Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehéz Fregatt 44 (aszem)
Fregatt 32
De minek neked 48, világháborúzni akarsz ? 😊)
Enyém 32 ágyús, bármit el lehet vele süllyeszteni, de nem ez a célom, hanem zsákmányul ejteni más hajókat .
A kecsesség nem érdekel.......viszont a gyorsaság annál inkább.Úgyhogy legközelebb fregattom lesz 😊
\"SLICE of LIFE\"
Ha találkoztam is freagatt-al , tuti hogy véletlenül elsüllyesztettem.<#violent>#violent><#eplus2>#eplus2>
\"SLICE of LIFE\"
Sztem a freagatt jobb mint a war galleon, kb. ugyanazt tudja, de fast és nem slow.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Legközelebb már a legnehezebb fokozaton fogom végigjátszani.....ha tudom......Vajon mennyivel nehezebb a csata/tánc/vívás?
\"SLICE of LIFE\"
igen a kormányzók továbbra is bemutatják lányaikat, akikkel tudsz táncolni, gyûrût/nyakláncot ajándékozni, szökõkútnál küzdeni, Raymondótól visszaszerezni, de elvenni õket már nem tudod. Utána már csak tánc.
Most van egy attractive feleségem (9-es), de mégis mutatják be sorra a kormányzók a lányaikat, hm, szal .. el lehet válni ? 😄D
De a bjútifullal csak egy bizonyos rang elérése esetén fogsz tudni táncolni, ezt amúgy az elsõ találkozáskor közli is veled. (azt hiszem a 3. rangfokozat)
legközelebb egy beautifulra nyomulj és hidd el meglesz a 10/10 mire feleségül veszed, még akkor is ha nem minden táncod lesz jó.
szinte tuti, hogy rusnyább macáknál nincs 10/10 (gondolj bele: velük jóval könnyebb a tánc is, de egy bjúti úgy kalimpál, hogy majd' leveri a monitort)
persze ha valaki nyom egy pikcsört egy nembjúti 10/10-rõl, akkor felejtõs a téma, de addig meggyõzõdésem, hogy a 10/10 csak a beautiful esetében OK.
a mentéseket törölte , kivéve a battle-t és az arrival-t./ami elég is/
\"SLICE of LIFE\"
A trade Galleonokat csak elsüllyeszteni lehet.....legalábbis én úgy vettem észre.
\"SLICE of LIFE\"
<#taps>#taps><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#smile>#smile>
Csak akinek nagyon kell, az töltse le, de gyorsan, amíg lehet !
Magyarítás
<#crazya>#crazya><#wink>#wink><#wave>#wave><#taps>#taps>
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
majd megódom😊
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Inkább nyugdíjba megyek 😛........és lecserélem a vén szatyrot. 😄
\"SLICE of LIFE\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
és még csak max 2 kis szivet értem el😊
\"SLICE of LIFE\"
Hm, ok megpróbálom . Gondolom a 2. összecsapás elõtt érdemes feltölteni a legénységet, vagy akkorra már a város is visszaerõsödik ?
Volt,hogy csamk 3 csatával tudtam átadni másik náépet ez áéltalában akkor van,ha negyon egyenlõ a két erõ(a tied és a védelem)!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Odamentem 250 kalózzal, rongyosra vertem a várost védõket, de mégis maradt akié volt <#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
A következõ gameben beautifulra nyomultam, és mivel ekkor nehezebb a tánc is, így volt pár sikertelen sasszém, de a kitartás eredményre vezetett -> 10/10. Azóta is csak bjútifúl és jön a 10/10.
ja.....30000 acres-nél kapod a max pontot /a javaknál/ Én 56 évesen értem el.
\"SLICE of LIFE\"