4192
  • bigapó
    Kicsit még javítsatok rajta, mert sok az elírás és félreértelmezés, pl. : mama és papa nincs tudtommal, csak nagybácsi és nagynéni:)
    Azonkívül a hajók neveit szerintem ne változtassátok meg, mert HÜLYÉN néz ki. A szakemberek leírásainál is vannak elírások, szerintem.
    Gondolom nem csak hülyítés az egész, ha igen akkor
  • bigapó
    Ő Montalban márkí(? - a titulusa nem ziher),nem lesz a szolgád, csak mikor megvan a rejtekhelyének a térképe, szépen odamész pár száz emberrel és lenyomod az indiánokat akik védik, aztán meg Őt és kapsz 100e aranyat. ennyi asszem.
  • PiszkosFred
    Szolgad? 100e? He? Valamit nagyon felreertettel vagy valaki felretajekoztatott ez ugyben...
  • PiszkosFred
    ...de, felo hogy ez egy rather plain lesz ;]
  • Nyiri
    Elvileg ha elkapsz valami fejest, akkor szolgad lesz es 100 rugot ad neked. Hol talaom O-t?
  • KH
    izé, ez az ara nem a rondábbik végibő' van az eresztésnek?
  • Gbr
    Most szereztem meg a játékot felraktam de amikor inditanám a játékot 1cd-t berakom nem indul cd-vel se Alcohol 120% nincs fenn csak a 3.47 DAEMON.
    Crakt nem találok.
    Azt irja Comflict with Disc Emulator detected.
  • Magic Boy
    Szia
  • PiszkosFred
    Hello eheh
  • Gbr
    Üdv!!
  • Magic Boy
    Kiírta vagy miböl gondolod?
    Attol még,hogy körül van kis szívvel a nagyszív még nem perfekt!
    A kisszivekböl lehet dupla is!
  • Magic Boy
    Az esküvőm a játékban a Cuarcao-i Holland kormányzó gyönyörü lányával aki azóta is fülig(10/10)szerelmes belém!
  • CUCLI
    1ik táncom perfektre sikeredett egy csudaszép csajszinál! =)
  • Prof William
    Mi is áshatunk el kincset?
    Hogyan?
  • Prof William
    Azok az arcok is nagyon jók voltak amiket vágnak.

Port Royale kormányzójának a lányának udvaroltam aki finoman célzott rá, hogy kéne neki egy gyűrű. At a arc amit azután várakozás közben vágott (hamiskás reméynkedő mosoly)hát az valami óriási volt!
    Ha a valóságban történt volna fúl beleszetretek.

Így viszont csak be kell érnem a "valóvilág" beli barátnőmmel, még szerencs hogy a beautful kategórába tartozik. : ))
  • PiszkosFred
    Készül, de még nincs. Írták már korábban, hogy a szövegek két különböző fileban vannak. Az első könnyen kezelhető, ez főként az introt és a pirates-o-pediat tartalmazza. A másik maga a pirates.exe, amely talán szintén szerkeszthető, de - és ez is volt az egyik indok a kivárásra - ez olyan, hogy ha megjelenik egy peccs, akkor mindig újra kell készíteni/csomagolni a filet. Ezt itt írták korábban - talán Hykao -, hogy jelenleg hogy áll a dolog, azt passzolom.
  • CUCLI
    #2010 ?
  • Attiska
    Sziasztok!

Kár, hogy kihagyták az 1560-as meg az 1580-as esztendőt az eredeti játékhoz képest. Aki játszott azzal, az tudja, hogy ez a két korszak az igazi kihívás. Ha nem a spanyolokkal vagyunk, apró kis falvak, a legtöbben kormányzó sincs, vért lehet izzadni, míg feltápolunk egy várost, ráadásul 1560-ban még hollandok sem voltak...
  • Botond #2012
    így jártál
  • ChevyG #2011
    nem müxik a gém!f1!!!
  • CUCLI
    van már magyarítás?
  • furfang
    A magyar Pirates!

