4192
-
Nem baj, nekem ezek a sablon-honlapok nem tetszenek, semmi egyediség, egyéniség nincs bennük. :) -
Hmm.. A gportal es a phpnuke, eg es fold. Az egyik egy rakas fos - elnezest azoktol azik azt hasznaljak, a masik pedig egy GPL/GNU-s licensz alapjan felhasznalhato motor, amely csak egy alap, es amelyet mint a gyurmat ugy alakitod ha van hozza ihleted es kedved. Eg es fold a ketto. Mi az utobbi motort hasznaljuk mar evek ota - tobb szazezrekkel egyutt vilagszerte - es nagyon jol elvagyunk vele, a megfelelo modositasok utan ;] -
Pl. az az oldal, ami az adatlapodon van. :) -
Köszi Kata. Nem is tudom, hogy meghálálni eddigi segítségedet is. Már azon a szinten vagyok, hogy 10-ből 2-őt rontok addig, hogy faképnél hagy a csaj és nincs kézcsók. Nekem sajna még csak a kézcsók volt a legjobb eredmény. Mi van utánna?
Ezt a forgást is csak néha-néha adta be, hiába figyeltem, meg nyomtam hol így hol úgy:) csak mivel nem rontottam el annyira, ezért tetszettem a csajszinak. -
Miert, melyik epult a gportalra?! -
Nagyon helyes és így nem veszik el a minőség a susnyásban:) -
Persze, just for fun. De remélhetőleg ez az oldalatok már nem gportal enginre fog elkészülni... :)) -
Egyebirant termeszetesen nem gportal - akkor inkabb semmi mint az. -
Igyekszunk, de tul vagyunk terhelve per pillanat ;] Akkor is elkeszul az oldalunk, ha emellett mar masik 10 magyar oldal is van. Hobbibol es szorakozasbol csinaltuk mindig is a dolgokat, nem latogatok vagy "mivagyunkaleggyorsabbak es legjobbak" elv miatt. Just for fun ;] -
A leendő gportalos felépítésű pirates weboldalatokhoz? :D
Igyekezzetek, mert azt csiripelik a madarak, hogy a konkurencia előbbre jár már. :) -
A hölgyek szépségétől függ a tánc bonyolultsága és nehézsége. A legszebb hölgyek már folyton legyeznek a kezükkel, de azért ott is ki lehet venni a kézjeleket egyértelműen. Kicsit asszem ők már gyorsabban is táncolnak, és a leírt manőverek közül a bonyolultabbakat tolják ezerrel.
Viszon új tipp!!!
Forgás tánc közben: Ha a zenére is figyelsz, mindegyik ugye 4/4 ütemű. Ha a megfelelő mozgás gombját pontosan a zene üteménél koppantod le, akkor forogni fognak minden esetben. Elég csak lekoppantani, nem kell nyomni, vagy nyomva tartani, mert a lenyomás időtartama nem játszik közre, viszont csak "rákoppintva" könnyebben tudja az ember az ütemet tartani. Tipp: az ujjaddal üsd az ütemet a levegőben a gombok felett, így amikor valamelyik gombot kell megnyomni, az pontosan ütemre fog megtörténni. :)
Már nincs olyan táncom, ami ne csaj megdöntéssel és csókkal zárulna. :D -
Ez érdekes, mert az Atari oldalán a video csak 32 MB kér. -
Jobrog #1898 hát ez nem jön össze sorry -
Jobrog #1897 -
Jobrog #1896 hopp ez kicsi lett
-
Jobrog #1895 Most fejeztem be egy karriert legelső fokozaton. Spanyolokat úgy kiírtottam hogy nem maradt tengerparti városuk,hollnadoknak is csak 3 
-
Ez most öröm vagy más? Mert szerintem kaptál választ. -
Valahol írtad, hogy tudnál adni ötletet egy esetleges kiadandó patch-hez. Itt megteheted:Pirates! - Rajongók
Igaz angol és lehet, hogy semmit sem érsz el vele:) -
Renegade #1892 thx mindenkinek a segítséget
-
Igen, én is úgy tapasztaltam hogy nagyjából egy adott terület környékén vannak a kincsek, de ez elég tág kereséshez, ezért jó ha van egy térkép. Legalábbis úgy mondom, hogy az inka kincset eddig 2szer találtam meg, mindkétszer a Mexikói-öböl könyékén, Campeche, VeraCruz közelségében. De ettől függetlenül szép nagy terület ahhoz, hogy az ember fia elkezdjen ott ásni. Legénység hamar előkapna a bicskát, elvégre ők vízre szerződtek rabolni, fosztogatni, falvakat felgyújtani, nem őserdei túravezetők hordárainak ;] -
Igazat adok, de korábban volt rá példa, hogy egyezett (hasonlított) és így sikerült megtalálnom, mert jót súgtak. -
Hehe, tetszik, fel is használom engedelmeddel ;] -
bang #1888 HI
napok óta nyálcsorgatva olvasom a topicot, végre bírtoklom a progit, este install, azután kérdezek (remélem nem azt, hogy miért nem indul el a game) bár már a játék menettel nagyjából tisztában is vagyok az itt olvasottak alapján.
