4192
  • barret
    Gálya nem hadihajó...Lomha dög.
    Én a Fregattot favorizálom!Enyémen csak 26 ágyú van!
    Találtam egy érdekes hajót: Keletindiai a neve.140 tonnás raktere van!
    És 30 ágyú.
  • Tuvok #2391
    Large Frigate-je van az 1. kalóznak, szvsz az jobb, gyorsabb, manőverezhetőbb (és szebb ) a gályánál .
  • Tuvok #2390
    Hajók, teljesség igénye nélkül:

Brig of War

Fast Galleon

Flag Galleon

Frigate

Large Frigate

Ship of the Line

Mail Runner

Royal Sloop

Sloop of War
  • Tuvok #2389
    Gyors, nagyon, de a fordulási íve értelemszerűen jóval nagyobb, mint 1 Sloop-é .

A fregatt hajókázásra jobb (meg erősebb is), széllel szemben is gyors, a Sloop meg iszonyú jól fordul, harcra (talán) jobb, lehetetlen eltalálni . Viszont ha egyszer bekap egy sorozatot ...
  • Viktor01
    Hali!
    Először is Boldog új évet mindenkinek!
    Másodszor nekem van már táncoló cipőm nem csizma cipő!
    És mégsem tom kontrollálni mikor forgatja meg a csajt mikor nem csak úgy random jön!:( másrész melyik a jobb a Flag Galleon vagy az a Fregatt amit az uccsó kalóztól lehet szerezni?
  • Magic Boy
    És a hehézfregatt(40 ágyus)mennyire gyors ill fordulékony?
  • Tuvok #2386
    Igen, egyfajta nehézfregatt .
    Hát gyorsnak gyors, de a mozgékonysága nem valami jó, írja is róla a kézikönyv, hogy fordulási szög: 'wide' (széles)

Na meg egy 44 ágyús hajót hadi célokra használnak, nem másik hajók elfogására, 1 jól sikerült sorozat, és a zsákmányod a tenger fenekén köt ki ... :)
  • trabant
    A pinnace félékhez képest minden nagyon lassú. :)
  • trabant
    Hát nemtom, elég lassan fordul az is, persze egy galleonnál mindenképp jobb. Ship of the linet megnézném magamnak, de olyat még sosem küldtek rám, valahogy mindig eltűnik a bounty a nyakamból, annyi spanyolt irtok. :) Mezei fregattnál megjobb a royal sloop, nem sokkal kevesebb stuffot bír el, viszont jóval gyorsabban kanyarodik, és nem utolsósorban: elég gyakori hogy meg lehessen szerezni.
  • Magic Boy
    A Ship of the Line is fregatt csak éppen katonai célokra lett kifejlesztve és tudtommal az egyik leggyorsabb/legmozgékonyabb hajó!
  • PiszkosFred
    Játékostól függ, én speciel nem szeretem. De van aki arra esküszik. Nagy, de lomha hajó kontra kicsi de fordulékony ladik. Mindegyik lehet halálos az ellenfelekre nézve, de mindkettővel el is lehet süllyedni ;]
  • Tuvok #2381
    Hm .
    Ha első alkalommal táncolsz egy csajjal, akkor sztem nem csinálhatsz figurákat, később mikor már udvarolsz egy ideje, akkor mikor meghív, írja, hogy "gesture"-ket kéne csinálni, akkor tuti megy .

Amúgy végre szert tettem egy 'beautiful' csajra, 10 / 10
  • barret
    Igen!
  • Tuvok #2379
    Hát ki mit szeret, ki kicsiben, ki nagyban ... :)

