Sid Meier\'s Pirates!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szisztok.

Van egy kis gondom ajátékkal.Nincs hozzá valami patch mert ha kihajózok a játékban akkor a képernyõ tele lesz színes csikokkal.Valaki tud segíteni?Elore is koszi.
PiszkosFred
És a szegény felszolgáló leányka?! ;]

Eddgi fel sem tûnt ennyire, de igy nagy mennyiségben...bûnronda mindegyik ;]]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

bigapó
Van szédülés, elvileg lassabban vívsz vagy ilyesmi, de speciel ezzel nem nagyon foglalkoztam még, mindig megnyertem a vívásokat.

The Matrix has you...

bigapó
Ez a bimbó-kiláccós módi valami extra? mert mintha nekem is lenne egy ilyen mod vagy mi otthon, de még nem tettem fel:))

The Matrix has you...

Karibi szépségverseny!]<#crazya>
Mindenki szavazhat!
A nyertes lányt kisorsoljuk, a törzsközönség tagjai között!<#finom>

<#papakacsint>

Johnyy
tudom!!! :) amint látod meg letem érte büntetvce!! csak egy unjcsi napom volt és akartam hogy eszolyanak,,, ennyi!! :)))

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy
egyszerünen nem ugy generálya a gém....

Magic Boy
Akkor peched van,mert ami nincs még meg azt elég sûrün felajállják!
Tehát,ha neked nemteszik akkor az erösen bug gyanus!

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Mighty
Nekem pl ket egymas utani kocsmaban ajanlottak megvetelre a csizmat es a cipot is. Lehet makom volt?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Carlos
MElyik is?
Csak még a gyökér kocsmában sose adták a báli cipõt...
Csemmám már van, de a cipellõ hiányzik. Ezért állok meg minden városnál... :(

Þór vígi þessi rúnar

Mighty
Azt tudod, hogy tiltott onkenyuralmi jelkep van a logodban?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Johnyy
de yo kis cipöbe az is gyerekyáték

Carlos
Hehe...eleinte könnyû. Mondjuk csak a táncikálás a szivatós...

Þór vígi þessi rúnar

Nemcso
Csak levezetésnek szánva jácctam 4 órácskát vele...szóval nekem tetszett. <#eljen>
A hajókázás, tengeri csatározás, párbajok, bálozás...nagyon-nagyon kellemesek a benyomásaim egyenlõre róla. <#nyes>

Carlos
Szédülés?

Þór vígi þessi rúnar

repro
mert még alacsony szinten játszol :)

N0 TXT TLK PLZ!4!

Carlos
Yes I have confirmation that a patch is in progress but no date has been set as of yet when it will be pushed out. They are taking their time to better ensure a quality patch just like they took time to ensure a quality first release of the game.
To get some more information on this please take time to discuss in PATCH!!!

Please limit comments in forum to be helpful in the development of the patch. Some questions/issues have already been mentioned and have some answers. Please take time to read and see if you can add any help to it. Thanks.
(forrás)

Szóval lesz patch valamikor!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Lenne egy kérdésem.
TEgnap észrevettem, hogy a karakterem feje felett kardozáskor gyakran van egy olyan kis forgó izé. Megszédült és azért van ott?
Csakmert a kardozást vagy nagyon kicsit, vagy egyáltalán nem befolyásolja...
Mindenesetre érdekes!

Þór vígi þessi rúnar

LSSAHPAUL
Van egy feltételezésem hogy miért lép ki a program. Van egy kormányzó akinek a lányának udvarlok. Gondoltam fellendítem az após városát(Havanna) így bementem a papokhoz akik küldtek bevándorlókat, és bementem egy spanyol ültetvényre ,ott meg új kormányzó indult útnak. Na ezzel a kis csipet csapattal indultam haza, megkellett öljek sok holland bérencet..mikor nagy nehezen megérkezünk kilép a program. Lehet hogy nem szabad 1xre ezt megcsinálni, vagy lehet az a baj hogy a leendõ apósomat leváltattam..

