4192
  • Magic Boy
    Na akkor énb is kerítek magamnak egyet a második karrierem kezdetén és nekimegyek mindennek ami nem holland!
  • Kata
    Ja és mindemellett fast, azaz gyors.
  • Kata
    120 tonnásak csak a nagy szállítóhajók. De pl. a Ship of the Line 100 tonnás, és 48 ágyús.
  • Kata
    Akkor az csak sima War Galleon. Attól vannak jobbak is: Large Frigate, Flag Galleon, Ship of the Line.
  • Magic Boy
    Apropó azért nyomultam Henry Morgan hajójával,mert az 40 ágyus,de nekem kevés a 90 tonnás hajó!
    Mit kell csináálni ahoz,hogy a 120 tonnás hajóra is fellehessen rakni legalább 40 ágyult?
  • Magic Boy
    Valahogy nálam is hasonlóan volt! :)
  • Nyiri
    A spanyolokkal nem volt semmi bajom, de mindig tamadtak a mocskok igy elfoglaltam par erodot kinyirtam jopar treasure hajot, egybol megutaltak. Fel is emeltek a fejemert a dijat 25 rugora.
  • Magic Boy
    Én a Hollandok-nak "dolgozom" az asszony Francia az Angolokkal elvagyok a spanyolok üldöznek!
    Ez röviden az első karrierem szmpátia statisztikálya!
  • Nyiri
    Amugy en nem torekedek arra, hogy minden nemzetnel meno csavo legyek. Mivel az asszony is angol igy naluk nyomom inkabb. A spanyolokkal hadban allok es elfoglaltam mar jopar erodjuket igy eselytelen, hogy kituntessenek, de szvsz ez a normalis.
  • Magic Boy
    Henry Morgan hajója 90 tonnás 40 ágyus hajó!
    Én az ő hajójával nyomultam amig a spanyolok el nem szedték(Rámküldtek 10 hajót amiböl 8-at levetrem,de nemjutottam el a kikötőig javításra és embertöltésre!)!
  • Kata
    Így név alapján nem tudom ki az. A játék elején szoktam egy sorhajót szerezni (ship of the line), és azzal nyomom végig az egész játékot. Igaz, hogy van, amihez kisebb, fürgébb hajó jobb, de olyat bármikor lehet szerezni a játék során, akár minden osztás után is, viszont sorhajó nem futkoz olyan sok a vizeken.
  • Kata
    Ja, hogy vívás közben! Olyankor megszédül, vagy mi. Kicsit lelassulnak tőle a reflexei. Általában akkor fordul elő, amikor nagy csapást (alsó, vagy felső) az ellenfél kicselez hátraugrással, vagy kötélhintázással. Egy idő után azonban elmúlik.
  • Kata
    Ja, azt nem tudom. :)
  • Magic Boy
    Elvileg egyik se csak egyszer csak elkezdte csinálni amitöl rettentő nehéz volt vívást nyerni!
  • Magic Boy
    Nem te hanyadjára csináltad hanem Zsooti! :)
  • Magic Boy
    Ti is Henry Morgan hajójával nyomultok miután megszereztétek?
  • Kata
    Nem volt még olyan. Mitől volt? Éheztek az embereid? Vagy túl sokáig nem kötöttetek ki, vagy fellázadt a legénység?
  • Kata
    Odaírtam a hozzászólásban is...
  • Magic Boy
    Már csak az a kérdés,hogy mindez hanydjára!
  • Magic Boy
    Apropó látom te mégidősebben hagytad abba!
    Neked nem volt olyan,hogy fehér karikák voltak az embered feje fölött és mindent rettentően lassan csinált?
  • Kata
    Dehogy! Az első nekem is hasonló volt, én is csak a hajóácsig jutottam el a ranglétrán.
    Nézd meg Zsooti csíter lapját a #1637 üzenete alján. Na az a nem semmi. :)
  • Kata
    Egyébként mennyi a maximális fejpénz, amiért üldöz valamelyik állam? Csak mert én a spanyoloknál elértem a 78.000 aranyat. :)
    Egyébként nem rossz, mivel egyfolytában jönnek a kalózvadászok, a kicsi szlúptól kezdve a zászlós galleonokig. Mindegyiken van standard 1000 arany általában, no kaja és ágyú (ha marad rajta a csata végéig). Így 350 felett volt a szerzett hajóim száma a listán. Az elkövetkező játékokban azt hiszem jobban fogom nyomni a csajozást (csak hát ez mégsem az én reszortom, hiába férfi a karakter.. :)), mert az inka kincsek jól jövedelmeznek, no meg most a játék végefelé tapasztaltam, hogy vannak körözött emberek is, akiket el lehet kapni.
    Remélem, a kiegészítőben majd lesz női karakter is, és ott majd a pasik akarják mindig csapni a szelet. :D Egy kis könnyítésként. :)
  • Magic Boy
    Gratulálok!
    Látom nagyon béna vagyok!
  • Magic Boy
    Az első karrierem!
