3478
  • VGQ
    Hali

Kérdésem a kövi lenne..

Letöltöttem ezt a verziot,mert a régi elcseszödött(crc hibát ir,pedig 3x telepitettem elötte rola)
    PC - Warhammer 40000 Dawn Of War 3CDs[elitewebt3.com]
    Na most ehez kellene egy kod ami elvileg ugy müxik,hogy van egy link amit megadnak és ott kellene irnia..a poén az hogy a link amit adnak nem megy..szal ha valaki esetleg tudja a kodot hozzá baromira megörülnék neki.

HELPjátszani akarok a Winterrel már!!!
  • Sheva
    thx
    Ogrym Squad Rulzzzzik
  • j0nNyKa
    viszont nagyon nehezen tornek, es gyorsan regeneralodnak, azert ezt tegyuk hozza
  • ashead
    Igen ,csak úgy , de ezt írja is a ajáték , igaz angolul.
  • Sheva
    az imperial guardnál a járműveknek csak úgy lehet helyet csinálni ha újabb és újabb gyárat építek? :S
  • BladeW
    De a berzerkereknek nincs morálja! A vegjtekban a termik pedig igen csak hajlamosak megtorni:(
  • GrimReaper78
    Az csak azért nem jó meghatározás, mert nem repülnek...

Amúgy a single kampányban minden egység (a játékos oldaláról) sokkal erősebbnek tűnt, mint skirmish-ben, pedig ugyanazon a nehézségi fokozaton játszottam. Most akkor hogy van ez?
  • j0nNyKa
    talan fejlesztett raptorsquadnak mondanam
  • j0nNyKa
    hat en neztem a chaos uj egyseget, valami terminator-szeru, csak sokkal sokkal gyengebb
  • Hmuda
    Csak az űrgárdistákat néztem, ott volt egy káplán, de nem engedte szakaszhoz csatolni. Pedig nagyon jó tulajdonságai vannak, de ha külön kell bénázni vele, akkor valahogy nem igazán érzek ingerenciát, hogy legyártsam.
  • j0nNyKa
    kar h multiban -0% eselyed van eljutni a "baszott nagy tank"-ig, meg minek legyen az orknak 2 bazisa ? :D

egyebkent valoban frankos lett a kieg, tetszik az eldak hozzaallasa a dolgokhoz a kampanyban...

uj unitokrol velemenyek?(nem ig, hanem 1-1 uj unit a tobbi fajnal)
  • Sheva
    nagyon tetszik a gamma ma szedtem le én is
    az Imperial Guardokhoz csak gratulálni tudok nekem nagyon tetszenek főleg a baszott nagy tankjuk ---> 10000-es élet, 3 gépágyú, 2 lézer és egy baszott nagy ágyú még a tetején kicsit odafuck ---> két orkbázist simán kinyír

egyszóval nagyon tetszik a gamma
  • GrimReaper78
    Nem tudom, a Káosznál vmi bug lehet, mert elfoglaltam a Critical Location-t, erre azt írja az objectives-ben, hogy failed. Aztán meg kilövöm a konvojt, és nem sokkal később mission failure... köszi.
  • TneX
    Te miről beszélsz?A 4. pályán mindkét félnél az elején ki kell választani hogy melyik fajjal akarod nyomni,és akivel itt nyersz,az megy át a következő pályára.Nem kell itt össze-vissza váltogatni,az elején kiválaszotd amelyik neked szimpatikus és játszol.
    Az más kérdés hogy akármikor átválthatsz,egyátalán nem szükséges.
    A módszerben annyi a szépséghiba hogy ez elég spórolósnak tűnik a készitők részéről,ugyanis igy egy pályával kevesebbet kellett elkésziteniük..:)
  • GrimReaper78
    Változatlanul fenntartom, hogy a 4. küldetés egy nagy marhaság. A Káosz oldalról ugyanúgy, mint a Rend oldaláról volt... Túlságosan behatárolja az embert, rá akar erőltetni egy olyan játékstílust, ami nem feltétlenül szimpatikus.

