Hálózat segítség!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi, hogy válaszoltál.
esetleg más is ezen a véleményen van?
esetleg más is ezen a véleményen van?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
SZiasztok!
Én is segítséget kérnék hálózat ügyben.
A HÁLÓZAT:
Van a modem, a modembõl utp kábellel megy a net a routerbe, a router-bõl meg wifi-n megy a laptop-hoz.
A PROBLÉMA:
Minden jól mûködik, max sebességen hozza a netet, CSAK bizonyos idõközönként (nem tudom, hogy milyen gyakran), megszakad a net, és azt irja ki a böngészõ, hogy NETWORK TIMEOUT. Ekkor nincs net, de kb. egy perc mulva megint lesz, és minden megy tovább normálisan. Mitõl jöhet elõ ez a network timeout?
A ROUTER TIPUSA:
D-link DI-524, 802.11g/2.4GHz Wireless Router
Elõre is köszönöm szépen a segítséget!
Üdv., Orionk
Én is segítséget kérnék hálózat ügyben.
A HÁLÓZAT:
Van a modem, a modembõl utp kábellel megy a net a routerbe, a router-bõl meg wifi-n megy a laptop-hoz.
A PROBLÉMA:
Minden jól mûködik, max sebességen hozza a netet, CSAK bizonyos idõközönként (nem tudom, hogy milyen gyakran), megszakad a net, és azt irja ki a böngészõ, hogy NETWORK TIMEOUT. Ekkor nincs net, de kb. egy perc mulva megint lesz, és minden megy tovább normálisan. Mitõl jöhet elõ ez a network timeout?
A ROUTER TIPUSA:
D-link DI-524, 802.11g/2.4GHz Wireless Router
Elõre is köszönöm szépen a segítséget!
Üdv., Orionk
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Pfff...
Mondjuk nem teljesen értem, hogy miköze a jelszónak a hálózati nyomtatóhoz. Sajna most ezt igy nemtom. Én még sosem tapasztaltam ilyesmit. Szóval sajna nincs ötletem.
Mondjuk nem teljesen értem, hogy miköze a jelszónak a hálózati nyomtatóhoz. Sajna most ezt igy nemtom. Én még sosem tapasztaltam ilyesmit. Szóval sajna nincs ötletem.
Þór vígi þessi rúnar
ej😊 azt nem szeretném, hogy a kikapcsolt gépen lévõ nyomtató mûködjön, mert akkor nem így oldanám meg😊 az nem para, csak nincs keretük rá.
szal: adott egy jelszavazott gép - legyen "A". rajta egy nyomtató, amit megosztottam. egy másik ("B"), ugyanazon hálón lévõ vason pedig ezt a megosztott nyomtatót használják. csak "A" gép le van jelszavazva, mert a 7-8 éves pulya nagy sikerrel tud begyûjteni egy zsák vírust 5 perc alatt, ha odaül. és ha "A" gépen él a jelszó, akkor odaát ("B"-n) nem megy ugye a nyomtatás, mert nem lehet hozzáférni a nyomtatóhoz. és elég tré kiiktatni minden nyomtatási szándéknál a jelszót "A" gépen, hogy hozzáférjen "B".
szal az lenne a kérdés, hogy megoldható-e vhogy, hogy "B" gép a jelszavazott "A" gép ellenére is hozzáférjen az "A" gépen megosztott nyomtatóhoz.
e^^
szal: adott egy jelszavazott gép - legyen "A". rajta egy nyomtató, amit megosztottam. egy másik ("B"), ugyanazon hálón lévõ vason pedig ezt a megosztott nyomtatót használják. csak "A" gép le van jelszavazva, mert a 7-8 éves pulya nagy sikerrel tud begyûjteni egy zsák vírust 5 perc alatt, ha odaül. és ha "A" gépen él a jelszó, akkor odaát ("B"-n) nem megy ugye a nyomtatás, mert nem lehet hozzáférni a nyomtatóhoz. és elég tré kiiktatni minden nyomtatási szándéknál a jelszót "A" gépen, hogy hozzáférjen "B".
szal az lenne a kérdés, hogy megoldható-e vhogy, hogy "B" gép a jelszavazott "A" gép ellenére is hozzáférjen az "A" gépen megosztott nyomtatóhoz.
e^^
megint próbálkoztam a hálózattal, és csak most vettem észre hogy az 1394 nevû kapcsolat is eltûnt(ha jól tudom akkor ez a firewire).
Nos.
