3478
  • Joint
    először inkább javítsd ki az oldalad meg csinálj valami kellemesebb dizájnt. a hibákat kezd a menünél csók.
  • LcE
    Emberek! Egy felhívást intéznék hozzátok :)
    Szóval, várok mindenféle frankó visszajátszást az igazán taktikus, és izgalmas multiplayer meccseitekről.
    Szóval, ha valaki azt akarja, hogy az ő playbackje is felkerüljön az oldalra (IDE), az küldje át némi kísérő szöveg és néhány screenshot mellékletével az e-mail címemre ([email protected]).
  • ayden
    aiguo én nagyon már nem játszom vele, csak megnéztem hogy megy e aztán majd max lanon előkaparom:)
  • tigeroo
    azér mondom mer' ideig nem leszek
  • tigeroo
    élek...sok a doli, de élek..
  • SpaceMarine
    Nos ha valakinek még van baja az 1.1-es patchel akkor az látogasson el a http://dawnofwar.uw.hu -ra! Ott mindent megtalál ami csak a játékhoz kelhet!! Na jó nézelődeést mindenkinek!!
  • aiguo
    Szia!
    Felvettelek....
    Az en cimen a biztonsag kedveert:
    [email protected]

• Harrower
    Aki akar gamolni!

MNS [email protected]
    ICQ 142-414-413
  • aiguo
    Szoktal neten jatszani?
    En meg nem nyomtem neten,de szivesen kiprobalnam!
  • aiguo
  • ayden
    És de akkoris elindul mountolva:)
  • aiguo
    Olvasd mar el mibol indult az egesz! #1820
    Nem en bonyolitottam, nekem siman ment az uj crack elott is...
  • aiguo
    Igen es ki Firtatta azt,hogy nem megy a crack-el?!

En az clcoholos(!) voltozatra mondtam,hogy telepites utan,nem fog elindulni mountolva a play cd!

• Gear
    Persze , csak az eredeti exe-t kell visszatenni és feltenni egymás után a két patch-t és rá a crackot. Már az elején sem értettem mi ez a bonyolítás?! csak arra kell figyelni hogy nekünk az eng kell mindkettőből.
  • Ridley
    jól van akkor pontosítok eccerű feltenni és után megy is!
  • aiguo
    Enber! Te meg mindig nemerted.Nem a feltevesrol beszeltem!!!:)
    Na mindegy...
  • Ridley
    nemtom mit aggódtatok tegnap de olyan ecerűen fel lehet tenni mint az 1x1

üdv
  • aiguo
    Ha ram gondolnal esetleg...:)

Nekem az alcohol-os verzio is megvan, ami megy crack nelkul is ha kiirja az ember.

Meg mielott lettvolna tores az uj patch-hez javasoltam ,hogy esetleg toltsek le a Clonos(BWT) valtozatot amivel nemkell szarakodni a kesobbiekben a patcheknel.Es itt hivtam fel a figyelmet arra ,hogy ezt a verziot csak kiirva lehet elinditani a "blacklisted Virtual drive-ok" vegett!

Neked gondolom a "Vengeance" fele van meg aminel termeszetesen sima ugy, ahogy irtad is csak a megfelelo cracket kell bemasolni a patch utan, es mar indulhat is...ennyi!:)
  • Lord AnonymouS
    Sziasztok! Pár napja én is leszedtem az 1.10es patchet és láttam, hogy nem megy fel és mivel nem volt rá időm, nem is szórakoztam vele. Láttam közben, hogy itt mindenféle speckó módszereket találtatok ki, hogy ide kell kiégetni meg ezzel kell bemountolni a CD-t és akkor menni fog... mondom jó, majd megcsinálom. Na ma úgy gondoltam nekilátok: fogtam, elővettem a vincsiről a CD-ket és megkerestem rajtuk az eredeti indítófile-t az egyik xyz.cab file-ban, majd felülírtam a DoW mappában az indítófile-t (ami a crack volt ugye; ja és már fennt volt az 1.01-es patch is). Ezután simán felment a patch, majd rá az új crack és nem kellett semmit bénázni. Ment a gém és játszottam.
    Nem akartam felvágni, hogy milyen szemfüles (lol?) voltam, de lehet valakinek segít majd, aki még szenved...
  • aiguo
    Nem japooo:)tradicionalis kinai(tajvan)!
  • ayden
    húúú mik ezek a japó feliratok? Naggyon állat:D
  • aiguo
    Hmmmm....erdekes!

Telepites utan felpeccselve v1.10 (CRACK BEMASOALASA NELKUL!) nalam nem muxik:
    alcohol error

Miutan kiirtam elfogadja a cd-et es lehet inditani.:)

• ayden
    Alcoholba mountolva vigan szaladgál...:)
  • aiguo
    Jon valaki jaccani?
  • aiguo
    Crackkel persze,hogy mukodik felesleges is mountolni!

Crack nelkul mar nemfog elindulni ha mountolod...
  • aiguo
    Hi!
    lehet... a lgfrissebb alcohollal mountolva nem indul,Daemon Tools-t nem probaltam!
  • RangeR
    előbb alap telepítés, utána dow english 101.exe telepítés, utána dow 110-englisg.exe telepítése, eddig nincs crack, és ezután a gamecopyworld-ön található, november 8.-án kiadott W40k.exe bemásolása.
  • Ridley
    lehet,hogy a hiba az ön készülékében van..nem lehetséges?..szerintem
  • aiguo
    Ok.nics a crack bemasolva ? Mert nekem kiaabal: "Conflict with Virtual rom" ha emulalom az image- kepet!

Viszont ha kiirom muxik rendesen.
  • RangeR
    Na, szóval megy mountolva is meg mindenhogy, itt a bizonyíték a screenshot, felül kiírja az enginet:
  • aiguo
    Amit Te irsz az tenyleg hulyeseg:)....peccselesnel teljesen mindegy,hogy elozoleg honnan volt telepive a lenyeg ,hogy az eredeti *.exe fennt legyen!

Megegyszer: mountolva nemlehet elinditani a jatekot mivel a legfrissebb ver. Emulatorok fekete listan vannak.
  • aiguo
    Mi a hulyeseg aruld mar el ???

• Ridley
    ok én meg szerintem folytatom majd otthon a nexust :)
  • maniac001
    Szerintem meg megyek kajálni.
    Addig is jó Hammerezést War.
  • Ridley
    szerintem hülyeség :) na mondom holnapra teljes infóval szolgálok
  • maniac001
    Okay, köszi. De 1827. Csak hogy kötözködjek :-)
  • Ridley
    ayden cimbi világosan leírta -1824(neki is image van csak)
  • maniac001
    Mintha olyan olvastam volna hogy nem megy fel a patch ha csak mountolva van a game.
    Bár nem értem mi köze hozzá hogy mount vagy cd telepítés volt...
  • Ridley
    nincs cd-n és a patch-et se próbáltam mivel tegnap még nam volt crack-em és alcohol-t használok image fileok-hoz
  • maniac001
    De neked ki van írva cd-re nem?
    én image-ből telepítettem, és nem megy fel a patch. Azt írja, erre a verzióra nem jó a patch :-(((