3478
  • GrimReaper78
    LOL. Nem. Mellesleg az enyém PS 2.0-kompatibilis.

A hivatalos fórumokat olvasgatva NAGYON úgy tűnik, hogy nincs killcam
  • Alien1024
    nem lehet hogy vga fügő a slow motion camera teszemaszt pixel shader2 m kell esetleg
  • GrimReaper78
    Na, első benyomás (az első pálya után) röviden: ÁLLAT!!!!!!!!!!!!

Bővebben :D : ugyanaz a csúcs hangulat, mint az alapjáténál volt, roppant sok kis apró, de iszonyatosan eltalált animáció/apróság, amitől fetrengtem (pl. az Orgék, hát azok készen vannak). Talán még a grafikán is javítottak, pedig az eddig is elképesztő volt. Az biztos, hogy a tűz valami elképesztően néz ki (Hellhoundok).

Amennyire fanyalogtam az Imperial Guardtól, annyira bejönnek. Nagyon jól el van találva eddig az egész. Azt mondom, mindenkinek kötelező, aki szereti az alapjátékot!

Biztos, hogy van slow motion camera? Én sem tudtam még bekapcsolni... Mindjárt utánanézek a readme-ben meg a hivatalos fórumokon.
  • Hmuda
    Valaki rájött már, hogy mivel lehet bekapcsolni a slow-motiont? A trailer alapján jó kis funkció (főleg ha a commander squad közelharcba keveredik :D).
  • Alien1024
    vagy ki kell irni cd re
    ??,
  • Alien1024
    na szoval a sima 1.0 ás ra fel kel rakni a kiegészit öt vagy az 1.40 ás ra kell és akoor müködik
  • GrimReaper78
    Komolyra ferdítve a szót: próbáld meg úgy, hogy semmit nem buherálsz, se a registry-ben, sem máshol. Én csak natúr elindítottam, és megy.
  • MrDevil
    Akinek fönt van az új ati driver annak nem akadozik???
  • GrimReaper78
    Ez azért van, mert alacsonyra állítottad torrentben a feltöltési sebességed vagy már nem is seedelsz, ergo nekem is lassan jön lefelé.

:D
  • mnorbi
    Nem értem miert nem indul el nekem ... Megcsináltam regeditet , van unhidden fent.Beálitpttam a daemonnal az emulaciot , de nem indul :(
    Azzt irja , hogy A required security module can not be activated. This program can not be executed.

valami ötlet ?
  • MrDevil
    Nektek nem akkadozik???? nekem néha elkezdi, de nem tudom hogy miért!! régen nem akkadozott!!
  • Sheva
    hát én is sajnálom h nincs új intro
    de annak örülök h gonosz kampányt is lehet vinni :)
  • GrimReaper78
    Ja, például.

Na, nekem holnapra fog leérni, 89%-nál tart a letöltés. Mindenképpen végig fogom tolni, és ha jó a sztori, tutira élvezni fogom. A gonosz oldalon a Káosz süti, de az orkokért nem vagyok túlzottan oda.

Na, majd meglátjuk...
  • Dns5000
    genorzok?:P
  • Lacc
    Azért lecsekkolom én is. Bevallom, sose hozott lázba ez az IG dolog, szvsz jobb fajt is választhattak volna, jóval érdekesebb dolgok is vannak abban a wh40k univeruzmban...
  • Hmuda
    Kipróbáltam. Nem vagyok annyira hasraesve. Az űrgárdisták jobban bejöttek az alapjátékban. Csak az IG az új "faj", van egy-két különlegességük, de összességében nem nagy durranás. Egy kampányt azért megér, bár nem hiszem, hogy lesz energiám gonosz oldalon is végigvinni (igen, itt már lehet gonosz kampányt is játszani).
  • Dns5000
    jaja milyen az imperial guard?
    meg az uj egysegek?
    az uj campaing? a regiben tok jo kis tortenet volt
  • Thanatos
    már megtaláltam énis rájötem hátha a magyar odlal jó lessz :D azért köszike
  • GrimReaper78
    Hopsz, pont közben írtál :D

Nincs új intro???????!!!!!!!!!!!!

