Warhammer 40.000 - Dawn of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiket is irányítasz? Szem alatt az SM Skull Probe-jára gondoltál? Náluk rajta kívül csak a Librarian tud detektálni.

Tankok ellen gyalogság részérõl rakéta, jármûvek közül közelharcban közelharcban Dreadnought (esetleg Assault Terminator), távolról Predator lascannonokkal, illetve Labd Raider az igazán jól használható.
Hi. Soulstormot elkezdtem és lenne 1 kérdésem. Nektek egy nagyobb csata meddig tart ? Illetve az ork ok ellen van valami taktik ? Mert láthatatlan rakétavetõs ellen ott a szem ,de azt lusta vok gyártani, tank ellen mi a jó ? a lebegõ gépfegyós stufF ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Fenrir
Tök jól megy, köszi még egyszer a tippet :)

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Köszi, megpróbálom.

Szerk.: Tudom, hogy 1.41-et írtál, de ha egyzser van újabb is...
Az 1.51 már eleve nem is kér CD-t.
Fenrir
Ne öljetek meg:

Olyan problémám van, hogy feltettem az alapjátékot és rá 1.41-ig a pecceket. Szépen fel is mentek, de az 1.41-es krekkel állandóan hibaüzenet jön: "Az eljárás belépési pontja nem található a DLL-ben (util.dll).

A zipben csak 2 fájl volt, az exe és egy nfo fájl. Ilyenkor mi van?

Matt07
Hali!
Az lenne a problémám hogy mindent úgy csináltam ahogy a #3315-ös hsz-ben le van írva de amikor belépek a sima DoW-ra kiír 1 hibát és h rakjam újra.Viszont a DC-s fajokkal meg lehet multizni...Nem tudjátok mi lehet a baja?

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

ja bocsi visszaolvastam és megkaptam a választ. sorry az elõzõért. pá
Csõ!
Egy gyors kérdés. Az egyik haverommal szeretnénk multiplayerben játszani. (Direct Host illetve Direct join tipusu multiplayerre gondolok)Annyi lenne evvel kapcsolatban a problémám hogy mikor kész a játék és mindketten belépünk, akkor mindösszesen 2 fajt lehet csak választani (dark eldar és a sisters of battle), a többit nem. Mi ennek az oka, illetve mit kell hozzá csinálni hogy a többi fajjal is játszhass?

választ elõre is köszi
Szaruman
Kicsit mûanyagos a grafika, de gondolom még változni fog. Ha tartják azt a szintet, amit a DC megütött, akkor nem lesz gond (SSot inkább csak közepesnek érzem).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Bucser
Azt átom, hogy mindenki Soulstorm lázban ég, de tegnap bejelentették asszem a DoW2-t:)

HQ AND RELIC ENTERTAINMENT SET TO WAGE WAR OF EPIC SCALE IN WARHAMMER® 40,000™: DAWN OF WAR® II

ÉS persze DoW II Debut teaser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

BigReaper
örök hála

www.team-gigabyte.com

Az összes faj játszhatóvá tétele: itt és itt.
BigReaper
Még egy olyan kérdés,hogy a CD kulcsokat hova kell beírni? (ide tartozik : amit tudom h egyik no warez (én is az vagyok csak mással) gamer utál,hogy a Key-gennel, megoldhatóak ezeke CD kulcsok, csak itt a koliban, LANban szeretnenki jatszani a törttel 6an) Szal ezt megoldható a dolog?? :D

www.team-gigabyte.com

Legfeljebb Istencsászár ;) Amúgy nincs mit.
BigReaper
Isten vagy, köcce!

www.team-gigabyte.com

Nem. Adott fajhoz az a játék - illetve annak a CD-kulcsa - kell, amely azt tartalmazza. Ez nem érinti azt, hogy az ellenfél kikkel lehet, tehát ha IG-vel sosem akarsz lenni, akkor a WA-ra nincs szükséged. Ha minden fajt ki akarsz próbálni multiban is, akkor kell mindegyik.

