4192
  • Larvin
    láttam egy screenshotot ahol a hajón több angol katona veszi körbe a mi kis kalózunkat, most ez is valami olyan dolog ami végül kimaradt, vagy olyasmi, hogy a rendszerkövetelményektől teszi függővé, hogy megjelenít ilyet is?(mert arra is láttam már példát)
  • trabant
    Az a gáz hogy kardozáskor megmaradt az eredeti Pirates hülyesége, hogyha 1 embered marad, az ellenfél következő ütése mindenképpen eltalál, és kénytelen vagy megadni magad, hiába vagy 100szor profibb vívó.
  • trabant
    Inkább mindkettő. Ha nem kell 3szor annyit tüzelni, harmadannyi esélyed van hogy szétlőjenek, de nem mindegy hogy milyen áron.
  • Tuvok #2347
    Na ez az, nem az ágyúk száma a lényeg, hanem a mozgékonyság .
  • trabant
    Én általában 2 hajóval megyek: 1 fregatt és egy royal sloop. Hacsak nem vmi 99999999999 emberes hajót kell elfoglalni, inkább az utóbbit választom, mert sokkal gyorsabb, jobban fordul, szinte lehetetlen eltalálni. Arra is felfér 20 ágyú, előbb-utóbb leszed bárkit, főleg hogy el su tudják találni. Pláne a nehézkes galleonok. Mire tesz egy fél fordulatot, már 3 sorozatot beszívott, a sloop meg még mindig mögötte van.
  • Tuvok #2345
    Hmm, pedig a sorhajó igaziból egy kicsi kísérőhajó ..
  • barret
    Na találtam egy magyar szót! Kalóz ékezettel!!! Akkor müxik ez,csak még a fordítás 1/3-része van meg?
  • barret
    Ship of line:Sorhajó.
  • barret
    Neked hogyan sikerült magyarítani? És a csomaból a mappával felülirattam a játékban levö azonos nevüt,és nem lett magyar...És a mentéseim is megmaradtak...Help!
  • bang
    ezaz... Raymondo infot ad, Mendoza a lányrabló
    a nehezebb fokozaton a vívás mindenképpen nehezebb, a hajós csatában is jobban megszórnak, a tánc az inkább a bjútifulnál problémás, de ott is bőven megoldható.
    a hajós csatát úgy kezd el, hogy szélirányból tudj indulni, azaz amikor megnyomod az "5"-öst akkor te legyél azon az oldalon ahonnan a szél fúj (ált. kelet felől), így rögtön neki tudsz menni az ellennek azaz rögtön csáklya (párszor előtte eltalál téged, de ezzel ne foglalkozz) és ha megcsáklyáztad utána a vívás megoldható, és viktory... Persze úgy is játszhatsz, hogy az ellen hajó utolsó deszkáját és szétlövöd ...
  • Tuvok #2340
    Ship of the line 48
    Nehéz Fregatt 44 (aszem)
    Fregatt 32

De minek neked 48, világháborúzni akarsz ? :))
    Enyém 32 ágyús, bármit el lehet vele süllyeszteni, de nem ez a célom, hanem zsákmányul ejteni más hajókat .
  • Tuvok #2339
    Nem, de hasonlít, a Ship of the line nemtom mi akar lenni, gondolom valami csatahajó . Asszem ez a legbrutálabb hajó a játékban .
  • tep
    Arra 48 ágyú is felfér?
  • tep
    A #2314-es képen az van???

A kecsesség nem érdekel.......viszont a gyorsaság annál inkább.Úgyhogy legközelebb fregattom lesz :)
  • Tuvok #2336
    Pedig egy fregatt sokkal szebb és kecsesebb, mint egy böhöm gálya :P
  • tep
    Most a robbanásról volt szó.....

Ha találkoztam is freagatt-al , tuti hogy véletlenül elsüllyesztettem.
  • trabant
    Nem kötelező a tradet se elsüllyeszteni, valszeg a war galleonodnak túl sok ágyúja van a finom rongáláshoz. Próbáld vmi kisebb hajóval / kevesebb ágyúval!