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

EqUiNoX
Világos. Én úgy értettem, hogy ha az elején angolokat, franciákat vagy hollandokat választom, akkor azt a nemzetet nem írtom, mert az az én anyanemzetem. Spanyolokat pedig - diszkriminativ vagy sem, nem érdekel ;] - alapból nem szeretem, így nekik sosem dolgozok. Persze ha angolként a franciák éppen a spanyolokkal és az angolokkal is háborúznak, így amiket csinálok, spanyol barátainknak is kedves. De ekkor sem megyek oda elõléptetni magam ;] De nem gyõzöm hangsúlyozni, hogy ezek az én felfogásom, és isten ments hogy valaki az én idióta elveim szerint játszon ;] Én viszont tartom magam ehhez...

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Haliho. Lehjet, hogy egy kicsit félreérthetõ voltam. Én sem vagyok spanyol nemzetiségû. Mikor kiválasztom a nemzetiséget( pl angol) akkor lehajózok délre, ahol sok spanyol város van, majd ott kezdek a spanyoloknak dolgozni. Innen jöhet a "harapjunk a gazda kezébe" akik pillanatnyilag a spanyolok míg mi angolok vagyunk.

A felhûs dologgal pedig valoszinû szerencsém volt.

Egyébként most feltettem egy másik gépre is és elég furcs dolog történt. Már a nemzet választásánál a holland fickó olyasn minthe tükörbõl vagy aranybol lenne. mikor kiválasztom 2 perc után kilép( és is aranybol vagyok(valami videokartya hiba?))

Carlos
Holland/Angol párti vagy?
Csakmert valahogy énse nagyon akarok spanyol lenni, francia meg pláne nem!

Þór vígi þessi rúnar

Hát nem eredeti az biztos. Megíratom úra, lehet a lemez volt rossz. Köszi

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

EqUiNoX
Ezért is írtam, hogy az a felfogás ahogy én játszok, az már az én hülyeségem ;] Az én olvasatomban a "hovatartozás", fontos. Ha lehetne az elején hazátlan kalózt is választani, aki sehova se tartozik, akkor oké. De így számomra elfogadhatatlan, de mint mondtam, ez legyen az én bajom ;] (De az is az én hülyeségem, mint írtam korábban, hogy például az évtizedek alatt sosem voltam például spanyol nemzetiségû, és a legnagyobb spanyol rangom maximum ensign vagy major volt...) Tényleg ez a szép a játékban, hogy mindenki úgy játszik ahogy akar, a játék engedi ;]

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Naja. Énis. Csak még sose láttam ezért meglepõdtem jól!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Énis úgy játszom, hogy mindenkinél jó legyek. Bár idõm nagyon kevés, de azért ha játszok akkor veszettül.
Szóval énis arra törekszem, hogy mindenkinél jó legyek egy kicsit, de a hajókat leszedegetem a térképrõl. Kivéve az anyaországét. Najó aztis néha...
Szerintem ez benne a jó: mindenki úgy tudja játszani, ahogy õ szeretné.
Valaki kiirt mindenkit, akit csak meglát, van aki mindenkivel jóba akar lenni.
Ez a szépsége ennek a játéknak!

Þór vígi þessi rúnar

Vívólecke? Én a kezdeti idõkben több államilag finanszírozott iskolát kijártam :)

Carlos
Alcohol és CloneDVD nem fér össze!
Az Alcohol sok mindennel összekavarodik, úgyhogy szerintem azt!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez mikor is van?
Ilyet én még nem is láttam...

Þór vígi þessi rúnar

bigapó
Daemon az ûberkirály nálam:)) term a 3.47-es. Persze valakinek ezzel sem müxik<#nemtudom>

The Matrix has you...

Az más. Amennyiben nem eredeti a játékod, feltehetõleg az a fájl hibásan került tulajdonodba, avagy a CD megírása során történt valami rendellenesség.

Nekem emulation gond van inditásnál,melyiket kell letörölni?
-Alcohol 120%
-CloneDVD
-Dameon tools

PiszkosFred
Anno készült - aztán leállt a projekt - egy totalconversion TES3 szerkesztõjével, melynek központjában a kalózok voltak. Voltak gyönyörû képek, objektumok, olyan vidék hogy a nyálad csorgott, aztán jött a hidegzuhany hogy vége. Akkoriban nézegettük sûrûn az oldalt, és azóta is a kedvencekben van ;]

PiszkosFred
Pedig ugyanaz, csak picit újítva... ;]

Peccshez annyit, hogy a diablo 2 kapcsán, az 110es peccs várakozás közepette egyremásra jelentek meg fanmade listák, hogy mit kellene és hogyan. Általában ezek a listák hûen tükrözik a játékosok összvéleményét, de sajnos kevés fejlesztõ veszi figyelembe. De mivel ittm ost Sid apánkról beszélünk, szerintem õ is tudja, hogy kell foltozgatni a játékot, és figyelni fog a nép óhajára. Aztán persze kiderül... ;]

PiszkosFred
Hát újat nem mondtál, ezeket már kitárgyaltuk itt is ebben a topikban.