addig is egy OFF:
Kalózhajó, árbóckosárból az őrszem:
- kapitányúr !! királyi flottához tartozó hadihajó tünt fel dél-keleten !!
kalózkapitány: - hozzátok azonnal a vörös ingemet !!
legénység: ???
kalózkapitány: - hősiességem alapelve, ha harc közben megsérülök, a vörös ing miatt ez észrevehetetlen maradjon.
őrszem ismét: - kapitányúr ! két újabb hadihajó tünt fel az említett irányban
kalóz kapitány: - hmmm.... akkor inkább a barna nadrágomat hozzátok... -
A játék térképei "random készülős kincses megtalálhatós", ezért célravezetőbb egy térképet beszúrni ide, hogy bárki tudjon segíteni....szerintem ;] -
antijedi #1886 már megszokhatad volna eme irásos modszereset..., szeirntem... -
Kaotikusan gépelős melléütős... szerintem... -
Ezt úgy érted, hogy szúrjam be ide a térképet?
Még jó hogy nem hoztam magammal a munkahelyre, miért is tettem volna?
Várjál, a Print Screen-nel müxik vagy kell progi hozzá? -
antijedi #1883 utolso mondatal maximálosan egyetértek :D
remélem rövid időn belüol ez a szokás is max a gumiban marad meg..., szeirntem... :))) -
Random kincses térképes beszúrós....
...megoldás lenne a jobb
szerintem ;] (ez is csak par hetig tart remelem, mint szalacsi es az egyeb nacceru fellangolasok)
-
antijedi #1881 szeritnem nem az csak egy idióta médiahajhász szókás , de perp pillanat most keltem és még elég pihent vagyok iylenekhez..., szerintem... :P -
Végre más is rájött, hogy ez mekkora buli. Mármint így beszélni meg irogatni...szerintem :))) -
Tegnap kicsit kalózkodtam megint, még mindig az elsőt nyomom:)
Sikerált megtalálni a harmadik rokont is, de sehogysem boldogulok a kincsekkel. vagyis csak eggyel: aki kereste már Port-de-Paix-tól délkeletre, az légyszi írja be, hogy hol van kb. mert én eddig a két gejzírből, egyet találtam meg, úgyhogy az nem az a rész. Biztos a sziget másik végén van, de akkor nem értem, hogy miért oda írja ahova? Ezzel tököltem tegnap két órát..grrrr.
A tánc egyre jobban megy, sokat segített Kata-súgója. Az elejét, ha el is rontom, nem gáz, mert segít a gép, aztán meg felismerem mi jön majd. Viszont úgy tapasztaltam, hogy az angolok tánca nehezebb. Ezzel ki hogy van? -
antijedi #1878 kalózkodós lövöldőzős gyorsabban hajózós..., szerintem...
:DDDD -
Kb. ilyesmi lehet az értelme:) -
Valszeg arra jó, hogy mikor tartósan szembeszéllel mész (NY->K), akkor gyorsabban haladsz, ill. szélcsendes időben is gyorsabb lehetsz...szerintem -
Csak azért jutott ez eszembe, mert ha gyorsabban lehet haladni, akkor rövidebb idő alatt el lehet végezni ugyanazt, mint mondjuk a medicine skillel 6-8 évvel tovább, csak akkor nem kell mankóval vívni a vége felé :). -
Reszemrol passzolok. Az biztos hogy a szembeszel eseteben gyorsabban halad a hajo, de hogy ez a fordulekonysagban is jelentkezik e, mar nem tudom. Megrogzott Fencing skill parti vagyok, mindig azt hasznalom. -
Vagy valójában csak a szél ellen lehet gyorsabban haladni, ami a tengerészeti ismeretekből fakad? Szal nemtom önmagában az improves your seamenship magában foglal-e jobb fordulékonyságot, picit nagyobb sebességet, stb, vagy kizárólag csak a szél elleni vitorlázásra jó ez a skill? -
Azon gondolkodom mostanság, hogy a navigation elég jó alternatívája lehet a medicine-nek, csak nemtom pontosan hogy az "improves your seamanship" mit is takar pontosan. (valami iesmit ír, hogy improves your seamanship and helps you sailing against the wind) -
Nyiri #1871 Pedig mikor epp Port Royal fele mentem akkor talalkoztam ossze a nagyneni elrablojaval, de eselyem se lett volna.