Ha azt szeretnéd, hogy akkor is mûködjön a nyomtató, amikor az a gép ki van kapcsolva ami le van jelszavazva, akkor nemtom. Kellhet valami spec dolog. Amúgy meg csak tedd át a másik géphez. Ahhoz, hogy a hálózatról tudj nyomtatni kell egy olyan gép, ami ezt kezeli. Ha a tiéd az ami jelszavazva van, akkor nemtom. Amúgy a gyerekzárnak mi értelme, sose értettem. A tiltás csak trükközésre ad okot, egyszerûbb elmagyarázni, hogy mit hogy merre. De ez nem a topik tárgya...
Ha azt szeretnéd, hogy akkor is mûködjön a nyomtató, amikor az a gép ki van kapcsolva ami le van jelszavazva, akkor nemtom. Kellhet valami spec dolog. Amúgy meg csak tedd át a másik géphez. Ahhoz, hogy a hálózatról tudj nyomtatni kell egy olyan gép, ami ezt kezeli. Ha a tiéd az ami jelszavazva van, akkor nemtom. Amúgy a gyerekzárnak mi értelme, sose értettem. A tiltás csak trükközésre ad okot, egyszerûbb elmagyarázni, hogy mit hogy merre. De ez nem a topik tárgya...
Þór vígi þessi rúnar
közben módosítanám úgy a dolgot, hogy megosztható-e úgy a megosztás, hogy a gép, amire kötve van, jelszó védi:c mer jelszó nélkül összejött a dolog.
csak hát sajna nem véletlenül jelszavazták a vasat - gyerekzár^^
csak hát sajna nem véletlenül jelszavazták a vasat - gyerekzár^^
halihajó. múltkori megoldódott^^
viszont volna egy olyan nyûgöm, hogy adva van 2 pc és 1 nyomtató. routeren keresztül csatlakoznak egymáshoz a vasak, és hiába osztom meg a nyomtatót az egyiken, a másikon nem tom betallózni. csak addig jutok el, hogy látom a gépet, melyen a nyomtató van. az para lehet, hogy az elõbbi egy jelszóval védett vas, és azért nem bírom betallózni a nyomtatót a másikon?
megoldás? iktassam a jelszavazást?^^
viszont volna egy olyan nyûgöm, hogy adva van 2 pc és 1 nyomtató. routeren keresztül csatlakoznak egymáshoz a vasak, és hiába osztom meg a nyomtatót az egyiken, a másikon nem tom betallózni. csak addig jutok el, hogy látom a gépet, melyen a nyomtató van. az para lehet, hogy az elõbbi egy jelszóval védett vas, és azért nem bírom betallózni a nyomtatót a másikon?
megoldás? iktassam a jelszavazást?^^
Akkor szerintem a modemed végzi a routolást. Egy switch megoldaná a porblémádat szerintem. Kérj kölcsön valakitõl és nézd meg, hogy megy-e. Ha okés a dolog, akkor vegyél egyet!
Þór vígi þessi rúnar
Azért köszönöm a segítséget! Routerrül nem tudok, csak a modem van. A netet meg úgy osztom meg mint ahogy lejjebb írtam
Pfú, sajnos nincs ötletem. Amúgy valamilyen routered biztos hogy van, max nemtudsz róla.
Þór vígi þessi rúnar
Lehet hogy félreértettél, de nincs routerem. Egyébként kábeltv-s netem van. Nem tudom hogy ez számít e.
Milyen routered van?
Van rajta sok bemenet? (általában 4+1 szokott lenni).
Az adsl-bõl kijön egy madzag az belemegy a router-be. A routeren marad még szabad csatlakozó felület?
Van rajta sok bemenet? (általában 4+1 szokott lenni).
Az adsl-bõl kijön egy madzag az belemegy a router-be. A routeren marad még szabad csatlakozó felület?
Þór vígi þessi rúnar
Vagy esetleg milyen beállításokat nézzek meg?
Sajna most nem tudok switchet venni, mert nincs rá pénzem:S. A hálókártyákat mindkét gépbe kicseréltem, de sajnos semmi változás. Még azon gondolkoztam hogy esetleg az alaplapom okozhatja e ezt, mert ebbe a gépbe(amelyikrõl a netet osztanám meg)mindig tönkre megy, de gariba cserélni szokták.
Amúgy amit javasolnék:
Vegyél egy párezer forintos switch-et, avagy ha olyan routered van amiben van beépített switch akkor azokba dugdosd a kábeleket.
