Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
napok óta nyálcsorgatva olvasom a topicot, végre bírtoklom a progit, este install, azután kérdezek (remélem nem azt, hogy miért nem indul el a game) bár már a játék menettel nagyjából tisztában is vagyok az itt olvasottak alapján.
addig is egy OFF:
Kalózhajó, árbóckosárból az õrszem:
- kapitányúr !! királyi flottához tartozó hadihajó tünt fel dél-keleten !!
kalózkapitány: - hozzátok azonnal a vörös ingemet !!
legénység: ???
kalózkapitány: - hõsiességem alapelve, ha harc közben megsérülök, a vörös ing miatt ez észrevehetetlen maradjon.
õrszem ismét: - kapitányúr ! két újabb hadihajó tünt fel az említett irányban
kalóz kapitány: - hmmm.... akkor inkább a barna nadrágomat hozzátok...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Még jó hogy nem hoztam magammal a munkahelyre, miért is tettem volna? <#falbav>#falbav>
Várjál, a Print Screen-nel müxik vagy kell progi hozzá?
The Matrix has you...
remélem rövid idõn belüol ez a szokás is max a gumiban marad meg..., szeirntem... 😊))
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
...megoldás lenne a jobb
szerintem ;] (ez is csak par hetig tart remelem, mint szalacsi es az egyeb nacceru fellangolasok)
The Matrix has you...
Sikerált megtalálni a harmadik rokont is, de sehogysem boldogulok a kincsekkel. vagyis csak eggyel: aki kereste már Port-de-Paix-tól délkeletre, az légyszi írja be, hogy hol van kb. mert én eddig a két gejzírbõl, egyet találtam meg, úgyhogy az nem az a rész. Biztos a sziget másik végén van, de akkor nem értem, hogy miért oda írja ahova? Ezzel tököltem tegnap két órát..grrrr.
A tánc egyre jobban megy, sokat segített Kata-súgója. Az elejét, ha el is rontom, nem gáz, mert segít a gép, aztán meg felismerem mi jön majd. Viszont úgy tapasztaltam, hogy az angolok tánca nehezebb. Ezzel ki hogy van?
The Matrix has you...
😄DDD
The Matrix has you...
Yvorl redves farkára!
Yvorl redves farkára!
Yvorl redves farkára!
Állítólag a következõ Windows-hoz csak .NET alapú ATI Catalyst driverek lesznek...szal valszeg addig "át akarják téríteni" a felhasználókat...
Természetesen az baromság, hogy .NET keretrendszer nélkül hibák lehetnek a játékokban, valamint, hogy bármiféle hardveres hibára megoldást nyújt a .NET feltelepítése... 😊
Amúgy én OMEGA drivereket használok. (50 mega helyett csak 16 mega, és nem kell neki .NET, AI viszont van...)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Szóval a .NET nem olyan dolog, ami a teljesítményt javítaná, teljesen másra van. Azok a programok, amik erre épülnek, messze nem a játék kategóriába tartoznak. Ennyi. Sokadszor olvasom ezt a csacsiságot a fórumokon, azért szóltam.
Bár amennyi angol szöveg van benne, nem is érzem annyira szükségesnek. Ha nagyon muszáj lenne, egy délután alatt megtanulnám kívülrõl az összeset... 😄
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Nekem egy Athlon 64 3000+ és Ati Radeon 9800 Pro megoldásom van. Próbáld ki a Legújabb Ati Catalyst 4.11-es drivert, DE elõtte tedd fel a dotnetfx.exe nevû Microsoftos javítást. Ezt le tudod tölteni az Ati honlapjáról is.
Szerintem menni fog.