Nekem Fregattom van, szép és gyors :)
  • barret
    Fregatt nem jó? Mindig azt használok!
  • Magic Boy
    A Ship of the Line a legjobb csak baromi ritka(én még nemláttam!)!
  • trabant
    Eddig royal sloopban utaztam, de rájöttem a pinnacle félék a gyakorlatban is látványosan gyorsabbak.
  • Tuvok #2374
    Szereztél már táncos cipőket ?
  • trabant
    Mail runner szerzésének van vmi tuti módja? Olyat akarok, de ilyenkor persze senkinek nem kell futárt kísérgetnem...
  • trabant
    Thx.
  • barret
    Ezt a táncoltatást még mindig nem-igazán értem...Csak kézcsókra sikerül mindig...Akárhogy nyomogatom a bill-eket...
  • PiszkosFred
    Jaja. Kabe olyan, mint amikor regebben nagy szamu haramiaval rohantal meg egy kis halaszhajot. Te mar egybol "strong"ban voltal, mig az ellenfel shak...(?) szinten kezdett. Onnantol mar csak egy szuras volt az ellenfel "panic"ja majd a gyozelem. Most is hasonlo a helyzet, de itt most ugymond lepked a ket fel a palya ket vegpontja kozott.
  • bigapó
    Kardozás előtti pozíciót határozza meg. Alapból 0, egy stuki 1 lépés, 2 stuki 2 lépés előny. Természetesen neked, tehát, nem kell sokat tökölni a csávóval, mert három jól időzített( és nem védett) találat után te nyersz.
  • trabant
    A stukkeroknak mi a gyakorlati haszna? Van egyáltalán? A leírását én is el tudtam olvasni, de igazából semmi különbséget nem vettem észre ha van vagy nincs (leszámítva a lövöldözés animációt kardozásnál).
  • Diodi
    Szia !

A játék fordítójának neve a főmenüben olvasható,
    legalul van 2 hosszú sor, oda van írva.
    Szerintem a magyarítást segíti egy honosító csapat is.
    A honlapjukon vannak képek a játékból.
    Valószínű, akkor írják ki, ha teljesen kész lesz.
    Honosító csapat honlapja
  • trabant
    Én is, de csak akkor ha utolsóként maradva a következő 1-2 ütésben levered az ellenfelet, különben jön a védhetetlen támadás.
  • trabant
    Feltéve hogy nem vmi galleonnal vagy és slooppal rohamoz az ellenfél...
  • barret
    DE!
  • Magic Boy
    Nagyobb nincs? :))
  • Magic Boy
    Én is nyertem már utolsó emberként úgy,hogy végigvertem a felsőfedélzeten!
  • PiszkosFred
    Oké, legyen, habár én nem így emlékszem a dolgokra - ami természetesen nem azt jelenti hogy tévedhetetlen vagyok, és nem neked van igazad. Majd jövőre kipróbálom, addig is elfogadom az álláspontodat, de nem értek vele egyet ;]
  • tep
    Az ellen ott van a Chain Shot........szépen leszedi az árbócokat :)
  • trabant
    Feltéve ha van graped, és időd is lövöldozni (pl. nem jön neked az ellenfél).
  • trabant
    Nem, kb. 5-10 sec-ig még próbálkozhatsz, utána mindenképp betalál az ellenfél, akármit csinálsz. Ez már az eredetiben is idegesített.

Ált. több hajóval megyek, így legénység mindig akad, viszont a fent említett probléma miatt így is cumi a dolog.
  • Magic Boy
    Sid Meier\'s Pirates és más sikerekben gazdag boldog újjévet kívánok nektek!
  • Magic Boy
    Ha nekiszorítassz vaslaikt a hajókabin ajtajának és a te legényeid vannak többen akkor szokta beadni azt a jelenetet!
  • Hans
    Szia!

Tudod, hogy ki vagy kik követték el a honosítást?
  • tep
    Ez sztem nem hülyeség......persze hogy ha elfogytak az embereim , akkor az ellenség legyőz........azért kell megszórni grape shottal az ellen hajóját , hogy minél kevesebb embere maradjon a hajón , akiket így a kalózaim hamar le is tudnak győzni./ha szarul megy a vívás/
  • PiszkosFred
    Nem "mindenképen". Anno sokszor volt, hogy utolsó emberként megnyertem a csatát, és "imádkoztam" hogy legalább 7-8 ember ajánlja fel a szolgálatait, mert különben ott maradok hajó nélkül ;] Utolsó emberként az minden vagy semmit elv van: győzhetsz ha te találsz folyton, de egy szúrás rajtad és vége...
  • Grusi
    Bizony, hogy tesztelte :D