Sid Meier\'s Pirates!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>
Csak mikor lesz elérhetõ ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Sid_Meiers_Pirates_AlcoholClone van másik, ez van meg?

bigapó
rossz verziót szedhettél le. Próbáld máshonnan szerintem.

The Matrix has you...

bigapó
Az utazások során kapsz infót róla, hogy éppen merre bóklászik a Galleon-ján. Ha elkapod és legyõzöd akkor találsz nála térképet.

The Matrix has you...

Tudtok sgiteni?

bigapó
Ha ilyenkor adsz városnevet, akkor elindul egy kalózcsapat oda, hogy kifossza. A korábban általad írt dologra jó(hírnév-szerzés), meg kevesebb a védõ utánna az adott városban, de persze a zsákmány is kisebb lesz😊

The Matrix has you...

Hogy talalok terkepet hozza? 😄

Creator
Én szinte csak kalózhajókat támadok meg, kicsit több a suska náluk mint akár a trezorhajókba és igy minden nemzetnél el lehet érni a legnagyobb rangot. Ha nem találok egyszerüen elválalok egy hajókisérgetést és ugyis megjelenik egy, vagy egy másik nemzet hajója amit ha elsülyesztek nem veszi zokon az adott nemzet.
Tényleg a kalóztanyákat meg lehet támadni? A kalóztanyákon a kapitány milyen feladattal szokott megbizni, mert irja a városnevét de nem értem mit akar vele, mert volt már hogy megtámadtam az adott várost, de nem volt semmi, csak egy kis zsákmány vagy ez csak arra jó hogy hiresebb kalóz legyek?
PiszkosFred
Thx ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

bigapó
OFF:
Ha minden igaz neked meg Sok Boldog Szülinapot Kívánunk! <#integet2>
ON

The Matrix has you...

bigapó
Kicsit még javítsatok rajta, mert sok az elírás és félreértelmezés, pl. : mama és papa nincs tudtommal, csak nagybácsi és nagynéni😊
Azonkívül a hajók neveit szerintem ne változtassátok meg, mert HÜLYÉN néz ki. A szakemberek leírásainál is vannak elírások, szerintem.
Gondolom nem csak hülyítés az egész, ha igen akkor<#mf3>

The Matrix has you...

bigapó
Õ Montalban márkí(? - a titulusa nem ziher),nem lesz a szolgád, csak mikor megvan a rejtekhelyének a térképe, szépen odamész pár száz emberrel és lenyomod az indiánokat akik védik, aztán meg Õt és kapsz 100e aranyat. ennyi asszem.

The Matrix has you...

PiszkosFred
Szolgad? 100e? He? Valamit nagyon felreertettel vagy valaki felretajekoztatott ez ugyben...

PiszkosFred
...de, felo hogy ez egy rather plain lesz ;]

Elvileg ha elkapsz valami fejest, akkor szolgad lesz es 100 rugot ad neked. Hol talaom O-t?

izé, ez az ara nem a rondábbik végibõ' van az eresztésnek? <#vigyor5>

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Most szereztem meg a játékot felraktam de amikor inditanám a játékot 1cd-t berakom nem indul cd-vel se Alcohol 120% nincs fenn csak a 3.47 DAEMON.
Crakt nem találok.
Azt irja Comflict with Disc Emulator detected.

Magic Boy
Szia

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

PiszkosFred
Hello eheh

Üdv!!

Magic Boy
Kiírta vagy miböl gondolod?
Attol még,hogy körül van kis szívvel a nagyszív még nem perfekt!
A kisszivekböl lehet dupla is!

Magic Boy
Az esküvõm a játékban a Cuarcao-i Holland kormányzó gyönyörü lányával aki azóta is fülig(10/10)szerelmes belém!

1ik táncom perfektre sikeredett egy csudaszép csajszinál! =)

http://thenamelessphoto.com/

Mi is áshatunk el kincset?
Hogyan?
Azok az arcok is nagyon jók voltak amiket vágnak.

