Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elég lassan jön össze a lóvé.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Önmagam paródiája vagyok.
Ezert nem vagyok en kibekulve a mai jatekokkal.
Mentesz a szorny megjelenik ugyanott allandoan a 3. nekirugaszkodasra mar kivulrol vagod es inkabb odahajitasz elore egy granatot.
A regi igazan jo jatekokban nem igy volt.
Meg mindig visszasirom az Elite-t (de foleg az Amigas Elite 2.t)aminek egy 800as lemezen elfert tobb komplex galaktikaja teljes adatbazissal es mas adatokkal, manapsag meg egy szar lovoldozos jatek is 3 CD-t foglal el 0 AI-val, semmi veletlenszeruseggel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
The Matrix has you...
Ûberfasza a gém😊)
Le a kalappal Sid bácsi elõtt. Szerintem nagyon jóra sikeredett a C-64-es átültetés, mind játékélményre mind grafikára, utóbbi persze jobbra sikeredett😊) sõt talán még a apró-cseprõ hibák ellenére is az év, ha nem a jövõ év játéka lesz. A legjobb viszont a TÁNC. Hát ennél jobban eltalált részt nem láttam még játékban. Vicces is, komoly is és látványos is, szerintem...😊)) majd lefordultam a székrõl nevettemben, mikor elõször botladoztam a hölgy elõtt<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
Errõl egyébként az a kérdésem, bár már olvastam a korábbiakban, hogy mindig másfajta a tánc vagy azért 3-4 fajta van és azokat meg lehet tanulni? Figyelem én a kézmozdulatát, de néha olyan félreérthetõ, legalábbis nekem. Ha pedig a felvillanásra várok már elkések.
Lenne egy másik is: éppen a nõvérkémet menteném meg, de van egy kis gondom. Gran Granada-tól északra kellene lennie, úgy, hogy felül tenger van vagy valami víz. Nos, gondolom tudjátok, hogy ott csak föld van, attól délre dél-keletre van víz. Sajna a képet nem hoztam el. Az a lényeg, hogy másnak is itt volt vagy ezt mindig újragenerálja?
The Matrix has you...
Ötlet?
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
de remélem ez nem azt jelenti hogy csak csajok adják... mert meghülyülök h a több csajjal is össze kell jönni
én elvettem alegszebbet azt szevasz hehehe
Csaladtagokrol altalaban a Raymondo vagyki baro tud hirrel szolgalni, aki mellekallasban a Montalban marki jobbkeze, es annyira balf..(fek) hogy egyfolytaban elkapjuk, akarhova is menekul. Mentsegere legyen mondva, mindig tulelo a randinkat, egyebkent nem kergetnenk folyamatosan ;]
Az baro aktualis helyerol pedig kaphatsz infot egy jol sikerult tanc utan, vagy akar a rejtelyes utazotol a kocsmaban, elobbi feltetele hogy ne tapost ossze a leanyzo vadiuj topankajat, a masodik feltetele nemi penzmag. Ezek utan ha mar megjelent a baro arckepe a "quest" listaban, akkor minden kocsmaros vagy felszolalo neni sugdossa az infokat, hogy merre lattak, es kabe mikor, nomeg milyen hajoval szeli a habokat.
Ha megvan a Raymond-vagyki, akkor kapsz egy terkepet. Sokat nem fog segiteni - ha szerencsed van akkro igen, de nagy valoszinuseggel egy reszletbol nem fogod megtalalni, nomeg mas sem ,] - ezert ujbol el kell kapni az emberunket, egy ujabb terkepreszletert. Eljaras pedig ugyanaz, goto 10 ;]
táncolni az elején még viszonylag könnyû--- ne magát a táncot figyeld hanem a felvillanó sárga jeleket és menni fog.. nehzebb szinten nekem pont fordítva ment.. figyeltem a csaj kezét plusz kb érteni is lehet a táncot hog y milyen lépés után mi jön
kincseket pedig úgy találod meg , egyértelmûen, hogy a térképen lévõ landmarkokat követed, azok segítenek atájékozódásban
nekem azt mondja meg valaki plíz hogy az elveszett városok térképeinek darabjait kiktõl lehet megkapni?.... egyet kaptam a jövendõbelimtõl miután megmentettem az elrablójától
tok jo, most vmelyik kaloztol egy baromnagy hajot zsakmanyoltam, amin kb 8 vagy 9 upgrade van
amugy nekem sosem sikerult megnyerni a tancot, hiaba nyomo, mindig elesik ez a barom.
a csaldtagokrol a tanccal szerezhetek infot, vagy hogy?😊
hehe port royal szépségére nyomulok már hatalmas románc van és most egy iszonyatos táncot kell lenyomnom.. 8) nagyonnehéz de halál szórakoztató..
Elkezdtem, de most abbahagyom ,megvárom, hogy magyarul nyomulhassak😊)
Let\'s go Hawks!!!
Leírtam én is neked, meg egy másik topicban is elmagyarázták, ha jól emlékszem...
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Amikor elkezdtem írni a hozzászólást, akkor még itt a végén nem volt szó a hajókról!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az a cuccok értelme, hogy ha el is rontod akkor nem fog csökkenni a nagy szív de ha botladozol, akkor komolyan csökken a szív mérete.
Szvsz a legjobb hajó a "Ship of the Line". 48 ágyú 100-as raktér, de ezt lehet látni a pirate-o-pediaban is.
Hajófüggõ, hogy melyiknek milyen irányból alegkedvezõbb a szélirány. Pl a sloopoknak 45fokos eltérés a hátszéltõl a legjobb, más hajóknak megint másfajta a kedvezõ.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Van már magyarítás? Írjatok valami címet légyszíves!!!
Nagyjából végignéztem a topicot, de nem találtam erre vonatkozó írást!
Más. Olvastam, hogy nektek is gondot okoz a tánc... 😊 Hát nekem már 2 táncsegítõ cuccom van, de nem sok értelmét látom. Ahogy észrevettem, ha rossz irányba lépnél, akkor a gép lép helyetted a jó irányba. Mivel nekem 2 db. cuccom van, így kétszer egymás után is a gép lép helyettem a táncban! DE! Ettõl függetlenül észreveszi a csaj a hibádat és bizony odavesznek az apró szívecskék... 😊 Akkor meg mi értelme van?
Tegnap végre én is szintet léptem, a 2. nehézségi fokozatba. Nem tudom mennyi arany kell hozzá, de most biztosra mentem, és 105 ezret osztotta le a gép 50 fõre!
Mi a legjobb hajó? Jó darabig egy War Galleonnal hajókáztam, de aztán az öreg Henry Morgen, az 1. kalóz volt olyan szíves és lemondott a Large Fregattról! 40 ágyú és 375 fõs legénység azért már kellemes, nemde?
Többen panaszkodtak itt a hajózásra, mivel a szél állandóan keletrõl fúj nyugatra! Talán nem felvont vitorlákkal kellene hajókázni szembeszélben, esetleg javaslom az Észak-kelet, vagy dél-keleti irányokat, aztán néhány tengeri mérföld után 90% fordulat! Higgyétek el sokkal gyorsabban haladni. Ja, haladás. Tegnap sikerült 21 csomós sebességet is elérnem, csupán beálltam egy durva vihar alá, és már süvítettem is!
Bocsánat az összevisszaságért, de így jutottak eszembe a dolgok! Jó volt olvasni hozzám hasonló megszállottakat!
U.i: Kösz a no cd linkért, már nagyon rühelltem a regeditezést... 😊