4192
-
Nyiri #1670 Koszonom szepen a gyors valaszat, holgyem.
-
Nem fogsz a tengeren meghalni, mert egy elosztás után írja majd ki, hogy többet nem hajózol ki, megöregedtél, vagy mi. :) Amúgy 18 évesen kezdesz, és kb. 25-30 évig kalózkodsz, aztán "nyugdíjba" mész. Az életkorod pedig mindig kiírja a status menüben, keresd meg a szövegben. -
Nyiri #1668 Uraim! Hol irja hogy hany eves vagyok? Jo hosszu jatek utan gondoltam visszalepek a kalozkodastol, erre kiirja hogy csak 38 eves vagyok. Igy hat visszatoltottem es jo lenne folytatni, de nem szeretnek a tengeren vegelgyengulesben meghalni.
38 evesen amugy elvettem a Port Royal-i kormanyzo lanyat, angoloknal hercegi rangot kaptam, kinyirtam az osszes kalozt, megtalaltam 5 kincset, elfoglaltam 8 erodot (angolok szamara) megtalaltam a tesomat es a nagybacsit. Ez ugy nem nagy karrier?
Meddig lehet folytatni, hany eves korig?
Thx. -
Azért egy kicsit szerintem durva az utolsó kép a karaktered "nyugdíjazásáról"... Ezek szerint csak én vagyok béna, hogy én egy inka várost sem tudtam még felderíteni (igaz keveset nőztem), ráadásul az utolsó kalózkincset mindig valami olyan képtelen helyre teszi, hogy lehetetlen még csak belőni is a nagy térképen, hogy hol lehet... Másrészt mind a 4 államnál a legmagasabb rang... Egynél, kettőnél oké, egy harmadiknál is lehet még pár rang, de általában a negyedik fejpénzt tűz ki, mert valakinek muszáj a hajóit gyakrabban aprítani... Ráadásul mindezt te a végére legnehezebb fokozatban, én meg az adventureren nem merek túllépni, mióta kipróbáltam a rogue-t. Szal hihetetlen, na... -
Na egyböl körüllett kisszivekkel a nagyszív és kaptam egy felsőt a csajtol! -
Rájöttem,hogy hülye vagyok!
Én eddid lenn néztem a tanácsadót táncnál pedig,ha a csaj instrukcióit követem akkor sokkal könnyebb! -
Snipa #1664 ok koszi az infokat!!!! -
Fel ev. A matrozok 99%a nem eri meg a nyugdijaskort, ezert szeretik elkolteni a penzuket (vagy egy reszet elasni) igy varnod kell fel evet, mire kitombolja magat a legenyseg, nomeg amig teljesen kesz nem lesz a hajod felujitasa. De ez persze csak duma, a jatekban mindebbol annyi latszik, hogy fel ev eltelik masodpercek alatt... -
Város: divide up the plunder. -
Snipa #1661 de akkor sokaig ott kell maradni ugye?
-
Varosban - divide up the plunder menupontban. -
Snipa #1659 hali,
hogy lehet az aktualis zsakmanyt felosztani a legenyseg kozott? -
Uh.. Nem a filmrol van szo, hanem a jatekrol, mint film ;] Maga a film az egyik kedvencem, Deppnek adtam volna egy oscart, es halaisten nemsokara itt a folytatas. A jatekra irtam a hasonlatot ;] -
Nyiri #1657 Nekem a PotC nagyon is bejovos film volt. Depp hozta a formajat. Jok voltak a poenok es a latvany is a helyen volt. -
Ha mar a filmes hasonlatoknal tartunk, akkor a PotC egy jol menedzselt amerikai akciofilm a tucattermekbol, amelyre beulnek az emberek, es bologatnak az effektek miatt, de ennyi, kifele menet mar azt targyaljak hogy legkozelebb mint nezzenek meg.
Ezzel ellentetben a Pirates! egy europai (mondjuk lengyel vagy francia) fuggetlen film, tizedakkora budzsebol, keves csillogassal es szamgepes effektekkel, es keves reklammal. De meg fel ev mulva is fogod az asszonyt, es ujra beultok a filmre, mert ugy erzitek, hogy ez a ti filmetek, a vilagon a legjobb.
Ez az en felfogasom termeszetsen. Nalam a Pirates! az elso nagy szerelem volt a nyolcvanas evek vegen, a szamitogepes jatekok teren. Es maig tart, ezert elfogult vagyok, Elonyben reszesitem a tortenet es emberkozpontu europai filmeket az osszecsapott halivudi nagyukkal szemben, ugy ahogy a sokaig jatszhato, kisse kopottnak tuno, de roppant kreativ es nonlinearis jatekokat a csillogovillogo, egyszerhasznalatos projektekkel szemben.
Magicboy: nem lovagga utnek, az egyetlen lovag a jatekban az Mr. Morgan, aki a top1 kaloz altalaban, es akit a valosagban is lovagga utottek az angolok jamaica is panama megszerzeseert. Teged csak kineveznek, ha haromszor, akkor mar tul vagy a captain, major rangon, es talan admiralis lehetsz eppen. Ekkor mar meghivhatnak a balba - a plain tipusu menyecskek - de azert nem art meg par rang. Ez a harom kinevezes ugye egy azon nemzetnel volt? ;] -
Már lovaggáütöttek háromszor,de mindig csak bemutatják a csajt!
