Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy kis gondom ajátékkal.Nincs hozzá valami patch mert ha kihajózok a játékban akkor a képernyõ tele lesz színes csikokkal.Valaki tud segíteni?Elore is koszi.
Eddgi fel sem tûnt ennyire, de igy nagy mennyiségben...bûnronda mindegyik ;]]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Mindenki szavazhat!
A nyertes lányt kisorsoljuk, a törzsközönség tagjai között!<#finom>#finom>
<#papakacsint>#papakacsint>
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Tehát,ha neked nemteszik akkor az erösen bug gyanus!
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Csak még a gyökér kocsmában sose adták a báli cipõt...
Csemmám már van, de a cipellõ hiányzik. Ezért állok meg minden városnál... :(
Þór vígi þessi rúnar
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
A hajókázás, tengeri csatározás, párbajok, bálozás...nagyon-nagyon kellemesek a benyomásaim egyenlõre róla. <#nyes>#nyes>
To get some more information on this please take time to discuss in PATCH!!!
Please limit comments in forum to be helpful in the development of the patch. Some questions/issues have already been mentioned and have some answers. Please take time to read and see if you can add any help to it. Thanks.
(forrás)
Szóval lesz patch valamikor!
Þór vígi þessi rúnar
TEgnap észrevettem, hogy a karakterem feje felett kardozáskor gyakran van egy olyan kis forgó izé. Megszédült és azért van ott?
Csakmert a kardozást vagy nagyon kicsit, vagy egyáltalán nem befolyásolja...
Mindenesetre érdekes!
Þór vígi þessi rúnar
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
A felhûs dologgal pedig valoszinû szerencsém volt.
pá
Egyébként most feltettem egy másik gépre is és elég furcs dolog történt. Már a nemzet választásánál a holland fickó olyasn minthe tükörbõl vagy aranybol lenne. mikor kiválasztom 2 perc után kilép( és is aranybol vagyok(valami videokartya hiba?))
pá
Csakmert valahogy énse nagyon akarok spanyol lenni, francia meg pláne nem!
Þór vígi þessi rúnar
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
Szóval énis arra törekszem, hogy mindenkinél jó legyek egy kicsit, de a hajókat leszedegetem a térképrõl. Kivéve az anyaországét. Najó aztis néha...
Szerintem ez benne a jó: mindenki úgy tudja játszani, ahogy õ szeretné.
Valaki kiirt mindenkit, akit csak meglát, van aki mindenkivel jóba akar lenni.
Ez a szépsége ennek a játéknak!
Þór vígi þessi rúnar
Az Alcohol sok mindennel összekavarodik, úgyhogy szerintem azt!
Þór vígi þessi rúnar

The Matrix has you...
-Alcohol 120%
-CloneDVD
-Dameon tools
Peccshez annyit, hogy a diablo 2 kapcsán, az 110es peccs várakozás közepette egyremásra jelentek meg fanmade listák, hogy mit kellene és hogyan. Általában ezek a listák hûen tükrözik a játékosok összvéleményét, de sajnos kevés fejlesztõ veszi figyelembe. De mivel ittm ost Sid apánkról beszélünk, szerintem õ is tudja, hogy kell foltozgatni a játékot, és figyelni fog a nép óhajára. Aztán persze kiderül... ;]
"de a kardozasnal akarmilyen gyorsan nyomod ugyis legyoz,ha oreg <40+> vagy)" - ezzel nem értek egyet, Rouge szinten simán gyõztem a vége felé is, egyetlen akadály a nyugdíj és a kiöregedés volt.
"Kelet fele utazasnal figyeljetek a nagy felhoket. Beuszni ala, oszt' mehet a nitro" - Na igen, de felhõk között is van különbség. Ha éppen egy viharba "úszik" bele, akkor nesze neked sebesség, ha utána vitorla nélkül nem megy a ladik ;]
"Ha megvan a duke(?) rang, akkor egy hirtelen mozdulattal harapjunk a gazda kezébe. " - ezzel én csak az elv és az ilyenfajta maximális játékmód miatt nem értek egyet, de ez legyen az én hülyeségem. A c64es debütálás óta játszok a játékkal, de sosem fordult elõ hogy az anyanemzetemet irtsam (az hogy egykét hajót lekapcsolok, az oké, de ez a maximum). Játszon így - mindehol "faszagyerekként - aki akar, én részemrõl ez nem elfogadott játékstílus. Ám ezzel én vagyok kisebbségben, ez is tény.
A többi pedig lerágott csont, de jó összegzés a játék egyes részeit tekintve.
Azért jók a tippek...
The Matrix has you...
I was hoping that I could gather ideas for a patch/update so that I could inform Firaxis on what customers believe will honestly improve the game.
To get the ball rolling I'm going to list some of my own ideas/concerns. If you disagree with any of my points please tell me why I'm wrong .
- Speed up sneaking sequences*
- Speed up third person perspective on sailing*
- Speed up land battles*
- Fix bug in land battles when switching targets for long-range fire.
