4192
-
adam khnight #3312 

-
Christian #3311 De hova tűnt neked az a két város? -
torzonbronzon #3310 Thank you captain,lőttem egy díszsortüzet a tiszteletedre
-
Z9EX-AZCN-SXZ9-X8HL-EBZK-MNWQ
ezt írod be? -
Dzsotin #3308 Megvan az átjáró !!!
A híres északnyugati átjáró helyett, a Karib-tengeren
át lehet jutni az Atlanti-óceánról, a Csendes-óceánra...
A Panama-csatorna építése 1881-ben indult.
De 1661-ben át lehet jutni egy kis hajóval, a
titkos átjárón !!!
Irány Hawaii...
Ha kell, letölthetővé teszem a Csendes-óceáni helyzetet...

-
torzonbronzon #3307 Install közben a serialt nem fogadja el,csupa *
,tud valaki
segíteni,mi a gond?
-
Bocs, de csak most tudtam válaszolni:
A WinRAR 3.42-es magyar, krekkelt, és valszeg rossz töréssel, ugyanis a Total Comm. hibátlanul kitömörítette.
Szóval bocs... -
Ja, mert csak bájos és nem szép... :)
De legalább francia... :p -
csak az asszony nem hűséges teljesen :D -
Nos....
Találtam egy jónevű hajót:
Megtaláltam mindent, mindenkit, legyőztem mindenkit:
Ideje nyugdíjba vonulni lassan:
-
Magyarországon lehet kapni valamilyen dobozos verziót a játékból (nem dvd tokos vacak) esetleg Collectors Edition? (besz***nék, ha lenne CE magyarországon) -
Angol fregatt, francia nehézfregatt . -
Sajnos ritkán adják le, akkor is általában a közszolgálatiak, de ha már vadászol ilyen filmekre, akkor az Őfelsége Kapitánya-t is szerezd meg. Akár könyvben, akár a tizegynéhány részes sorozatot. Igaz hogy nincs benne annyi monstre csatajelenet mint a M&Cben vagy mondjuk a PotCben, de nekem mai napig az egyik kedvenc sorozatom. -
Kalózkapitány #3299 Sorhajók :
Leginkább az 1680-as években jelennek meg a sorhajók,
főleg 1685 után és főleg St. Martin, St. Kitts, Antigua...Barbados városok közötti térségben.
Angol, francia és holland felségjel alatt hajóznak.
-
ATI kártyásoknak újabb javítás :
Catalyst 5.2 driver -
De igen, de a hajókon kívül semmi nem jött be a filmből, láttam már ennél százszor jobbat:( Most nem ugrik be, de milyen hajókkal furikáztak benne? Az angolok netán fregattal? Majd lehet, hogy megint szakítok rá időt és megnézem. -
Milyen idegeket ? 
Egyik mentésemben legkönnyebb fokozaton van SotL-om, még egész az elején . -
Nem láttad a Kapitány és Katonát ? :) -
Most kicsit belegondoltam, hogy milyen érzés lehetett meglátni, hát még megtámadni egy ilyen halálosan veszélyes ellenfelet. Mikor 20-25 ágyú közel egyszerre dörren el...hú :) -
nagyon fel kell bszni az idegeket, h megjelenjen és minimum Adventurer szint. -
Most 1680-tól kezdve játszom már jóideje (nemtom pontosan, nincs kedvem most megnézni :D), de még egy darab elkóborolt árva halvány lila Ship of the Line-t se láttam, így kénytelen vagyok a no1 . kalóz Large Frigate-jét használni :)) -
1680 az nem késői kor?
tudtommal az az utolsó választható kezdési korszak. De egyébként nem próbáltam még ki ezt a fajtát, mégis -szerénység nélkül állíthatom- egész jó kalóz lett belőlem.
-
Ship of the Line pont hogy később gyakori (és persze magasabb szinten) amikor a spanyolokon kívül többi nemzet is feléled.
Spanyoloknak nincs SotL-ja szal valaki mást (is) meg kell gyepálni. -
Ha jól tudom 1660-ban rohangál már pár, de 1680 az tuti. asszem...:) -
Christian #3288 melyik korszakban érdemes kezdeni? Melyikbe vannak nagy hadihajok, mint pl sorhajó, stb? -
Nem piszkálkodom, de ha valakinek ez így jó, akkor játszon így.
Amúgy lehet, hogy mókából énis kipróbálom majd... :)
Csak ez így szerintem nem reális. -
smoli #3286 Carlos, miért kell neked folyton fikázni?
Nem villogás képpen írtam be a fórumra a teljesítményemet.
Sokkal inkább érdekességként, mivel itt mindig csak az hangzott el, hogy egy idő után (kb 40 év körül) vissza kell vonulni, mert nem lehet tovább sikeresen játszani.
Nem magamat akartam fényezni, hisz a kezdő szint tényleg nem nagy kihivás, de ha nem vonulok vissza magamtól úgy szintet sem tudok lépni. Viszont cáfolja azt, hogy egy idő után mindenképpen osztozkodni kell a zsákmányon, na meg a kiöregedés sem tünik akadálynak :) (persze mindez csak kezdő szinten:) -
Igaz, de tényleg jó:) Ez különben valamilyen szinten bug, hiszen az életben, nem fordulhat elő ilyen. Na jó, extrém esetben:)) -
Easy fokozat szépségeit láthatjuk e képen! -
Jó lett, csak legközelebb kicsit többet tömöríts a képen. -
sikerült :) -
smoli #3281 Még sosem töltöttem fel képet, azért remélem sikerül :
-
Nem lehet, hogy az otthoni csomagolód egy kicsit régi verziójú? Akkor szokott ilyen előfordulni! -
csinálj már egy screenshotot, h hogy nézel ki! -
Ehh, benti gép hibátlanul kibontotta ... -
Akkor val'szeg már a zip-nél előjött volna, de csak a RAR-t írja CRC-snek.
Na mindjárt kipróbálom itt a melóhelyen... -
Nem volt ilyen hibám, de szerintem neked sem lesz, ha mégegyszer leszeded. Val'szeg csak letőltéskori fájlsérülés okozza a CRC hibádat. -
Esetleg, ha értelmes nehézségi szinten játszanál... -
smoli #3274 70 éves lettem
-
Hali!
Most töltöttem le a pirates2004.atw.hu-ról a magyarításokat, de nekem az első zip-ben lévő rar CRC hibát jelez kitömörítésnél
felrktam egy 3.42-es RAR-t is, de ua. A zip-et hiba nélkül kicsomagoltam.
Nektek nem volt gondotok vele?