Port Royale kormányzójának a lányának udvaroltam aki finoman célzott rá, hogy kéne neki egy gyûrû. At a arc amit azután várakozás közben vágott (hamiskás reméynkedõ mosoly)hát az valami óriási volt!
Ha a valóságban történt volna fúl beleszetretek.

Így viszont csak be kell érnem a "valóvilág" beli barátnõmmel, még szerencs hogy a beautful kategórába tartozik. : ))
PiszkosFred
Készül, de még nincs. Írták már korábban, hogy a szövegek két különbözõ fileban vannak. Az elsõ könnyen kezelhetõ, ez fõként az introt és a pirates-o-pediat tartalmazza. A másik maga a pirates.exe, amely talán szintén szerkeszthetõ, de - és ez is volt az egyik indok a kivárásra - ez olyan, hogy ha megjelenik egy peccs, akkor mindig újra kell készíteni/csomagolni a filet. Ezt itt írták korábban - talán Hykao -, hogy jelenleg hogy áll a dolog, azt passzolom.

#2010 ?

Sziasztok!

Kár, hogy kihagyták az 1560-as meg az 1580-as esztendõt az eredeti játékhoz képest. Aki játszott azzal, az tudja, hogy ez a két korszak az igazi kihívás. Ha nem a spanyolokkal vagyunk, apró kis falvak, a legtöbben kormányzó sincs, vért lehet izzadni, míg feltápolunk egy várost, ráadásul 1560-ban még hollandok sem voltak...

Botond
így jártál
ChevyG
nem müxik a gém!f1!!!
van már magyarítás?

A magyar Pirates!

Ilyen nagy pontszámot elért már valaki ?

<#wink><#taps>

En is ugy vettem eszre, mintha gyorsulna... persze en is tevedhetek 😉

CarajoEsp
Nah. Mostmár sikerült belelendülnöm és az angoloknál most épp egy lány kegyeíért hajtok.
Hát hegedültem 6 évet és néptáncoltam szóval a ritmusérzék megvan ,de ebben a programban nehezebb egy nõt meghódítani ,mint az életben😄DD Persze már sikerült egy-két csinosabb lánykával is egész jóra teljesítenem ,de általában a Szép lányok,mindíg úgy mozognak ,mint a partra vetett hal ,szóval az életben nem jövök rá merre fog lépkedni.(PErsze a 4-negyedes ütemet azért érzem ,tehát ezzel nincs gond😊 De majd rájövök és ebben nem is kérek segítséget😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

PiszkosFred
Ezert kerdezem en is felve, mert ezek olyan dolgok, amiket nem tudok en sem lemerni. Nomeg fugg attol is az erzekeles, hogy hetvegen jatszok e frissen, vagy hetkoznapi lefaradva ejszaka. De mintha gyorsabbnak tunne, de majd ha valaki megnezi konkretan, kozolje ;] Lenyegtelen kis kerdes persze, de csak erdekel..

Kata
Lehet, hogy az õrök igen, de szerintem a karakter nem. De ki tudja. Majd rakunk rá sebességmérõt. Lehetõleg olyat, ami azért annál a tempónál érzékeli a mozgást és a mutató kilendül a 0-ból. 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

PiszkosFred
Lehet hulyeseget mondok, de a nehezsegi szint hatasara nem gyorsul a dolog? Mert en ugy vettem eszre, hogy magasabb szinten mar gyorsabban mozog mindenki, mint mondjuk egy kezdo appr. fokozaton. Vagy csak erzeki csalodas a reszemrol?

Kata
Jáj! Akkor gyúrj rá kicsit. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

lenni én hülye angolhoz 😊

Kata
Videokártya függõ. No nem azért tudom, mert olyan hû de értek ehhez, csak épp garanciás cserén volt a 9800pro kártyám, és addig egy kölcsönkártyám volt, V-8valamennyis Asus. A lopakodás valóban lassú, direkt úgy van megcsinálva, hisz lopakodsz. Viszont a kölcsönkártyánál nekem is idegtépõen lassú volt, a lajhár kapkodó idegbeteg volt ahhoz képest. Viszont a rendes kártyámmal már tûrhetõ sebességû. Egyébként pont az adja a lopakodás nehézségét, hogy a saját karaktered is lassú.

