkal a játék kijövetele után, a kérdés azt hiszem az volt, hogy tetszett a kampány az FS2-ben? Valami 80% szavazott a legpozitívabb lehetõségre (talán "magnificent" volt a jelzõje?)...).
VGQ:miért a készítõk szavaztak volna?Nem biztos hogy mindenki a te véleményedet osztja.
Excellent - I want More! 37.63% (73)
Good - It was enjoyable. 32.99% (64)
Okay - It could have been a bit better... 21.13% (41)
Poor - My mom could have done a much better Job! 3.61% (7)
DoW Singleplayer.. What? Where? 4.64% (9)
LOL
Ebbe tuti,hogy a játék készitöi szavaztak!!!!!
Én simán a poor-ra nyomtam.
A DOW-hoz modokat honnan tudok leszedni? Meg esetlek replayeket. Hat tudsz ilyen helyet kérlek adj párat köszi Bye
DOW modokat meg érdemes nézegetni,mert már elég szép a választék.Az imperial Guard modhoz már uj modellek,uj egységek is vannak,van/lesz bézisépítés nélküli mod,titánokat tartalmazó mod,uj campaignot tartalmazó...

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
bár warhammer regények se tul sokat érnek szerintem 😊 legalábbis engem nem fog meg az a világ 😛