Sid Meier\'s Pirates!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
magyarul miután a karib szigetvilágra szûkítetted a kört meg is lett az inkák városa :-D
Botond
ha a grafika szemetel vagy a directx vagy a grafikus kártya drivere a hunyó sztem
PiszkosFred
1620ban kezdtem, es mar 1641ben jar a kapitanyom. Ez azert nem semmi, meg mertem volna ra eskudni, hogy ennel azert hamarabb jon a nyugdij. Most osztottam, es meg eszem agaban sincs szogreakasztani a kardomat. Viszont a kapitany egyre idosebb es borostasabb, gondolom a korosodast igy jelzi a game.

Montalban hideoutja hogy nez ki? Megvan nagyjabol a terkep - szerintem tudom is hogy merre - de hiaba boklaszok a vadonban, az istennek nem talalom. Lehet hogy rossz helyen keresem - benne van a pakliban - de azert kivancsi lennek hogy megis mi az amit keresek.

...a masik vicc pedig az, hogy a hideout keresese kozben megtalaltam az inkak elveszett varosat, melyrol fogalmam sem volt hogy ott van (semmitmondo 1 db reszletem volt), csak lattam 2 oszlopot, es gondoltam megnezem miaz. Hat en lepodtem meg a legjobban... Volt is nagy orom a legenyseg koreben ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kata
az fent van az update oldal szerint...

[/cserf][/fülünyúl]

Botond
szedd le www.ati.com-ról catalyst drivert kezdésnek,meg nézd meg directx-ed 9.0c-s e
Seth
winxp service pack2

PSN ID.: Beegabor

Kata
Nem tudom mi az SP2, mert nem értek hozzá, most Omega 2.5.90 van fent drivernek.

[/cserf][/fülünyúl]

Botond
4.11es catalyst a legfrissebb
Botond
meg 9.0c directx is kell neki
Botond
SP2+legfrissebb ati driver van fent?nekem is 9800pro van,és semi gond
hm, rédekes... :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

#1077... :P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Kata
Ezt produkálja az új radeon 9800pro kártyám...

[/cserf][/fülünyúl]

de ha nicns hozzá crack..., mármint patch hoz..., mondom nézd meg pl rct3at..., ha msot lenne clone full király lenne igy meg mindenki baszhatja a csodacracket... :P

Botond
#1069es a trükk :-) winrar meg jogos :-P
Botond
igen
Kata
Köszönöm a segítséget! Megy a játék.
Csak a videokártyám szemetel megint...

[/cserf][/fülünyúl]

Serpa
Lacc
A krekket itt megtalálod.
Serpa
alkoholos és a sima verzió egy az egyben ugyanaz ?
kivéve, hogy az alkoholosnál nincs mellékelve crack ?

Kata
Közben, amíg az installálás fut, szeretnék segítséget kérni, hogy ezt az általatok említett crack-et hol lehet megtalálni, és miként kell munkálkodni vele, hogy kifogástalanul mûködjön utána a proggi.

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
meg kell õrizni az eredeti .exe-t... :P
nem és szivhatsz az összes patchel lásd pl rct3 ...

Kandurex
vagy az 1.9.2 alcohol

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hykao
azé' jobb a krekk, akkó' nem kell mountolgatni...
hykao
3.47-es d. már bemountolja.
Kata
Oppsz. A második cd-t nem tudom bemountolni. Invalid TOC specified hibaüzenetet ad. Én voltam béna?

[/cserf][/fülünyúl]

te is abban voltá winraral :D

nem kell krekk de mind1 :P

Kata
Köszi a segítséget neked is! <#puszi>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
köszönöm!
Töréshez címet merre találok? 4 oldalnyit visszalapoztam, de negatív.

[/cserf][/fülünyúl]

robotnyk
de én linkeltem is, sry
Botond
törést meg szedjál le hozzá a netrõl annak a változatnak nincs a cdin
Botond
nfo filejában benne van
Kata
Crack nincs, csak .mdf és .mds file-ok. A Daemonnal elindítottam az installt, de most kéne neki egy CD key. Van itt valamelyik korábbi hozzászólásnál ilyen?

[/cserf][/fülünyúl]

Botond
megy crack nélkül is,de crackel télleg egyszerûbb az élet :-)
total commander
Lacc
Valóban elnéztem. Tényleg megy daemon toolsal is csak ahhoz minimum antijedi szintû kreativitás kell, de legalábbis egy krekk.
Botond
mosmán nagyon nagy késésben vagy :-D szedd össsze magad :-D
robotnyk
Botond
legfrissebb
Botond
legfrisseb winrart leszeded telepíted total commandert beidomítod,hogy azt a rar tömörítõt használja és alt+f9 a .001 fájlon ha alcoholos van,a másik nem tom hogy néz ki,de gondolom ugyanez a típus
szedj le winrar-t...

Botond
ne add fel :-D csak szorgalmasan,engem úgyse kedvel és menyasszonyom is van :-D
Kata
hm... A Total Commander nem tudja kitömöríteni.

[/cserf][/fülünyúl]

robotnyk
robotnyk
nincs meg még a program nekem, de valszeg crackelni kell, az meg valamelyik cdn rajta lesz.
Botond
attól függ melyik verziód van,de mind2re ráraksz egy no-cd törést onnan csak játszani kell :-)
Kata
köszi, csak tegnap leszedtem, és nem tudtam azóta kicsomagolni.
Ha kicsomagolom, majd az installálás után kell még valamit csinálni a programmal, vagy onnantól fut rendesen?

[/cserf][/fülünyúl]

robotnyk
0-1 :)