4192
-
Nehézségi szint függő .
Minél többel ;) -
Hát nem alap nehézségi szint ;) -
Viktor01 #2470 és kérdés még mindig h kb mennyi emberrel érdemes odamenni Montalban rejtekhelyéhez?:) -
Tudok kardozni, ismerem a mozdulatokat, már 4x vgigvittem (majdnem 5x) ;)
Hiába van meg a páncélruhám, meg a gyors kardom, mégis úgy vettem észre, hogy a gép gyorsabb tőlem, és az esetek nagy részében simán lekardoz . Támadni nem tudok, mert rögtön bevisz 1 találatot, az állandó védekezésnek meg nem sok értelme ... -
Viktor01 #2468 hát a kocsmában hátul ülő ürge ajánl neked kardokat ebből is szintén két szint van és akkor ha megvan a második szintű tehát vmi ilyesmit kell kiírjon"set of Balanced swords" kb és akkor csata előtt tudsz majd választani a már lent említett három kard típusból. -
De mi kell ahoz,hogy választhassak?
-
Azt valasztod vivas elott mint fegyvert a longsword, rapier es cutlass kozul. -
Minden tamadast fel lehet ismerni, es altalaban egy ido utan lehet tudni, hogy melyik mozdulat az, amelyiktol gyorsabb vagy. Ekkor a gyors tamadasokat vedd, de ha lassuba kezd, akkor azonnal indits el egy tamadast felul, de a vegen a labara szurj, vagy forditva, es meg ezer masik modon. Megfelelo gyorsasaggal - skillek+cuccok - egesz jol mukodhet a vivas. Az mas kerdes, hogy mire ezeket a plusz cuccokat megszerzem, neha bizony be-becsuszik egy borton vagy hajo hatrahagyas. Elejetol kezdve egy szinten jatszko, sosem valtok le/fel jatek kozben, csak ha majd uj karriert kezdek legkozelebbi alkalommal - igy rouge szinten bizony nehez eleinte, de ha nem "eros" az ember, akkor nem kell eroltetni a dolgokat. Ilyenkor jol jon a mar par hozzaszolassal korabban emlitett megoldas, miszerint gyors hajoval addig korozok korulotte, amig az a hajat tepve megadja magat, foleg legenyseg es vitorla nelkul ;] -
Rapier-t hogy lehet szerezni? -
Hát nemtom, én akárhogy támadtam, nehéz fokozaton szinte mindig lekardozott . -
bosszu, az edes bosszu ;] -
trabant #2461 Értékelés, jobb alsó sarok: villains avenged. Ez mi? Időnként el kell fogni ezt-azt kocsmákban, de azokat nem számolja ide (se), de akkor ez mi? -
trabant #2460 Jó megoldás az is ha van egy mozgékony hajód (én fullra fejlesztett royal slooppal megyek), széliránybúl betámadsz, aztán jobbra-balra cikázva szép lassan széjjel lövöd a másik vitorláját, esetleg ha ettől se adják meg magukat harc nélkül, akkor kis grape, és még vívni se kell. -
trabant #2459 200 még belefér. Induláskor szakmának a kardvívást választom, igyexem begyűjteni a vívást segítő cuccokat (főleg a gyorsaságért felelős ingek számítanak), aztán rapierrel támadok. Védekezni nem is szoktam, csak támadni (de azt jól :)). Ja, és rogue fokozaton játszok. Amíg nincs jó cuccod, addig nem árt a létszámfölény, de legalábbis az egál, utána viszont csak az kell hogy rágyorsulj az ellenséges hajóra mielőtt széjjel lő, a vívás már úgyis a tiéd. -
Num 2, Num 8 -
Elosztod a zsákmányt ha morognak, én mindig szétosztottam, és sose volt anyagi gondom, ha kevés volt, kiraboltam pár kereskedőhajót, amit a fogadóban a nő mondott . :)
30-40 fővel hogy ölsz le 200-at ?? Nehezebb fokozaton fordítva se megy, mer lekardoz a kapitány a hajóról ... -
8as előre, 2es hátra -
HUmanHunter #2455 hi allz!
ez a tánc nem,megy:d
az előre és a hátralépésnél mit kell megnyomni?
