Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézd meg Zsooti csíter lapját a #1637 üzenete alján. Na az a nem semmi. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Egyébként nem rossz, mivel egyfolytában jönnek a kalózvadászok, a kicsi szlúptól kezdve a zászlós galleonokig. Mindegyiken van standard 1000 arany általában, no kaja és ágyú (ha marad rajta a csata végéig). Így 350 felett volt a szerzett hajóim száma a listán. Az elkövetkezõ játékokban azt hiszem jobban fogom nyomni a csajozást (csak hát ez mégsem az én reszortom, hiába férfi a karakter.. 😊), mert az inka kincsek jól jövedelmeznek, no meg most a játék végefelé tapasztaltam, hogy vannak körözött emberek is, akiket el lehet kapni.
Remélem, a kiegészítõben majd lesz nõi karakter is, és ott majd a pasik akarják mindig csapni a szelet. 😄 Egy kis könnyítésként. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Látom nagyon béna vagyok!<#szomoru1>#szomoru1>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
katt
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
György
[/cserf][/fülünyúl]
nekem sziv a max, de akkor mar mindent beleadtam.
csokolozas? lol, egyszer csokolhattam kezet.......
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
[/cserf][/fülünyúl]
SID file piratesben is van egy kis dolog ami nem tetszik. Az, hogy nem lehet teleportalni magad. Ugy ertem, kivalasztod, hogy szeretnel ott lenni egy kikotoben, akkor valaszthatsz, hogy vegighajokazol, vagy gyorsan ott teremsz a hajoddal (persze az eltelt idot szamolja meg minden). Sokszor el akarok jutni gyorsan egy helyre, de vegig kell maszkalnom, ami nem jo.
Pedig legyõztem Kid Capitain-t és Henry Morgan-t is és én vagyok a 3. a kalózlistán!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
[/cserf][/fülünyúl]
38 evesen amugy elvettem a Port Royal-i kormanyzo lanyat, angoloknal hercegi rangot kaptam, kinyirtam az osszes kalozt, megtalaltam 5 kincset, elfoglaltam 8 erodot (angolok szamara) megtalaltam a tesomat es a nagybacsit. Ez ugy nem nagy karrier?
Meddig lehet folytatni, hany eves korig?
Thx.
[/cserf][/fülünyúl]
Én eddid lenn néztem a tanácsadót táncnál pedig,ha a csaj instrukcióit követem akkor sokkal könnyebb!
hogy lehet az aktualis zsakmanyt felosztani a legenyseg kozott?
Ezzel ellentetben a Pirates! egy europai (mondjuk lengyel vagy francia) fuggetlen film, tizedakkora budzsebol, keves csillogassal es szamgepes effektekkel, es keves reklammal. De meg fel ev mulva is fogod az asszonyt, es ujra beultok a filmre, mert ugy erzitek, hogy ez a ti filmetek, a vilagon a legjobb.
Ez az en felfogasom termeszetsen. Nalam a Pirates! az elso nagy szerelem volt a nyolcvanas evek vegen, a szamitogepes jatekok teren. Es maig tart, ezert elfogult vagyok, Elonyben reszesitem a tortenet es emberkozpontu europai filmeket az osszecsapott halivudi nagyukkal szemben, ugy ahogy a sokaig jatszhato, kisse kopottnak tuno, de roppant kreativ es nonlinearis jatekokat a csillogovillogo, egyszerhasznalatos projektekkel szemben.
Magicboy: nem lovagga utnek, az egyetlen lovag a jatekban az Mr. Morgan, aki a top1 kaloz altalaban, es akit a valosagban is lovagga utottek az angolok jamaica is panama megszerzeseert. Teged csak kineveznek, ha haromszor, akkor mar tul vagy a captain, major rangon, es talan admiralis lehetsz eppen. Ekkor mar meghivhatnak a balba - a plain tipusu menyecskek - de azert nem art meg par rang. Ez a harom kinevezes ugye egy azon nemzetnel volt? ;]
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Azért abban az mégis élethûbb, bár ebben meg a történet jobban tetszik. Lehet ebben viharba kerülni? Velem még nem történt meg. Bezzeg a Caribbean...😛 félreértés ne essék, nem fikázni akarom a játékot, mert tetszik.
György
nem attól lesz nagyobb a szabadság hogy bemehetsz a városba megkeresni a boltot ami 3. alkalom után ár ugyis olyan unalmas hogy simán elnyomod... 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem úgy értettem, hanem úgy, h pl a városban nem mászkálhatok, hanem csak egy menübõl választhatok, h mit tegyek, nem lehet annyira ráközelíteni a hajóra, ilyesmik. De ne bántsatok...
György
György
Aopropó a városokban mit kell csinálni?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun