3478
![](http://rince.hardwired.hu/pictures/warhammer/w40k_logo.jpg)
-
Gandibá #2038 -
Gandibá #2037 Hardwired:
"A Warhammeres lyányokat megvásároló THQ úgy döntött piacra dobnak egy küldetéslemezt az elképesztő grafikával büszkélkedő Warhammer 40,000-ből. A kiegészítő címe Winter Assault lett. Ősszel jön és teljesen új, ötödik harcoló felet, a Birodalmi Őrséget - Imperial Guard - hívja színpadra. Nemsokára meg is történik a hivatalos bejelentés, azután részletes infókkal szolgálhatunk." -
Hail!
Ha valakit érdekel néha esténként (többnyire 8 után) 1-2 directconnectes multi parti szerény létszámmal (2-4 fő) az bátran jelezze a [email protected] címre.
Nem akarunk klánokat, és napi több óra játékot, de néha gyakni jó! ;) -
"A Warhammer 40K-t tavaly szeptemberben mutatták be az Egyesült Államokban. A játék idén először szerepel a WCG játékainak listáján és az új generációs RTS játékok típusához tartozik. A játékot a hozzáértők a Starcraft utódának tartják, tavaly a a Game Spy az általa legjobbnak tartott 20 játék közé választotta"
Szerintem jogosan, bár a C&C generals is kiérdemelte volna, főleg a kiegészítője. -
onoff #2034 Ha valaki multizni akar (1.2), ICQ : 122896141 -
TwiceR #2033 probaltunk, Gigára én nemtok felmenni, Stain igen, Stainra mind2en feltudunk menni, persze vagy ö vagy ö... és énrám ugyanez... még rootert is huztuk ki Stainnál, nálam nem lehet meg Gigánal se mert sok gép van rajta! :=( már láttam, többen is panaszkodtak emiatt:/ -
próbáljatok több hostot és több belépési sorrendet kipróbálni -
TwiceR #2031 neten szeretnék jaccani barátaimmal, direct hostolok, vés cask 1 embert enged fel:( 3an nemtudunk jáccani, akárki is Hostol... van valami korlát a gameban, vagy beallitás, vagy a rooterek miatt van? lécci segitsetek! -jah felraktuk 1.01 1.10 és 1.20as peccset és le is krekkeltük 1.20asat-
-
TwiceR #2030 hI! -
Ihajj! Most már a WCG 2005-ön is lesz Dawn of War! Ideje lenne észbekapnia a kiadónak, hogy ez jó stuff. Nyomatni a kiegészítőket, meg peccseket ezerrel, tolni bele egy kis pénzt, vagy valami! -
Jah és köszi mindenkinek a gratsokat ;) -
Majd dobnál egy e-mailt ha elkészül? ([email protected]) Mert szívesen szorítok neki helyet mondjuk egy képes bannerre vhol a menüsávban :) -
Mivel ők képesek rá, így valószínűleg hogy tudnak is ugrani, az ugrás hatókörükön belül.
De van még az Orbital Relay épület, a segítségével le lehet a squadokat küldeni, bárhova ahol nincs szürke köd. -
AlexHerceg #2025 Bizony mondom néked, az egy másik pálya megoldása...itt hiába ugráltatom én szegény Assault Marine Squad-ot, nem ugrik az biz sehovasenemis.. -
építs jetpackes space marineokat (nemtom a nevüket) és ugorj át a térkép alsó részére, majd menny a megadott bázisra -
AlexHerceg #2023 Sokat visszaolvastam, és úgy láttam, mintha azért lett volna itt olyan, aki kiakasztotta a játékot...senki sem tud segíteni a 8as pályánál történő elakadásomban?
"Elakadtam a 8as pályánál...A térkép szerinti bal alsó részt elfoglalom, de mindenfelé árok van, nem tudok átkelni rajta..a bázis, amit meg kellene védenem az árok túloldalán van.Hogy jutok át?Segitsetek, mert már az egekben az adrenalin szintem..." idézet tőlem#2018
-
A jegelést úgy értettem, hogy addig féreteszem, és ha bejön a 2 text rész, akkor majd újra előveszem és megcsinálom. na -
AlexHerceg #2021 Akkor márciusig minimum várnom kell, bár még hallottam márciusi jégről is..:P..vagy az már fagy?:P -
Nem akadt el, csak jegelés alatt áll, még várok 2 nagyobb részt még 2 embertől, ha meglesznek utána majd összegyúrom, hibák javítása, tesztelés, ilyesmi.
-
AlexHerceg #2019 Mellesleg úgy látom, a játék magyarítása is elakadt valahol, már karácsonyra igérték a forditók, dehát:( -
AlexHerceg #2018 Sziasztok!
