4192
-
A cuccok a következő csatánál kiválaszott zászlóshajón lesznek. -
Amikor egy hajot nem viszel magaddal, akkor elsullyeszted. Annak mar tok mindegy, mit hagysz rajta.
A flottadnak osszesitve van a rakodotere, tehat, ha van egy 80 tonnas es egy 120 tonnas hajod, akkor 200 tonnat pakolhatsz at. Nincs meghatarozva, melyikre kerul, a kozos 200-bol megy el a hely. Bemesz egy kikotobe, eladsz valamit, nem kell azzal foglalkozni, hogy melyik hajon vagy.
De ha van mondjuk 160 tonna cuccod, es eladod mondjuk a 80 tonnas hajodat, akkor kidobsz a vizbe 40 tonnat, mert nem lesz eleg helyed.
Az agyuk pedig ugy vannak, hogy amit kivalasztasz vezerhajot (amivel harcolsz), arra fog pakolni annyit, amennyit az a hajo elbir. -
zizzenet #2710 Kérdéseim netovábbja továbbra is.
Megtámadok egy hajót. Elfoglalom. Király vagyok. Jön a rakodós képernyő. Nem értem, hogyan működik. Mármint a felületet értem, az elvet nem. Honnan hova kerül a cucc? Nyilván a jobb oldalon az elfoglalt hajó rakománya van, de bal oldalon csak a kalózom neve látható. Melyik hajó viszi a rakományt? Az, amelyiken a kalózom van? Mert, ugyebár, alul csak annyit ír ki, hogy még mennyi teher rámolható be. Továbbá az ágyúk hova kerülnek? Aztán, ha megtartom az elfoglalt hajót, akkor azok a cuccok, amelyek nem kerültek át, ott maradnak? Tehát az otthagyott ágyúk fogják például annak a hajónak a védelmét adni a továbbiakban? Szóval pár szót erről a rendszerről szívesen olvasnék valamely guru(k)tól. Előre is köszönöm. -
Varosok kozul csak azok tamadhatoak, aminek van eroditmenye is? -
Isten eltessen bigapo! ;] -
Viktor01 #2707 hát volt rá példa:)
Akkor nem örültem neki és azonnal bosszút álltam pár kalózhajón:D -
Sunyinak nem sunyi, csak rizikós, mert félő hogy a kalózok lenyúlják a város pénzét is... -
Viktor01 #2705 Az nem túl sunyi ha előbb kalózokkal legyengítem a megtámadandó várost és utána lekaszabom őket?:) -
No cd crackkal,még az ábra sem kell! -
Ujra letölt:) -
Viktor01 #2702 hát nem én töltöttem le és nekem kiírták CD-re és nekem a mellékelt ábra szerint müxik:D -
trabant #2701 Nem, mert eredeti van. :) -
trabant #2700 Én nem fizettem nekik, önként ajánlkoztak. Én meg jóváhagytam a tervet. :) -
gallik #2699 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem...
Letöltöttem a pirates-t, a cd1-et simán be tudtam mountolni daemonba, de a cd2-t nem.Vkinél jelentkezett -e már uez a probléma?
-
trabant #2698 Bemegyek a városba és kifizettetnék velem. -
szerzeteseknél lerakod a lóvét akkor elsimítják az ügyet,szal de :-) -
Viktor01 #2696 Te ha azt kitűzik rád akkor az azt jelenti ha vki elkap annyi ZS üti a markát:)))))
Ebből következik h nem neked kell kifizetni:DDDD -
trabant #2695 Persze... :) Spanyolból sok van, meg jól ki vannak tömve zsével, én rajtuk gazdagodok, amit általában így honorálnak. :) Igaz mákjuk volt, vmi szerzetes elsimította az ügyet, így megmaradt pár kalózvadász hajójuk. :) -
és kifizetted?:-D -
Viktor01 #2693 egyébként gratula hozzá:) -
Viktor01 #2692 Mivan te még a Spanyol hont is elfoglaltad?:) -
Viktor01 #2691 HEEEEE??????? -
trabant #2690 Még gyakorolj, nekem volt már 200k is. :) -
Viktor01 #2689 akkor remélem jó úton vagyok a ship of the line felé:)
Arra hajtok a mellékelt ábra szerint eléggé:)
Kb perce fogaltam el a 6. Spanyol települést és ők ezért nem szeretnek?
nem értem őket
.
-
Igen .
-
Igen . -
Viktor01 #2686 Az már eléggé üldözöttnek számít ha 27000 arany van a fejemen?:) -
Viktor01 #2685 a north ugye észak?:) -
Viktor01 #2684 köi:)
hát vagy háromnegyed órát kerestem de akkor bizt arra kell lennie. -
Nézd meg kicsit távolabb is -
Viktor01 #2682 A nagy képért meg sorry:P -
Viktor01 #2681 jó tehát kérdés:)
Hogy a tökbe találjam meg ez alapján:)
Mert a környék még csak nem is hasonlít:) -
Viktor01 #2680 TÁDÁÁÁÁMMMM:)))) -
Viktor01 #2679
Na próbálkozik az ember:) -
zizzenet #2678 Sajna, egyelőre az ékezetek használata az URL-ben ellenjavalt :) -
Viktor01 #2677 de ilyen néven van a file:)
Most mehetek módosítani:) -
így: varos.jpg -
Viktor01 #2675 oks:) -
uhh, ékezetet vedd ki
és használj néha Válasz gombot ;) -
zizzenet #2673 Wow. Köszike.