Sid Meier\'s Pirates!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Ship of the line 48
Nehéz Fregatt 44 (aszem)
Fregatt 32

De minek neked 48, világháborúzni akarsz ? 😊)
Enyém 32 ágyús, bármit el lehet vele süllyeszteni, de nem ez a célom, hanem zsákmányul ejteni más hajókat .

Tuvok
Nem, de hasonlít, a Ship of the line nemtom mi akar lenni, gondolom valami csatahajó . Asszem ez a legbrutálabb hajó a játékban .

tep
Arra 48 ágyú is felfér?

\"SLICE of LIFE\"

tep
A #2314-es képen az van???

A kecsesség nem érdekel.......viszont a gyorsaság annál inkább.Úgyhogy legközelebb fregattom lesz 😊

\"SLICE of LIFE\"

Tuvok
Pedig egy fregatt sokkal szebb és kecsesebb, mint egy böhöm gálya 😛

tep
Most a robbanásról volt szó.....

Ha találkoztam is freagatt-al , tuti hogy véletlenül elsüllyesztettem.<#violent><#eplus2>

\"SLICE of LIFE\"

Nem kötelezõ a tradet se elsüllyeszteni, valszeg a war galleonodnak túl sok ágyúja van a finom rongáláshoz. Próbáld vmi kisebb hajóval / kevesebb ágyúval!

Sztem a freagatt jobb mint a war galleon, kb. ugyanazt tudja, de fast és nem slow.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

tep
Raymondo is , Mendoza is.

Legközelebb már a legnehezebb fokozaton fogom végigjátszani.....ha tudom......Vajon mennyivel nehezebb a csata/tánc/vívás?

\"SLICE of LIFE\"

Tuvok
Afenébe, mindig utólag jön rá az ember, hogy más kell 😄
Köszi .

upsz, lehet, hogy nem Raymondó aki leány rablással foglalkozik, erre már nem emlékszem pontosan, de mindig ugyanazon személyrõl van szó

hát én nem tudtam megszabadulni anno (minõségi csere szándékával) az elvett attractive nejemtõl, (de valaki egyszer írta, hogy egy másik nemzet leányát el tudod még venni feleségül, nekem nem sikerült)
igen a kormányzók továbbra is bemutatják lányaikat, akikkel tudsz táncolni, gyûrût/nyakláncot ajándékozni, szökõkútnál küzdeni, Raymondótól visszaszerezni, de elvenni õket már nem tudod. Utána már csak tánc.

Tuvok
Ahaaa 😊
Most van egy attractive feleségem (9-es), de mégis mutatják be sorra a kormányzók a lányaikat, hm, szal .. el lehet válni ? 😄D

amikor bemész a városba , be a kormányzóhoz, õ meg bemutatja neked a leányát, akkor elhagzik (leíródik) a bemutatáskor, hogy paint/attractive/beautiful-e. Ha esetleg vizuálisan nem érzékelnéd a különbséget 😊)
De a bjútifullal csak egy bizonyos rang elérése esetén fogsz tudni táncolni, ezt amúgy az elsõ találkozáskor közli is veled. (azt hiszem a 3. rangfokozat)

Tuvok
Honnan tudom elõre, hogy melyik a beautiful ? Amiket a kocsmáros mond ?

legközelebb egy beautifulra nyomulj és hidd el meglesz a 10/10 mire feleségül veszed, még akkor is ha nem minden táncod lesz jó.
szinte tuti, hogy rusnyább macáknál nincs 10/10 (gondolj bele: velük jóval könnyebb a tánc is, de egy bjúti úgy kalimpál, hogy majd' leveri a monitort)
persze ha valaki nyom egy pikcsört egy nembjúti 10/10-rõl, akkor felejtõs a téma, de addig meggyõzõdésem, hogy a 10/10 csak a beautiful esetében OK.

Tuvok
tag ???
lol 😊)

tep
Köszi,köszi,köszi<#worship>
a mentéseket törölte , kivéve a battle-t és az arrival-t./ami elég is/

\"SLICE of LIFE\"

tep
Nálam is a War Galleon volt a nyerõ....tuningolva naon sokat kibír.

A trade Galleonokat csak elsüllyeszteni lehet.....legalábbis én úgy vettem észre.

\"SLICE of LIFE\"

Diodi
M A G Y A R Í T Á S !!!
<#taps><#worship><#eljen><#smile>

Csak akinek nagyon kell, az töltse le, de gyorsan, amíg lehet !

Magyarítás

<#crazya><#wink><#wave><#taps>

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

barret

Hát ez csak elsüllyedt.Nem sikerül mindig robbantani...

