Warhammer 40.000 - Dawn of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dikki*yysw
Jó ez a játék is.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

LcE
A közeljövõben vszeg be is ruházok rá, úgysincs mit olvasnom mostanában könyvek terén.

\'maximum trolling\'

Lacc
Az Ian Watson-féle gyûjteményt én is ajnálom, nagyon jó kis könyv(ek).
[NST]Cifu
Csak egyett kell, "Ian Watson teljes Warhammer 40.000 univerzuma" a címe, kb. 4.500Ft (ez egy gyûjteményes kötet).

Ha pedig a világ elõtörténete érdekel, itt megtalálod.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

LcE
Amúgy egyre jobban kezd tetszeni ez a világ 😊 Ha befejeztem a játékot bevásárolok a Warhammer regényekbõl.

\'maximum trolling\'

LcE
A káosz légiók erõsek? Mert most fogok elõször szembeszállni velük nyílt csatában (8. küldetés). Egyébként tényleg nem túl hosszú a hadjárat (Mennyit is mondtatok, 11 küldi?) de elég tartalmas. Egy-egy pályához biztosan kell 2 óra amíg valaki átviszi. Nekem legalábbis igen, mert nem sietek sehova...
Jobban szeretem magam teljes biztonságban tudni mielõtt rohamra indulok. Most is volt egy igen szivatós kis helyzetem, mert sznte az egész mozgósítható seregem a hídnál kiépülõ hídfõállásomat védte 😊 és közben az eldarok felhúztak egy támaszpontot az alapbázisom tõszomszédságában... El is vesztettem miatta egy erekjét, de aztán a Predator tankjaim odaértek és legyalulták az egészet. A bevethetõ kommandó is nagyon tetszik, a folyó túloldalán már szinte csak két ilyen Squad-al és néhány felderítõ csapattal operáltam, igen eredményesen.
Amúgy meg THX a tippet a venerate-re 😊 Nagyon fúrta már az oldalamat a kíváncsiság.

\'maximum trolling\'

Hali! WarCraft Rules!!!!!
A Warhammer nagyon megközelíti, de a Campaignben kellett volna egy kis eredetiség, nameg hosszabbnak kellett volna lennie, de szerintem oltári, viszont a Warcraft mögött elmarad!
Ja, és nemtom ki írta,hogy a Battleneten az egész rush tanfolyam, de azt ajánlom neki,hogy jáccon többet vele, mer inkább csak rusholás próbálkozásokról lehet beszélni!
Szerintem amúgy ne nagyon hasonlítgassuk a Warcraftot és Warhammert - bár tény,hogy van hasonlóság - de két külöm világ, és két külön játék!!!

Csáo
ollie
Persze, sok újjat már nem lehet mutatni a Starcraft óta, de azért lehet finomítani a dolgokon. Pl kellemes meglepetés volt annak idején a Homeworld 1 (máig az egyik kedvencem), valamint a Ground Control 1 (detto). Na ezek hoztak még sok eredetiséget, ráadásul fantasztikus single player campaign volt mindkettõben.

[NST]Cifu
Az lesz az, tényleg "Venerate the Immortal Emperor" lehetett a szöveg.

A magyarázat pedig megint a világban keresendõ: a hatalmas birodalomban csak úgy lehet a rendet és az egységet fentartani, hogy az Istencsászár köré kiépítették a vallást. Az ûrgárdistákba is belenevelték az ájtatos tiszteletett a császár iránt, megerõsítve lojalitásukat.

Esetleg tipp: Venerate.
Talán olyasmi, hogy tisztelni vkit. vagy vmit.

LcE
Meg még azt hozzátenném, hogy a Blizzard az egyik legeredetibb fejlesztõcsapat. Hmm, most soroljak jól megszokott fejlesztéseket, amik semmi eredetiséget nem tartalmaznak, és csak apénzsajtolásra mennek? Pl. Sims sorozat összes kiegészítõjével (van vagy 50) vagy mostanában már sajnos az Unreal Tournament, vagy ismét sajnos az 'új' Valve játékok is (lásd Condition Zero) nem is beszélve a tucatnyi kis fejlesztõcsapatról, akik azt hiszik a nagyok koppintásából majd megélhetnek... Khhhmmm, Armies of Exigo khmmm, amiben van kb 2 új ötlet a WC3-hoz képest.