Ha valaki tud, pls segitsen!
Elakadtam a 8as pályánál...A térkép szerinti bal alsó részt elfoglalom, de mindenfelé árok van, nem tudok átkelni rajta..a bázis, amit meg kellene védenem az árok túloldalán van.Hogy jutok át?Segitsetek, mert már az egekben az adrenalin szintem...
Előre is köszi.
alex -
gnom #2017 valaki? -
Kovász #2016 Az 1.20-as patch nem qrja el a régi mentett állásokat?
Csak mert a readme-ben azt írja, h "Fixed multiple issues with savegame code". -
gnom #2015 sziasztok! frissen installaltam, 1.10 patch ok. jatszottunk haverral lant, de nala nagyobb a latoter: ha teljesen eltavolodik zoommal, akkor tobb dolog fer el a kepernyon nala. neki is 1.10 es 1024*768. mitol lehet ez? vmi egyeb mod vagy beallitas? grafikai beallitasok ugyanazok mindket gepen.
elore is koszi a segitseget. -
Gandibá #2014 Készül a gamehunter.hu -n. -
Balage Mester #2013 Sziasztok!
Van ehhez a király gammához magyarítás vhol?
Előre is köszke a választ! -
YakHead #2012 Üdv. Nincs valakinek korábbi Warhammer játékokról leírás? Rites of War, Chaos Gate, Fire Warrior. Nem tudom ki hogy van vele, de most hogy ráadásul olvasom is a Ian Watson féle Warhammer gyüjteményt meg játszom a Dawn of War-t, kezd megtetszeni az univerzuma.
Na csövedék. -
LcE szószerint hatalmas Gratula az oldalhoz nekem nagyon tetszik bakker! Ja és cikkek is kurva jók most olvasgattam belőlük egyet kettőt! -
LcE!
Az oldal szép, bár jelenleg az összes nyomógomb full fekete, egy szürke kerettel... ;)
Elég magas az explorerem biztonsági szintje, lehet hogy az nem engedélyez vmilyen megjelentítést?
Sajna a bugjelentő fórumban mindig a köv üzenetet kapom:
"Proxy Error The document has moved here."
Üdv! -
Gratulalok az oldalhoz! Igenyes es szep! -
Jah, regisztráció ajánlott, mert nem regisztrált tagok nem érhetik el az oldal nagy részét. Nem kell megijedni, nincs se visszaigazoló e-mail se semmi más hosszadalmas bürokrata megoldás, elegendő csupán egy egyszerű felhasznév+jelszó. -
Közlöm minden erre járóval, hogy végre újra beindult a honlapom, lehet jönni nézelődni :) Ha nem vagytok túlságosan másnaposak (én sajnos igen) akkor már kattanhattok is ERRE a linkre.
-
Szóval nó para, ha újra beindul a page természetesen bejelentem itt a fórumon is :) (Jah és teszem hozzá, megéri várni ;)) -
Nem vagy lámer és az oldal sem szűnt meg. Elvileg ENNEK a képernyőnek kéne bejönnie. A lap ugyanis új felületet kap (kapott), azt optimalizálgatom már jópár napja, illetve a tartalmat töltögetem fel. Az újbóli elindulás elsején, vagy másodikán várható. De inkább másodikán, mert Újévkor még erősen a fejemet fogom keresgetni... -
Csak a szövetséges Team iranyitasara gondoltam. Az jo lett volna. Pl. Nyomni egy TAB-ot es mar a masik TEAMet iranyitod. Hatekonyabban lehetne strategiazni. De mindegy. Sikerult igy is, csapatvaltas nelkul is, leverni az ot orkot. Jo ez a jatek. -
LcE!
Nem tudom elérni az oldalad napok óta! Nyugtass meg, hogy én vagyok lámer, és nem az oldal szűnt meg!
Üdv, BUÉK, stb... Mindenkinek! -
Kovász #2002 Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy a kampány során számítanak vmit a másodlagos küldetések? Mert eddig semmi extrát nem kaptam értük... -
Gandibá #2001 It iz. -
Ez kb. olyan szintű lenne mint anno a Red Alert első részében volt a skirmish. Ott jött az erős ellen, gyorsan rákattintottál egy egységére, megnyomtad az a betűt, és a szövetségesed lett, és nem csinált semmit veled :D -
Szerintem ez azt jelenti, hogy még a lobbyba a játékosok ki tudják választani, hogy milyen csapattal akarnak lenni. Lock teamssel meg nem. Vagy valami hasonló, de az biztos, hogy játék közbe nem tudsz csapatot váltani...