Sid Meier\'s Pirates!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Vagy téged.. 😊 szal, ki érez kedvet? Hmuda, egy ilyen összeállítás 1 embernek, pláne aktív "rajongónak" max. egy óra

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dr Kotász
Erre esetleg a fórum házigazdáját is megkérhetnénk...
Hmuda
Hát én tuti nem. Leginkább az egyetemre készülök, a kevés szabadidõmben meg inkább játszok és piszkálom a fórumozókat. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex
Hmuda, PiszkosFred, nem akartok összedobni egy tippek - trükkök részt? Hm? Hm?

Kandurex
Sephi: sztem a Gef3 Ti200 a hunyó 😞

Magus: a börtönbõl való menekülés, vagy városba besunnyogáskor van õrleütõs-izgalmas-rész

PTW: Lehet, hogy kiöregedett a karaktered

PiszkosFred
õrleütõs?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PTW
én nemértem ezt atáncot...

elõzõ "körben" táncoltam hibátélanra csináltam még a kis szívek is teljesen megvoltak körben... most meg.. szintén hibátlanul csinálom de mintha elfelejtett voln atáncolni a fõhõs... ilyen lassú és alig bírok összehozni bónuszszíveket pedig azt nyomom amit kell.... 8/
ötlet?

bigapó
Hát talán tedd fel az Nvidia új referenciadriverét és persze a DirectX9.0c kell

The Matrix has you...

Sephi
Ize neketek milyen gepen futt es hogyan?

Nekem NF7-esem van nfroce2 chippel es 2.8'as Barton AMD proci , 512 Samsung DDRAM 400mhz es GeF3 Ti 200 (128ddram)...

Es naon akadozik a jatek ha pedig naongyngere rakom a grafot akkor is akadozik es meg nem is latszik rendesen 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kata
Várost úgy foglalsz el, hogy elõször érdemes felmérni, mekkora erõd van elõtte, ill. hány fekete pötty van mellette a térképen - az jelzi a helyõrség erõsségét. Ha simán beengednek a városba, az azt jelenti, hogy még nem utálnak annyira, hogy rádlõjenek. Viszont ilyenkor a város elõtt hajózgatva a space-szel lövöldözhetsz a városra (ez egy kicsit csökkenti a helyõrség számát is, úgy 10-20 lövésenként), aztán ekkor már ha nekimész a városnak, akkor nem enged be, új opciókat kínál fel: megtámadod a várost, besurransz, vagy mész tovább. Ha megtámadod, akkor egy körökre osztott kis stratégiai rész jön, ami aranyos, és elég jól lehet kombinálni. A besurranásnál meg hasonló van, mint amikor a börtönbõl szöksz meg. Én ez utóbbit mondjuk nem szoktam használni, mindig nyíltan letúrom a várost, nem cicózok. 😊

A márkit - van valami hülye neve - ugyanúgy többször el kell kapni, és ad egy-egy térkép részletet. Az alapján lehet majd megtámadni. Dél-amerikai indiánok õrzik, aztán bent a városban már csak a fickót kell kemény párbajban legyõzni, a végén jó kis mozi van.

4 eltûnt rokon van, ahhoz meg azt a másik bárót, vagy kit kell mindig elkapkodni, és legyõzni. Õ is mindig ad egy térképrészletet. Az alapján meg majd sorban megtalálod mindet.

Minden kalóz ellenfelednek vannak elásott kincsei, azaz összesen 9. Kocsmákban vehetsz hozzájuk térképrészleteket. Én meg pont az elveszett városokról nem tudok semmit, az nekem 0.

Mindig a nõ kézmozdulattal jelez a tánclépés elõtt, annak megfelelõ gombot kell lenyomni. Persze, van amikor egyszerre több lépés is szorosan követi egymást. Van két vehetõ tárgy, amik segítenek a táncban: a gép elõször egy, majd kettõ elbakizott lépést helyesen csinál helyetted. De a harmadikat már akkor is jól kell lépned, különben ugyanúgy csetleni-botlani fog.

[/cserf][/fülünyúl]

Hmuda
Mikor támadsz ellenséges várost, akkor felejánlja, hogy támadsz vagy lopakodsz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
1: ránézésre véletlenszerû, hogy mikor lehet elfoglalni és mikor csak kifosztani.

2: -

3: az ilyen dolgok még mindig randomok, és mivel ez a tendencia az utóbbi pár napban nem változott, ezután sem fog.

4: ugyanaz mint a 3. pont. Amúgy négy van belõlük.

5: Köss ki a megadott helyen és keress. Baromi egyszerû.

6: Akkor vegyél csizmát és tánccipõt és akkor nem lesz annyi problémád a táncolással (csak csökkenti a hibákat, de nem szünteti meg).

magus
amugy az ilyen lopakodos-orleutos jatek hol van?