Mind a 2 gép hálókártyáit átvizsgáltad? Egyeznek a driverek? Ha a kábelt kicserélted, akkor hálókártya vagy beállítás lesz a gond. Szerintem kezd a hálókártyával, hogy kizárjuk a hardware hibát.
Vegyél egy párezer forintos switch-et, avagy ha olyan routered van amiben van beépített switch akkor azokba dugdosd a kábeleket.
Mind a 2 gép hálókártyáit átvizsgáltad? Egyeznek a driverek? Ha a kábelt kicserélted, akkor hálókártya vagy beállítás lesz a gond. Szerintem kezd a hálókártyával, hogy kizárjuk a hardware hibát.
Þór vígi þessi rúnar
A vezetéket kicseréltem, és úgy se ment. Kipróbáltam egy másik hálókártyával, de úgy se volt jó.:S:S
Hát ezt szeméjesen kellene meg nézni elég sok beálitási lehetöség van ott + lehet hogy a vezetékel van gond ha egyik naprol a másikra eltünt a kapcsolat
Sziasztok!
2 számítógép közt a netet úgy osztom meg hogy az egyik gépben 2 hálókártya van(egyiken jön a net, a másik a 2. géppel van összekötve). Eddig ez így tökéletesen mûködött, de most a hálózati helyekbõl eltûnt az egyik kapcsolat(a 2 gép közti), és a 2. gépen nem megy a net:S. Ez mitõl lehet, és mit lehetne csinálni vele? Segítségeteket elõre is köszönöm!
2 számítógép közt a netet úgy osztom meg hogy az egyik gépben 2 hálókártya van(egyiken jön a net, a másik a 2. géppel van összekötve). Eddig ez így tökéletesen mûködött, de most a hálózati helyekbõl eltûnt az egyik kapcsolat(a 2 gép közti), és a 2. gépen nem megy a net:S. Ez mitõl lehet, és mit lehetne csinálni vele? Segítségeteket elõre is köszönöm!
valami hasonló nyûgöm van nekem is upc nettel. modemrõl vígan mozog minden, routerrõl meg már nem. pedig másfél évig hiba nélkül ment a lan/wlan. és most nekem is hasonló jelenség figyelget be.
Sziasztok!
Tegnap kicseréltem a routerem egy újra (TP-Link TL-WR841N), de valami elromolhatott a hálózaton. A router 2 gép között osztja szét az internetet, de jelenleg egyik gépen sem mûködik a hálózat, sem az internet. Amikor bekötöttem az új routert, akkor az én gépemen nem volt net, a másikon pedig volt. Most egyik gépen sincs. Tegnap még írt valami a Windows, hogy a hálózat korlátozott, ma meg már nem írja. Szimplán nincs net. De érdekes, hogy mindkét géprõl elérem a routert...A router menüje meg azt írja, hogy csatlakozott az internetre. Látja is mindkét gépet. Azt gondoltam, hogy tönkrement a hálózati kártya, de késõbb kipróbáltam csak modemmel a kapcsolódást, és úgy mûködött, tehát nem romolhatott el a kártya. Van valami ötletetek, hogy mit kellene ilyenkor csinálni? Hogyan tudnám helyrehozni?
Tegnap kicseréltem a routerem egy újra (TP-Link TL-WR841N), de valami elromolhatott a hálózaton. A router 2 gép között osztja szét az internetet, de jelenleg egyik gépen sem mûködik a hálózat, sem az internet. Amikor bekötöttem az új routert, akkor az én gépemen nem volt net, a másikon pedig volt. Most egyik gépen sincs. Tegnap még írt valami a Windows, hogy a hálózat korlátozott, ma meg már nem írja. Szimplán nincs net. De érdekes, hogy mindkét géprõl elérem a routert...A router menüje meg azt írja, hogy csatlakozott az internetre. Látja is mindkét gépet. Azt gondoltam, hogy tönkrement a hálózati kártya, de késõbb kipróbáltam csak modemmel a kapcsolódást, és úgy mûködött, tehát nem romolhatott el a kártya. Van valami ötletetek, hogy mit kellene ilyenkor csinálni? Hogyan tudnám helyrehozni?
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
talán azért mert nincs modemed?
kérdés:
van egy fusi amilo ui3520om,xp homeval és próbálok bele telefonos kapcsolatot csinálni - hálózati kapcsolatok - új kapcsolat létrehozása -kapcsolódás az internethez- kézzel állítom be a kapcsolatot - és itt kapcsolódás modem segitségével le van tiltva (szürke, nem kiválasztható)
Tud ebben valaki valami okosat segiteni ?
