3478
-
Dns5000 #2318 csinaljal sok 3-4 lanszoros tankot, 1-2 vel ki lehet vegezni egy egesz szakasz nekrot, menjel le az also bazisra par katonaval meg epitovel es javitsd meg az epuletet akkor megkapod a nagy tankot, eldakkal talan kicsit konnyebb az a palya -
haxoror #2317 A singlet nyomom, már azon kifeküdtem amikor a konvoj csak ment mint a hülye nekem meg röptében kellett fejleszteni mindent, most a titános pályára értem ezt viszont elsőre bebuktam :(
Arra már rájöttem hogy lehet használni a titán fegyvereit de a field commandot a necrok letarolták mint a szart amúgy is már rég a nyakamon voltak mire egy javítót élve el tudtam juttatni az übertankért, nem mintha sok értelme lett volna egy csomó erőforrást beleöltem az expedícióba fölöslegesen elvontam erőket a titántól csak azért hogy a tank egy az egy felállásban kimúljon egy mobil base ellen
Ti hogy csináltátok meg ezt a pályát?
Arra gondolok hogy a hatodik generátort ami triggereli a necrokat nem szabad addig megépíteni amíg meg nem szereztem az egész térképet és be nem védtem mindent -
Dns5000 #2316 qnet? -
Dns5000 #2315 a dreadnoth az meg mi? az nem tank, csak megesz minden gyalogost reggelire es mivel sm-nek nem kell sacrifice altart epiteni ahhoz hogy tangyarat epitsen, sokkal hamarabb ki tudod hozni. 4780hpval, a tank meg nem sokat er ellene mert csak geppuskas es nem is lehet upgradelni lezeresre :/, bar azert ez kiprobalman egy az 1be valoszinu nyerne a tank de csak kicsivel.
Es most neztem hogy csmnek mar hp,dmg upgradje sincs ... bazze. Smnek 5 plazmaja lehet, csmnek max 2 hb. -
#2314 hat give it a try... qnet #dow.hu , aztan majd meglatjuk, van-e eleg erdeklodo -
#2313 hamachin 1 halozaton vagytok ? egyikotok krealjon 1et, a masik csatlakozzon bele, onnantol lesztek lanon -
Joint #2312 odaig eljutottunk hogy ujra kiirja a different versionos uzenetet WE NEED HELP! :) -
Joint #2311 egyebkent Jonnyka nekem nem mukodik ez a program nem latok lan jatekot ha haverom kreal egyet hiaba fut ... tudnal segiteni? -
GrimReaper78 #2310 Hááát, unalmasnak nem mondanám. 1.00 alatt hard-on vertem a gépet, most meg WA-ban porig aláz :O -
Joint #2309 en az ircet javaslom jatekra keszen :) mondjuk quakenet #dow.hu? -
#2308 Ugy lattam, van kereslet a hamachis jatekra jopar ember reszerol, viszont nem szeretnem teleb*szni a topicot a tovabbiakban warezzal, kerek velemenyeket, hogy ennek esetleg itt sgn nyissunk uj topicot, vagy valami mas csetrendszerben fogjuk ossze az embereket (irc v iesmik) ? Mert ahogy latom, mindenki maskor er ra, viszont eleg sok ember szeretne igy jatszogatni neten ahoz, hogy megerje osszefogni a tarsasagot. -
#2307 annyi, h multin belul lanra lepsz, es krealsz/joinolsz.. :D -
KeZso #2306 attól még, hogy tört a játék lehet hivatalos széria számom....amúgy nincs, csak mondom! :) -
KeZso #2305 ok, de így olyan "unalmas" a gép ellen....Tényleg csináljom már valaki egy olyan "hamachi"-s hálózatot és nyomjukmár egymás ellen!!!!! :) -
GrimReaper78 #2304 # 2295
Hivatalos szervereken ne akarj tört játékkal játszani -
GrimReaper78 #2303 Vagy írd ki ISO-ként :P -
KeZso #2302 ...de mostmár nekem is válaszolhatna valaki...PLZ! #2290 -
KeZso #2301 Blind Write-al írd ki CD-re (autoplay-t tíltsd le) ezzel a beállítással az írásnál DAO PW-ba 4-12x sebességgel. és ha megkérdezi, hogy tartalmaz-e valami BWA információt, akkor kattints az ok-ra!
vagy
rakd be a virtuális CD-meghajtóba! :D -
#2300 magyarul? :D -
KeZso #2299 Nekem ezt írta az NFO:
1.) Unrar, Burn Using BlindWrite 4.5.7 (disable Autoplay in Options menu) burn in DAO PW at 4-12x click "YES" when asked if you want to physically include BWA information.Alternativley, you can mount the image in a120/dt.
és így is cselekedtem, és tökéletesen megy -
#2298 nekem az a bajom h amit leszedtem image file-t warezről azt ha kiírok cd-re és úgy akarok játszani azt írja ki h tegyem be az original disket ----> pedig bann van o.O -
KeZso #2297 Nagyok köszi ezt a kis hasznos progi!!! -
Joint #2296 es ez csak annyi hogy elinditom es a felso ip-cimre tud konnektalni a masik embor? vagy emborok? :) -
#2295 Jut eszembe, olvastam par helyen, hogy nem megy a direkt konnekt, nos megoldas a hamachi. Aki nem tudna, mirol van szo, a hamachi 1fajta routerkent muxik, netes gepek kozt general lant, igy lanon lehet jatszani pl cdkulcsvedelmes jatekokkal.
