3478
  • MusA
    Hy figy egy olyan kérdésem lenne hogy kamionról potyogott játékra ( nem eredeti ) hogy lehet felrakni az 1.1 es patch-t sürgős plzz.
  • Bucser
    hát ez nem teljesen van így mert mi Pl nyomtuk úgy, hogy én hostoltam (router mögül) bejött haver router nélkül másik haver router mögül és a legvégén haver a bátyjával azonos router mögül.. de csak ebben a sorrendben tudtunk csatlakozni és csak akkor, ha én voltam a host. mivel különben connection refused by host jött ki...
  • MusA
    Thx az uploader-nek FTP servet mások is használhatják ugyan ezzel a felállásal. Csomó hasznos cucc crack patch cheat van minden ami kell egyenlőre csak kis sávszéllel de bátran lehet jönni. (nem mindig on-line
    H-CS 14:00-22:00 P-SZ-V non-stop v22:00-ig ) elvileg
  • Stotoo
    Ez ugy mukodik pontosan hogy eloszor menjenek be azok akik direktben csatlakoznak netre, utanna a routeres. Ugyanis ha bemegy a routeres akkor utanna tobben nemtudnak bemenni, Ha 2 routeres is van akkor pedig ugy jo ha az egyik kreal a masik meg utolsonak megy be. Ez azmiatt van mert ugye peer to peerben megy a game es minden gep elkuldi a kovetkekzonek az ipjet. De a routeres egy game bug miatt a belsohalos ipjet kuldi el.
  • MusA
    Ha megvan ez a map editor plzz töltsétek már fel erre az FTP serverre megköszönném :) ftp://hgc.lame.hu User : user PW : stuff előre is thx
  • LcE
    Eldarok jelenlétét én sem étettem... Nekem az első 5 percben elhullottak, amikor még nem tudtam segítséget küldeni nekik... Szal még golyófogónak is rosszak voltak :)
  • Bucser
    Húú régi beírás de válaszolok:) Én ezt úgy nyomtam le, hogy gyalogosokkal írtottam elől a dreadnoughtokat meg hátrahívtam (3-4 predator és dreadnought és azok lefogták a támadó erőt amíg a servitorok ágyút raboltak közben szépen a Rakétás marinek Infiltrate-el felszeretlt scoutok mögül épület írtást csináltak a túloldalon.. (5 osztag 10-es Marine hőssel+ csak rakétákkal + 2 osztag Scout bekapcsolt infiltrate-el csodákra képes lassú előrehaladás terén...)

