4192
-
zizzenet #2752 Uff. Figyelem! Van-e másnak is grafikai problémája? Én az alábbiakat találtam:
- Időnként elfelejti a tengeren megrajzolni a hajó tükörképét. Fogalmam sincs, mi okozza, elég rapszodikusnak tűnik.
- Vívás előtt földob egy képernyőt fegyverválasztás céljából. No, az igen érdekesen jelenik meg, olyan, mintha most kapcsolna be a monitor, még nem lenne bemelegedve. Valahogy mintha alacsony frekvencián kezdené, kicsit sötét és biza homályos a kép, de hamar rendesbe vált.
- Ez már csak szőrözés, mert ilyet máshol is tapasztaltam: a kocsmai vívás során a galéria egy részénél fehér csíkok villódznak egy-egy textúralap széleinél.
(- Egy negyeik: olykor be-beröcög a grafika meg a játék, mintha telítődne a memória, de lehet, hogy tévedek).
Háttér információ: konfigom egy Pentium Prescott 3.0 GHz HT proci, 1 GB RAM, Radeon 9800 Pro videókártya.
Szóval milyen tapasztalataitok, illetve tanácsaitok vannak? Előre köszönöm segítségetek. -
Viktor01 #2751 :DDDDDDDDDD -
Szvsz annyit megér, hogy legyen egy Ship of the Line-od. Mongyuk nekem se vót még, hehe. De majd kipróbálom a tippeket, Én amúgy is egy igazi köpönyegforgató vagyok:)) nekimegyek én mindennek, amin vitorla van -
Viktor01 #2749 már nem kell köi megvan a driver -
Viktor01 #2748 Köszönöm ez már működött meg is találtam amit kerestem köi:) -
Viktor01 #2747 tom h nem a témához vág de talán tudtok segíteni:)
Ne vessetek meg érte:) Tudtok egy helyet ahol webcam drivert lehet leszedni? -
Viktor01 #2746 akkor nemtom miért az a törzs kikötőm:D -
Viktor01 #2745 de kettő van és jól állok velük:)
Akkor maradnak a hollandok:) -
Egen -
Kalóz vagy bázze, kit érdekel? :)
Hagyj meg egy nemzetet, ahol "Duke" vagy és kész.
A többit zúzd le. -
Viktor01 #2742 Port Royale ugye a mai Jamaica? -
Viktor01 #2741 először is köszönöm
Másodszor miért nincs köcce spanyoljának? neki van a legtöbb városa ami nagynak számít. És nem fogok a két legjobb spanságban lévő népre támadni( Angol, Francia) akkor maradnak a Hollandok:)
Pedig már náluk is jó helyen állok:) -
Ez nekem is megvan otthon:)) -
Próbáld meg ezt! -
Spanyoloknak nincs Sotl-ja csak a többieknek -
Viktor01 #2737 Figy nekem nincsen office xp úgyhogy ha tudod és nem akadály akkor nem excelben is tudod közölni?:) -
Itt is egy terkep, de hatalmas meretu kep, es nem akartam kicsinyiteni, ugyhogy link . -
-
HIHI :)
-
C64en "kockás" volt a vidék, és anno a CoVban volt egy nagyszerű térkép (nem a két részes cikk kézirajza, hanem egy szerkesztett térkép később az "Elsősegély" rovatban talán) melyből azonnal meg tudtad állapítani a kincsek helyét. Itt most picit nehezebb, de a városokat már így is fejből fújja aki legalább 2-3 órát játszott a játékkal... ;] -
Jaja, terkep nekem is seroban van. Nehany varost meg csekkolni kell, de a nagy resze megy fejbol. Basszus, mennyit jatszottunk mi ezzel c64-en, az durva :) -
zizzenet #2731 Irulok-pirulok, mint Mária, Mária.