F1!
Bagett
van egy fusi amilo ui3520om,xp homeval és próbálok bele telefonos kapcsolatot csinálni - hálózati kapcsolatok - új kapcsolat létrehozása -kapcsolódás az internethez- kézzel állítom be a kapcsolatot - és itt kapcsolódás modem segitségével le van tiltva (szürke, nem kiválasztható)
Tud ebben valaki valami okosat segiteni ?
F1!
Bagett
( ide is beposztolom most találtam csak meg ... )
halihó,
szeretnék egy kis segítséget kérni a következõ dologban ....
egy helyi hálózaton keresztül szeretnék file-okat másolni, hasonló képpen ahogy a torrent mûködik, vagy ha egy emberrõl másolunk akkor amit már lemásoltak a többiek a maradék ember róluk is tudjon másolni...
fórumokban olvastam hogy maga a torrent technologia nem képes ezt lebonyolítani mert nem erre tervezték hanem jóval nagyobb közönség kiszolgálására.. igaz mûködne de nagyon lassan
kérdés: hogyan lehet lan-ba úgy másolni, hogy a már lemásolt filokat mások is másolni tudják ....
köszi
halihó,
szeretnék egy kis segítséget kérni a következõ dologban ....
egy helyi hálózaton keresztül szeretnék file-okat másolni, hasonló képpen ahogy a torrent mûködik, vagy ha egy emberrõl másolunk akkor amit már lemásoltak a többiek a maradék ember róluk is tudjon másolni...
fórumokban olvastam hogy maga a torrent technologia nem képes ezt lebonyolítani mert nem erre tervezték hanem jóval nagyobb közönség kiszolgálására.. igaz mûködne de nagyon lassan
kérdés: hogyan lehet lan-ba úgy másolni, hogy a már lemásolt filokat mások is másolni tudják ....
köszi
Köszönöm a választ, ezt mindenképpen kipróbálom. Másik kérdésem, hogy van egy laptopom (céges, semmi driver nem vol hozzá, netrõl szedtem dell.com-ról a drivereket)és rászeretném csatlakoztatni itthoni hálózatra (routerrel van kiosztva. Egy ideig ment is (pár napig), de utána nem találja a hálókártyát, csak a másik wlan-os kártyát ismeri fel, de nekem nem az kell. Próbáltam újra telepíteni, letiltani a másikat, de semmi reakció, eszközkezelõbe nem jelenik meg, és nem is mûködik a net. Mi lehet a gond? Hogyan lehetne még kideríteni, hogy mi a baj? Elõre is köszönöm.
VPN-nel minden további gond nélkül
én most az xpset tudom mondani, de vistaban is így van valahogy
A gépen:
hálózati kapcsolat létrehozása, és ott speciális kapcsolat létrehozása, bejövõ kapcsolatok elfogadása, VPN kapcsolat engedélyezése, és ott létrehozol neki egy usert és kész
B gépen:
hálózati kapcsolat létrehozása, kapcsolódás munkahelyi hálózathoz, virtális magánhálózat, elnevezés, blabalba, állomásnévbe az A gép külsõ ip címe kell
Ezeknek a kapcsoaltoknak ugyanolyan hálózati beállításai vannak mint egy normál ethernet lannak, ugynaúgy lehet ipket állítani (ez független a külsõ netes iptõl)... ha ezeket beállítottad már olyan mintha lanba, egy subneten lennétek összekötve, lehet megosztásokat nyitogatni stb.
én most az xpset tudom mondani, de vistaban is így van valahogy
A gépen:
hálózati kapcsolat létrehozása, és ott speciális kapcsolat létrehozása, bejövõ kapcsolatok elfogadása, VPN kapcsolat engedélyezése, és ott létrehozol neki egy usert és kész
B gépen:
hálózati kapcsolat létrehozása, kapcsolódás munkahelyi hálózathoz, virtális magánhálózat, elnevezés, blabalba, állomásnévbe az A gép külsõ ip címe kell
Ezeknek a kapcsoaltoknak ugyanolyan hálózati beállításai vannak mint egy normál ethernet lannak, ugynaúgy lehet ipket állítani (ez független a külsõ netes iptõl)... ha ezeket beállítottad már olyan mintha lanba, egy subneten lennétek összekötve, lehet megosztásokat nyitogatni stb.