-
antijedi #1654 ez pont oylan hogy egy jól megcsinált mozifilmben is nagy a szabadság enyi erővel, de a valódi szabadsághoz köze nincs..., hát ez is pont ilyen... :P -
A városban mit kell csinálni? -
Nem az érdekel, h mekkora a szabadság, hanem h én mennyire érzem magam szabadnak...izé, ez hülyeség volt. :P
Azért abban az mégis élethűbb, bár ebben meg a történet jobban tetszik. Lehet ebben viharba kerülni? Velem még nem történt meg. Bezzeg a Caribbean...:P félreértés ne essék, nem fikázni akarom a játékot, mert tetszik. -
antijedi #1651 hát csicsában biztos több van rajta, de engem az spec nagyon nem izgat...
nem attól lesz nagyobb a szabadság hogy bemehetsz a városba megkeresni a boltot ami 3. alkalom után ár ugyis olyan unalmas hogy simán elnyomod... :) -
Kivitelezésbe messze a legjobb a Pirates of the Caribbean, szal, -
De most miért kell egyből leoltani...?
Nem úgy értettem, hanem úgy, h pl a városban nem mászkálhatok, hanem csak egy menüből választhatok, h mit tegyek, nem lehet annyira ráközelíteni a hajóra, ilyesmik. De ne bántsatok... -
antijedi #1648 szerintem te nagyon el vagy tévedve..., pirates of the caribean kis tulzással egy full lineáris game... -
Én ks kipróbáltam a játékot, tetszik meg minden, de nem érzem magam benne olyan szabadnak, mint pl a Pirates of the Caribbeanban. Azért bejön! -
Hasonlo kerdesek utan szerinted tudja? Ami nem problema, senki sem kezdi verprofikent. -
Egyszer már felajállotta,de csak egy választási lehetőségem volt és arra nemtörtént semmi!
Aopropó a városokban mit kell csinálni? -
Arra gondolom már magátol is rá tud jönni. :-) -
Előtte persze nem árt rangot szerezni, mert mindenféle suhanccal nem állnak szóba a leánykák. -
Elmész a kormányzóhoz és ha a lánya felajánlja a meghívást akkor fogadd el. Ennyi. -
Köszi gyakorlom!
Én a táncolásnál nem azt kérdeztem,hogy hogyan kell hanem azt,hogy mit kell ahoz csinálni,hogy táncoljon velem valaki? -
Tokeletes, az utolso par kephez hasonlora gondoltam. Koszonom a segitseget! ;] -
Legkönyebb fokozaton mind vívásnál, mind táncnál folyton felvillan, hogy mit kell nyomni. Játsz a leggyengébb fokozaton és gyakorolj. -
Gyerekek a városban mit kell csinálni(bementem ,de nemtudok sehova se bemenni így ki is mentem!)?
Mi kell ahozz,hogy táncolhassak?
Hogy kell vivni(Vívtam már és általában nyerek is(volt olyan,hogy 25 kalóz élén levertem 250-et,mert levertem a kapitányt!),de nemtudom,hogy mivel mit csinál!)?
Van esetleg tutorial ahol lehet gyakorolni(vívás,tánc,stb...)? -
Zsooti #1637 Hali!
Csináltam képeket, de nem mailezem, hanem linket írok inkább. Késő (vagy korán?) is van, meg fáradt is vagyok. Remélem nem gond. Ha mégis, akkor írj és elküldöm délután mailben. Szóval a linkek:
táncitánci-1
táncitánci-2
táncitánci-3
táncitánci-4
táncitánci-5
táncitánci-6
A másik jó hír (nekem jó :-), hogy befejeztem az első igazi karrierem. Az utolsó, swashbucler fokozaton végeztem. Itt pénzosztásnál már 50% a marad meg az összeharácsolt lóvéból. Elég komoly. Sikerült minden kincset, és minden rokont megtalálni. Igazából a vizsgalapom (az utsó oldal) fullos lett. Hozzátartozik persze, hogy az esküvő után már csak táncolgatni jártam a városokba, valamint a kocsmákba, hogy az összes rokont meg tudjam keresni. Tehát harc csak akkor volt, mikor a Baron Raymondo -t kellet elkapni, illetve ha ott volt a kapitány a kocsmában.
Fantasztikus játék, de sajnos most 1 hét szünetet tartanom kell benne, mert az asszony már nembírja, hogy nem alszom. :-)
Ja, itt a kép a visszavonulás utánról:
Duke Rokker Zsooti :-) -
csinálok neked... -
egyszer sikerült,azóra screenshot fáj a fogam :-D -
Ja es elore is koszonom termeszetsen ha valaki veszi a faradtsagot es ramszan 2 percet ;] -
Erre kivancsi vagyok, ird majd le a tapasztalatokat ;]
Versenytancosok: kellene egy screenshot arrol a pillanatrol, amikor megcsokolja az asszonykat a fohos, mert olya' jol tancolt. (kisszives akarmi, ami nekem sosem sikerult) Cimem a userinfoban. Keszulget egy oldal a sajat magunk szorakoztatasara, de mivel falabuak gyulekezete a HQ szerkesztosege, igy muszaj vagyok import kepet felhasznalni, ezert kerem hogy vki kuldjon egyet. (printscreen, alt+tab, rajprogiba paste,save as, es mail) -
Ha pedig nyilt vizre irtad, ott nem emlexem pontosan, de ott nem nagyon szamit nekem legalabbis, hogy mekkora ivben fordul. De ott is leengedett vitorlakkal szoktam fordulni, amolyan reflex/beidegzodes miatt ;] -
hapi #1631 Öcsém szerinte ha azokat a hajókat amik Kb 1080 aranyat érnek, Vera Cruzban adod el akkor 10000 körüli aranyat adnak érte. Nálam most 5 ilyen hajó van két mendóza féle 1 raymondo féle és 2 az első két kalóztól akkor ez 50000 arany. Mindjárt kipróbálom!!!