A prog innen leszedheto.
Ha valaki(k)nek lenne kedve/kedvuk igy 2v2ket, 3v3akat jatszani, keressen(ek) meg imelben: [email protected] -
#2294 uristen ennel hamarabb csinalok land raidert is :D -
Joint #2293 hi valaki nem tudja megmondani , hogy miert nem tudunk directben jatszani haverommal? azt irja ki hogy different version pedig mindkettonknek 1.0 Winter Assault... -
Jules #2292 ez is igaz, de pl. a raptorok ugranak, és a "futunk, lövünk" negyedannyit sem ér mint az "állunk, lövünk" ráadásul 1.5 szinttel (szint +vmi upgrade, h tank is legyen) előbb van tankotok, innentől pedig szvsz lényegtelen h van-e nekik van nincs rakétájuk... -
Dns5000 #2291 csmnek nincs plasma,raketa :/
a melee unitok meg szart sem ernek, mindenki elfut elolluk es kozben lovi oket -
KeZso #2290 Sziasztok!
Ezért ne bannoljatok egyből, de valaki el tudná mesélni, hogy hogy tudok online-ba játszani a neten?? ill. mi kell még a játékhoz, hogy megtaláljam a szervert, hol kell regisztrálni meg minden, ami kell hozzá!!
Előre is köszi és bocsi a lámaságomért...:)
-
Jules #2289 megnéztem... :)
Soulshrine, stb... aztán "Mobilized war..." utána ugyanott "Annihilate the enemy" utána pedig már csak az aspect stone-ja van... szép lista... :/ -
haxoror #2288 Csak a tutorialt toltam velük de ott nagyjából ugyan azok az előkövetelmények voltak mint az avatarnak -
Jules #2287 igaz h a fegyvereket levették tőlük, de eddig is a közelharcban voltak táposak (possesed CSM), erre dupláztak rá a berserkerrel, ehhez jönnek még az olcsóbb tankok, meg a defiler... az SM-nek nincs olyan egysége ami megállna közelharcban velük, tankok nélkül pedig mészárszék egy ilyen csata az SMeknek...
ez meg is látszik rajta... :( ha legalább hozzáadhatnám osztaghoz, de így tényleg arra jó, h otthagyom vhol és majd üt amíg él... :S:D
az eldáknak úgy tűnik jobb lett az AI-juk is... skirmish-ben még mindig a chaos nyer, meg az IG, de az eldák egy leheletnyivel jobban muzsikálnak... -
#2286 bar az uj unit vadallat, epp ez hianyzott az eldabol... hogy az FP-t hogy lehet gyartani, maig sem tudom viszont felfogni.. valaki elmondhatna -
#2285 egyetertunk, az eldaban ugy lattam, nincs tul sok valtozas, 1 leheletnyivel erosebb lett -
BladeW #2284 Hat errol a bizonyos "káoszt tápolták"-rol sokaknak mas a velemenye. Pl a CSM-okat teljesen letapoltak, csak(!) heavy boltert adhatsz nekik, abbol is max 2(3?)-t. Igaz, a raptoroknak nem kell már armory. Chaosnak mostantol tier2-ben a demon az egyeduli AV lovos egysége. A berzerkerek viszont tenyleg jo erosnek tunnek. Elda/orkrol nemtudok nyilatkozni nagyon keveset jatszottam veluk.
Ui: a Chaiplanrol olvastam azt, h felig meddig toltelek egysegnek raktak be, mert minden fajnak igertek uj egységet, de az SM-nak nem volt igazan olyan (az alapjatekbol hozott) gyengesege amit ellesulyozni kellet volna. -
Jules #2283 :)
hát tuti hasznosabb a laza kis 600as HPjával és 80as közelharci sebzésével mint az SM Chaplain... :/
van még pár dolog ami feltűnt, naggyon visszafogták az SMeket. Alapból csak lángszóró upgrade, heavy boltert meg csak akkor kapnak amikor plasma-t :( a rakétájuk semmit sem ér a tankok ellen és bármilyen(!) tankot csak maxon vehetek upgrade után... cserébe 1el több fegyver(?) a marineoknak, van 4 plasma a scoutnak és a tankok max fegyverrel jönnek... így viszont hiába táp a végére, ha az ellen gyorsabban gyárt tankot (márpedig igen) hátrányban van, nem is kicsit...
a káoszt tápolták, a berserker elég kemény és hamar jön, a démon nem lesz drágább bármennyiszer elsütik.
Az IG túl erős lett sz'tem, bár visszafogja őket h sok épület kell neki max egységhez (limit)...
egyéb meglátás? (pl. elda, ork?) -
VGQ #2282 Közben lejött egy Vengeance...az simán jo..Ugyhogy ismét tanultam valamit:D -
VGQ #2281 thx -
BladeW #2280 1221 -
klikker #2279 Aki akar DOW-olni neten az gyorsütembe vegyen fel.. MSN: [email protected]