Bérbe vehet? reklámfelület...

ahham köi!😊 akkor képzelem milyen kártyád lehet😄
majd megódom😊
Tuvok
Hmm, ezen van anizotróp meg antialias dögivel

Tuvok
Lõdd szét, nekem így robban

de tényleg hol lehet ilyen frankón beállítani sokkal jobb volna.
Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Wow

Magic Boy
Hol lehet beálítani,hogy így robbanjon?

Magic Boy
Magic Boy
Nálamm Campeche is holland gyarmat!<#ravasz1>

tep
Á.....le van sz@rva az a ribanc...../már vagy 500*táncoltam vele/
Inkább nyugdíjba megyek 😛........és lecserélem a vén szatyrot. 😄

\"SLICE of LIFE\"

Magic Boy
Én is így vettem észre!

szal ramatyul😊
és kérdés hogy lehet a pasi egészségügyi állapotán javítani?😊 Mert eléggé ramatyu áll egészpontosan failing health😄
már elkaptam kismilliószor 😊már a harmadik családtagomat hajkurászom 😄 igaz már az összes kincs megvan és már csak egy kalóz kapitány van hátra de lusta vagyok felmenni floridáig érte 😄
PiszkosFred
Kapd el Raymondot, es majd mond ujabbakat is ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

elõször is kösz! Másodszor nekem 10/10es a feleségem mégsem ad sosem semmit mindig ua az infó h a Baron Raymondo merre mászkál 😊
és még csak max 2 kis szivet értem el😊
tep
Na vazzeeee......olyat de olyat táncoltam , hogy az óriás szív körül minden oldalon dupla kisszív volt.....a 10 pontot így sem kaptam meg 😞

\"SLICE of LIFE\"

barret
Én is úgy vettem észre,hogy a nyomvatartás a lényeg!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Magic Boy
Jó ütemben kell nyomni ée nemárt kicsit nyomvatartani!

Magic Boy
Nemmuszály feltölteni,de nemárt,ha nemengedsz el odáig katonaszálítótt akkor nemtöltõdik fel!

Tuvok
Hát én vagy nyomvatartottam a gombot, vagy nyomogattam többször, nem jöttem rá melyik a megoldás, egy jobb táncos cipõ nagyon nem árt, de ahogy tapasztaltam nem elég, valamit a bill.-en kell kamatyolni .

Tuvok
<#fejvakaras>
Hm, ok megpróbálom . Gondolom a 2. összecsapás elõtt érdemes feltölteni a legénységet, vagy akkorra már a város is visszaerõsödik ?

Emberek hogy kell megpörgetni a hölgyeményt? már próbálkoztam de csak a normális lépéseket tettem amit mutatott. Valamint hibátlan vagy csak egy hibás táncnál tánc cipõben is csak kézcsókos tánc volt😞
Magic Boy
Meny neki mégegyszer!
Volt,hogy csamk 3 csatával tudtam átadni másik náépet ez áéltalában akkor van,ha negyon egyenlõ a két erõ(a tied és a védelem)!

LSSAHPAUL
Ez már az elsõ piratesben is így volt. Mentsél mielõtt nekimész a város támadásának. Mert a véletlentõl függ hogy a governor elmenekül vagy nem. Nekem kedvenc hobbim az a piaratesben, hogy megcsinálom azt hogy egymást váltsák a városok 😊 sp,hol,fr,ang,sp,hol,..hogy minnél hamarabb betudjam zsebelni a dicsõséget az adott népnél.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Tuvok
Hogy a fenébe foglaltok várost ??
Odamentem 250 kalózzal, rongyosra vertem a várost védõket, de mégis maradt akié volt <#confused><#confused><#confused>

Magic Boy
Csúnyább lánynál is lehet 10/10-es de csak akkor,ha sokszor táncolsz "csókosra és soha se kézcsókos alá!

próbálkozz, de szerintem nem fog menni... az elsõ gameben én is megelégedtem egy attractive nejjel, és biz' meg is rekedtem 9/10-nél.
A következõ gameben beautifulra nyomultam, és mivel ekkor nehezebb a tánc is, így volt pár sikertelen sasszém, de a kitartás eredményre vezetett -> 10/10. Azóta is csak bjútifúl és jön a 10/10.

tep
Ez komoly? Mert akkor még próbálkozom

ja.....30000 acres-nél kapod a max pontot /a javaknál/ Én 56 évesen értem el.

\"SLICE of LIFE\"

Magic Boy
én voltam már a legrondább csajnál is 10/10-es!