Sziasztok! Meglehet azt oldani, hogy én vagyok x városban egyik haverom egy y városban és el lehet érni valahogy a gépeknek közvetlenül egymást. Tehát létretudok hozni olyan hálózati meghajtót amit csak õ látna, de nem vagyunk egy helyen. Tehát létre lehet hozni kapcsolatot a két gép között? Elõre is köszi, lehet nem megoldható, de nem vágom annyira.
windows tûzfalat alapból nem használok.
ezt a Game opciót meg megnézem, de úgy emléxem, hogy nálam nincs ilyen.
ezt a Game opciót meg megnézem, de úgy emléxem, hogy nálam nincs ilyen.
Igen!
És az én rúteremben van olyan opció is, hogy a Game engedélyezése.
Szal itt keresgélj, meglesz elõbb-utóbb.
És az én rúteremben van olyan opció is, hogy a Game engedélyezése.
Szal itt keresgélj, meglesz elõbb-utóbb.
DMZ=DeMilitarizált Zóna?
vagy mi?
Egyébként már próbáltunk külön port beállítást is és az sem mûködött.
vagy mi?
Egyébként már próbáltunk külön port beállítást is és az sem mûködött.
Akkor akárhányan ... ebbõl nem derült ki:
"az lenne a gondom, hogy szeretnénk játszani neten egymás ellen, de sehogysem tudunk egymáshoz csatlakozni.
"
A játék idejére tedd a rútert DMZ-re.
Ez a legegyszerûbb.
Csak utána ne feledd visszatenni a beállításokat.
Sok sikert, jó játékot!
"az lenne a gondom, hogy szeretnénk játszani neten egymás ellen, de sehogysem tudunk egymáshoz csatlakozni.
"
A játék idejére tedd a rútert DMZ-re.
Ez a legegyszerûbb.
Csak utána ne feledd visszatenni a beállításokat.
Sok sikert, jó játékot!
én egy szóval nem mondtam, hogy ketten vagyunk.
egyébként meg, csak a számítógép újraindításakor lesz új ip cím.
ha már felcsatlakozott a gép a netre, onnantól a következõ újraindításig az ip nem változik.
a probléma az, hogy hiába tudom az ip címet, a router bekavar a dologba.
ez biztos, mivel, ha közvetlenül a modemmel csatlakozok fel, akkor nincs semmi baj (bár akkor is csak hozzám tudnak csatlakozni).
egyébként meg, csak a számítógép újraindításakor lesz új ip cím.
ha már felcsatlakozott a gép a netre, onnantól a következõ újraindításig az ip nem változik.
a probléma az, hogy hiába tudom az ip címet, a router bekavar a dologba.
ez biztos, mivel, ha közvetlenül a modemmel csatlakozok fel, akkor nincs semmi baj (bár akkor is csak hozzám tudnak csatlakozni).
De hiszen te írtad, hogy ketten akartok játszani csak egymással.
Akkor szerinted mi köze van?
<#wow1>#wow1>
Akkor szerinted mi köze van?
<#wow1>#wow1>
???
mi köze a peer2peer-nek a játkhoz?
mi köze a peer2peer-nek a játkhoz?
Hát nem vagyok az a hálózati fenomén, de Neten azért van egy-két alapvetõ dolog, ha játszani akartok egymással.
Elsõ az IP cím.
Ha állandóan változik, akkor elég macerás peer to peer kapcsolatot létrehozni. Legalább is kell tudni a kliensnek, hogy mi a server
IP címe.
Innentõl többfelé ágazik a dolog, majd ha reagálsz, akkor kiderül a bibi, vagy válaszol valaki, aki genius ebben a témában <#integet2>#integet2>
De még mindíg fennáll a gyanú, hogy a játék nem támogatja ezt.
Elsõ az IP cím.
Ha állandóan változik, akkor elég macerás peer to peer kapcsolatot létrehozni. Legalább is kell tudni a kliensnek, hogy mi a server
IP címe.