DoW: SM, CSM, Ork, Eldar
WA: IG
DC: Necron, Tau
SS: Dark Eldar, SoB
BigReaper
tudom, csak nincs nagyon idom,most gép elõtt ülni, és gondoltam valaki megszán! Tehát akkor alap warhammer dow és ez a SoulStorm ha fel van téve akkor menni fog minden multiban? remélem jol ertem!

www.team-gigabyte.com

Mert külön termék, és azt akarják, hogy ne csak a legutóbbi kiegészítõt vegyék meg. Egyébként ha visszaolvasol egy tucat hozzászólást, választ kapsz a kérdésedre.
BigReaper
most hallottam egy olyat, hogy esetleg meg kell szerezni hozzá a kiegészítõtek, és akkor használhatom a fajokat... ez annyiban nekem kicsit nem érthetõ, hogy ha single-ben tudom használni az összes fajt, akkor hálózatban miert nem???

www.team-gigabyte.com

BigReaper
Császtok! Most tettük fel a haverokkal a koliban a Warhammer 40K Dow: Soulsormot! A következõ problémánk az, hogy sajnos nem tudunk az összes Faj közül választani LAN opcioban, caks kettõt illetve randomot engedélyez! Tudtok nekem ebben segíteni? elõre is köcce

www.team-gigabyte.com

commanderek és a scout egységek látják öket és akkor már löhetök

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Köszi a kódot, végül én is találtam. Viszont lenne egy kérdésem. Mikor láthatatlan katonák lõnek rám hogyan tudom õket kiiktatni? Vagy megvárom hogy felfedjék magukat vagy dobálom õket gránáttal viszont az lassan tölt. Van vmi ötlet?
Amúgy naon jó a game már az elõzõ részeket is naon imádtam cak így tovább.

Dawn of War 2!

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

dronkZero
Akkor rosszul keresed... :P

SS reloaded.nfo

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Scátok. Tudnátok nekem cd kódot mondani a Soulstorm-hoz? Neten sehol sem találok.

dronkZero
Aha, akkor ezek szerint lassú vagyok, és tudatlan... :D :P

De tényleg a registryt kell basztatni...

dronkZero
Attól tartok sehogy.
Amikor szépen, sorban feltettem a DoWokat, akkor a DC is, meg az SS is elsõ indításnál bekérte a CDkulcsokat. Újratettem a gépet, csak az SSt telepítettem. Nem kérdezte meg.
Szerintem a registry-t figyeli. Amikor kérdezte a CDkulcsokat a DC, generáltattam egyet újat DoW-hoz, azt nem ette meg. Amikor feltúrtam a registry-t, és onnan másoltam be a telepítéshez használt CDkulcsot, azt elfogadta.

Ha van valami összegyûjtött-kifilézett .reg fájl, ami beírja a registrybe, amit kell(DoW, WA, DC adatai), az érdekelne engem is...

Hogy lehet feltelepiteni a Soultstormot, hogy azert gigaket ne kelljen felrakni a korabbi jatekokkal (Dawn of war, Winter of assault)?

Nekem eredetiben van meg, de gondolom ezzel nem segítettem.
Warpig
Arra gondoltam, hogy a játék realese miatt (gondolom) nem tudom patchelni, mert hibát ír ki és nem megy fel a patch. 1.01 igen, de az 1.10 már nem. És így értelemszerûen a többi sem. Az 1.41 full sem megy fel. Tehát milyen Dawn of War realese van neked?

Asus P5Q-E; Intel E8400; 4x1GB Corsair TwinX 800mhz; GigaByte 6850; 1TB Samsung; 500W OCZ ModXstream; Bitfénix Shinobi; Cooler Master Hyper TX2; BenQ G2420HDBL

Ha 1.40 vagy annál alacsonyabb a verziószám (a WA alapból 1.40-re patchel), akkor az 1.41 Full kell, majd az 1.50 és az 1.51, újabb patchrõl nem tudok.
Warpig
Thx az infót. Annyi lenne még a kérdésem, hogy milyen verziójú dawn of war ami patchelhetõ. Ami nekem van most vhogy nem akar mûködni.