Másrészt csatalkozási gondok.. hülyeségnek hangzott számomra is de valahogy csak egy adott sorrendben enged kapcsolódni a hostokhoz. Ha valaki nem tud bemenni egy adott emberhez adott ember után akkor próbáljátok meg, ogy a csatlakozni nem tudó player megy be a host után. ha már símán egyedül a hosthoz sem tud csatlakozni akkor ő hostoljon. és próbáljátok így. sajnos randomra kialakít egy sorrendet és ha beleőrülsz akkor is csak úgy enged csatlakozni... ez sajna egy baromi nagy bug:( Nekem megszokott ismeretségi köröm van akik játszanak néha így mi mindig ugyanúgy nyomjuk be már megszoktuk, hogy milyen sorrendbe megyünk be egymáshoz és ha valaki hibázik akkor mi a teendő.. próbáljátok a csatlakozási sorrendet variálni. Ja és ha Connection refused üzenet van azonnal próbáld mega játékot újraindítani és úgy is megpróbálhatod.
  • VGQ
    Na végeztem ezzel a szotyival Insanen:))
    Valahogy a cháos gyengébb mint az eldár vagy az ork:((
    Legalábbis én hamarabb levertem azokat a pályákat ahol cháos ellen kellett harcolni.De ahogy normalon,ugy insanen sem segitett loszart sem az Eldar nép az uccso pályán.Már csak az a kérdés minek vannak ott???
    Kaptak 2 terminator osztagot és az kivédett mindent:p
    Nem gyártott tankokat a hülye gép valamitöl:(
  • Sheva
    ja de nem sajnos de azért jó felderítő! :D
  • VGQ
    A skull jo lenne,ha esetleg leszedné az ellen épületének legalább az 1/3 ,1/4 életét.De igy semmit sem ér sajnos:(
  • VGQ
    Tudom,hogy mi a helyzet,mert már én is végigtoltam egyszer a gamát,de most unatkoztam ugyhogy nekiáltam.Gondoltam legyen kitartása végre a játéknak,ugyhogy brutál enemy ellen tápoltam magamat.
    De ez most valahogy kiakasztott.
    Holnap az nfs helyett lehet inkább bejátszom,hogy végigviszem azt a mapot.Bár még nemtom mivel fogom feltartani az ászaki seregeket,mert a tornyaimat 3-4 mp alatt leszedi hiába van 15:)
  • Sheva
    mondjuk a skullt egyszer nem használtam! :D
  • Lacc
    Köszi szépen.
  • Rincewind
    Koszonom. :)
  • Sheva
    jaj de jó az új logo!!! :D
  • robotnyk
    jé, új logo. szép.
  • Gandibá
    Én is feltoltam mert haverokkal minden nap tolunk, és nekik meg nem volt felpatchelve, azt ment a procedúra keményen :D
  • Gandibá
    Tessék.
  • Lacc
    Valaki megszánna engem? Kellene nekem az original exe, fel tudná valaki tölteni nekem? Adok ftp-t.
  • LcE
    Hm, emlékszem erre a pályára, és úgy rémlik nekem is megpróbálkozott a gép a bázisépítéssel a hátam mögött. Igaz én gyengébb fokozaton vittem, így simán le tudtam fedni a már megszerzett területeket is a sereg egy részével, plusz minden lehetséges helyre körbeágyúzott helyőrségeket telepítettem. Így is volt olyan serege ami elkezdett teret hódítani a folyó legdélebbi részénél (kb egy köpésre a bázisomtól) de egy checkpoint elfoglalásán kívül nem jutottak sokra... Bár miattuk kellett visszahívnom északról a főerőket... (ez nem volt nagy veszteség, mert mielőtt elfoglaltam volna a híd előtti pontot (aminek a hatására elindul a támadó scriptjük, és özönlenek át) jól bevédtem arrafelé is minden talpalatnyi földet).
  • LcE
    Ennyi elég? :)
  • LcE
    Elérhetőségeim?
    E-mailek-> [email protected] [email protected]
    MSN-> [email protected]
    Vagy ez a fórum, esetleg http://dawnofwar.uw.hu, vagy http://oblivion.uw.hu
  • Spid3y
    HI Sheva! Nem tudsz valami elérhetőséget LcE -nek???
  • Sheva
    Vhogy meg lehet csinálni csak nem tom hogyan! Kérdezzd meg LcE barátomat ő biztos tud neked segíteni! :D
  • Gandibá
    Nekünk is a hoston kívül csak 2 embert engedett be.
  • Spid3y
    Hi!
    Nem tudja valaki megmondani miért nem tudunk egyszerre 2-nél többen játszani??(Csináltuk LAN aztán a többiek direct join meg úgy is hogy Direct host aztán a többiek meg join de nem működik nem neged 2-nél töbet:(((
  • maniac001
    Innen
    Ez a Fileplanet, ehhez regisztrálnod kell magad. A rg megvan 10 perc alatt.
  • Joint
    megtudod mondani honnan töltötted a mapeditort?
  • maniac001
    A saját készítésű térképeknél amit a map editorral csináltam az AI nagyon fos.
    INSANE fokozatban 3-4-szer betámadott gyenge egységekkel. Szinte veszteség nélkül éltem túl.
    A bázisát nem igazán építi ki, csak vártam és tápoltam a seregemet aztán megindultam 2-3 csapattal és lezúztam. Na ez baj.
    Egy eredeti skirmis térképen már hardban sem igazán bírtam őket visszaverni, de a saját készítésű térképen olyan az insane mint az eredetiben az easy. Tudja valaki hogyan lehet ezt megváltoztatni?
  • VGQ
    A többi az egyszerünek tünik:)
    Ha lesz idöm majd akkor folytatom,de most végig kell vigyem az nfs-t ha már leszedtem.Még kb 4 nap és ujra megprobálom.
  • tigeroo
    Ne vidd insane-on, és nem kapsz ideggörcsöt..
  • VGQ
    Ezt a rohadt nagy CSITET!!!!!!

Nincs mivel játszak ugyhogy nekiáltam nyomatni ezt a gamét Insanen.
    7. pályánál tartok ahol át kell kelni valami hidon és lenyomni az Eldákat.Miután kinyirtad az Avatar-t.

Eddig jol is mentem,de fullos hadsereggel nem birok átkelni azon a tetves hid mögötti bázison,mert a gép egész serege ott van.Mondom ez igy okés eddig semmi baj,DE a rohadt parasztja épit egy bázist délre,nemtom,hogy hogyan,és onnan is rámküld mégegy kurva fullos haderöt!!!!!
    Érdekelne,hogy hogy a lofaszba csinálja,mert igy kurva esélytelen ez a rohadt pálya!!!Jol haladok végre már leszedtem 3-4 épületét a városábol erre meg idebasz mellém 10 osztag gyalogost meg 10 gépet amit jurvára lehetetlen visszaverni ugy,hogy közben még északon is támadjak,mert ha nem akkor onnan is védekezhetek.

Szal ez rohadt nagy faszság!!!
    Ráadásul az egész játék alatt szállindoznak az ellenfelek a térkép részemen,mikor minden rohadt négyzetcentimétert bejártam,és lehetetlen,hogy legyen valahogy akár 1-etlen háza is!!!
  • tigeroo
    lankad a DoW-népszerűsége..de a 7végi multiparti fix:D
  • Joint
    figy gyertek irc.elte.hu #dow.hu csatira ott vannak sokan lehet összehozni nagy game-kat is
  • Gandibá
    Mi most nyomtunk haverokkal, nagyon komoly volt :)
  • MusA
    Hy ha erdekel valkit ma este 8 tol lenne egy game neten meg 2-3 hely van egyenlore csak 1 meccs De ha valakit komolyabban érdekel akkor beszélhetünk máskor is ip:213.222.143.158 password:a akit erdekel azert elotte keressen meg vagy msn-en vagy ventrilo-n a ventrilo.tx.hu:4000 Cimen MSN: [email protected]
  • Gandibá
    Alap :)
  • Sheva
    Ha végre kész lesz akkor én is végig tolom még1szer!
  • maniac001
    Az a baj hogy a kampányt fordító csak 7végén ér rá, úgyhogy soká lesz kész.
    De ne legyen igazam...
  • Gandibá
    Hm, az akkor jó lesz.