Warhammer 40.000 - Dawn of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Lehet hogy tényleg emiatt van, azt elhiszem. Ha tényleg igy van, akkor is egy bug, szoval illene kijavitaniuk valami patchben lassan, már biztos szoltak nekik n+1-en errõl.
szal ha nem router, akkor max a negativ kisugrázásotok miatt lehet 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Lacc
Jól teszitek ezt a könyvvásárlást, nagyon király történetek vannak abban a gyûjteményben. Utána meg még a polc disze is mert ultra igényesen van kötve 😊
ez nem vélemény külföldi forumon irták..., leellenõrizni nem tom ugyan de van valóságalapja mert csak veled meg icvel nem ment 3an másal probáltam simán felengedett többet is...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Lacc
Jedi ezt a routeres véleményedet meg se hallottam. Mert ha mégis meghallottam volna, akkor valami nagy, fekete sötétség jut eszembe, szóval inkább nem
Lynx_TWL
köszi

๏̯͡๏﴿

A badge egy 64x64-es, az hiszem uncompressed tga. Az átlátszósághoz alpha channelel kell szórakozni. A banner egy 64x96-os tga, gondolom szintén uncompressed. A megfelelõ helyre bemásolod és voila! 😊

What\'s your excuse?

Lynx_TWL
gondolom Badges meg Banner könyvtárba kell bemásolni, de milyen formátumban, és hány*hány pixel?

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
csá

hogy lehet saját logót bevinni army painterbe? kösz

pá😊

๏̯͡๏﴿

Én is arra spórolgatok 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Blasta
Láttam a könyvet a Lurdy házban a nagy könyvesboltban, 4500-ért.
Amint alkalmam adódik, megveszem és kiokosítom magam W40k univerzumból :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Mert netem csak a munkahelyemen van, otthon nincs.
Játszani viszont otthon szoktam.
ollie
Ha nincs idõd keresgélni, akkor hogyan van idõd játszani?

Sajna nincs idõm keresgélni a Relic-en.
Megköszönném ha valaki belinkelne pár jó MOD-ot.
Pl. Tyranidák, Génorzók...
Thx
lehet elvileg

na tegnap Miskolcon megvettem a Teljes Warhammer 40,000 univerzumot.
Az utolsó darabot hoztam el...
LAN-on is lehet nem eredetivel játszani? Csak 2 gép utp kábellel összekötve.
Nyugodj meg....mélylevegõ ... lassan kifúj....nyugi nincs semmi baj.
Egyébként a direct connect-et nem tudtuk mi sem összehozni a haverral.Pedig nincs router és a tûzfalakat is kioltottuk.Vmiért nem ment. Na húztam X-aktákat nézni.

"vessetek a mókusok közé" :)

[HUN]PAStheLoD
direct connect jól mûxik .

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
nemtudok még mindig stresszben vagyok 😄

azóta kideritettem: a routerek miatt van..., ha nincs se router se firewall senkinél visz több embert is de a routerek bekavarnak... 😛 (enyit a csodás routerekrõl 😛)

Hogy nyomtok multit? Direct Connect? Próbáljátok ki BattleLannal (csak tipp, 2 nél több emberrel még nem volt alkalmam kipróbálni)

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Lacc
Nem mondom meg .

LcE
Kíváncsi lennék hol tartasz a játékban mert ha jól számolom kb. a 6. küldetéstõl ki lehet következtetni a sztori hátralévõ részét, eltekintve néhány igen sablonos csavartól. De Sindri akkor is szimpi volt 😄
- Sindriiii, Sindriiii, már megint itt vannak ezek az átkozott ûrgárdisták a nyakunkon?!
- Nyuuugaaaallloooom, Lord Bale...

\'maximum trolling\'

Jajmáááá...lépj tovább.

[HUN]PAStheLoD
nem , mekkel hívni 5 órai teára és ott orvul narkót tenni a teasütijébe ekkor átváltozik lilára a fekete páncélja és te ettõl lehányod majd õ szörnyethal , te pedig temetést rendezel jönnek az eldák orkok nagy halotti tor .. ja hogy spoiler . .bocs ^_^

Ja , meé ? Ki kell nyírni?