Hmuda
Ha lehetõségem van rá akkor miért ne? :-) Baromi jó, mikor az ellenség próbál meglõni, de te lazán kikerülöd a lövedékeket és szépen visszasorozol egy adagot.

magus
akkor sorban

-varost hogy foglaltatok el? en egyszer probaltam, akkor vmi ie oda lepegetos volt, de jopofa volt, emrt kozepen egy sziklaereteg volt amin nem lehetett atmaszni sehogysem, es egy oraig csak lepegettem...

-kalozok folyamatban

-a markinak hol van a varosa?

-rokonok hol? hany van egyaltalan?

-a kincskeet nem vagom. egy kincsrol tudok, es az meg jelol vmi nka templomot meg ilyesmit, de kicsit nagy a jatekter...

-szereto aus, nem tok tancot nyerni, ez a nyomorek nem fogja fel a gombjaimat

Kata
Én most a játéknak kb. 2/3-ánál tartok, de már minden nagyobb várost elfoglaltam és a támogató országomnak adtam, az összes kalózt megöltem, 3 rokonom megtaláltam, a negyedikért épp úton vagyok, annak a márkinak vagy kinek a városát is elfoglaltam (100ezer suska), 7 kincset megtaláltam (a 8.-at csak azért nem, mert szerintem hülye a térkép...). Ezen kívül 6 szeretõ különbözõ kikötõkben, különbözõ fokozatban. A házasságot még nem vállaltam be. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kandurex
Ez a csávó asziszi a mátrixba van, kerülgeti a golyókat. <#zavart2>

Egyébként felraktam a gépemre a Potc is, hogy teljesen kalózkodás jegyében teljen a tél, meg kell jegyeznem, hogy a leggyönyörûbb játék és (itt - ott meg módolva) egyben a legjobb is a Potc. De most hagyom, elsõ a Sid Pirates 😊

magus
ti ilyeneket hol talaltok?

en csak hajozgatok, neha meg meg tamadok egy hajot, es annyi kb...

Hmuda
Uh, ez jól hangzik. A golyók ugyanolyan lassúak voltak mint a rendes ágyúgolyók? Mert akkor lehet csak emiatt beszerzek egy War Canoe-t a kerülgetésükre, hogy lekardozhassam a szellemeket ha vanak. 😄

[NST]Cifu
Ha a legkönyebb nehézségi fokozaton játszol, akkor nem lehet idõszakot választani. Állísd Journeyman-ra, úgy már menni fog.
Én most kezdtem el újra ilyen szinten (elsõre kezdõként indultam, de én marha nekiáltam kergetni ezt a Barebed... Burelit... Bakteli vagy mi a rák grófot a hugicával kapcsolatos infókért. Az átkozott meg éppen a térkép egyik csücsökébõl a másikba indult, én meg utána... úgy félúton az addig vidám legénységem hirtelen mélabús lett, és bár megküzdöttem a grófal, az elsõ kikötésemnél több, mint 200 (!!!) fõnyi legénységem dezertált). Na, szóval újra kezdtem, és érdekes dolgokat tapasztaltam, pl. a kocsmába a pletykás hölgyet egy másik kapitány zaklatta, úgyhogy párbaj lett a vége - a kocsmába (ilyet addig nem láttam, pedig órákig játszottam könnyû szinten). Hát hiába, úgytünik tényleg csak bemelegítésnek jó a kezdõ fokozat, hogy lássuk rendesen a játékot viszont magasabb szinten kell játszani...
(mielõtt valaki rámtámad: kipróbáltam Swashbucker szinten, és elsõ nekifutásra rámadtam a Sloop-ommal egy Brigantine-ra (mi az nekem... 😛), namost a Brigantine három sorozatból leszedte a vitorláimat, kifüstölte az embereim többségét, majd a végére spluszpoénként még meg is csáklyázott. A kardpárbaj határozottan rövid ideig tartott, mivel összesen 3 azaz három kalóz volt szemben negyven valahány ellenséges matrózzal. Ezek után úgy döntöttem, elég nekem a Journeyman... 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hmuda
Azt nemtudom, nem néztem, hogy miylen szinten voltam mikor megszereztem. De mivel minden nemzetnek megvan a maga speciális hadihajója (spanyoloknál galleon, angoloknál fregatt stb), és már a legalacsonyabb szinten is találkozok "New Warship" hajókkal (ami mindig az adott nemzet legbrutálisabb hajója szokott lenni), szóval tuti a franciáknál is lesz, csak keresgélni kell sokat (én is véleltlen akadtam rá, nem is kerestem, csak elõttem termett egy).

Sephi
Mitomen. En eppen kikotni akartam amikor nekem jott.