\'maximum trolling\'

LcE
Esetleg te tudnál segíteni? (Lásd elõzõ hozzászólásomat)Hisz felsõfokúd van, én meg még ott azért nem tartok 😊

\'maximum trolling\'

LcE
Tetszett, de erre már nagyjából magamtól is rájöttem, fõleg miután elolvasgattam a hivatalos oldal körítés szövegeit. De azt még mindig nem tom, hogy mi pontosan az a szó, amit a Librarian mond a blablabla the immortal emperor szövegében.
Tuti, hogy csak egy szó az a Blablabla és én vmi venorrate-et vettem ki belõle, de ennek semmi értelme nincs.... Vkinek esetleg vmi tipp?

\'maximum trolling\'

Stotoo
warhammer rox

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

wc3 rox

Hát én azért nem mondanám,mert a 2 iszonyat el volt cseszve.Minden pálya lényege az volthogy tarts ki amig elfogy a gép nyersanyaga,aztán keresd meg a bányát amihez sétáltatja az embereit és addig üsd öket amig ki nem fogyott a pénzböl a parasztgyártás miatt.És ezt nem is javitották.Viszonyt ilyen a wc3ban nincs!!
És sztem a hangulat simán megmaradt.Még a könyv olvasása közben is azon voltam: "hogy is volt ez a játékban,melyik szereplö hogy nézett ki??"

Csak nem értem mi az amit kivágtak az 1-2böl és jo is volt.
Kaptál a kezelhetöségért +3 egységet.
Fejlesztett grafika
nem izom 3d
2 féle nyersanyag korlátozodás 2 helyett.
Kieggyenlitett egységek
a történet nagyon ott van
Istenkirály videok
jo multi

nem tudom mi hiányzik??
Talán a démonok,de azok helyett kaptál 2 uj fajt.És még egy csomo kiegészitö egységet.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

az a "forradalmi" hero és reasource kezelés baszta csak el igazán wc1 és 2 hangulatát ... 😊
ja és mellelseg nekem nagyn ugy tünt hogy ami 1-2 ben jó volt azt kivágták az ablakaon és mindent átörököltek amit nem kellet vona 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Stotoo
ja de ez itt a warhammer topic 😊

dikki*yysw
Pont ezért lepõdtem meg, amikor azt olvastam a wowról, hogy ízig-vérig Blizzard játék, megvan hangulat, a játékélmény, meg minden. Szóval talán nem viselte meg õket annyira.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

[NST]Cifu
AnarchnoiD azt írta, hogy fél attól, milyen lesz a WoW azután, hogy a Blizzard húzó emberei (akiknek a régmúlt nagy sikereit köszönhették) leléptek.
Szvsz félek, hogy a Blizzard is úgy jár, ahogy a Westwood. Nagy sikerek, majd egyre laposabb játékok, és végül megszünés...

Stotoo
javitsatok ki ha tévedek de a wow az egy mmorpg es nem rts, szvsz teljesen kulonbozo mufaj, oke hogy a vilag megegyezik de a jatek teljesen masrol szol...

AnarchoiD
bucservazzeg, a wc3 nak olyan forradalmi a hero es resource kezelese ha nem probaltad , csak raneztel akkor nemtudod ...

ezert a ket aduert erdemes beleinvesztalni, ha hozzavesszuk ehez meg az 1-2 bol orokolt egyeb dolgokat teljes egesze a halmaznak valami uberjo kis cucc.

