4192
-
Sehol. Nem elveszett városokról, hanem a kisebb településeket (telepes falvak, rendházak, indiánfalvak, kalóztanyák) tartalmazza, amik egyszerűen megjelennek a térképeden olyan helyeken is, ahol még nem jártál. Ha a holland után a spanyol útikönyvet is megszerzed, akkor a térképeden már minden település látszani fog. -
Nyiri #1989 Eleg jol megy mar a tanci, ezert mindig felajanlanak 4 dolgot a csajok. Na mar most valasztottam egy konyvet, valami elveszett varosokrol. Hol talalom azt a konyvet amit kaptam? Melyik menuben? -
Ez a játék lényege szinte... :) Kint a tengeren hajózva, ha kellő közelségbe érsz egy-egy hajónak, akkor a numpad 5-ös gombjával megtámadhatod. Miután legyőzöd, megjelenik egy táblázat, ahol a rajta lévő rakományt rakhatod át magadhoz, vagy alatta nemes egyszerűséggel a take all gomb. A táblázat alatt van a hajó képe, ami mellett két rubrika: keep her, sink her. Azaz elviszed magaddal a hajót, vagy nem, és ott elsüllyeszted. Ez utóbbi esetben egyszerűen elsüllyed, ami rakomány rajta maradt esetleg, azzal együtt. Előbbi esetben pedig csatlakozik a flottádhoz. A rubrikák mellett kiír dolgokat még a hajóról, pl. ha nagyon lesérült, akkor lassítani fogja a flottát, illetve kiírja, hány embernek kell rá átmennie, hogy kezelni, vezetni tudják.
Ha kikötőbe érsz, a hajóácsnál a dokkban nem csak javíthatsz hajót, vagy fejleszthetsz, hanem ott el is adhatod. Arra figyelmeztet a program, hogyha a hajó eladásával kárba veszne x tonna áru is. Előtte célszerű eladni a kereskedőnél a zsákmányt, aztán a megürült hajókat el lehet adni. Röviden ennyi, de szerintem ez annyira elemi, hogy mindenki rájön magától ezekre. ;) Még nekem is sikerült. :D -
CUCLI #1987 hogy lehet elfoglalni az ellenséges hajót?
utánna el lehet adni? -
Legenyseget mivel lehet lekenyerezni, hogy jobb kedvuk legyen?Sajna nagyon lefele gorbul a szajuk. -
Nekem is odarakta az elsőt! Kerestem Én is egy jó darabig:(
A második neked hol volt? -
Nekem volt, hogy három lányt is elrabolt Mendoza. Ilyenkor megkeresed a helyen, ahol jelölve van, és ha legyőzöd, akkor a legelőször elrabolt lány lesz meg. Aztán újra megjelenik a környéken, megint le lehet győzni, és így tovább, amíg minden lányt meg nem mentesz. Én már direkt arra utazom, hogy megvárom, míg több lányt is elrabolnak, így ha odamegyek, akkor rövid időn belül megmentem mindegyiket. Aztán már csak vissza kell hajózni a városokba, és a kormányzóknál leadni a leányzót. :) -
Sajnos már soha se derül ki!
Amúgy,hogy lehet lányt rabolni? -
h0zsika #1982 Szevasztok!
Az lenne a problémám, hogy felrakam a játékot(nem az alcoholost), cracket átmásoltam, és amikor elindítom kb 2 másodperc után kilép a játékból. Valami ötlet hogy mi a baj? előre is kösz -
ByGeeN #1981 Legyozod Mendozat aztan valaszthatsz melyik kell
-
Sajnos már soha se derül ki,mert a legénységem nyugdíjba küldött!
-
Hárem lesz a házikóban? ;] -
Tök király Colonell Mendoza elszedte a Havanna-i és a Florida Key-i kormányzó lányát is most kíváncsi leszek,hogy milyen intró lessz amikor kiszabadítom a lányt!
-
ByGeeN #1977 Ha elethu a jatek, akkor tuti hatassal van rajuk...
-
Mar nem sajnos. Igy aztan a foldek egyetlen funkcioja a vegelszamolasnal van, esetleg, de nem biztos, a leanyzok kapcsan is lehetnek pozitiv hatasai, de ez nem bizonyitott ;] -
ByGeeN #1975 Tok jo, angolkent meg akartam tamadni Trinidad-et, de tul sokan voltak, hat gondoltem lovom elotte kicsit. Aztan jott egy English raider segiteni:) -
ByGeeN #1974 Tenyleg, ezt nem is figyeltem, most nem ad jaradekot a fold utan??? -
Közben rájöttem!
