Warhammer 40.000 - Dawn of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LcE
Jah és köszi mindenkinek a gratsokat ;)

\'maximum trolling\'

LcE
Majd dobnál egy e-mailt ha elkészül? ([email protected]) Mert szívesen szorítok neki helyet mondjuk egy képes bannerre vhol a menüsávban :)

\'maximum trolling\'

GH Nyúl
Mivel õk képesek rá, így valószínûleg hogy tudnak is ugrani, az ugrás hatókörükön belül.
De van még az Orbital Relay épület, a segítségével le lehet a squadokat küldeni, bárhova ahol nincs szürke köd.

Bizony mondom néked, az egy másik pálya megoldása...itt hiába ugráltatom én szegény Assault Marine Squad-ot, nem ugrik az biz sehovasenemis..<#wow3>

tigeroo
építs jetpackes space marineokat (nemtom a nevüket) és ugorj át a térkép alsó részére, majd menny a megadott bázisra
Sokat visszaolvastam, és úgy láttam, mintha azért lett volna itt olyan, aki kiakasztotta a játékot...senki sem tud segíteni a 8as pályánál történõ elakadásomban?<#rinya><#rinya>
"Elakadtam a 8as pályánál...A térkép szerinti bal alsó részt elfoglalom, de mindenfelé árok van, nem tudok átkelni rajta..a bázis, amit meg kellene védenem az árok túloldalán van.Hogy jutok át?Segitsetek, mert már az egekben az adrenalin szintem..." idézet tõlem <#nevetes1>#2018

GH Nyúl
A jegelést úgy értettem, hogy addig féreteszem, és ha bejön a 2 text rész, akkor majd újra elõveszem és megcsinálom. na <#vigyor>

Akkor márciusig minimum várnom kell, bár még hallottam márciusi jégrõl is..:P..vagy az már fagy?:P

GH Nyúl
Nem akadt el, csak jegelés alatt áll, még várok 2 nagyobb részt még 2 embertõl, ha meglesznek utána majd összegyúrom, hibák javítása, tesztelés, ilyesmi.

Mellesleg úgy látom, a játék magyarítása is elakadt valahol, már karácsonyra igérték a forditók, dehát:(

Sziasztok!
Ha valaki tud, pls segitsen!
Elakadtam a 8as pályánál...A térkép szerinti bal alsó részt elfoglalom, de mindenfelé árok van, nem tudok átkelni rajta..a bázis, amit meg kellene védenem az árok túloldalán van.Hogy jutok át?Segitsetek, mert már az egekben az adrenalin szintem...
Elõre is köszi.
alex

valaki?

Az 1.20-as patch nem qrja el a régi mentett állásokat?
Csak mert a readme-ben azt írja, h "Fixed multiple issues with savegame code".

\"...lámák kíméljenek.\"

sziasztok! frissen installaltam, 1.10 patch ok. jatszottunk haverral lant, de nala nagyobb a latoter: ha teljesen eltavolodik zoommal, akkor tobb dolog fer el a kepernyon nala. neki is 1.10 es 1024*768. mitol lehet ez? vmi egyeb mod vagy beallitas? grafikai beallitasok ugyanazok mindket gepen.
elore is koszi a segitseget.

Készül a gamehunter.hu -n.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Sziasztok!
Van ehhez a király gammához magyarítás vhol?
Elõre is köszke a választ!
Üdv. Nincs valakinek korábbi Warhammer játékokról leírás? Rites of War, Chaos Gate, Fire Warrior. Nem tudom ki hogy van vele, de most hogy ráadásul olvasom is a Ian Watson féle Warhammer gyüjteményt meg játszom a Dawn of War-t, kezd megtetszeni az univerzuma.
Na csövedék.

Sheva
LcE szószerint hatalmas Gratula az oldalhoz nekem nagyon tetszik bakker! Ja és cikkek is kurva jók most olvasgattam belõlük egyet kettõt!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Lobster
LcE!

Az oldal szép, bár jelenleg az összes nyomógomb full fekete, egy szürke kerettel... ;)
Elég magas az explorerem biztonsági szintje, lehet hogy az nem engedélyez vmilyen megjelentítést?

Sajna a bugjelentõ fórumban mindig a köv üzenetet kapom:
"Proxy Error The document has moved here."

Üdv!

gothic1
Gratulalok az oldalhoz! Igenyes es szep!

