Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hacsak nem a csata után mondtál le a hajóról...
- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.
Mondjuk az egy másik kérdés, hogy ha az én családommal csinálná ezt valaki, akkor addig szúrkálnám a heréit a kardom hegyével, amíg az összeset elõ nem keríti...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
szval miért mindig õ tudja hol vannak a rokonaim? berakhattak volna más emberkéket is
a márki hajóját is szétcsesztem és lám már 600 km re van tõlem ép hajóval 😊
REAL MADRID
De annak azért örülök, hogy más is pozitívan ítéli meg Sid bácsi alkotását...
- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.
Pont az bennük a pláne, hogy amellett, hogy lényegében ugyanaz, mégsincs kétszer ugyanolyan szitu. A Civilizationban is rohadtul ugyanazt kell csinálnod minden egyes játék alatt, mégis mindig teljesen más. De a régebbiek közül is pl. a Covert Action is ismétlõdõ jelenetekbõl állt, mégis egészében egy rohadt változatos DzsémszBond-fílinges kémelhárítós játék volt, amilyet azóta sem sikerült senkinek sem csinálni.
Egyébként meg miután letörölted a Pirates!-t, és nem láttad már pár hónapja, akkor fogod elkezdeni rohadtul hiányolni a hangulatát, a játékmenetét, és azt, hogy hiába játszottad már végig, mégis más lesz az új játék.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Itt meg van tengeri csata, kincskeresés, kardpárbaj, szárazföldi ütközet, tánc erõsen dekoltált lányokkal. Még Pac-Man is akad, ha nagyon akarod<#levele>#levele>.
Kevés játékot nyomtam végig többszõr egymás után, de ez olyan volt. Kicsit mintha korán feladtad volna.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
többet vártam egy Sid Meier's játéktól 😊
REAL MADRID
de néhány ora után már nem tetszett 😊
milyen dolog az hogy vmi fõellenség félét legyõzök hajóval erre megadja magát és jön a videó hogy közelharc
másik ezt a Raymondot legyõztem hajóját szétszaggattam megtaláltam a csajt
erre a nagybácsit is õ tudja hol van 😞
REAL MADRID
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A PATCH ugyanis sok részben megváltoztatja a játékot.
Létezik az eredeti 1.0 verzióhoz is magyarítás.
Próbáld ki azzal a patch nélkül.
Ha azzal jó, akkor a patch nélkül rakd fel a teljes
magyarítást az 1.0.2.0 verziósat.
Az megy a 1.0.2.0 patch nélkül is.
Ha úgy is jó, akkor a hivatalos õatch okozza a fagyást.
Akkor régi játékhelyzet betöltése után azonnal mentsd ki a
egy másik helyre, vagy a régi helyére (írd felül) és az
újra kimentett helyzetet töltsd be és azzal folytasd.
A magyarítás oldalán játékhelyzetek is letölthetõk.
Próbáld ki azokkal. Ha azokkal nem fagy, akkor a te
helyzeteid lettek hibásan kimentve. Elõfordul, hogy néha hibásan menti ki a játék.
Akkor egy korábbi hibátlan helyzetet használj. A hibásakat töröld ki.
A patch olyan hibákat is javít, hogy nem volt piros X, egyes
játékosoknál a térképen. De más játékosoknál nem volt ilyen hiba.
Hibás, régi kimentéseket ne használj.
Kezdj teljesen új játékot.
2 féle magyarítás.
játékhelyzetek kipróbálásra.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mi lehet a baja?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
The Matrix has you...
de tényleg nincs semmi tereptárgy csak fák, pedig vagy 30 percig kerestem
BMW 325 iX Rallye Car :)
lentebb már többször le lett írva, hogy hogy kell megtalálni az eltûnt családtagokat, kincseket. randomok, tehát mindegyik más, nincs egyértelmû leírás. a tereptárgyakat kell figyelned, de néha azok is felrevezetõek lehetnek. az elõfordulhat, hogy hibás a játék, asszem erre van patch (nem biztos). van, hogy a piros kereszt tûnik el, van, hogy más. nálam speciel semmi problem nem volt anno.
a tengerpart mentén taláható nagyobb sziklák és egyébb pontok, mind-mind útirányjelzõk. a térképeken fordulnak elõ, sokat segítenek, hogy hol érdemes partraszállni és kincset keresni például. van céljuk 😊
The Matrix has you...
1.megvan a térkép az eltûnt sisterrõl, és azt írja hogy xxx vvárostól keletre van. de én körbejártam mindent és még egy tereptárgyat sem találtam.
2.vannak sziklák a tenegeren és nevük is van, de nem lehet velük semmit se kezdeni, mi a céljuk?
BMW 325 iX Rallye Car :)
Egyébként tényleg csak a dekoráció szempontjából van jelentõsége a dolognak, aki vérdíjat tûzött ki rád, azt nem érdekli a zászlód, nem fog beengedni a kikötõjébe.
The Matrix has you...
a játék elején lehet asszem beállítani a zászlót és a vitorlák festését. ugyan régen játszottam, de mintha játék közben is lehetne ezt változtatni. ezt majd valaki jobb emlékezõtehetségû megmondja😊)
The Matrix has you...
Arra gondolok, hogy ha egy ellenséges kikötõbe akarok behajózni, akkor elõtte kicserélem a zászlómat, vagy ennek nincs jelentõsége?
(Egyszer már sikerült, de most hiába keresem, nem tudok rájönni hogyan csináltam...)
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
The Matrix has you...

innen letölthetõ.
<#eljen>#eljen>
<#taps>#taps>
Meglepetések a magyar nyelvû Kalózlexikon városadatainál !!!
<#papakacsint>#papakacsint>
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
Florida volt, amit jelzett a térkép, és kiderült, h nem tenger volt amit a térkép irt, hanem a szárazföldön egy tó!
sajna mást nem hiszem, hogy tudnék ajánlani. #3762-es hsz-ben van egy link egy jó oldalra, ott lehet, hogy többet megtudsz. sok sikert minden esetre😊) csá
The Matrix has you...
pedig azt irja, hogy nyugat Gran Bahama, de ott tényleg nincs semmi, az egy kis sziget, a térkép szerint ott kell lennie egy Devil's Point nevû kõnek, de nincs ott, csak a Grand Granada-nál. de ott meg semmit nem találok.
valaki pls segitsen, hogy akkor hol keressem Jean LaFitte kincsét!!
elrõe is tnx
de most Jean LaFitte kincsét keresem, és azt irja a térkép, hogy Grand Bahama környékén kell keresni, de az egy kicsi sziget, ott nincs semmi, és a környék, és táj nagyon hasonlit a Gran Granadai-hoz. már nagyjábol meg is talátm a keresett környéket, de a kincsre nem akadtam rá. pontosan mit kell keresni?
elõre is kösz
az elveszett inka várost honnan kell megközeliteni?
elõre is kösz!
Megemlítem még, hogy a CoV 9-ben is van, 8-11 oldal, és a CoV 10-ben a 7-11, de ezek inkább csak a játék (C64 és Amiga verziók) kezelésével foglalkoznak. Késõbbi számokban is van pár sor, amit az olvasók küldtek be, de fõleg arról, hogy hogyan lehet cheat-elni.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
ITT van pár érdekes dolog (fõleg a C64-es és az Amiga verzióról) a játékkal kapcsolatban. Az újságok között, a Commodore Világ utolsó oldalán van egy évkönyv. Ez a Commodore Világ Évkönyv 1992. Ennek a 39-60 oldalán vannak az okosságok.
Gyorslink ugyan oda!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]