-
Az már igaz, hogy belejössz. Nekem már fejből megy pár perc játék után a térkép, mindig frissítem csak a szoftvert:) anno a C-64-ből már minden ismerős -
Pontosan, mint egy iránytű. Látod, nekem ez a szó már eszembe se jutott:)) pedig egyszerűbb lett volna, de látom így is érthető volt. Sokszor szoktam bonyolultan fogalmazni...:D -
Köszike. -
Excel-tábla néhány hasznos infoval (többek között a Ship of the Line megszerzéséről is) -
Örülök, hogy vannak olyan fórumozók is, akik kulturált stílusban kérdeznek, és meg is köszönik, ha választ kapnak. Ezenfelül ismerik a központozás fogalmát is.
-
A hiányosságokat az Atarinál lehet reklamálni... :)
Nekem (kezdőként) azért jól jön, mert nem szeretem mindig a beépített térképet használni, jobb ha ott van előttem. Ráadásul ezt legalább teljesen átlátom. Ha belejövök már úgysem kell majd.
Tényleg, ti tudtok 1280x1024 -es felbontást használni a játékban? -
zizzenet #2724 Értem. Tehát az a kütyü valójában egy iránytű, és nem azt mutatja, hogy mely égtáj felé haladok. Így már teljesen érthető. Köszönöm. -
Ez valami korai térkép-verzió lehet, mert eléggé hiányosnak tűnik, de lehet, hogy Én tévedek. Egyébként egyáltalán nincs rá szükség, mert a játék "belső" térképe minden igényt kielégít, sőt...:) -
Hi!
Már először is jól értettem akkor:)
Szóval: amikor a tengeren vagy akkor nincs rá szükséged! Kivéve a kis piros nyílra, de erre már Te is rájöttél:) Azonban mikor kincset keresel akkor igenis van rá szükség. Az egyedüli irány amit mutat a nagy nyíl az az ÉSZAK. Tehát, ha állsz és éppen jobbra mutat a nyíl, akkor Te most NYUGAT-felé nézel. Nemtom érthető-e? Arra szoktam használni, hogy ha megvan egy-két támpont a térképről, akkor be tudom lőni, hogy ahhoz képest merre kell mennem, így előbb-utóbb odatalálok. -
Ha még nem találtad volna meg ezt a várost, akkor ne Gran Granada körül keress, hanem teljesen menj az északi részre és ott nézz szét, mert a Granada csak amolyan támpont (mongyuk elég szar). Figyeld a partvonalat és azt a szigetet ami északra látható! -
Köszönöm szépen:) -
térkép
ha esetleg érdekel valakit... -
Annyival kiegeszitenem, hogy ha mar alapban is verdij van a fejeden az adott varos nemzetenel, akkor nem kell lovoldozni... -
Koszonom! -
Szégyen, de én még nem találkoztam a SotL-nal, pedig a spanyoloknal default jelleggel van 80-100k verdij a fejemen. Valaki irta korabban, hogy foleg angoloktol "szerezte" a hajot, ami ha igaz, es csak es kizarolag toluk, akkor felek hogy sosem lesz ilyen hajom, mert ahhoz az anyanemzet ellen kellene fordulnom, ami az en olvasatomban nem megengedett... ;] Igaz, nagyon nem is hianyzik az a ladik.
Mayday: varosok kozul csak a strongholdok es az annal nagyobbak tamadhatoak. Settlementek nem. Eljaras: ha nincs erod, akkor partraszallas es seta, ha van erod, akkor a varos elott allva ralossz parat (space) majd ha visszalonek es radkuldenek par kalozvadaszt, akkor mar elegge mergesek (es ellensegesek) es tamadhatod a varost. -
Viktor01 #2715 Kérdés mennyi vérdíj után küldik utánam a ship of the Line-t?:) -
igen -
zizzenet #2713 Értem. Köszönöm az eddigi segítségeket.
Ha az ágyúk a kiválasztott zászlóshajóra kerülnek, de utána egy csata előtt zászlóshajót váltok, akkor oda átkerül az ágyúkból annyi, amennyi átfér? Továbbá a maradék ágyúk megmaradnak az előző hajón?