-
Azt hiszem valaszoltam is normalisan ;] -
pusztán CSAK játékszinesités céljából kérdeztem.... -
trabant #2452 Úgy vettem észre, ha lemegyek létszámban 30-40-ig, megszűnik a dezertálás, pedig amíg sokan voltak nagyon akartak risztelni, most meg kikötőben se lépnek le. Ha felveszek még pár embert, újra dezertőrködnek. Persze kalózkodni ez pont elég, amennyi elhullik 1 csatánál, annyi pont jelentkezik az ellenfél hajójáról, így a létszám hosszú távon is tartható. De ha sok(száz) embert akarok, mivel célszerű egybeterelni őket hogy ne lépjen le közben kétszerannyi? -
Hát ha ezzel a lehetőséggel egy fórumon kell szembesülnie, akkor ott már bajok vannak. Gondoltam erre a válaszra is, de nem akartam megbántani ismeretlenül ;] -
kikapcsolja a gépet,és élhet a nejével ;-) -
Nejeddel élni? Hát talán ha nyugdíjba mentél, töltsd be a sims2-t ;]] Ezen kívül nem sok más lehetőség van, ilyen része sajnos/nemsajnos (mindenki döntse el) nincs a játéknak. -
Végelszámolásnál plusz pont. Régebben - c64 - havonta kaptál a személyi vagyonodhoz a földedről adót, ami hozzáíródott automatikusan. Nem sok, de azért gyűlt vele is a vagyon. Remakeben nincs ilyen, itt csak a végső rangsor egyik összetevője. -
igazából én hiányolom, hogy nem tudok venni valami kis fészket ahol ellehetek a nejemmel :) Jólenne ilyen vásárlási lehetőség... Amiket kapsz a játék során a kormányzótól földeket azzal lehet valamit kezdeni??? -
97969^(1/2) -
Viktor01 #2445 Hali! megint én:)
A kérdés ezúttal az h kb mennyi emberrel érdemes megtámadni Montalban rejtekhelyét? -
Igen, én ott láttam mindig ! -
[URL= http://www.sg.hu/galeria/10326526361104757061.jpg ][IMG] http://www.sg.hu/galeria/10326526361104757061tn.jpg [/IMG]Zöld a szeme.Sajnos a képen nem látszik...És beauty! -
Van valahol ilyen? -
Hat ez jo kerdes, szerintem kulonallo, a helyorsegtol fuggetlen. Ha le akarod gyengiteni a varosi eroket, ket dolgot tehetsz. Vagy a kozeli kalozbarlangokban fuzod meg a "nepet" hogy tamadjak meg a varost, vagy az indianokat kered meg erre. Ha a kalozokat, ok erosebbek, es jobban irtanak, de ha nagyon jol csinaljak a dolgukat - amire van esely - akkor magukkal viszik a szajret is, igy neked nem marad sok arany a varosban. Ha az indianokat, akkor ok kevesbe ritkitanak, de ok nem viszik a varos aranyat. Persze a kalozokat csak akkor tudod megkerni, ha az adott kaloztanyat vezeto kalozt - a hiresebb top10es kalozok valamelyiket - mar korabban kiiktattad, egyebkent nem allnak szoba ilyen teren veled. Ostrom elott celszeru egyebirant a kozeli jesuita taborbol elvinni oda az uj kormanyzot, mert ahogy megerkezik fellendul a gazdasag. Az mar mas kerdes, hogy miutan odakiserted - oltalmazva ot utkozben ;] - fordulsz egyet, es megtamadod a varost... -
Reméljük,hogy hamarosan lessz,mert tényleg nagyon jó lenne! -
trabant #2439 Ezt a space-es dolgot nem tudtam, csak a num pad-et használom, de ezentúl majd lövöldözöm a kikötőket szorgalmasan, hátha adnak ship of the linet. Fejvadászokból végtelen van, vagy a városi helyőrségből jön le a számunk? Mert ugye nem lenne rossz a tengeren leamortizálni a katonaságot, kevés emberrel is lehet(ne) betámadni. -
Mindig is bosszantott, amikor egy forum tele van hatalmas nagy kepekkel. Akit erdekel es aki segiteni akar, ugyis megnezi ha csak egy link, kar belassitani es "szetszakitani" egy temat igy. Nagyon remelem hogy hamarosan kesz lesz valami kepfeltolto script, thumbnail opcioval, es akkor megszunik mindez. ;] -
Sajnos kimaradt. Illetve annyiban letezik, hogy a normal jatekkepernyon a hajoddal a kikoto elott haladva [space]-re ralo a varosra. Ezzel tudod garantalni hogy ne szeressenek, es hogy tudj tamadni esetleg siman behajozva - ne cska mellette partraszallva. Igaz ilyenkor eloszeretettel kuldenek rad fejvadaszokat azonnal, altalaban allig felfegyverezve, jo hajokkal. Nomeg ugy vettem eszre, hogy ilyenkor ez a kis "malor" is hozzaadodik az adott nemzetnel sikeresen osszeszedett verdijhoz ;] Sajnos az ostrom csak szarazfoldi, igy amire te gondolsz - illetve szerintem erre gondoltal - az a vizi ostrom (az erod agyuinak keresztuzeben valo navigalas a varosig) kimaradt. -
ehehe: Én is tekergettem rendesen az egeret mire sikerült összehoznom normálisra a hozzászólásom:)) -
trabant #2435 A régi Piratesben volt olyan hogy a parti erődöt lehetett lőni hajóval, ez most itt kimaradt, vagy vmi trükk kell az előhozásához? -
"Ha dezertálnak akkor sincs semmi baj. Legalább kevesebb felé kell osztani. :)"
Ehehe. Ne feledd el, hogy dezertalaskor a matrozok viszik a sajat reszuket, es igy kevesebb marad neked, nem nekik lesz a rossz ;]
#szerkesztve: utolag mar latom, hogy bigapo is felhivta erre a figyelmed. (sajnos alulrol felfele olvasok, es a kiba..ott kepek miatt nehez tajekozodni.)
ui: megkerheznem a tisztelt forumozokat, hogy a kepekbol ezentul csak linket adjanak meg, ne szemeteljek tele a topikot? Koszonom. -
trabant #2433 Szerintem azt is úgy küldik utánad mint a flag galleonokat ha már nagyon be szeretne téged gyűjteni az adott nép.
A legénységi sikkasztás meg valszeg azért nem tűnt fel, mert jön a pénz számolatlanul. :)