A fene se gondplta,hogy 600000 KM-re északra van az a rohadt kincs! -
Gyerekek ez hol van(már 1 éve keresem!)?
-
Ne ertelmezd szo szerint ;] C64en osztas utan volt egy kep, egy barlang tele minden foldi joval - foleg ha aranybol volt - es ennek mennyisege jelezte hogy mennyire vagy gazdag, mennyi penzt/vagyont tettel felre oreg napjaidra mindeddig. Sajnos ez kimaradt a remakeben, itt csak szammal van kifejezve a statuslapon. Erre utaltam kepteletesen, nem szo szerint ertendo... "Kamatmentes"-t pedig arra, hogy mig regen a kapott foldek/birtokok adoztak neked havonta, es ez hozzairodott a szemelyi vagyonodhoz, addig a remakeban nincs ilyen, ezert kamatmentes a dolog. Neha irok minden marhasagot, nem kell mindent szo szerint venni ;] -
ByGeeN #1970 Elasni? El lehet asni?
-
Hogy lehet elásni a kincsed? -
ByGeeN #1968 Igen, minel szebb, annal tobb pontot kapsz a jatek vegen erte. -
Van valami jelentősége játékteknikailag,hogy meggyire szép a feleséged? -
Ez nemigaz,ha olvastál hiteles kalóztámadásleírásokat akkor tudod,hogy sok kalóz a hajó eleje felöl támadott,mert ott nem volt még a hadihajók többségén se ágyu! -
ByGeeN #1965 Hat en eddig meg semmi miatt sem tettem felre... Kiveve alvaskor, de ugy veszem eszre, mostanaban egyre kevesebbet alszok... ;) -
Detto. Igaz a HL2 miatt felretettem egy hetre, de azota ujult erovel ujra szelem a habokat ;] -
ByGeeN #1963 En viszont ismertem az eredetit, sot szinte allandoan azzal jatszottam, de (talan epp ezert) csak ezzel jatszok most is, miota megvan.
-
Na ezt legközelebb figyelni fogom! -
Ez így igaz!
Én se ismertem az eredetit,de letöltöttem a játékot és azóta nemjátszom semmi mással paedig olyan játékok vannak a gépen,mint FM 2005,FIFA 2005,Need for Speed Underground 2,The Sims 2,Rome - Total War,Sacred,Star Wars Knights of the Old Republic.
És mégis mióta fenn van a Sid Meier's Pirates,ha van időm játszani akkor nemjátszom mással! -
ByGeeN #1960 Amikor bejon a kormanyzohoz a lanya, akkor bemutatja neked, es ott irja. -
Amikor bejon a kormanyzo mellett a szobaba. Ott a szovegben. -
Ezt a szépségjelzést hol írja ki? -
A táncnál nem a vége számi hanem az,hogy közben mennyi szivet szedsz össz!
Nekem vol már olyan hogy a sablonnál full fölé(2-3 dupla kis szív is volt)mentem,de egyszer ütemettévesztettem és így nerm forgatta meg a lányt és így a végén csak 2 kisszivem volt és mégis csók lett a tánc vége! -
ByGeeN #1956 A kaloztanyakat meg lehet tamadni? -
ByGeeN #1955 Nem a nemzettol jobb a lany, hanem hogy plain, attractive vagy beautifull. 10esre meg ugy viheted a sziveket ha jol tancolsz.
-
Mitöl jobb az egyik lány,mint a másik?
Én általában kinézek egy lányt és arra ráhajtok és nemérdekel a nemzet!
Apropó,hogy lehet 10/10-esre vinni a feleségednél a a sziveket? -
ByGeeN #1953 Miert kellene irtani az anyanemzetet? -
Nem csak úgy lehetsz mindenhol Duke.ha írtod az anyanemzetet!
Én PL Hollandként kezdtem és Holland hajót csak akkor bántottam,ha megakart támadni egy általam kisért hajót és mégis mindenhol Duke vagyok,mert teljesítettem a csajok által adott kiküldetéseket meg szorgosan kisérgettem az újj kormányzókat!,ha befejezem a második karrierem majd rakok fel képet! -
ByGeeN #1951 Igy van. Rang melle termeszetesen odagondoltam az elert eredmenyeket is:) Es valoban gyakoribb volt a "shrewish banya", sokat kellett jo csajt keresni. Es nem csak azert szamitott a feleseg, hogy kivel szeretnel megoregedni, hanem kemeny pontkulonbsegek is jartak erte a vegelszamolasnal.