  • Kata
    Mondjuk Zsooti cheater zárójelentéséhez nem ér fel, nekem ezt sikerült produkálnom a 3. játékomra.

katt
  • Kata
    Nekem is voltak olyan térképek, ami alapján nem lehetett megtalálni a kincset. Pl. volt egy térképem, amin a kincset Florida Keys-től DÉL-KELETRE írta. Ott a térkép szerint van egy kis sziget, de az tavakkal, öblökkel szabdalt, alig van tulajdonképpeni szárazföld, de ennek ellenére kerestem ott is. A másik lehetőség a mai Kuba szigetén lett volna, de ahhoz meg Havana is közelebbi lett volna. Ráadásul a térképnek a bal alsó sarkában volt egy picike víz jelölve, tehát ha itt volt, akkor ennek is valahol a déli partvidékén. Természetesen sosem találtam meg a játék során.
  • spR
    Ok, köszi, még próbálkozom, aztán ha nagyon nem megy, akkor benyomom a térképet.
  • PiszkosFred
    Nem kell tobb info. Utazz el oda, es keress hasonlo alakozatokat mint a terkepen (szarazfold szele, apro kis oblocske, egy nevesebb zatony, stb) Akkor ha ugy latod hogy egyezik, szallj partra, majd a jelzeseket (romok, akasztott ember, kunyhok, kofej, stb) probald kovetni, vagy azok szerint tajekozodni. Noverke eseteben egy hazikot kell keresni. Ha nem boldogulsz, akkor szurd be ide a terkepet (max 800x600, hogy ne ronditson bele a forumba nagyon) es szerintem lesz par ember, aki segit elmagyarazni, hol is kellene kutatni...
  • spR
    Hali! Egy kérdésem lenne. Összeszedtem az eltűnt nővéremről szóló térkép minden darabját, de még így is nehéz megtalálni, összevissza bolyongok a tangeren, hogy vmi felismerhető dolgot találjak. A térkép annyit mond, hogy Floride Key-től Északkeletre keresgélje. A kérdésem a következő: tudok még a térképnél még pontosabb infót szerezni az eltűnt családtagokról? Ui még mindig kapok infókat a kocsmákban, hogy XY-nak van infója az eltűnt nővéremről. De nekem már full térképem van, szal azalapján elvileg meg kéne tudnom találni, nem? Vagy érdemes még több infót gyűjteni? Előre is köszi a választ!
  • Torta
    Töltsd le a crack-elt exe-t!
  • sapkafej
    javítás: és most meg nem megy...
  • sapkafej
    Emberek! "Elromlott" a gémem, és nem tudom miért...az előbb még ment, és újraindítottam a gépet, és meg nem megy, pedig megvan csinálva a registrys dolog. :(
  • formatuq
    "nekem 4 sziv a max"
  • Kata
    Szerintem meg jó, mert útközben egy tucat hajót még ki lehet zsákmányolni. :)
  • formatuq
    minden elismeresem
    nekem sziv a max, de akkor mar mindent beleadtam.
    csokolozas? lol, egyszer csokolhattam kezet.......
  • Kata
    Tudsz angolul? Olvasd el, mit ír a szöveg: "Mindig arról álmodtam, hogy rubin gyűrűt, vagy gyémánt nyakéket hordjak." Magyarul a krimókban fellelhető utazótól venni kell ilyen ékszert. Utána a csajhoz visszatérve oda lehet neki adni, eggyel megnő a szívek száma, aztán folytatódhat a románc. A gyémánt nyakék jobban felviszi, a rubin gyűrű után még táncolni kell párat, mire a lávsztori előbbre lép.
  • PiszkosFred
    Vigyel neki ajandekot. Vagy egy ekkoves gyurut, vagy egy gyemant nyaklancot. Mindketto a kocsmaban szerezheto be, az utazonal a sarokban.
  • Nyiri
    Jah! Bocsi :) Felreertettem. A jatek is jo volt szerintem., de abban volt egy oriasi nagy hiba. A belathatatlan gyaloglas mindenutt. Nagyon unalmas volt folyamatosan ossze vissza forgolodni es atvagni 60x ugyanott.

SID file piratesben is van egy kis dolog ami nem tetszik. Az, hogy nem lehet teleportalni magad. Ugy ertem, kivalasztod, hogy szeretnel ott lenni egy kikotoben, akkor valaszthatsz, hogy vegighajokazol, vagy gyorsan ott teremsz a hajoddal (persze az eltelt idot szamolja meg minden). Sokszor el akarok jutni gyorsan egy helyre, de vegig kell maszkalnom, ami nem jo.
  • Magic Boy
    Ezt a lányt néztem ki magamnak(Florida key)feleségnek!Tölle kaptam a felsőt is,de miért nem akar velem táncolni?
    Pedig legyőztem Kid Capitain-t és Henry Morgan-t is és én vagyok a 3. a kalózlistán!
  • Kandurex
    Zseniális alakítás volt. Kedvenc részem: Amikor a csaj eltűzelte a rumot, Deep meg le akarta lőnni :D