- Fix clipping issues*
- More intelligent promotion system (i.e, incorporate a system of downgrading rank).
- Better randomization of names - especially with the kidnapper of your
family members or wife/wives *.
- Perhaps add a couple more cutscenes.
- Attack forts.
- Add portable cannon for land battles (which they seem to have
forgotten about).
- Option to remap keys ingame (especially for laptop users).
- Top 10 Pirate list should remain active (so you constantly compete for
top place, even after attaining it).
- Tone down importance of dancing (through popular demand)
- New wildlife - sharks, etc.
*These are what I believe to be the most important issues.
EDITED USING PEOPLE'S REQUESTS.
(innen)
Þór vígi þessi rúnar
De nekem 1.0000 vagymilyen verzió van kiirva. A mellette lévõ számra már nem emléxem.
Én amúgy nem találtam hozzá semmilyen hivatalos patchet!
Þór vígi þessi rúnar
Mult heten szereztem meg a jatekot.Eleg sokat jatszottam vele. Amik szerintem fontosak:
-Az elejen a spanyolokkal haverkodhunk ossze, vigyuk 8/8-ra a rangot: ellenfel hajokat foglaljunk el(ne olyan sokat, nehogy a tobbiek nagyon megharagudjanak),kisergessunk kormanyzokat, telepeseket, es nyirjuk ki a spanyol varosokat tamado kalozokat es indianokat. Ha megvan a duke(?) rang, akkor egy hirtelen mozdulattal harapjunk a gazda kezébe. Ami belefér nyirjuk a hajoikat(szinte az osszes nemzet harcban all a spanyolokkal)ekkyor a tobbi nemzet is adja a rangokat meg a foldet, mar nem is lehet hova tenni.
-Top 10 kalozzal szerintem ne az elejen foglalkozzunk. A vege fele mar sokkal(!!) tobb aranyuk van.Ilyenkor eleg jol megtolti a patkotarcat, ah elfogjuk oket.Amugy ha nem dnak informaciot hogy hol kell keresni oket, ekkor egyszeruen menjunk vegig a parton, mindegyik kaloznak van egy tanyaja.( ha bemegyunk, akkor nem azt irja hogy talalkozas a kapitannyal, hanem: talalkozas pl:Balckbeard-dal) Ezeka kalozokk mindig a kornyeken hajoznak, varjunk egy kicsit rogton jon.(Jo ha mar megvan a holland(vagy spanyol)utikonyv, rajta vannak a kaloztanyak.
-Varosba lopakodast altalaban ekkor hasznalom, ha egy bunozot kell elkapnom,aki spanyol varosban van.( 120000 arany van a fejemen). Konnyu megtalalni a tavernat: a hazak sarkaban nyilak vannak. Ezek mutatjak a kormanyzo lakhelyet.Ha a bejarattal szemben allunk akkor az epulet mogott kettovel es eggyel jobbra van.
Eny altalaben egy hajoval megyek ez a royalsloop: nagyon jo a gyorsasaga. Mas hajora nincs is szuksegem.Ha elfoglalok egy hajot ekkor nem sullyesztem el, hanem rakomanyostol viszem eladni. Azert is jo mert nem fer ra tul sok tengeresz(ne vegyetek tripla fuggoanyat) igy tovabb nyugodtak.
Mar lassan 15 eve nem volt zsakmanyosztasom.Ezt ugy ertem el, hogy folyamatosan utom a spanyolokat, megyek a kincsekert, varost foglalok.Na meg sokat tesz az is, hogy minden csataban veszetk nehany kalozt, a masik hajorol all be nehany igy cserelodnek es nem dumalnak hogy mar regen voltak szarazfoldon.amugy ha elszokik nehany az nem baj.Legalabb nem pofazik, feljebb megy a kedv.
-Ha lehetseges gyönyöru lanyokkal tancoljatok, mert ok adnak terkepeket(a vege fele). A csunyak( meg asszem a szepek is) mar csak bunozok helyeit adjak meg.
-Mikor oregszik az embered tenyleg nehezebb a kardozas.Ezert szerintem a kardozas kepzettseget jo valasztani az elejen( a tanc csak reflex, megtanulhato, de a kardozasnal akarmilyen gyorsan nyomod ugyis legyoz,ha oreg <40+> vagy)
-Kelet fele utazasnal figyeljetek a nagy felhoket. Beuszni ala, oszt' mehet a nitro
hirtelen ennyi!
pá
A(z) Sid Meier's Pirates! hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Láttam hogy a magyarositás valami 1.1-et beszélt.. de én úgy gondoltam hogy a saját verziójára vonatkozik nem a piratesre...
Lehet hogy felkellett volna tegyem az 1.1 patchet a magyarositás elõtt?
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
2. Ha igen, nincs beragadva a program? Ctrl+Shift+ESC, és a Folyamatok fülön keresgélj.
Error 1305. Error reading from file E:\..\assets\Pak5.FPK. Verify that the file exists and that you can acces it.