LcE
Jah, regisztráció ajánlott, mert nem regisztrált tagok nem érhetik el az oldal nagy részét. Nem kell megijedni, nincs se visszaigazoló e-mail se semmi más hosszadalmas bürokrata megoldás, elegendõ csupán egy egyszerû felhasznév+jelszó.

\'maximum trolling\'

LcE
Közlöm minden erre járóval, hogy végre újra beindult a honlapom, lehet jönni nézelõdni :) Ha nem vagytok túlságosan másnaposak (én sajnos igen) akkor már kattanhattok is ERRE a linkre.

\'maximum trolling\'

LcE
Szóval nó para, ha újra beindul a page természetesen bejelentem itt a fórumon is :) (Jah és teszem hozzá, megéri várni ;))

\'maximum trolling\'

LcE
Nem vagy lámer és az oldal sem szûnt meg. Elvileg ENNEK a képernyõnek kéne bejönnie. A lap ugyanis új felületet kap (kapott), azt optimalizálgatom már jópár napja, illetve a tartalmat töltögetem fel. Az újbóli elindulás elsején, vagy másodikán várható. De inkább másodikán, mert Újévkor még erõsen a fejemet fogom keresgetni...

\'maximum trolling\'

gothic1
Csak a szövetséges Team iranyitasara gondoltam. Az jo lett volna. Pl. Nyomni egy TAB-ot es mar a masik TEAMet iranyitod. Hatekonyabban lehetne strategiazni. De mindegy. Sikerult igy is, csapatvaltas nelkul is, leverni az ot orkot. Jo ez a jatek.

Lobster
LcE!

Nem tudom elérni az oldalad napok óta! Nyugtass meg, hogy én vagyok lámer, és nem az oldal szûnt meg!

Üdv, BUÉK, stb... Mindenkinek!

Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy a kampány során számítanak vmit a másodlagos küldetések? Mert eddig semmi extrát nem kaptam értük...

\"...lámák kíméljenek.\"

It iz.

Lacc
Ez kb. olyan szintû lenne mint anno a Red Alert elsõ részében volt a skirmish. Ott jött az erõs ellen, gyorsan rákattintottál egy egységére, megnyomtad az a betût, és a szövetségesed lett, és nem csinált semmit veled :D
Lacc
Szerintem ez azt jelenti, hogy még a lobbyba a játékosok ki tudják választani, hogy milyen csapattal akarnak lenni. Lock teamssel meg nem. Vagy valami hasonló, de az biztos, hogy játék közbe nem tudsz csapatot váltani...
gothic1
Sziasztok! Skirmishben jatszok 2 marine szovetsegessel 5 ork ellen. Van a beallitasokban olyan, amikor krealom a palyat, hogy "Lock Teams on/off". Ez nem azt jelenti, hogy a jatek kozben at tudok valtani az egyik szovetsegesre es iranyitani az egysegeit? Ha igen mivel lehet atvaltani? Tudja valaki?

LcE
Emberek! Kinek van 1.2-es eredeti exe-je? A következõ patch telepítéséhez tutira kelleni fog, én hülye meg elfelejtettem eltenni. Szóval?

\'maximum trolling\'

LcE
Jaja hasonló szép dolgokat mindenkienk. <#vigyor3>

\'maximum trolling\'

Lacc
Boldog karácsonyt belétek :)
Sheva
BOLDOGÍTÓ KARÁCSONYT MINDENKINEK!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Viszont!

Kellemes Ünnepeket

D2B5-4CEB-F4D2-860E
8418-D655-3C4B-7323
622F-DB1F-F76A-6F03
6B05-8700-CC63-F7AF
856A-7AB7-E14B-B45F
EA77-3557-7FFA-79B2
25AB-6D28-7CBC-ACB1
0FAE-47F8-E2E2-E1E1
7A62-0DB6-DE15-1D2B
BA08-8EE7-7EEE-9334

Hali!

Tudtok serialokat?
Multihoz, lanpartyhoz mi kell?

Miles

visszaolvastam és találtam utalásokat, hogy nincs több kampány ez igaz nem már <#mf3>

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

hi végignyomtam, 11 pálya pf, bér azért elég kemény, másik 2 oldallal nem lehet lenni sinlébe? bocs ha már volt...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

robotnyk
1.20, ja
nem sokat javít, de ad két új pályát is, szal érdemes leszedni szvsz.

kell krekk, már fent is van a szokásos helyen
Ridley
az új patch-hez kell crack vagy megy simán?

AmdPower

1.20?

Hm, milyen verzió?

robotnyk
jah :)
pedig van új peccs
Pereg a fórum:)

robotnyk
np
Htx.