Asus P5Q-E; Intel E8400; 4x1GB Corsair TwinX 800mhz; GigaByte 6850; 1TB Samsung; 500W OCZ ModXstream; Bitfénix Shinobi; Cooler Master Hyper TX2; BenQ G2420HDBL

A második bekezdés Warpignek ment.
Milyen tûzfalat használsz? Nekem például a Comodóban külön bizalmat kellett szavaznom neki manuálisan is, trusted applicationként. Ami viszont érthetetlen volt - pontosabban most is az - a számomra, hogy a tûzfalat hiába lõttem le, úgysem ment anélkül.

: 1.40 után ugyanazok a patchek kellenek a WA-hoz, mint az alapjátékhoz. Itt megtalálhatod õket. Persze a legkényelmesebb az online lobby-tól végrehajtania mûveletet.
Warpig
Honnan tudnám letölteni a patcheket a Winter Assaulthoz?

DarkVen
Sziasztok

Kipróbáltam a Soulstormot, sztem jó lett! Majdnem kész nekronnal a Campaigne, de multiban nem megy!
Hamachin akartunk játszani, de nem látják egymást a gépek, ha lelõjük a tûzfalat akkor sem! Még a direct connectet is visszautasítja! mi lehet a probléma, valaki tudna segíteni?

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedõvé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Tegnap hard-on megostromoltam a SM bázist Tau-val. Azt vettem észre, hogy a scriptelt bázis ostromokban az ostrom elég izgalmas, de az ellentámadások viszont nem túl erõsek. A támadó csapatom sokszor le lett amortizálva, néha teljesen meg is semmisült, de a bázis soha nem forgott veszélyben.

Mondjuk a bázison hagytam a fõerõket, a támadó csapat csak 1 scout + 1 stealth suit team + 1 fire team + 2 hammerhead volt.

A bázist meg védte az összes maradó gyalogság és a még valamennyire használható Tau jármû egység, a bombázójuk.

Hammerhead-bõl szvsz. veszítettem valami 20-at. ;-)))
Warpig
Sziasztok!
Ha felpatchelem a Dawn of Wart megmarad a régi mentés?

dronkZero
Faszán mûködik, lecsekkoltam pár egységet. 1:1. Csak nem úgy volt az elérési útvonal nálam. A tuning.rgd-ig oké, de onnantól 0xBEAFD102/normal/modifier_01.

ja igen ezt kifelejtettem <#vigyor5>

dronkZero
Ja, aha.
Szóval van a mod tool itt:
www.corsix.org/misc/Beta_041b.zip

Amivel meg kell nyitni a SS modfájlt, és az elérési út így nyer értelmet, ott már van Data\attrib...

kthxbye! :)

dronkZero
Ez ttök jól hangzik, de ezt hol is találom? Milyen Data/ ?

cheathappens oldalán egyik forumban van egy mod tool azzal tökéletesen átirhatod kedved szerint

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

dronkZero
\o/

"The correct file is: Data/attrib/tables/tuning.rgd, element: player_metamap_difficulty_modifiers->normal->modifier_01.

I set it to no_modifier like the other 25 entries, and when I started a new campaign in my mod on normal, the FC started with 1875 health."

Elvileg mûködik. <#fejvakaras>

dronkZero
Na ja, 200% életerõvel szerintem semmi nem fog gyengének tûnni...

Ezen nagyon ki vagyok akadva, hogy nincs 1:1 nehézségi szint. Azóta hogy megtudtam, nem is nagyon játszom vele...

Modot!

:P

Myrddraal
Nem tudja vki itthon mikortól lehet kapni a Soulstormot?