4192
  • CarajoEsp
    BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • CarajoEsp
    Legmagasabbon toltam szinte végig:D Jó gyorsan megszereztem a kincseket így tudtam szintet lépni:D
  • Magic Boy
    Nincs mit!
  • PiszkosFred
    Thx;]
  • PiszkosFred
    Mar 2x ennyivel is kiegyeznek, de azert koszonom ;]
  • ByGeeN
    Boldog szuletesnapot, Fred!
  • Magic Boy
    Boldog születésnapot!
    Kívánom,hogy élj még legalább háromszorennyit!
  • Magic Boy
    Elsőre nem rossz az főleg,ha legalább közepes fokozaton játszottál!
  • PiszkosFred
    Koszonom ;]
  • CarajoEsp
    Nah mégiscsak!!
  • CarajoEsp
    Nah énis végigtoltam az első részt.
    Meg kell mondjam eléggé lefoglalt és nagyon tetszett.
    Sajna 38évesen már nehéz volt a kalózélet szóval inkább abbahagytam.
    Képet azt nem mentettem a végéről ,de nem is az enyém a legjobb befejezés:D
    Szóval Tengerre fel a többieknek. Én egy kicsit elbúcsúzom ,majd még visszatérek.
  • Kata
    Elég rossz magyarítás...
    Múltkor meg a képen még csak 116 pont volt, most meg már 126? Hogy van ez? Úgyhogy rossz fake. :)
  • Botond #2058
    régi piratesben ez volt a kerettörténet,hogy osztás után a saját részed elástad a barlangodba,mint ahogy itt is meg lehet ugye találni az elásott kalózkincseket,szal ez inkább csak régi szófordulat,mint tényleges elásás
  • Magic Boy
    Nem nyert ugyanis a lány Beautiful!

• Prof William
    Ha igen hogyan?
  • Prof William
    Mi áshatunk el kincset?
  • Magic Boy
    Ne rohanj,mert nem csak egy ember szokott G.G.-ben dekkolni a keresettek közül!
    Csinálj mást és,ha már vannak ott hárman akkor menj csak oda!
  • Kata
    Szárazföldön ugyanúgy fellázadhatnak mint tengeren, ezzel ne számolj.
  • Kata
    Boldog szülinapot!
  • bang
    ez nem jó hír, bár ha sikerül egy várost megtalálnom, akkor talán annyit javul a morál, hogy a következő megtalálásáig kitartson. Mindegy, kipróbálom.
  • PiszkosFred
    64en volt eset, hogy az erdoben leleptek, de akkor ugy voltunk vele hogy bug ;] Elvileg nem nagyon szoktak. Ellenben barmikor fellazadhatnak, akar szarazfoldon vagy, akar vizen.
  • bang
    igazából arra gondoltam, hogy nem hajtok az elveszett városokra, hanem "csak" a többire (rokonok, főgonosz, ranglétra, magánélet, kalózkincsek), majd amikor már a nyugdíjazás fenyeget és a legénység moráltalan, akkor beleállok orral a nyugati partba és túra...
    Egy térképem addigra biztosan összejön a többi várost meg megkeresem anélkül. A legénység gondolom az erdőben nem dezertál, le nem nyugdíjaznak, így úgy tűnik addig bolyonghatok amíg végelgyengülés.
    Tehát város kutatás extratájm. Vagy nem, majd kiderül. Minden esetre a bolyongás távcsővel elég buli... nekem.
  • PiszkosFred
    Hat ezt sosem tudjuk meg. Csak akkor, ha vegignyalazod a partvideket terkepszerzes nelkul, hatha... ;] En az elso inka kincsre teljesen veletlenul bukkantam ra, mast Monti batyank hideoutjat kerestem arrafele, aztan beleakadtam az inkak osi varosaba ;] Volt is orom, es vigyorgas, foleg annak fuggvenyeben hogy korabban honapokat tokoltem a kincskeresessel, es akkor nem talaltam meg.
  • bang
    Thx ! azon filózom, hogy lehetne térkép nélkül is nézelőni a környéken ezügyben.... hátha ...
    nehezebb fokozaton egy-egy térkép részlet beszerzése elég körülményes, így ha fél évnyi helyszini szemle közepette ráakadok a négyből egy elveszett városra, akkor már kifizetődő az időáldozat. Csak az a kérdés, hogy odarakja-e a progi az aranyoszlopokat előre, vagy csak mikor mondjuk megkaptam az első térkép részletet, akkor csak azt az egyet jeleníti meg ?
  • bang
    kösz. nem kincs keresés, hanem bűnöző meg csapkodása ügyében érdekelt, pont ott bír lebzselni az elvetemült....
  • Gary
    Pirates Crack:

Megagames
    GameCopyWorld
  • PiszkosFred
    Gondolom a torteneti huseg kedveert, de en is ott talaltam eddig oket. GGbe pedig marad a seta, anno c64en egy-egy ilyen seta utan beerve a varosba nehez volt nem ugy tavozni, hogy ne dezertaljon jopar ember. Jelenleg is csak ugy vagok neki az utnak, hogy elotte heppi embereim legyenek ;]
  • Gbr
    THX!!
  • bigapó
    Gran Granada: csak gyalog, de nekem nem mellette volt, hanem teljesen fent, az északi parton, tőle északra. ja, az kincs volt, na mindegy.:)
  • bang
    Hi !
    Grand Granadába el lehet valahogy jutni hajón is vagy csak gyalog ?
    Az elveszett városok az általam eddig fellelt összesen 6-ból mind a hat a nyugati részen (Vera Cruse környéke) volt. Mindig ide generálja ?
  • Szabyka

Csak mikor lesz elérhető ?
  • Gbr
    Sid_Meiers_Pirates_AlcoholClone van másik, ez van meg?
  • bigapó
    rossz verziót szedhettél le. Próbáld máshonnan szerintem.
  • bigapó
    Az utazások során kapsz infót róla, hogy éppen merre bóklászik a Galleon-ján. Ha elkapod és legyőzöd akkor találsz nála térképet.
  • Gbr
    Tudtok sgiteni?
  • bigapó
    Ha ilyenkor adsz városnevet, akkor elindul egy kalózcsapat oda, hogy kifossza. A korábban általad írt dologra jó(hírnév-szerzés), meg kevesebb a védő utánna az adott városban, de persze a zsákmány is kisebb lesz:)
  • Nyiri
    Hogy talalok terkepet hozza? :D
  • Creator
    Én szinte csak kalózhajókat támadok meg, kicsit több a suska náluk mint akár a trezorhajókba és igy minden nemzetnél el lehet érni a legnagyobb rangot. Ha nem találok egyszerüen elválalok egy hajókisérgetést és ugyis megjelenik egy, vagy egy másik nemzet hajója amit ha elsülyesztek nem veszi zokon az adott nemzet.
    Tényleg a kalóztanyákat meg lehet támadni? A kalóztanyákon a kapitány milyen feladattal szokott megbizni, mert irja a városnevét de nem értem mit akar vele, mert volt már hogy megtámadtam az adott várost, de nem volt semmi, csak egy kis zsákmány vagy ez csak arra jó hogy hiresebb kalóz legyek?
  • PiszkosFred
    Thx ;]
  • bigapó
    OFF:
    Ha minden igaz neked meg Sok Boldog Szülinapot Kívánunk!
    ON