A többi pálya/küldi viszont klassz.
  • Thanatos
    jaja :)
  • j0nNyKa
    oh igaz, keverem.. lenyeg h siman megy :P
  • GrimReaper78
    Ehh, "kissé" rövid lett a szingli kampány... de azért jó. Még ma este nekivágok a Káosz oldalról is
  • Thanatos
    izé, milyen img fileról beszélsz te? ez a verzió ami eddig van bwclone..., tehát a *.bwt -t kell mointolni... :)
  • j0nNyKa
    hozzateszem nem kell megijedni az 1es cd formatumatol, legujabb daemon tokeletesen elbir vele, csakhat az img filet kell mountolni, masikat nem is lehet...

mellesleg amien jonak tunik az ig, 2v2-ben (2ig vs 2 sm) teljesen megmutatkozik, hogy meg mindig space marine rulz van :\
  • Jules
    nna, mivel látom h mindenki különböző képpen írja le, h hogyan sikerült neki az install, ezért én is leírom... :D

1. DoW fel, SEMMI CRACK
    2. Winter Assault setup elindít, ha nincs autorun akkor- "WinterAssaultUpdater.exe", elkezdi patchelni a gamét (20-30p)
    3. utána szépen feltelepszik és mehet is a game :D
  • ashead
    Nekem fel kellet: Sorban felraktam az összes patchet. A játékot is újra raktam mert az 1.10-ás patch csak így ment fel. Szóval fel raktam patcheket 1.40-ig, cracket nem, feltettem WA-t , alcohollal mountoltam és simán megy.
    DE van egy érdekes gondom, ha birodalmi őrséggel játszok skirmishben belassul a gép. Máskor nem. Ez mitől lehet? Volt másnak is ilyen?
  • Tomalak
    Nálam le kellet cserélni az alapverzió crackelt exe jét az eredetire ami az első cd tömörített cuccában van és akkor ment minden magától.
  • Lord AnonymouS
    Nekem a Wa felpeccselte, amikor felraktam.
  • haxoror
    A DoWot akkor most fel kell pecsselni előtte vagy nem?
  • Lord AnonymouS
    Én felraktam a DoWot, rögtön utána rá a Winter Assaultot, rányomtam az indítófilera és ment, semmi crack nem kellett, nuku. Daemonnal raktam fel mind2őt.
  • Joint
    eredeti cd-t ker...
  • j0nNyKa
    egyszeruen bemountolod es indul.
  • Joint
    aaaaaaaaaaaaaaah valaki segitsen mar megorulok lassan , nem tom hogy lehet elinditani ezt a xart :)
  • Joint
    inkább leirhatnád hogy hogyan inditottad el :)
  • Tomalak
    Hi,

az lenne a kérdésem hogy a winter assaultban hogyan lehet Fire Prismt venni lehet tévesen irom a nevét de az az ottani uccsó "tank". Az a feltétele hogy Annihilate the Enemy de ezt így ebben a formában nem értem.
  • Joint
    sziasztok!

megtudjatok nekem mondani , hogy merre talalok nocd crackot a winter assaulthoz? megprobaltam mindenfele modszerrel felinstallalni , de mindig erdeti cd-t ker , valaki tud segiteni?
  • Dns5000
    hmm az ig nagyon taposnak tunik elsore a vararzsloikkal meg tankjaikkal
  • j0nNyKa
    Valaki leirna, hogy pontosan mit kell csinalni, hogy ez a clonecds verzio elinduljon? Van 1 legujabb alcoholom, es 1 legujabb daemonom fent.
  • GrimReaper78
    Bakker a negyedik küldetést meg tudta valaki csinálni? Engem most k**t fel agyilag...

*** SPOILER ***

Mi a francért MUSZÁJ váltogatni a két faj között? Ekkora baromságot...
  • BladeW
    Huh rá is jottem:) Virtual CD hide proginak nem szabad mennie...
  • BladeW
    Nem tudja vki mit lehet kezdeni a Security Module cannot activated hibauzenettel? Az info csak azt irja, h mountoljam be, de pl ha nincs bemountolva semmi, akkor is ezt irja ki, nem pl azt h rakjam be az eredeti lemezt.

Vki tud help??
  • DarkLyrics
    EMBEREK!!!!! hát ez lol, van egy olyan rész, h az eldar ok segítségével be kell törni egy kaput. simán megy, betöri, és mikor átvált a kép ingame video-ra ezt írja ki: FATAL SCAR ERROR EXEFILE PAUSED..... és befagy a francba...PLZ HELP !!!!!!!!!!! iszonyat felb@szott:D:DDD
  • Sheva
    kiváncsi leszek warezon mikor lesz fönnt
  • Pactet
    Valaki nem tudna nekem adni Winter Assaulthoz cd kulcsot????