[/cserf][/fülünyúl]

CarajoEsp
Off
Köszönöm<#worship>
On
Apropó elég érdekes a motorja a játéknak ,ugyanis nekem nem esik le soha 50fps alá a játék ,hanem egész egyszerûen belassul az egész.
Magyarán a lopakodásnál kb fél métert megy percenként a kari😄D
Tök viccesen hat, mintha Bullet-Timeban lenne.

PiszkosFred
OFF
Szerepjatekokhoz vagy szokva, es a vilag egyik legjobb jateka a nicklogod, neked barmikor valaszolunk, csak kerdezz ;]
ON

CarajoEsp
Ne aggódj én sem tépem a hajam ,hisz énis csak most kezdtem és nekem is sokat segít minden beírásod.
Attól függetlenül ,hogy Rpg-hez vagyok szokva nagyon tetszik a játék, igaz vannak még szokatlan dolgok.

Kata
Mert valószínûleg rányomtál a zsákmány szétosztására. Amit nem kell minden fordulóban csinálni, csak akkor, ha már nagyon elégedetlenkedik a legénység. Általában, ha hónapok óta kevés a zsákmány, akkor lekonyul a szájuk. Ha már morgolódnak is, vagy már villog a lefelé görbülõ szájú fej a bal alsó sarokban, akkor érdemes kikötni valahol, eladni mindent, amit lehet, aztán zsákmányosztást rendezni a legénység között. Ezt azért is ajánlott minél ritkábban csinálni, mert ilyenkor 6 hónapot rostokolsz az adott városban - ha tetszik, ha nem. De a menüben van egy kalóz lexikon, amiben MINDEN le van írva a játékkal kapcsolatosan, egyfajta tutorial. Érdemes lenne elolvasnod, mielõtt ilyen láma kérdésekkel bombázod a fórumozó népet, mert itt csak nekem van idegzetem az ilyenekre kimerítõ és nyugodt válaszokat bepötyögni, a többiek valószínûleg a hajukat tépik. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Olyan tárgyakat adnak a hölgyek, amiket a titokzatos utazóknál is vehetsz a kocsmákban. Csak persze a tánc ingyen van, míg a kocsmában aranyak ezreit hagyod ott ilyen tárgyakért. Ha már minden tárgyad megvan, akkor már csak térképdarabokat adnak az indián városokról (csak a beauty-k), vagy tippeket körözött emberekrõl (1000-5000 arany, és ezt mindegyik leányzó adhatja).

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Meg lehet. Ha kellõen utál az adott ország, akkor a városba be sem tudsz menni, csak a megtámadás és a beosonás opciókat ajánlja fel. Ha olyan várost akarsz elfoglalni, és más országbeli helytartónak adni, ami simán beenged, akkor elõtt körözgess hajóval a város elõtt, és lövöldözz rá (space). Egy idõ után vissza is lõnek, ilyenkor mehetsz, már csak támadni enged majd.

[/cserf][/fülünyúl]

bigapó
??? Ilyet még senki sem írt😊)

The Matrix has you...

hm. mért van az hogyha van egy csomó hajóm amit elnyertem másoktók és bemegyek egy városba akkor elveszi az összes hajót és se rakomány se tengerészek...

bigapó
Hi!

Van olyan, hogy lehet párbajozni a hölgyemények udvarlójával(zaklatójával). Ekkor is lehet ilyen bónusz cuccokat kapni (elveszett város térkép, stb), mert nekem eddig csak fejpénzes emberek helyét mondta. -van vagy tíz ilyenem már😊), de már elég. vagy csak tánccal lehet komolyabb dolgokat nyerni?

The Matrix has you...

kössz! 😊
mikor írtam utánna elmentem playelni és ezekre útközben "rájöttem". most az volna a kérdésem hogy a vásorokat meg lehet támadni? a tánc is megy! 😄