[HUN]PAStheLoD
gondoltad hogy nem fogod kinyírni a fõellenséget ? húúú ..

[HUN]PAStheLoD
jah az a demon pack of tzeentz az aranyos :]

Lacc
Nálunk is ez van... És mi se tudjuk miért. Valami bug lehet.
crash
<b>Senki nem tud ebben segiteni...surgos lenne..</b>

"Valaki tudna segiteni miert nem megy multi-ban csak ha 2 en jatszunk....es a harmadik nem tud be lepni.."
így van

Lacc
És õ honnan tudta volna elõre, hogy leirod mindezt? Ilyenkor illik az elejére beirni azt, hogy Spoiler. De már mindegy 😊
LcE
Nem, tévedsz, én csak azt írtam le, hogy meghal Sindri, meg azt, hogy a sztori befejezetlen. De azt még nem tudod, hogy miért... Ha meg annyira nem akartad megtudni, nem kellett volna elolvasni a hozzászólásomat...

\'maximum trolling\'

crash
Valaki tudna segiteni miert nem megy multi-ban csak ha 2 en jatszunk....es a harmadik nem tud be lepni..

koszi
KMöszönjük hogy leírtad a végét.Mi akik még nem toltuk végig, még úgysem tudtuk mi lessz.

Inferno
Vazzzeg KIRÁLY !!!

PS3/X360 user: Infernohun

LcE
Na, be is fejeztem. Tényleg nem volt vmi nagy kihívás, bár igaz az Eldarok mindjárt az elsõ 5 percben kihullottak a sorból, így egyedül kellett folytatni a harcot... De, hogy azok a kis rózsaszín démonok milyen idegesítõek voltak... Miattuk kellett az összes kontroll pontot bevédenem 5-6 telepített ágyúval.
Sindri meg sajnos meghalt... Szipp-szipp, pedig olyan szimpatikus alak volt 😊))
Meg ez a befejezetlen történet... Hát ez már kegyetéenség a fejlesztõk részérõl... De már legalább tudom miért DAWN of War az alcím...

\'maximum trolling\'

Lynx_TWL
van építkezés

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

[HUN]PAStheLoD
az az uccsó küldetés .. elég könnyû ..

LcE
Nah, ha minden igaz hamarosan elindulok a mindent eldöntõ csatába... És végre, kaptam magam mellé szövetségest is, meg ellenfélnek egy nagy darab démont, így talán nem lesz olyan unalmas és sima ügy az egész harc, mint pl. amit az áruló Isador ellen vívtam... Hehh a kis nyomi még könyörgött az életéért...
Egyébként elég szánalmas, hogy a program néha beszkriptelt egységutánpótlással támogatja meg a front mögött szenvedõ mesterséges inteligenciáját... Hogy van az, (9. térkép) hogy már nincs egy darab bázisa, sõt épülete sem, enyém az összes kontroll pont, sõt még a nagy idézõ aréna közepérõl is kiirtottam mindent, de a négy artifact védelmére, még folyamatosan kap démonokat meg hasonló okosságokat...

\'maximum trolling\'

Eye-scream
Érdemes, mert van bent olyan ami még nem jelent meg magyarul.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Blasta
Én nem kételkedtem, csupán kérdeztem!
Asszem utánajárok és megszerzem!

Lacc
Tégy úgy.
Timbo
Köszi szépen! Szerintem még a napokban elkezdek játszani vele!!

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Lacc
Blasta, miért ne lehetne még kapni? Sõt... Nagyon igényesen is van kötve, úgy mint az új Asimov kötetek.
robotnyk
space marine, chaos space marine, eldar, ork
Timbo
Hi!
Még nem játszottam a gameval eltudnátok mondani milyen fajok vannak benne? Amúgy én úgy tudtam , hogy nincs benne építkezés most mégis van??? Elõre is köszi!

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Blasta
Ezt még lehet kapni?

[HUN]PAStheLoD
tedd meg , megéri 😊