Kerdojelek voltak a nevenel es amikor nekem jott akkor egy baszott nagy hajo volt es zold szinu gomoket lott felem. Ketszer talalt el es elsujeztett 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kata
És csak magasabb nehézségi szinten jelenik meg a sorhajó?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Adott idõ alatt minél több lóvét kell összeharácsolni, akkor vigyorognak folyamatosan. Ha sokat furikázol üresjáratban, akkor hamar lekonyul a szájuk széle, aztán elszökdösnek, ha kikötsz valahol. Ha már tarthatatlan a helyzet, akkor csinálni kell egy osztást, aztán újra legénységet gyûjteni.
A hegedû és a harmonika, amit a fogadókban lehet venni, segítenek kicsit tovább fenntartani a legénység kedvét.

[/cserf][/fülünyúl]

Hmuda
Pénzosztás.

Hmuda
Mininmum második nehézségi szint kell, a legkönyebben nem lehet idõszakot választani.

Én Ship of the Line-t annó a franciáktól zsákmányoltam (New Warship-ként).

hm, az lehet , én aszitem hogy elsõ pénzosztás után jön csk elõ 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

A legenyseg moralja a beka segge alatt van.Ez ellen mit lehet tenni?Mar dezertalnak is!!

Önmagam paródiája vagyok.

PiszkosFred
Vagy ha telepites utani elso jatekot jatsza, akkor nem tud valasztani, az amolyan tutorial jellegu. Kezd new game-t, akkor majd tudsz.

elso pénzosztás után lehet beállitani uj kezdésnél ilyesmit...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Kata
WOW! Van valami feltétele ilyennel való találkozásnak (feladat, tapasztalati szint, évjárat, stb.)? Vagy véletlenszerû? Meg lehet szerezni? <#buck>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Amiket zászlókat meg vitorlákat valaki itt csinált... szal. a vitorlák jók, de a zászlók túl kontrasztosak lettek. Szerintem. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
A játék elején miért nem tudom beállítani az idõszakot, amikor játszani szeretnék? Nekem mindig 1660-tól indít...
Másik kérdésem, hogy sorhajót (ship of the line) hol lehet, vagy mikor lehet találni? Mert eddig a legjobb, amiket találtam és használtam, az a zászlós galleon (flag galleon), és a nagy fregatt volt (large frigate).

[/cserf][/fülünyúl]

bigapó
A legalján van ez: Flags and Sail Emblems. arra kell kattintani.

The Matrix has you...

bigapó
Akit érdekel itt:talál segítséget, hogy hogyan készítsen saját, egyedi kinézetû vitorlát és más egyebeket😊

The Matrix has you...

Sephi
Ehh... talakoztam a szellem hajoval Trinindad-tol nem messze... aszem ketszer lott belem es papa 😄

PiszkosFred
No hálaisten vannak még - az én felfogásom szerint - jó ízlésû emberek ;]

dr Kotász
Whimps and posers leave the hall!
bigapó
aha, értem.

The Matrix has you...

grebber
Sikerült már 100%-osan megcsinálni???

Lost City-ket hol találok mert életbe nem találtam??

Next PC upgrade: 2022

PiszkosFred
...de te 1660ban kezdtel, es az csak 15 eves szolgalat. Meg van 4-5 ev, aztan nyugdij.

Angolkent kezdtem 1620ban, Barbadoson

PiszkosFred
Csak funkciojat veszti, el nem veszted. Egyszoval a ket targy kozul az "erosebb"-et veszi figyelembe, nem pedig osszeadja a ket erteket. Ezt lehet latni az inventoryban is.

grebber
Te kikkel kezdtél, mert én 1675-be vagyok folyamatosan még nem volt vége??

Next PC upgrade: 2022

bigapó
Ezen az oldalon:Szerezhetõ dolgok az van írva, hogy minden egyes dolognak két fajtája van, egy alap és egy fejlesztett, ha megszerzed a fejlettebbet, akkor az alap elveszik. Ez igaz vagy nem?

The Matrix has you...

Hmuda
Az együttesrõl még csak hallottam, de majd megnézem magamnak. :-)

Majd megnézem, hogy van-e másik hajó más korszakokban, de a pirate-o-pediaban nyomát se láttam, pedig abban minden hajót megnéztem magamnak.

bigapó
Most benyomtam a hivatalos oldalt és kicsit úgy érzem, mintha játszanék...legalábbis a hangulat ott van a hanghatások miatt😊 most be kell érnem ennyivel.

The Matrix has you...

PiszkosFred
Hat egyik kedvenc egyuttesem a Manowar, de a hajo nem remlik - talan a tortenelmi korszak miatt nem volt hozza szerencsem. A Flag galleon volt nalam a nyero, az 1620as evekben.

Hmuda
Asszem az nincs a játékban, de van helyette Ship of the Line.

Kandurex
Man - O - War -ra gondolsz 😊 Tényleg a tengeri ütközetek bálnája, az igazi zászlóshajó...Man - O - War ugye van a játékba? Ugye? Ugye?

Hmuda
Nem, az mindig 8.