"de a kardozasnal akarmilyen gyorsan nyomod ugyis legyoz,ha oreg <40+> vagy)" - ezzel nem értek egyet, Rouge szinten simán gyõztem a vége felé is, egyetlen akadály a nyugdíj és a kiöregedés volt.

"Kelet fele utazasnal figyeljetek a nagy felhoket. Beuszni ala, oszt' mehet a nitro" - Na igen, de felhõk között is van különbség. Ha éppen egy viharba "úszik" bele, akkor nesze neked sebesség, ha utána vitorla nélkül nem megy a ladik ;]

"Ha megvan a duke(?) rang, akkor egy hirtelen mozdulattal harapjunk a gazda kezébe. " - ezzel én csak az elv és az ilyenfajta maximális játékmód miatt nem értek egyet, de ez legyen az én hülyeségem. A c64es debütálás óta játszok a játékkal, de sosem fordult elõ hogy az anyanemzetemet irtsam (az hogy egykét hajót lekapcsolok, az oké, de ez a maximum). Játszon így - mindehol "faszagyerekként - aki akar, én részemrõl ez nem elfogadott játékstílus. Ám ezzel én vagyok kisebbségben, ez is tény.

A többi pedig lerágott csont, de jó összegzés a játék egyes részeit tekintve.

Tuvok
Hmm, ez fincsi lesz ha így kiadják <#finom>

bigapó
Ha jól emlékszem ezt az oldalt linkeltem be Én is egyszer "régen" és csupán arról van szó, hogy kinek milyen ötlete van a leendõ Patch-kiadás változtatásaihoz. Tehát ez csak egy Super-fun oldal, akik elég lelkesek lehetnek hozzá, hogy Sid bácsi szíve meglágyuljon és változtasson azon szokásán, hogy nem nagyon ad ki patch-eket játékaihoz. Talán azért, mert úgy tökéletesek ahogy vannak:))
Azért jók a tippek...

The Matrix has you...

Carlos
Csak tervben van a patch, kiadás dátuma még nincs!

I was hoping that I could gather ideas for a patch/update so that I could inform Firaxis on what customers believe will honestly improve the game.

To get the ball rolling I'm going to list some of my own ideas/concerns. If you disagree with any of my points please tell me why I'm wrong .

- Speed up sneaking sequences*
- Speed up third person perspective on sailing*
- Speed up land battles*
- Fix bug in land battles when switching targets for long-range fire.
- Fix clipping issues*
- More intelligent promotion system (i.e, incorporate a system of downgrading rank).
- Better randomization of names - especially with the kidnapper of your
family members or wife/wives *.
- Perhaps add a couple more cutscenes.
- Attack forts.
- Add portable cannon for land battles (which they seem to have
forgotten about).
- Option to remap keys ingame (especially for laptop users).
- Top 10 Pirate list should remain active (so you constantly compete for
top place, even after attaining it).
- Tone down importance of dancing (through popular demand)
- New wildlife - sharks, etc.

*These are what I believe to be the most important issues.

EDITED USING PEOPLE'S REQUESTS.
(innen)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nekem is fennvan a magyarosítás és egyszer sem lépett ki.
De nekem 1.0000 vagymilyen verzió van kiirva. A mellette lévõ számra már nem emléxem.
Én amúgy nem találtam hozzá semmilyen hivatalos patchet!

Þór vígi þessi rúnar

Ezt installálás közben írja ki. Mielõtt befejezné.

Halio. A gs forumra irtam ezt, de ide is bemasolom.Velemenyezhetnetek is.

