Sid Meier\'s Pirates!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
Gálya nem hadihajó...Lomha dög.
Én a Fregattot favorizálom!Enyémen csak 26 ágyú van!
Találtam egy érdekes hajót: Keletindiai a neve.140 tonnás raktere van!
És 30 ágyú.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Tuvok
Large Frigate-je van az 1. kalóznak, szvsz az jobb, gyorsabb, manõverezhetõbb (és szebb <#bohoc>) a gályánál .

Tuvok
Gyors, nagyon, de a fordulási íve értelemszerûen jóval nagyobb, mint 1 Sloop-é .

A fregatt hajókázásra jobb (meg erõsebb is), széllel szemben is gyors, a Sloop meg iszonyú jól fordul, harcra (talán) jobb, lehetetlen eltalálni . Viszont ha egyszer bekap egy sorozatot ...

Hali!
Elõször is Boldog új évet mindenkinek!
Másodszor nekem van már táncoló cipõm nem csizma cipõ!
És mégsem tom kontrollálni mikor forgatja meg a csajt mikor nem csak úgy random jön!😞 másrész melyik a jobb a Flag Galleon vagy az a Fregatt amit az uccsó kalóztól lehet szerezni?
Magic Boy
És a hehézfregatt(40 ágyus)mennyire gyors ill fordulékony?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tuvok
Igen, egyfajta nehézfregatt .
Hát gyorsnak gyors, de a mozgékonysága nem valami jó, írja is róla a kézikönyv, hogy fordulási szög: 'wide' (széles)

Na meg egy 44 ágyús hajót hadi célokra használnak, nem másik hajók elfogására, 1 jól sikerült sorozat, és a zsákmányod a tenger fenekén köt ki ... 😊

A pinnace félékhez képest minden nagyon lassú. 😊

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Hát nemtom, elég lassan fordul az is, persze egy galleonnál mindenképp jobb. Ship of the linet megnézném magamnak, de olyat még sosem küldtek rám, valahogy mindig eltûnik a bounty a nyakamból, annyi spanyolt irtok. 😊 Mezei fregattnál megjobb a royal sloop, nem sokkal kevesebb stuffot bír el, viszont jóval gyorsabban kanyarodik, és nem utolsósorban: elég gyakori hogy meg lehessen szerezni.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Magic Boy
A Ship of the Line is fregatt csak éppen katonai célokra lett kifejlesztve és tudtommal az egyik leggyorsabb/legmozgékonyabb hajó!

PiszkosFred
Játékostól függ, én speciel nem szeretem. De van aki arra esküszik. Nagy, de lomha hajó kontra kicsi de fordulékony ladik. Mindegyik lehet halálos az ellenfelekre nézve, de mindkettõvel el is lehet süllyedni ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Tuvok
Hm .
Ha elsõ alkalommal táncolsz egy csajjal, akkor sztem nem csinálhatsz figurákat, késõbb mikor már udvarolsz egy ideje, akkor mikor meghív, írja, hogy "gesture"-ket kéne csinálni, akkor tuti megy .

Amúgy végre szert tettem egy 'beautiful' csajra, 10 / 10 <#gonosz1>

barret
Igen!

Tuvok
Hát ki mit szeret, ki kicsiben, ki nagyban ... 😊

Nekem Fregattom van, szép és gyors 😊

barret
Fregatt nem jó? Mindig azt használok!

Magic Boy
A Ship of the Line a legjobb csak baromi ritka(én még nemláttam!<#szomoru1>)!

Eddig royal sloopban utaztam, de rájöttem a pinnacle félék a gyakorlatban is látványosan gyorsabbak.

Tuvok
Szereztél már táncos cipõket ?

Mail runner szerzésének van vmi tuti módja? Olyat akarok, de ilyenkor persze senkinek nem kell futárt kísérgetnem...

Thx.

barret
Ezt a táncoltatást még mindig nem-igazán értem...Csak kézcsókra sikerül mindig...Akárhogy nyomogatom a bill-eket...

PiszkosFred
Jaja. Kabe olyan, mint amikor regebben nagy szamu haramiaval rohantal meg egy kis halaszhajot. Te mar egybol "strong"ban voltal, mig az ellenfel shak...(?) szinten kezdett. Onnantol mar csak egy szuras volt az ellenfel "panic"ja majd a gyozelem. Most is hasonlo a helyzet, de itt most ugymond lepked a ket fel a palya ket vegpontja kozott.

bigapó
Kardozás elõtti pozíciót határozza meg. Alapból 0, egy stuki 1 lépés, 2 stuki 2 lépés elõny. Természetesen neked, tehát, nem kell sokat tökölni a csávóval, mert három jól idõzített( és nem védett) találat után te nyersz.

The Matrix has you...

A stukkeroknak mi a gyakorlati haszna? Van egyáltalán? A leírását én is el tudtam olvasni, de igazából semmi különbséget nem vettem észre ha van vagy nincs (leszámítva a lövöldözés animációt kardozásnál).

Diodi
Szia !