Innentõl többfelé ágazik a dolog, majd ha reagálsz, akkor kiderül a bibi, vagy válaszol valaki, aki genius ebben a témában <#integet2>#integet2>
De még mindíg fennáll a gyanú, hogy a játék nem támogatja ezt.
a Diablo 2-rõl van szó egész konkrétan.
idõközben annyit sikerült kiderítenem, hogy a routert nem bírja.
ha közvetlenül a modemre kötöm a gépet, akkor is csak annyi a baj, hogy nekem kell a szervernek lenni.
már állítgattam a routert is, aminek az lett az eredménye, hogy jól összekuszáltam mindent és fél napomba telt, mire müködésre bírtam a netet.
már tiszta ideg vagyok, mert pl. a cs simán megy a router mögül (igaz ott port címet is kell megadni).
már egy szakembert is megkértem, hogy segítsen, de õ is teljesen tanácstalan.
idõközben annyit sikerült kiderítenem, hogy a routert nem bírja.
ha közvetlenül a modemre kötöm a gépet, akkor is csak annyi a baj, hogy nekem kell a szervernek lenni.
már állítgattam a routert is, aminek az lett az eredménye, hogy jól összekuszáltam mindent és fél napomba telt, mire müködésre bírtam a netet.
már tiszta ideg vagyok, mert pl. a cs simán megy a router mögül (igaz ott port címet is kell megadni).
már egy szakembert is megkértem, hogy segítsen, de õ is teljesen tanácstalan.
Bár biztosan megnéztétek, de azért rákérdezek:
a játék engedi/támogatja ezt a fajta kapcsolatot?
a játék engedi/támogatja ezt a fajta kapcsolatot?
Sziasztok! Gondom van hálózat témában.
A család bõvült egy újabb számítógéppel, nevezetesen egy ASUS X59SL notebook -al.
Beszereztem egy Linksys WRT54G wireless routert, és rákötöttem megfelelõen a DSL modemre, majd egy ethernet kábellel az asztali gépre. A modemet (valószínûleg) sikeresen konfiguráltam, és az asztali gépen van is internet kapcsolat.
Hogyan tudok a notebookon beállítani wireless hálózatot? Mire kell kattintanom hogy egyáltalán keresse a hálózatot?
Elvileg telepítve vannak rajta a dolgok, mert kábellel megy rajta rendesen a net, de az eszközkezelõben van egy sárga kérdõjeles "hálózati vezérlõ", amit sem a gyári CD -rõl, sem az internetrõl nem tudok üzembe helyezni. Lehetséges hogy ez lenne a wifi modem?
A család bõvült egy újabb számítógéppel, nevezetesen egy ASUS X59SL notebook -al.
Beszereztem egy Linksys WRT54G wireless routert, és rákötöttem megfelelõen a DSL modemre, majd egy ethernet kábellel az asztali gépre. A modemet (valószínûleg) sikeresen konfiguráltam, és az asztali gépen van is internet kapcsolat.
Hogyan tudok a notebookon beállítani wireless hálózatot? Mire kell kattintanom hogy egyáltalán keresse a hálózatot?
Elvileg telepítve vannak rajta a dolgok, mert kábellel megy rajta rendesen a net, de az eszközkezelõben van egy sárga kérdõjeles "hálózati vezérlõ", amit sem a gyári CD -rõl, sem az internetrõl nem tudok üzembe helyezni. Lehetséges hogy ez lenne a wifi modem?
üdv mindenkinek.
az lenne a gondom, hogy szeretnénk játszani neten egymás ellen, de sehogysem tudunk egymáshoz csatlakozni.
már mindent megpróbáltunk (tûzfal kikapcs, nincs vírusirtó, minden protokoll telepítve, verziószámok egyeznek).
segítsetek.
az lenne a gondom, hogy szeretnénk játszani neten egymás ellen, de sehogysem tudunk egymáshoz csatlakozni.
már mindent megpróbáltunk (tûzfal kikapcs, nincs vírusirtó, minden protokoll telepítve, verziószámok egyeznek).
segítsetek.
Hát nekem kicsit más (XP és Vista) ügyben volt hasonló, de jogosultsági problémák is lehetnek.
Érdemes egy pár percet szánni rá.
Érdemes egy pár percet szánni rá.
Sziasztok. A ma nap sikerült egy kis idõt szánnom, hogy összekössem az itthoni gépet. Az egyiken Windows XP SP2 a másikon SP3 Pro van. Az SP2-rõl minden gond nélkül tudom böngészni az SP3-at, viszont az SP3-ról már nem enged belépni az SP2-re. Ha van valami ötletetek, hogy mitõl lehet, elõre is köszönöm.
Helló emberek! Nincs valaki birtokában egy kép, amin rajta lenne a 100Mbps Ethernet spektruma?
Egy id?ben annyi pornó volt a gépemen, hogy Windows Datacenter Edition-t kellett használnom.