Mult heten szereztem meg a jatekot.Eleg sokat jatszottam vele. Amik szerintem fontosak:

-Az elejen a spanyolokkal haverkodhunk ossze, vigyuk 8/8-ra a rangot: ellenfel hajokat foglaljunk el(ne olyan sokat, nehogy a tobbiek nagyon megharagudjanak),kisergessunk kormanyzokat, telepeseket, es nyirjuk ki a spanyol varosokat tamado kalozokat es indianokat. Ha megvan a duke(?) rang, akkor egy hirtelen mozdulattal harapjunk a gazda kezébe. Ami belefér nyirjuk a hajoikat(szinte az osszes nemzet harcban all a spanyolokkal)ekkyor a tobbi nemzet is adja a rangokat meg a foldet, mar nem is lehet hova tenni.

-Top 10 kalozzal szerintem ne az elejen foglalkozzunk. A vege fele mar sokkal(!!) tobb aranyuk van.Ilyenkor eleg jol megtolti a patkotarcat, ah elfogjuk oket.Amugy ha nem dnak informaciot hogy hol kell keresni oket, ekkor egyszeruen menjunk vegig a parton, mindegyik kaloznak van egy tanyaja.( ha bemegyunk, akkor nem azt irja hogy talalkozas a kapitannyal, hanem: talalkozas pl:Balckbeard-dal) Ezeka kalozokk mindig a kornyeken hajoznak, varjunk egy kicsit rogton jon.(Jo ha mar megvan a holland(vagy spanyol)utikonyv, rajta vannak a kaloztanyak.

-Varosba lopakodast altalaban ekkor hasznalom, ha egy bunozot kell elkapnom,aki spanyol varosban van.( 120000 arany van a fejemen). Konnyu megtalalni a tavernat: a hazak sarkaban nyilak vannak. Ezek mutatjak a kormanyzo lakhelyet.Ha a bejarattal szemben allunk akkor az epulet mogott kettovel es eggyel jobbra van.

Eny altalaben egy hajoval megyek ez a royalsloop: nagyon jo a gyorsasaga. Mas hajora nincs is szuksegem.Ha elfoglalok egy hajot ekkor nem sullyesztem el, hanem rakomanyostol viszem eladni. Azert is jo mert nem fer ra tul sok tengeresz(ne vegyetek tripla fuggoanyat) igy tovabb nyugodtak.

Mar lassan 15 eve nem volt zsakmanyosztasom.Ezt ugy ertem el, hogy folyamatosan utom a spanyolokat, megyek a kincsekert, varost foglalok.Na meg sokat tesz az is, hogy minden csataban veszetk nehany kalozt, a masik hajorol all be nehany igy cserelodnek es nem dumalnak hogy mar regen voltak szarazfoldon.amugy ha elszokik nehany az nem baj.Legalabb nem pofazik, feljebb megy a kedv.

-Ha lehetseges gyönyöru lanyokkal tancoljatok, mert ok adnak terkepeket(a vege fele). A csunyak( meg asszem a szepek is) mar csak bunozok helyeit adjak meg.

-Mikor oregszik az embered tenyleg nehezebb a kardozas.Ezert szerintem a kardozas kepzettseget jo valasztani az elejen( a tanc csak reflex, megtanulhato, de a kardozasnal akarmilyen gyorsan nyomod ugyis legyoz,ha oreg <40+> vagy)

-Kelet fele utazasnal figyeljetek a nagy felhoket. Beuszni ala, oszt' mehet a nitro

hirtelen ennyi!

bigapó
Miért? Van hozzá peccs?

The Matrix has you...

LSSAHPAUL
Mióta feltettem a magyarosítást azóta nekem is szokott kilépni a progi. pl:
A(z) Sid Meier's Pirates! hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Láttam hogy a magyarositás valami 1.1-et beszélt.. de én úgy gondoltam hogy a saját verziójára vonatkozik nem a piratesre...
Lehet hogy felkellett volna tegyem az 1.1 patchet a magyarositás elõtt?

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

bigapó
Egyre érdekesebb a logód:))

The Matrix has you...

EqUiNoX
Magyarosítás esetleg?

1. Ott van a helyén a fájl?
2. Ha igen, nincs beragadva a program? Ctrl+Shift+ESC, és a Folyamatok fülön keresgélj.

Ez miért van?
Error 1305. Error reading from file E:\..\assets\Pak5.FPK. Verify that the file exists and that you can acces it.

dr Kotász
Sid Meier-effektus. A Civilizationban ugyanez a „csak még egy turn, aztán megyek aludni”...