Warhammer 40.000 - Dawn of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tankok ellen gyalogság részérõl rakéta, jármûvek közül közelharcban közelharcban Dreadnought (esetleg Assault Terminator), távolról Predator lascannonokkal, illetve Labd Raider az igazán jól használható.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Olyan problémám van, hogy feltettem az alapjátékot és rá 1.41-ig a pecceket. Szépen fel is mentek, de az 1.41-es krekkel állandóan hibaüzenet jön: "Az eljárás belépési pontja nem található a DLL-ben (util.dll).
A zipben csak 2 fájl volt, az exe és egy nfo fájl. Ilyenkor mi van?
A halál csupán a kezdet...
Az lenne a problémám hogy mindent úgy csináltam ahogy a #3315-ös hsz-ben le van írva de amikor belépek a sima DoW-ra kiír 1 hibát és h rakjam újra.Viszont a DC-s fajokkal meg lehet multizni...Nem tudjátok mi lehet a baja?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Egy gyors kérdés. Az egyik haverommal szeretnénk multiplayerben játszani. (Direct Host illetve Direct join tipusu multiplayerre gondolok)Annyi lenne evvel kapcsolatban a problémám hogy mikor kész a játék és mindketten belépünk, akkor mindösszesen 2 fajt lehet csak választani (dark eldar és a sisters of battle), a többit nem. Mi ennek az oka, illetve mit kell hozzá csinálni hogy a többi fajjal is játszhass?
választ elõre is köszi
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
HQ AND RELIC ENTERTAINMENT SET TO WAGE WAR OF EPIC SCALE IN WARHAMMER® 40,000™: DAWN OF WAR® II
ÉS persze DoW II Debut teaser
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.team-gigabyte.com
DoW: SM, CSM, Ork, Eldar
WA: IG
DC: Necron, Tau
SS: Dark Eldar, SoB
www.team-gigabyte.com
www.team-gigabyte.com
www.team-gigabyte.com
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Amúgy naon jó a game már az elõzõ részeket is naon imádtam cak így tovább.

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
De tényleg a registryt kell basztatni...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Amikor szépen, sorban feltettem a DoWokat, akkor a DC is, meg az SS is elsõ indításnál bekérte a CDkulcsokat. Újratettem a gépet, csak az SSt telepítettem. Nem kérdezte meg.
Szerintem a registry-t figyeli. Amikor kérdezte a CDkulcsokat a DC, generáltattam egyet újat DoW-hoz, azt nem ette meg. Amikor feltúrtam a registry-t, és onnan másoltam be a telepítéshez használt CDkulcsot, azt elfogadta.
Ha van valami összegyûjtött-kifilézett .reg fájl, ami beírja a registrybe, amit kell(DoW, WA, DC adatai), az érdekelne engem is...
Asus P5Q-E; Intel E8400; 4x1GB Corsair TwinX 800mhz; GigaByte 6850; 1TB Samsung; 500W OCZ ModXstream; Bitfénix Shinobi; Cooler Master Hyper TX2; BenQ G2420HDBL
Asus P5Q-E; Intel E8400; 4x1GB Corsair TwinX 800mhz; GigaByte 6850; 1TB Samsung; 500W OCZ ModXstream; Bitfénix Shinobi; Cooler Master Hyper TX2; BenQ G2420HDBL
: 1.40 után ugyanazok a patchek kellenek a WA-hoz, mint az alapjátékhoz. Itt megtalálhatod õket. Persze a legkényelmesebb az online lobby-tól végrehajtania mûveletet.
Kipróbáltam a Soulstormot, sztem jó lett! Majdnem kész nekronnal a Campaigne, de multiban nem megy!
Hamachin akartunk játszani, de nem látják egymást a gépek, ha lelõjük a tûzfalat akkor sem! Még a direct connectet is visszautasítja! mi lehet a probléma, valaki tudna segíteni?
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedõvé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Mondjuk a bázison hagytam a fõerõket, a támadó csapat csak 1 scout + 1 stealth suit team + 1 fire team + 2 hammerhead volt.
A bázist meg védte az összes maradó gyalogság és a még valamennyire használható Tau jármû egység, a bombázójuk.
Hammerhead-bõl szvsz. veszítettem valami 20-at. ;-)))
Ha felpatchelem a Dawn of Wart megmarad a régi mentés?
Szóval van a mod tool itt:
www.corsix.org/misc/Beta_041b.zip
Amivel meg kell nyitni a SS modfájlt, és az elérési út így nyer értelmet, ott már van Data\attrib...
kthxbye! :)
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
I set it to no_modifier like the other 25 entries, and when I started a new campaign in my mod on normal, the FC started with 1875 health."
Elvileg mûködik. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ezen nagyon ki vagyok akadva, hogy nincs 1:1 nehézségi szint. Azóta hogy megtudtam, nem is nagyon játszom vele...
Modot!
:P