<span style="color:red">Ilyen nagy pontszámot elért már valaki ?</span>

• ByGeeN
    En is ugy vettem eszre, mintha gyorsulna... persze en is tevedhetek ;)
  • CarajoEsp
    Nah. Mostmár sikerült belelendülnöm és az angoloknál most épp egy lány kegyeíért hajtok.
    Hát hegedültem 6 évet és néptáncoltam szóval a ritmusérzék megvan ,de ebben a programban nehezebb egy nőt meghódítani ,mint az életben:DDD Persze már sikerült egy-két csinosabb lánykával is egész jóra teljesítenem ,de általában a Szép lányok,mindíg úgy mozognak ,mint a partra vetett hal ,szóval az életben nem jövök rá merre fog lépkedni.(PErsze a 4-negyedes ütemet azért érzem ,tehát ezzel nincs gond:) De majd rájövök és ebben nem is kérek segítséget:D
  • PiszkosFred
    Ezert kerdezem en is felve, mert ezek olyan dolgok, amiket nem tudok en sem lemerni. Nomeg fugg attol is az erzekeles, hogy hetvegen jatszok e frissen, vagy hetkoznapi lefaradva ejszaka. De mintha gyorsabbnak tunne, de majd ha valaki megnezi konkretan, kozolje ;] Lenyegtelen kis kerdes persze, de csak erdekel..
  • Kata
    Lehet, hogy az őrök igen, de szerintem a karakter nem. De ki tudja. Majd rakunk rá sebességmérőt. Lehetőleg olyat, ami azért annál a tempónál érzékeli a mozgást és a mutató kilendül a 0-ból. :))
  • PiszkosFred
    Lehet hulyeseget mondok, de a nehezsegi szint hatasara nem gyorsul a dolog? Mert en ugy vettem eszre, hogy magasabb szinten mar gyorsabban mozog mindenki, mint mondjuk egy kezdo appr. fokozaton. Vagy csak erzeki csalodas a reszemrol?
  • Kata
    Jáj! Akkor gyúrj rá kicsit. :)
  • CUCLI
    lenni én hülye angolhoz :)
  • Kata
    Videokártya függő. No nem azért tudom, mert olyan hű de értek ehhez, csak épp garanciás cserén volt a 9800pro kártyám, és addig egy kölcsönkártyám volt, V-8valamennyis Asus. A lopakodás valóban lassú, direkt úgy van megcsinálva, hisz lopakodsz. Viszont a kölcsönkártyánál nekem is idegtépően lassú volt, a lajhár kapkodó idegbeteg volt ahhoz képest. Viszont a rendes kártyámmal már tűrhető sebességű. Egyébként pont az adja a lopakodás nehézségét, hogy a saját karaktered is lassú.
  • CarajoEsp
    Off
    Köszönöm
    On
    Apropó elég érdekes a motorja a játéknak ,ugyanis nekem nem esik le soha 50fps alá a játék ,hanem egész egyszerűen belassul az egész.
    Magyarán a lopakodásnál kb fél métert megy percenként a kari:DD
    Tök viccesen hat, mintha Bullet-Timeban lenne.
  • PiszkosFred
    OFF
    Szerepjatekokhoz vagy szokva, es a vilag egyik legjobb jateka a nicklogod, neked barmikor valaszolunk, csak kerdezz ;]
    ON
  • CarajoEsp
    Ne aggódj én sem tépem a hajam ,hisz énis csak most kezdtem és nekem is sokat segít minden beírásod.
    Attól függetlenül ,hogy Rpg-hez vagyok szokva nagyon tetszik a játék, igaz vannak még szokatlan dolgok.
  • Kata
    Mert valószínűleg rányomtál a zsákmány szétosztására. Amit nem kell minden fordulóban csinálni, csak akkor, ha már nagyon elégedetlenkedik a legénység. Általában, ha hónapok óta kevés a zsákmány, akkor lekonyul a szájuk. Ha már morgolódnak is, vagy már villog a lefelé görbülő szájú fej a bal alsó sarokban, akkor érdemes kikötni valahol, eladni mindent, amit lehet, aztán zsákmányosztást rendezni a legénység között. Ezt azért is ajánlott minél ritkábban csinálni, mert ilyenkor 6 hónapot rostokolsz az adott városban - ha tetszik, ha nem. De a menüben van egy kalóz lexikon, amiben MINDEN le van írva a játékkal kapcsolatosan, egyfajta tutorial. Érdemes lenne elolvasnod, mielőtt ilyen láma kérdésekkel bombázod a fórumozó népet, mert itt csak nekem van idegzetem az ilyenekre kimerítő és nyugodt válaszokat bepötyögni, a többiek valószínűleg a hajukat tépik. :)
  • Kata
    Olyan tárgyakat adnak a hölgyek, amiket a titokzatos utazóknál is vehetsz a kocsmákban. Csak persze a tánc ingyen van, míg a kocsmában aranyak ezreit hagyod ott ilyen tárgyakért. Ha már minden tárgyad megvan, akkor már csak térképdarabokat adnak az indián városokról (csak a beauty-k), vagy tippeket körözött emberekről (1000-5000 arany, és ezt mindegyik leányzó adhatja).
  • Kata
    Meg lehet. Ha kellően utál az adott ország, akkor a városba be sem tudsz menni, csak a megtámadás és a beosonás opciókat ajánlja fel. Ha olyan várost akarsz elfoglalni, és más országbeli helytartónak adni, ami simán beenged, akkor előtt körözgess hajóval a város előtt, és lövöldözz rá (space). Egy idő után vissza is lőnek, ilyenkor mehetsz, már csak támadni enged majd.
  • bigapó
    ??? Ilyet még senki sem írt:))
  • CUCLI
    hm. mért van az hogyha van egy csomó hajóm amit elnyertem másoktók és bemegyek egy városba akkor elveszi az összes hajót és se rakomány se tengerészek...
  • bigapó
    Hi!

Van olyan, hogy lehet párbajozni a hölgyemények udvarlójával(zaklatójával). Ekkor is lehet ilyen bónusz cuccokat kapni (elveszett város térkép, stb), mert nekem eddig csak fejpénzes emberek helyét mondta. -van vagy tíz ilyenem már:)), de már elég. vagy csak tánccal lehet komolyabb dolgokat nyerni?
  • CUCLI
    kössz! :)
    mikor írtam utánna elmentem playelni és ezekre útközben "rájöttem". most az volna a kérdésem hogy a vásorokat meg lehet támadni? a tánc is megy! :D