Warhammer 40.000 - Dawn of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

What\'s your excuse?
๏̯͡๏﴿
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Amint alkalmam adódik, megveszem és kiokosítom magam W40k univerzumból :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Játszani viszont otthon szoktam.
Megköszönném ha valaki belinkelne pár jó MOD-ot.
Pl. Tyranidák, Génorzók...
Thx
Az utolsó darabot hoztam el...
LAN-on is lehet nem eredetivel játszani? Csak 2 gép utp kábellel összekötve.
Egyébként a direct connect-et nem tudtuk mi sem összehozni a haverral.Pedig nincs router és a tûzfalakat is kioltottuk.Vmiért nem ment. Na húztam X-aktákat nézni.
"vessetek a mókusok közé" :)
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
."vessetek a mókusok közé" :)
- Sindriiii, Sindriiii, már megint itt vannak ezek az átkozott ûrgárdisták a nyakunkon?!
- Nyuuugaaaallloooom, Lord Bale...
\'maximum trolling\'
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
"Valaki tudna segiteni miert nem megy multi-ban csak ha 2 en jatszunk....es a harmadik nem tud be lepni.."
\'maximum trolling\'
koszi
Sindri meg sajnos meghalt... Szipp-szipp, pedig olyan szimpatikus alak volt 😊))
Meg ez a befejezetlen történet... Hát ez már kegyetéenség a fejlesztõk részérõl... De már legalább tudom miért DAWN of War az alcím...

\'maximum trolling\'
Egyébként elég szánalmas, hogy a program néha beszkriptelt egységutánpótlással támogatja meg a front mögött szenvedõ mesterséges inteligenciáját... Hogy van az, (9. térkép) hogy már nincs egy darab bázisa, sõt épülete sem, enyém az összes kontroll pont, sõt még a nagy idézõ aréna közepérõl is kiirtottam mindent, de a négy artifact védelmére, még folyamatosan kap démonokat meg hasonló okosságokat...

\'maximum trolling\'
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Asszem utánajárok és megszerzem!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Még nem játszottam a gameval eltudnátok mondani milyen fajok vannak benne? Amúgy én úgy tudtam , hogy nincs benne építkezés most mégis van??? Elõre is köszi!
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"