[/cserf][/fülünyúl]
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
lelkesen visszaolvastam két egész oldalt, de nem találkoztam olyan problémával, mint ami egy haveromnak van. megkért, hogy tárjam elétek:
pöpec új gép, 5 csilió memória, 3 csigás intel proci, blabla, 9800 vagy 9600? xt borzanat ati. 9c dx. a játék az átvezetõknék (hajó raktárkészlet átmozgatás, táncra felkérés stb.) nagyon csúnyán kifagy. xp oprendszer létére reset. valami ötlet? én az atira kentem esetleg a driver-re. ha valaki atival nyomja, pláne ilyen 9800-as csodával (fúj, fúj <#crazya>#crazya>)az legyen oly jó árulja el hanyas drivert nyúzza. elõre is thx.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A fekete intro képernyõ pedig valszeg codec probléma (ace v. 1éb)lessz.
azon kevesek közé tartozom ahogy nézem akik nem játszottak anno a játék elõdjével... na most nagyon tetszik az alapsztori meg minden, de nem igazán vágom mit is kell csinálni egészen pontosan... Nem tudtok mondani olyan oldalt (akár angol akár magyar) ahol szépen minden le van írva?! így sok értelme nincsen megyek, megtámadok mindenkit és elviszem a hajóját 😊 mér jó ez? Szal érdekelnének a lehetõségek és hogy mit kell csinálni...
Más... Nem tudjátok miért van hogy az elején az intronál olyan mintha lefagyna?! nem látok semmit csak a feketeséget és a recsegõ, akadozó hangot, de ha nyomogatom az ESC-et akkor bejön a menü... lehet már leírtátok akkor bocsánatot kérek, de nincsen idõm ennyit visszaolvasni. Köszike!!!!
[/cserf][/fülünyúl]
A másik is hasonló, mozgásképtelenre lõttem egy Raymondo hajót. A harci területen volt egy kis földnyelv is, amit meg akarván kerülni, hogy az ellenséges hajót megcsáklyázzam, egyszerûen megállt a hajóm - holott még nem értem el a szárazföldet, csak a sekély vízben voltam. A hajóm nem ment tovább semmilyen irányban sem, pörögni tudtam egyhelyben, de a sebességemet mindig kiírta, volt, hogy 9-10 csomót is, ha olyan irányba fordultam, viszont a hajó oda volt "ragadva". Csak azért rosszak ezek a dolgok, mert mindig újra kell tölteni. Lehetne egy olyan gomb, hogy elvonulás, vagy mittoménmi, amit megnyomva ki lehetne lépni a csatából, és mindenki menne tovább az útján. Ezt igazán lehetne javítani egy patch-ben.
A másik inkább szubjektív, és a külcsínre vonatkozik. Összesen 27 db hajó van a játékban. Az ember a játék nagy részét tulajdonképpen a tengeres részen tölti. Miért nem tudták különbözõre megcsinálni a hajókat grafikailag? Mert a Galleonok tök egyformák, csak kicsit nagyobb, amelyik jobb, ugyanígy van ez a fregatt, large fregatt, ship of the line esetén is. Nem igaz, hogy a grafikusoknak olyan megerõltetõ lett volna a 27 db hajót megrajzolni egyénire, nem csak méretben tenni különbséget. A legjobb közröhej, mikor pl. szállító galleonnal (trade, royal vagy treasure galleon) harcolok. A legnagyobbra, a treasure galleonra 38 ágyú, a sorhajóra 48. A sorhajó oldalán 10 ágyúnyílás van, a treasure galleonén vagy 14-16. Vicces.
[/cserf][/fülünyúl]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
azon kevesek közé tartozom ahogy nézem akik nem játszottak anno a játék elõdjével... na most nagyon tetszik az alapsztori meg minden, de nem igazán vágom mit is kell csinálni egészen pontosan... Nem tudtok mondani olyan oldalt (akár angol akár magyar) ahol szépen minden le van írva?! így sok értelme nincsen megyek, megtámadok mindenkit és elviszem a hajóját 😊 mér jó ez? Szal érdekelnének a lehetõségek és hogy mit kell csinálni...
Más... Nem tudjátok miért van hogy az elején az intronál olyan mintha lefagyna?! nem látok semmit csak a feketeséget és a recsegõ, akadozó hangot, de ha nyomogatom az ESC-et akkor bejön a menü... lehet már leírtátok akkor bocsánatot kérek, de nincsen idõm ennyit visszaolvasni. Köszike!!!!