A játék fordítójának neve a fõmenüben olvasható,
legalul van 2 hosszú sor, oda van írva.
Szerintem a magyarítást segíti egy honosító csapat is.
A honlapjukon vannak képek a játékból.
Valószínû, akkor írják ki, ha teljesen kész lesz.
Honosító csapat honlapja

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

Én is, de csak akkor ha utolsóként maradva a következõ 1-2 ütésben levered az ellenfelet, különben jön a védhetetlen támadás.

Feltéve hogy nem vmi galleonnal vagy és slooppal rohamoz az ellenfél...

barret

Magic Boy
Nagyobb nincs? 😊)

Magic Boy
Én is nyertem már utolsó emberként úgy,hogy végigvertem a felsõfedélzeten!

PiszkosFred
Oké, legyen, habár én nem így emlékszem a dolgokra - ami természetesen nem azt jelenti hogy tévedhetetlen vagyok, és nem neked van igazad. Majd jövõre kipróbálom, addig is elfogadom az álláspontodat, de nem értek vele egyet ;]

tep
Az ellen ott van a Chain Shot........szépen leszedi az árbócokat 😊

\"SLICE of LIFE\"

Feltéve ha van graped, és idõd is lövöldozni (pl. nem jön neked az ellenfél).

Nem, kb. 5-10 sec-ig még próbálkozhatsz, utána mindenképp betalál az ellenfél, akármit csinálsz. Ez már az eredetiben is idegesített.

Ált. több hajóval megyek, így legénység mindig akad, viszont a fent említett probléma miatt így is cumi a dolog.

Magic Boy
Sid Meier\'s Pirates és más sikerekben gazdag boldog újjévet kívánok nektek!

Magic Boy
Ha nekiszorítassz vaslaikt a hajókabin ajtajának és a te legényeid vannak többen akkor szokta beadni azt a jelenetet!

Szia!

Tudod, hogy ki vagy kik követték el a honosítást?
tep
Ez sztem nem hülyeség......persze hogy ha elfogytak az embereim , akkor az ellenség legyõz........azért kell megszórni grape shottal az ellen hajóját , hogy minél kevesebb embere maradjon a hajón , akiket így a kalózaim hamar le is tudnak gyõzni./ha szarul megy a vívás/

\"SLICE of LIFE\"

PiszkosFred
Nem "mindenképen". Anno sokszor volt, hogy utolsó emberként megnyertem a csatát, és "imádkoztam" hogy legalább 7-8 ember ajánlja fel a szolgálatait, mert különben ott maradok hajó nélkül ;] Utolsó emberként az minden vagy semmit elv van: gyõzhetsz ha te találsz folyton, de egy szúrás rajtad és vége...

Bizony, hogy tesztelte 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

láttam egy screenshotot ahol a hajón több angol katona veszi körbe a mi kis kalózunkat, most ez is valami olyan dolog ami végül kimaradt, vagy olyasmi, hogy a rendszerkövetelményektõl teszi függõvé, hogy megjelenít ilyet is?(mert arra is láttam már példát)

Az a gáz hogy kardozáskor megmaradt az eredeti Pirates hülyesége, hogyha 1 embered marad, az ellenfél következõ ütése mindenképpen eltalál, és kénytelen vagy megadni magad, hiába vagy 100szor profibb vívó.

Inkább mindkettõ. Ha nem kell 3szor annyit tüzelni, harmadannyi esélyed van hogy szétlõjenek, de nem mindegy hogy milyen áron.

Tuvok
Na ez az, nem az ágyúk száma a lényeg, hanem a mozgékonyság .

Én általában 2 hajóval megyek: 1 fregatt és egy royal sloop. Hacsak nem vmi 99999999999 emberes hajót kell elfoglalni, inkább az utóbbit választom, mert sokkal gyorsabb, jobban fordul, szinte lehetetlen eltalálni. Arra is felfér 20 ágyú, elõbb-utóbb leszed bárkit, fõleg hogy el su tudják találni. Pláne a nehézkes galleonok. Mire tesz egy fél fordulatot, már 3 sorozatot beszívott, a sloop meg még mindig mögötte van.

Tuvok
Hmm, pedig a sorhajó igaziból egy kicsi kísérõhajó ..

barret
Na találtam egy magyar szót! Kalóz ékezettel!!! Akkor müxik ez,csak még a fordítás 1/3-része van meg?

barret
Ship of line:Sorhajó.

barret
Neked hogyan sikerült magyarítani? És a csomaból a mappával felülirattam a játékban levö azonos nevüt,és nem lett magyar...És a mentéseim is megmaradtak...Help!

ezaz... Raymondo infot ad, Mendoza a lányrabló
a nehezebb fokozaton a vívás mindenképpen nehezebb, a hajós csatában is jobban megszórnak, a tánc az inkább a bjútifulnál problémás, de ott is bõven megoldható.
a hajós csatát úgy kezd el, hogy szélirányból tudj indulni, azaz amikor megnyomod az "5"-öst akkor te legyél azon az oldalon ahonnan a szél fúj (ált. kelet felõl), így rögtön neki tudsz menni az ellennek azaz rögtön csáklya (párszor elõtte eltalál téged, de ezzel ne foglalkozz) és ha megcsáklyáztad utána a vívás megoldható, és viktory... Persze úgy is játszhatsz, hogy az ellen hajó utolsó deszkáját és szétlövöd ...