Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
És ha telepeseket viszünk oda az nem dob rajta?
Más. A városokat fel lehet valahogy virágoztatni? Port Royalban fogok letelepdni öreg napjaimra és eléggé lepra helynek tûnik.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nemtom hogy van ez de nekem úgy tûnik hogy a kocsmákban sokkal atraktívabbak a leányzók vannak, mint a kormányzóknál.
Ez normális, vagy az igazi szépségeket sokáig kell keresni?
Tudom hogy lehet loni a varost space-val, de megsem ugyanaz valahogy...
Ha itt visszaolvasol kicsit, írtam pár tippet a táncolással kapcsolatban, több hozzászólásban is. Az egyikben a létezõ koreográfiákat írtam, egy másikban a forgásra vonatkozó megoldást. Keresgéld meg õket, olvasd el, aztán próbáld ki, hátha jobban megy utána.
Hajóval is támadhatod a várost. Hajókázol elõtte és space-szel lövöd. Persze a város vissza is lõ. Ha a hajód eltalálja, az ugyanúgy rongálja, viszont a te találataid csökkentik az erõd- ill. városvédõk létszámát. Persze ehhez jópárszor el kell találni.
[/cserf][/fülünyúl]
Ez a tanc sose fog nekem sikerulni. <#szomoru1>#szomoru1> Amikor valtas van a mozdulatok kozott mindig elrontom. Utanna mar oka, de mikor valtani kell...
Ami nagyon hianyzik, hogy hajoval is tamadhassam a varosokat. A szarazfoldi tamadas meg mintha sakkjatszma lenne <#csodalk>#csodalk>
De azert nagyon jo a game <#worship>#worship>
[/cserf][/fülünyúl]
Par napja van meg a jatek, de nem birok elszakadni tole 😊 Bar van ami nem tetszik, (ill. ami anno C64-en jobban tetszett), de a feeling... 😊
Most olvastam vegig a forumot, mind a huszonakarhany oldalt 😄 Talaltam benn sok segitseget, de tanc meg mindig nem megy 😞 Amit meg nem ertek benne, hogy elvileg az 1,3 is meg 7,9 is forgas. Van kulonbseg? Es ha igen, mikor melyiket kell hasznalni?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
mért nem vagyok meglepõdve, hogy eme fórum hölgy tagja penge a táncban?
na nembaj mi falábú kalózok meg maradunk a fosztogatásnál.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
[/cserf][/fülünyúl]
Ezt a forgást is csak néha-néha adta be, hiába figyeltem, meg nyomtam hol így hol úgy😊 csak mivel nem rontottam el annyira, ezért tetszettem a csajszinak.
The Matrix has you...
[/cserf][/fülünyúl]
Igyekezzetek, mert azt csiripelik a madarak, hogy a konkurencia elõbbre jár már. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Viszon új tipp!!!
Forgás tánc közben: Ha a zenére is figyelsz, mindegyik ugye 4/4 ütemû. Ha a megfelelõ mozgás gombját pontosan a zene üteménél koppantod le, akkor forogni fognak minden esetben. Elég csak lekoppantani, nem kell nyomni, vagy nyomva tartani, mert a lenyomás idõtartama nem játszik közre, viszont csak "rákoppintva" könnyebben tudja az ember az ütemet tartani. Tipp: az ujjaddal üsd az ütemet a levegõben a gombok felett, így amikor valamelyik gombot kell megnyomni, az pontosan ütemre fog megtörténni. 😊
Már nincs olyan táncom, ami ne csaj megdöntéssel és csókkal zárulna. 😄
[/cserf][/fülünyúl]

Igaz angol és lehet, hogy semmit sem érsz el vele😊
The Matrix has you...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,