3478
  • maniac001
    Készül, a GameHunter csapata készíti. Tehát a minőség garantált. Állítólag olyan 60%-nál tartanak.
  • Sheva
    Én még nem tudok róla hogy megjelent de vannak itt ezen a fórumon akik pont a magyarosítással foglalkoznak! :D
  • Balage Mester
    Sziasztok!Tud vki magyarosítást a játékhoz?
    Előre is köszi
  • LcE
    Hát nem is tudom... Legalsó, még élvezhető határ úgy 1gigás proci, 256MB ram, Gef2, Radeon 7500 körül lehet...
  • richter
    Milyen gép kell ahoz, hogy a játék élvezhető legyen?
  • Sheva
    Ja nekem is akad, akadt és akadni fog! Sajnos!
  • Gandibá
    Ha nagy tömegek gyakják egymást akkor kicsit akad.
  • maniac001
    Nektek nem szaggat skirmishben és kampányban?
  • robotnyk
    ja, már letölthető
  • Gandibá
    Van hozzá? :D
  • maniac001
    Ja....
    A map editorral szoktál alkotni? Qrva jókat lehet csinálni.
    Már alig várom hogy hazamenjek szerkeszteni...
  • Gandibá
    Nálam a crack volt a gáz. Nyomtam egy uninstallt, aztán install után a patch és úgy jó volt.
  • maniac001
    Havernál nem volt 2GB hely és korrupt volt a file, csinált 2GB szabad helyet és egyből jó lett.
    Nem tudom nálad mi a gáz.
  • Gandibá
    :D
  • tigeroo
    sztem a vinyód egy %-nak kell szabadnak lennie:D vagy korrupt a géped:D
  • Gandibá
    Nekem 13 giga szabad hely van a partición mégis corrupted :)
  • maniac001
    Na találtam valamit a Relic fórumon akiknek nem megy fel a leírtak alapján az 1.10 patch:
    -DoW új install
    -1.01 patch
    -1.10, DE előtte bizonyosodj meg hogy van 2GB szabad helyed ezen a partíción, mert ha nincs akkor corrupted!!!!!!!!!!!!!!!
    Tehát az 1.10 előtt szabadíts fel 2GB helyet a vinyón, majd az itt leírtak szerint járj el.
    nem tudom műxik-e, várom a visszajelzést.

Ehun van-e inglisül :-)) :
    Reinstall Dawn of War - a fresh installation.
    Download the 1.01 patch for your language.
    Install the 1.01 patch onto your fresh install.
    Download the 1.10 patch for your language, either autoupdate or download from mirror.
    Make sure you have at least 2gigs free (this is reported to help, but results have been mixed.
    Defrag your hard drive - also reported to help, but results have been mixed.
    Install the 1.10 patch.
    It should install, and work.
  • maniac001
    HELLO!
    Kéne egy kis help.
    Nálam működött, havernál nem a következő procedúra (azonos verziók, ugyanazok a file-ok):
    -DoW install
    -1.01 Patch felrak
    -1.10 english felraknám, de azt írja ki hogy patching error, patch is corrupt.
    Töltsem le megint, és próbáljam újra. Nálam meg működött, és a crack után ment is 1.10-es verzióként. Nála meg nem.
    Mi lehet a baj? A DoW ugyanaz, és a patchek is.
  • robotnyk
    van benne map editor
  • maniac001
    Hi.

Lehet ezzel a modding tool-al pályákat csinálni a skirmish-hez?
  • Brezsnyev
    kk thx
  • LcE
    Magyarul Direct Connect. Valaki csinál egy szervert, megadja a jövendőbeli játékosoknak az IP-címét, akik ez alapján tudnak csatlakozni.
  • Brezsnyev
    aham értem ,de mi a faszpm az a "IP2IP"??
  • aiguo
    Szia!
    Ha a jatekod eredeti,vagy legalabb a cd kulcsod a hivatalos online serveren! Ha pirate mint az enyem is, csak az "IP2IP" maradt mint lehetoseg...
  • Brezsnyev
    Mert naon megtetszett a game és akarok nyomulni a neten plz segitsetek
  • Brezsnyev
    hy azt szeretném kérdezni hogy mivel lehet netewn játszani a Wh40k:Dow-t?
  • Joint
    2 éve használok mircet de nem kaptam virust , biztos mázlista vagyok
  • SpaceMarine
    én sehol nem láttam hibát már megbocsássssss
  • LEADER
    ha van egy program, amire hetente irnak virust nem használom, nem teszem fel
    pl: Internet Explorer, mirc, outlook, winxp(ez a játszási miatt kivétel, de ez erősíti a szabályt, ugye)
  • LEADER
    internet virus, ez jó
  • SpaceMarine
    AZAZ LcE mondd meg neki!!! :PP
  • Joint
    igen mint ahogy az interneten is :)
  • LcE
    UI2: Egyetlen egy betű tényleg hiányzik, de ezt nem értem miért írtad többesszámban... Majd javítom ha lesz egy kis szabadidőm...
  • robotnyk
    kijött a modding tool
  • LEADER
    irc az jó, minden héten új virus van speciálisan az irc-re.
  • LcE
    Jajj, illetve csók, elgépeltem...
  • LcE
    Persze, ha megmondod mit javítsak ki akkor már kezdem is... Eheh, elég lol dolog ez ám... Ha több konkrétumot kellett volna írnod, akkor már bajban lettél volna mi... Szal ennyit a véleményedről...
    Csők

UI: Ha nem tetszik a design nem kell látogatni az oldalt, mert bizony maradni fog egy jódarabig... Majd ha ráérsz dobj össze egyet, hogy kisegítsd az olyanokat, akik 'csak' egy ilyet képesek csinálni... Eheh
  • Joint
    hát az a bajom vele , hogy hibás nézd meg a menüt betűk hiányoznak , meg a dizájn sem valami fényes
  • SpaceMarine
    Nem értem mi a bajod LcE oldalával? Az egyik legjobb DoW-os oldal ha nem a legjobb, persze a hívatalos után!!!
  • Joint
    ja es meg egy gondolat , miert szarakodtok az msn-el meg icq-val meg ilyenekkel , mikor letolthetnetek egy ircet feljohetnetek az irc.elte.hu-ra bemennétek a dow.hu csatira és ott összegyülni , még akár versenyeket is lehetne rendezni , persze házijellegűt. ez felfogható akár reklámnak is :)