4192
-
Nem fog szerepelni rajta partszakasz, nekem is volt ilyen térképem. Én akkor jópár hónapot elcsesztem a kereséssel, mert már csak ez volt hátra. Vera Cruztól messze északon találtam meg, jól bent a szárazföldön...
Egyébként ettől nehezebb térképeim is voltak, ami alapján abszolute nem lehetett megtalálni a kincset... -
Sokat ne szarakodj vele szerintem, inkább kezdjél egy új karriert, stb. Mentsd el egy külön könyvtárba ezt a save-et ha keresgélni lesz kedved csak visszamásolod. -
jaja,úgy,még mindig semmi...
úgytünik kifogtam egy ritka helyet amit a gép jól eldugott.. -
Remélem úgy keresel hogy a távcső nonstop megy... -
Nemproblema. A terkepek random keszulnek, az osi varosok helyei altalaban a mexikoi obol kornyeken talalhatoak, de persze sosem ugyanott. Marad a Tuvok fele megoldas, elobb utobb csak meglesz. -
tuvok: köszi,megpróbálom!
Az északi rész már átfésültem,de úgy tünik nem alaposan?
csak ott rontottam el hogy nem mentettem el, és a legénység morálja már a béka segge alatt van, vagyis már lázadnak... -
fred:most mit sértödsz,nem gyúnyolodni akartam,te....:)
csak az volt a mondanivalóm lényege (segítek kielemezni) ,hogy ne úgy nézzetek már rám mint egy sulinetes kiscsávóra...
Bocs,hogy a negyedik képrészlet nincs rajta,de hidd el hogy láttam azt is és azon semmi de az égvilágon semmi sincs rajta.kerestem égreföldre de nem találtam a inka várost.azért gondoltam rá hogy talán az inka város fix helyen van,vagyis mindenkinél ugyanott (vagy mégse?) és így tudtok segíteni.
Ha akarod mindjárt megkeresem a negyedik képrészletet.:)
tuvok: oda-vissza:) mit nem értesz rajta?:) -
Na figy:
Először is mentsd el a játékot (most jól :D), aztán szálj partra kicsit északra Vera Cruz-tól . Menj befelé a szárazföldre, majd fordulj délnek, járd be a város mögötti területet hátha találsz vmit a térképről, haladj dél felé, majd jóval délre a várostól fordulj a part felé, ha odaértél, vissza a hajóra (num5) .
Ha nincs meg, menj kicsit északabbra VC-tól, ott szálj partra és írj le megint egy félkört déli irányban, csak most nagyobb ívben .
Előbb-utóbb így meglesz, ha megvan, töltsd vissza a játékot, és mostmár egyenesen oda menj, ahol a város volt, így se időveszteség, se legénység morál romlás ...
gl -
Na b**meg, igy probaljon segiteni az ember masiknak. Gratulalok, majd legkozelebb akkor szolalj meg ha felnottel. (...) -
Vissza ?
-
Ja igen az a poén hogy a negyedik is megvolt már ,csak eltünt az a mentésem,nem tom hogy.És a negyedik képen se volt odaírva semmi nevezetes zátony, város stb.
Annyira hülyének ne nézzetek már,én még anno Piratest odavissza végigvittem.
-
Hja, tobb mint valoszinu hogy az lesz a tampont. Vagy esetleg megint "tulzott" a prg, es csak partvidekrol lesz felismerheto. Kiderul nyomban, ha megszerzi a negyediket ;] -
Vera Cruz lesz a negyedik darabon,mert azt írja,hogy egy köpésre vera cruztól :-) szerintem -
Hat ha sikerulne ennyi alapjan, akkor az a tipikusan a csokkent latokepessegu tyuk esete azzal a bizonyos femdarabbal. Tobb mint valoszinu hogy a negyedik darabka legy a rejtely kulcsa, melyben talan szerepel valami partvidek, nevezetesebb zatonnyal, esetleg felismerheto partvidekkel... -
Sziasztok!
Régóta keresem az elveszett inka várost,de nem találom még a térkép alapján se.Valakinek ha ugyanilyen térképet kapott, az segítsen már, hogy merre találom,mert már hónapok óta keresem (a játékidő szerint
)
-
hibas a cucc, szedd le/kerd el ujra -
Sajnos én meg csak kinlódok a telepítéssel...Pedig sokat olvastam vissza! Mountolás simán megy,De pár % után azt yrja : nem olvasható a file...Mindkét cd detto... -
Háát, ha az ottani éghajlati viszonyokat és tengeráramlásokat nézed, annyira nem .
De egy kicsit biztos változik néha, a játkéban is megtehetné :/ -
ez hülyeség nem???? -
jah :( -
Én még csak most fogtam neki. Van hangulata az biztos, csak egyet mondjatok meg: állandóan keleti szél fúj???????? -
ByGeeN #2169 Nah elmentem nyugdijba, ez a kincs mar ugysem lesz meg, ujat nem akarnak adni, tobbi meg mar ugyis megvan:)
-
-
ByGeeN #2167 Hat ha Campecheben van Tesco... :) Meg jo hogy felmondtam a Tescoban, meg beleverned a fejemet a pultba... :P -
Ez egyebkent Tescos gazdasagos terkep? Mert ha ott vetted, en kicsereltetnem a helyedben, mikozben par elado fejet latvanyosan belevernek egy-ket kemenyebb pultba...csak a nyomatek kedveert persze.. -
ByGeeN #2165 Mar vegigneztem az egesz teruletet, itt semmi nincs :( -
ByGeeN #2164 Nekem teljesen mindegy hogy mi jeloli, csak jelolje vmi! -
két lehetőség van,vagy kisebb félreértés volt,és a maják városa egy inka templom köré épült,vagy a kajiba az egész maja város :-D -
A felirat egyértelműen utal rá. Sajnos valószinű hogy a tengeri kalandok közepette egy Adobe Earl Photoshop nevű közlegény valami miatt berágott kedvenc kapitányára, és bosszúból amiért Tortuga ostrománál a hajón hagyták takarítani, kezelésbe vette a térképet. De az is lehet, hogy a maják nem csak mehécskés rajzfilmes gyerekes baromságban voltak jók - szerintem - hanem álcázásban is. Habár Guybrush kalandjai óta tudjuk, hogy az kincset nem mindig a nagy piros X jelöli ;] -

-
Jaja. Ott van sok Maya Gold. -
Nemhiszem! 
-
ByGeeN #2158 Nincs ott, hidd el! -
Nézz szét alaposabban ott van az valahol! -
ByGeeN #2156 Tenyleg! Hol? :) -
ByGeeN #2155 Lenyeg, hogy van egy terkepem x nelkul. Es nem talalom a kincset. :( -
Mutatja ? Hol ? :) -
ByGeeN #2153 Epp ezert nem ertettem, mirol beszeltel... Vmi Becs terkeppel Szegeden... -
+g -
Egy szoval sem mondtam hogy inka, te dINKA, mert a terkep leINKAbb a maya kincset mutatja, ami a vegeredmeny szempontjabol lenyegtelen...