Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Mindig van egy zaszloshajod. Ez megmarad az osztas utan, a flottanak kampo ugyebar. De ha behajozik - varosban nem tudsz zaszloshajot kijelolni csak tengeren - es aladja a hajokat (az osszeset, merthat kell a penz), kozte a zaszloshajojat is, akkor az marad meg neki a kovetkezo indulasnal az osztas utan, amelyiket meghagyta.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Legenyseg moraljat azzal lehet novelni, ha rovid idon belul sok penzt szerzel - rablas, fosztogatas, ostrom, kincskereses, stb.
Osztasnal mindenkepen elmegy az egesz banda, es csak a kemenymag marad meg neked, a vezerhajoddal, a tobbi odalesz. Ezert celszeru elotte eladni minden arut - agyut es kajat is - utana az osszes hajot, csak egyet megtartani ami kell neked, es osztas. Fel ev mulvak b 40 emberrel, agyukkal, par tonna kajaval folytatod, es a zaszloshajod az amit kijeloltel korabban, vagy amit nem adtal el.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Inkább válaszolj!
Amúgy,hogy lehet megoldani,hogy nagyobb rész maradjon nemek zsákmányosztásnál?
Bocs ha már volt, nem tudom feltelepíteni a játékot mert valami errort ír ki, az nfo írja mit kéne csinálni, de megcsináltam és úgy se jó ötlet?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy 2 hajó közt a legénységet átcsoportosítom, vagy az agyúkat?
Nem tudok táncolni normálisan, mert mindig megbotlik? Le kell írnom az összes lépést? 😞
Hogy lehet növelni a moralját a tengerészeimnek? Csak a zsákmány szétosztásával?
"Mary Read Londonban született, ismeretlen õsöktöl. Mostoha anyja fiúkét nevelte, innen eredt férfias életvitele. Elsõ férje halála után Anne Bonny-val Calico Jack egyik kalóza lett, aki nagyon sikeres volt, több hajója is volt. Itt szeretett bele következõ férjébe. Házasságuk nem volt hosszú életû. Mivel Anne-nel és Calico-val felakasztották õket, Jamaicában 1720. november 28-án, nem sokkal esküvõjük után.
Anna Bonny County Cork-ban született egy ügyvéd és a szobalánya gyermekeként. Az apja miután kegyvesztett lett, elhagyta Írországot, Karolinában ment és szerencséjének köszönhetõen vásárolt egy ültetvényt. Anna hozzáment feleségül egy bajkeverõ kalózhoz, James Bonny-hoz, aki megpróbálta kicsalni a birtokot, ezért Anne-t az apja kitagadta. Ezután a Bahamákra mentek, ahol a kalózokat nem igen kedvelõ kormányzó informátora lett. Hamar elidegenedett férjétõl, szemét Calico Jack Rackham felé fordította. A vonzódás kölcsönös volt, Calico megígérte, hogy megvásárolja férjétõl, de õ nemet mondott. Aznap éjszaka elkötöttek egy hajót a kikötõböl és elszöktek. Így kezdõdött kettejük kalóz élete."
Az pedig hogy a jatek elejen nem tudunk valasztani nemet, az talan betudhato az intronak, es felek hogy emiatt nem is lesz a kesobbiekben is. Pedig nem lett volna rossz egy ilyen opcio.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Mit kell csináálni ahoz,hogy a 120 tonnás hajóra is fellehessen rakni legalább 40 ágyult?
Ez röviden az elsõ karrierem szmpátia statisztikálya!
Én az õ hajójával nyomultam amig a spanyolok el nem szedték(Rámküldtek 10 hajót amiböl 8-at levetrem,de nemjutottam el a kikötõig javításra és embertöltésre!)!<#szomoru1>#szomoru1>
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]