Sajnos wc3 ota mar tavozott mindenki a blizzardbol .. ezert en felve tekintek a wow -ra... (de azert egy sc: ghostot beujjitok majd 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Figy sajna a dolgoknak fejlödni kell.És a fejlödés vagy bejön vagy nem.Az izometrikus 3d nem már volt jo semmire.Már minden 2. játék abban jött ki,és már nagyon kezdett sablonná válni.Ujjitani kellett.Most a WOW is igencsak megujjul a wc3hoz képest,és elég jo irányba sztem.
És ha azt veszed a Blizzrd legalább nem ad ki silány munkát a keze alol.3-4-5 évente megvágja a népet egy játékkal ami lehidaltat rögtön több millio játékost,és mivel nem vagyunk egyformák ezért valszeg van akinek nem tetszik.De amit a Blizzard csinál még mindig jobb szerintem mint kiadni 100 tök felejthetö játékot.
Ök kiadnak 1et és a bevételéböl elvannak 3-5 évig.Illetve ugy csinálják,hogy 1 folytatás bitos beleférjen,mert utána már gáz az egész(ala Heroes).
Ugyhogy azért nekem akkor is a kedvenc a Blizzard marad.

De jo lenne végre ezt is kiprobálnom mondjuk 8 human playerrel,lehet bejönne.Bár a Red Alert 1 ota nem rajongok a klikkelö bajnokságért.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Bucser
A lehetõ legnagyobb bajom volt vele amit egy nagy névtõl elvár az ember és amit egy nagyon jó játék folytatásától vár. A kedvencem volt a Warcraft 1--2 imádtam a Gruntokat Berserkereket ogrekat.. A rajzolt animokat... És erre lecserélik egy csilivili félig3 lowpoly grafikára...;-( Az egyik szemem sírt a másik meg már üveg... tökéletesen tudok angolul (elvégre csak felsõfokúm van) és értettem a sztorit, de mégis mikor ránéztem a grafikára nem volt meg a varázsa... Kár volt leállítani anno a Warcraft Adventures fejlesztését (a prologue onnan származott). Szememben a Blizzard régen elvesztette az intuitiv fejlesztõ címet.. csak a jól megszokott ismétléseket csinálja... Se a DIO 2 se a Warcraft 3 nem tetszett és arra, hogy rengetegen játaszák még ma is csak azt tudom mondani ("A tehénxar biztos finom, hiszen 10 milliárd légy nem tévedhet")

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Köszi az oldalt, végre egy olyan amilyet kerestem!
THX THX THX
JohnnySmith
Cifu aludjál ne írkálj😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

[NST]Cifu
Az emberiség a 30 évezredre csaknem teljesen széthullott, de a Császár hihetettlen erõfeszítéseket tett, hogy újra egységbe gyûjtse az emberiséget, illetve annak mellékágait (pl. zömikek). Létrehozta az Primarch-okat, akik genetikailag félisteni szintre túrbózott szuper-harcosok voltak, és génállományukból egész seregeket hozott létre, belõlük lettek az elsõ ûrgárdista rendek (First Founding Chapters), csakhogy a Káosz lesben állt, és a Császár ellen fordította legnagyobb hadvezérét, Hóruszt, és vele tartott több Primarch és azok seregei is. A kíméletlen háborúk tépázták a birodalmat, és e vérengzés végsõ akkordja a Földön esett meg, ahol a Császár és Hórusz szembekerült egymással a csatamezõn. A gigászi párbajból a Császár került ki élve, igaz szörnyû sebektõl szenvedett. A káosz követõi pedig Hórusz bukása után elmenekültek a Rettegés Szemébe, ahol a Káosz négy istene lakik.
A Császár haldoklott, és vele az emberiség reménye. Azonban a haldokló torzónak építettek egy hatalmas arany trónprotézist, amely megmentõje és börtöne lett. Lelkét vad pszik feláldozásával táplálják, és az ebbõl nyert erõvel az IstenCsászár egy vakítóan fényes jelzõfényt bocsát a hiperûrbe, az Astronomicont, amely irányítja a hiperûr veszélyein átvágó emberi ûrbárkákat. Az IstenCsászár immár tíz ezer éve ûl trónprotézisében, és lelkének fénye beragyogja az ismert univerzumot. Léte a Birodalom létének lényege, léte az emberi létezés biztosítéka.

A Hallhatattlan Császár... The Immortal Emperor...

(remélem tettszett a körítés szövege 😊))

Modokat kerestem,de eddig nem találtam eggyet sem.Söt ujabb campaingot sem😞(

Szal marad a multi.Az viszont sajnos nekem nagyon unalmas😞

De félreértettetek nagyon.Én szeretem ezt a játékot,csak annyira nem köt le hogy tudjak vele sokat játszani.És emiatt sajnos eredetiben sem fogom megvenni.És igen szerintem is ez lesz az év Rts-e(kivétel persze ha ezévben kijön még a Battle for Middle Earth,mert akkor mehet minden játék a lecsoba és következik egy 1-2 hetes fenntlét).
Egyébként megérdemli,mert nagyon ott van a hangulata,Pörgös véres minden ami szem szájnak ingere.A baj ott kezdödik,hogy pl nincs légierö vagy valami vizi okosság,és kevés a gyárthato egység.nem mondom ,hogy nem elég,mert igyis nyersanyag hiány van álltalában,de azért a föfömonsztákat igen nehéz lecsapni sima sereggel,és emiatt igencsak klikkelgetö versennyé alakult szerintem a gama.

... 😛
bár azt nem tom mrétbaj ha tok angolul 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

AnarchoiD
keszulj a magjara HITETLEN KUTYA

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

(jah és zárójelben megjegyzem még angolul is tudok 😛)

szvsz meg eddig wc3-at minden rts ütött mai emgjelent és nem full lowbudget kategória, és nem a grafi miatt..., kinek a pap kinek a papné ugyebár 😊 (én azért maradok alányoknál, a papot meghagyom a wc3 fanoknak 😛PP)

LcE
Meg még egy vmi érdekelne:
Mit mond pontosan a Librarian az egyik beszólásában, mert nem értem az elsõ szót 😊
.... the immortal emperor.

\'maximum trolling\'

LcE
Jajj, de elnéztem, mégis megválaszoltátok már... Na akkor el lehet nézni az elõbbi hozzászólásom utolsó mondatait.

\'maximum trolling\'

LcE
Helló mindenkinek!
Na, visszaolvasgattam itt a topicban, és úgy gondoltam hozzászólok 1-2 dologhoz.
Elõször is le kell szögeznem, hogy a most következõket kb. 4-5 nap Warhammerezés után írom, így lehetnek benne a témával kapcsolatos tudatlanságra utaló gondolatok 😄
Szal, a W40K-DoW bizony igen jó játék, a Warcraft III óta a második RTS, amit behatóbban is tanulmányoztam (a másik a War of the Ring volt, ami kb egy éves progi). A grafikája kiváló, a hangulata nagyon ott van a szeren -legalábbis nekem eddig bejött a hadjárat (7. Mission-nál vok) bár lehet, hogy azért mert nem ismertem elõtte csak névleg az univerzumot - és felvázolt világkép is megfogott elsõre. Ami nem tetszett, hogy kihívás egyáltalán nem volt az eddigi pályákban, gyakorlatilag csak a 3.Mission elején sikerült az orkoknak kicsit megszorítaniuk, utána SEMMI. Ésszerû elõrehaladással gyakorlatilag egységveszteség nélkül vittem át a küldiket, és ezt az eldarok felbukkanás még könnyebbé tette. Skirmish-ben sem próbáltam még a SM-eken kívül a másik három fajt (meglepinek szánom magamnak a hadjárat végigvitele utánra 😊)de nagyooon kiegyensúlyozatlannak tûnnek. Azért álljon már meg a menet, ha a fél Eldar hadsereget kiírtom egy Squadnyi Marineal és két lépegetõvel...
A Warcraft témához annyit mondanék, hogy aki a grafika alapján mér egy játékot (fõleg ha annak megjelenésekor az még egész jónak számítitt) kicsit egyoldalas értékrendszerrel rendelkezik. A W3 egész ezidáig ütött MINDEN RTS-t (na jó Starcraftot és Warcraft II-õt nem 😊) hisz sehol máshol nem találkozhatott az ember annyi játékmenetbeli újdonsággal (ami a megjelenéskor egyedülálló volt), ilyen fokú játékegyensúllyal, kihívással, pörgõs, de mégis taktikázós játékmenettel és egy szuper egyjátékos kampánnyal. Utóbbit maximum az nem értékeli aki nem tud angolul -> emiatt nem érti a történéseket, illetve akit az elsõ túlélõs pályán legyaktak az Undead-ek. Hogy melyik a kettõ közül a jobb?
A 2 év korkülönbség miatt nem lehet egyértelmûen megítélni. Az év RTS-e mindenképpen a DoW, de én a WC3-at meghagynám a trónján ha arról lenne szó.
Ennyi voltam
UI: láttam elõbb kedves fórumozó társam nem kapott választ, de én most felteszem ugyanazt a kérdést:
Honnan lehet letölteni modokat, kiegeket a játékhoz, iletve merrefelé találok ilyen témájú gyûjteményeket. Elõre is THX.
LcE