Eretnekek!!
  • GrimReaper78
    Na, azt hiszem, feláldozok még pár ártatlan lelket a Káosz Oltárán, mert most egy kisit felgyorsult a letöltés... :D

@Hmuda: milyen a kieg.?
  • Hmuda
    Nah fent van, gyári 1.40-re lazán feltelepült, nem is kell neki crack. Nem tudom, hogy kellett-e de a biztonság kedvéért kiiktattam a szokásos Securcomos dolgokat a registry-ben és eddig minden okés.

Első benyomás: nincs új intró. :-(

Na megyek vissza megnézni mi a helyzet.
  • GrimReaper78
    http://www.w40krts.hu/download.php
  • Thanatos
    heh, nem tud valaki dobni egy direckt linket 1.40hez? emrt elkezdem szedni fileplanetről, közbe restartolt egyet a gép, persze hogy baxik menni, tököm televan az iylen csoda fileplanetekkel meg egyébb fos letöltő siteokkal... :(
  • GrimReaper78
    Tényleg, akkor addig én is leszedem a patch-eket...

ÚJRA
  • Thanatos
    fasza akko aszem kezdek szedni 1.4et :P
  • GrimReaper78
    Banyek, most olvastam vissza (kereső powwa), és nézem, hogy 2 GB szabad hely kell az 1.10-nek. Ekkora faxlámaságot! Már elnézést, de ilyenről én még nem hallottam...

Akkor ezért nem ment az fel.
  • Hmuda
    Pedig csak az 1.40-re megy fel. Külön kéri az installnál, hogy rakjam fel a patcheket.
  • Hmuda
    Most telepítettem 1.30-ig a patcheket, még fél óra mire leér az 1.40
  • Thanatos
    reinstall segit :D
  • GrimReaper78
    Azt ne mondd, hogy csak 1.40-es verzióra megy fel, mert akkor gutaütést kapok. Épp' tegnap akartam megpatchelni, de aztán uninstall lett belőle, mert míg az 1.01 simán felment, addig az 1.10 folyton korrupt fájlra hivatkozott. Hiába töltöttem le 5x, mindig ugyanaz volt az eredmény. Ráadásul eddig még egyetlen hibás letöltésem sem volt... Volt másnak is ilyen gebasz?
  • GrimReaper78
    Nemá...

Bakker. Akkor honnan lehet azt előkaparni? Az 1.40-es peccsből?
  • Hmuda
    Csak az a gond, hogy az az 1.00-ás exe, és ennek 1.40-es kell.
  • GrimReaper78
    Az tényleg elég érdekes. Az nem lehet magyarázat, hogy azért nem, mert nincs törve, mivel máskor is láttam clone cuccokat.
  • GrimReaper78
    Az alapjáték 1-es CD-jén a tömörített állományban benne van az eredeti .exe, onnan ki tudod szedni.
  • Thanatos
    mongyuk azért fura hogy nforcera nem hajlandó kijönni...
  • Thanatos
    hát hajrá, várjuk az infokat :)
  • Hmuda
    Leért, de szenvedek az installal, mert eredeti EXE kell neki. Tuti kimentettem, de nem találom. :P
  • Thanatos
    nekem 21% és jön 5-10k-val...
    lehet még a 16óra kivárásával is jobbna járnék :D
  • GrimReaper78
    Áhhh, tetűlassan csorog most. 1800 peer van, de szinte mindegyiknél előrébb járok, így én most csak néhánytól tudok tölteni, 20K-val

Ahogy így elnézem, holnap délután előtt nem sok esély van rá, hogy leérjen, hiába van lent már 57%, még 5-6 óra...
  • Thanatos
    nah leértmár valakinek? :) valami véleményt pls :)