Sztem a freagatt jobb mint a war galleon, kb. ugyanazt tudja, de fast és nem slow.
  • tep
    Raymondo is , Mendoza is.

Legközelebb már a legnehezebb fokozaton fogom végigjátszani.....ha tudom......Vajon mennyivel nehezebb a csata/tánc/vívás?
  • Tuvok #2332
    Afenébe, mindig utólag jön rá az ember, hogy más kell :D
    Köszi .
  • bang
    upsz, lehet, hogy nem Raymondó aki leány rablással foglalkozik, erre már nem emlékszem pontosan, de mindig ugyanazon személyről van szó
  • bang
    hát én nem tudtam megszabadulni anno (minőségi csere szándékával) az elvett attractive nejemtől, (de valaki egyszer írta, hogy egy másik nemzet leányát el tudod még venni feleségül, nekem nem sikerült)
    igen a kormányzók továbbra is bemutatják lányaikat, akikkel tudsz táncolni, gyűrűt/nyakláncot ajándékozni, szökőkútnál küzdeni, Raymondótól visszaszerezni, de elvenni őket már nem tudod. Utána már csak tánc.
  • Tuvok #2329
    Ahaaa :)
    Most van egy attractive feleségem (9-es), de mégis mutatják be sorra a kormányzók a lányaikat, hm, szal .. el lehet válni ? :DD
  • bang
    amikor bemész a városba , be a kormányzóhoz, ő meg bemutatja neked a leányát, akkor elhagzik (leíródik) a bemutatáskor, hogy paint/attractive/beautiful-e. Ha esetleg vizuálisan nem érzékelnéd a különbséget :))
    De a bjútifullal csak egy bizonyos rang elérése esetén fogsz tudni táncolni, ezt amúgy az első találkozáskor közli is veled. (azt hiszem a 3. rangfokozat)
  • Tuvok #2327
    Honnan tudom előre, hogy melyik a beautiful ? Amiket a kocsmáros mond ?
  • bang

legközelebb egy beautifulra nyomulj és hidd el meglesz a 10/10 mire feleségül veszed, még akkor is ha nem minden táncod lesz jó.
    szinte tuti, hogy rusnyább macáknál nincs 10/10 (gondolj bele: velük jóval könnyebb a tánc is, de egy bjúti úgy kalimpál, hogy majd' leveri a monitort)
    persze ha valaki nyom egy pikcsört egy nembjúti 10/10-ről, akkor felejtős a téma, de addig meggyőződésem, hogy a 10/10 csak a beautiful esetében OK.
  • Tuvok #2325
    tag ???
    lol :))
  • tep
    Köszi,köszi,köszi
    a mentéseket törölte , kivéve a battle-t és az arrival-t./ami elég is/
  • tep
    Nálam is a War Galleon volt a nyerő....tuningolva naon sokat kibír.

A trade Galleonokat csak elsüllyeszteni lehet.....legalábbis én úgy vettem észre.
  • Diodi
    M A G Y A R Í T Á S !!!

Csak akinek nagyon kell, az töltse le, de gyorsan, amíg lehet !

Magyarítás

• barret

Hát ez csak elsüllyedt.Nem sikerül mindig robbantani...
  • Viktor01
    ahham köi!:) akkor képzelem milyen kártyád lehet:D
    majd megódom:)
  • Tuvok #2319
    Hmm, ezen van anizotróp meg antialias dögivel
  • Tuvok #2318
    Lődd szét, nekem így robban
  • Viktor01
    de tényleg hol lehet ilyen frankón beállítani sokkal jobb volna.
  • Magic Boy
    Teszt
  • Magic Boy
    Wow
  • Magic Boy
    Hol lehet beálítani,hogy így robbanjon?
  • Magic Boy
    A kedvenc helyem(HCgamer)is tesztelte a játékot!Ők azok akiknek a tesztje nagy sujjal van a véleményemre!
  • Magic Boy
    Nálamm Campeche is holland gyarmat!
  • tep
    Á.....le van sz@rva az a ribanc...../már vagy 500*táncoltam vele/
    Inkább nyugdíjba megyek :P........és lecserélem a vén szatyrot. :D