\'maximum trolling\'

[NST]Cifu
Ez egy fanpage-en van kint, szóval nem meglepõ az eredmény, azon csodálkozom, hogy te ezen csodálkozol (hány játék fanpage-ét nézegetted eddig, hogy ilyesmi nem tudatosult benned???). Nyilvánvaló, hogy akinek nem tetszik a játék, az nem fecsérli az idejét arra, hogy DoW fanpage-eket vizslasson, vagy szavazzon.
Sõt, az eredmény inkább keserû lehet a Relic-eseknek, mert azt mutatja, hogy a beigért magávalragadó történet mégse nyerte el maradéktalanul a rajongók tetszését, hiszen a szavazók csak harmada volt hasraesve tõle (az egyik nagyobb FreeSpace2 fanpage-en volt kint egy hasonló poll a nem sokkal a játék kijövetele után, a kérdés azt hiszem az volt, hogy tetszett a kampány az FS2-ben? Valami 80% szavazott a legpozitívabb lehetõségre (talán "magnificent" volt a jelzõje?)...).

lehet hogy én vagyok suta de nemtalálom ok semmi modot meg replayt
még mindig forums.relicnews.com

VGQ:miért a készítõk szavaztak volna?Nem biztos hogy mindenki a te véleményedet osztja.

So what did you think of the DoW Single Player Campaign?

Excellent - I want More! 37.63% (73)
Good - It was enjoyable. 32.99% (64)
Okay - It could have been a bit better... 21.13% (41)
Poor - My mom could have done a much better Job! 3.61% (7)
DoW Singleplayer.. What? Where? 4.64% (9)

LOL
Ebbe tuti,hogy a játék készitöi szavaztak!!!!!
Én simán a poor-ra nyomtam.

Hali!
A DOW-hoz modokat honnan tudok leszedni? Meg esetlek replayeket. Hat tudsz ilyen helyet kérlek adj párat köszi Bye
Ha már szóba került a WC3,egyetértek antijedi vel,nagyon a mélyponton volt a hangulata és sztem technikailag se tudott annyit,de hát a Blizzard marketing eladta😊

DOW modokat meg érdemes nézegetni,mert már elég szép a választék.Az imperial Guard modhoz már uj modellek,uj egységek is vannak,van/lesz bézisépítés nélküli mod,titánokat tartalmazó mod,uj campaignot tartalmazó...

Wanted
Kösz, nézem.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

ollie
és készülj fel egy 300-400 megás letöltésre

ollie
jah és civ3 conquest kell hozzá

ollie
civfanatics.com, ott a civ3 downloads menüpontból a completed mods

Wanted
Adhatnál egy letöltési címet a modhoz.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Bucser
Nekem megvan a chaos gate ISO-ban ugyanis az én cd-m is elveszett sajna😞 pedig megvolt eredetiben. HA kell valakinek adjatok helyet és feltrolom oda.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ollie
Viszont ha valakit érdekel, a Civ3-hoz megjelent egy Warhammer Fantasy mod, és nagyon állat.

[NST]Cifu
A Warhammer 40k-ból nincs hivatalos RPG, de a Warhammer Fantasy RPG-bõl lelkes játékosok megcsináltak egy konverziót. Miután hivatalos RPG nincs, RPG PC játék sem lehet belõle, de egyébként még a Fantasy-ból sincs RPG PC játék...

bár warhammer regények se tul sokat érnek szerintem 😊 legalábbis engem nem fog meg az a világ 😛