Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy olyan problémám a játékkal, hogy egyszerûen nem hajlandó "on" állapotban, hagyni a Num Loc-ot. Két gépen is próbáltam, az egyiken 2000 a másikon XP Home van. A játék eredeti, boltban vásárolt. A BIOS-ban be van állítva, hogy a Num Lock be legyen kapcsolva mikor indul a gép, és mûködik is, míg a játék el nem indul, de utána nem akar megmaradni. Ha kilépek vissza lehet kapcsolni.
Ha találkozott már valaki hasonlóval és tudja a megoldást, hálás lennék a segítségért, mert nagyon idegesít.
Köszi!
#3588 -ra is
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Nem muszály csontig leamortizálni a fedélzetet, mert nem marad semmi amit elvihetnél. Sortûz után dobozok (csomagok) is hullanak a vízbe, na az volt a rakomány egy része😊 Cikázni kell, hogy ne találjon el, de közben Te is közelebb férkõzz.
The Matrix has you...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
A zászlók és vitorlák közül sztem 1-2 kivételével nem nagy durranás egyik sem, erre-arra rajongói honlapokon találtam már szebb és érdekesebb munkákat is .
Tényleg nem valami jók a térképek néhány esetben, de azért ne add fel, meg lehet találni a dolgokat.
Az viszont érdekes, hogy hetekig tudtam menni nulla kajával, de a zúgolódáson kívül semmi nem történt a legénységemmel kincskutatás alatt a szárazföldön. Senki nem hullott el, csak zúgolódtak, nyafogtak.
Ha elolvastad volna a hozzászólásom.......<#guluszem1>#guluszem1>
A Maya elveszett város nem lesz meg😞
A kurva életbe a gépnek ezt is Campeche környékére tette és nem jelez partot sem....
sak 3 gejzir van szorosan egymás alatt a térképen meg a lost city 50000 km re keletre tõlük.
Jah és kurvára lehet tájékozodni mert teljesen ugyanide lebaszott már 2 rokont,1 lost cityt és 1 kincset is szóval ez az 5.dolog csupáncsak ami rohadt közel van egymashoz ugyhogy kb 5-6 boltiv,ház meg 8-10 gejziz és hasonlok vannak jó közel....
Kapjak be a f.....t
Igy 2 elveszett város se lesz meg hiszen ahhoz hogy beadja az utolsónak a térképét meg kéne találnom még ezt is....
Ez azért rohadt nagy szemétség😞
Meg már elõre félek a köv.karriertõl...És hát....A játékélményben igy marad bennem egy kis tüske.
A kapitányom már 51 éves ha igy megy tovább meglesz az utolsó rokon is😊
Katt
Hardwired
Þór vígi þessi rúnar
Ha befejezem a mostanit, akkor énis 1680-ban kezdem újra...
SoL-ra hajtok énis... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Azt hiszem én meg ezután csinálok egy 1680 as runt szeretnék Ship of The Line al nyomulni meg állitolag ott bigott erõs városok és igen jo kalózvadászok várnak..
Amúgy 3-on kezdtem 1600-ban és nem spanyollal. Nekem úgyis nehézkes volt... 😊
De aztán bekönnyült... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Úgy a 2nd pénzosztás környékén.
Þór vígi þessi rúnar
Hajót szerezni nemtok, mert lecsapnak, maradna a kereskedelem, dehát ahhoz idegek kellenének!
Þór vígi þessi rúnar
Már Montalban is kinyirtam 2 rokon és 1 elveszett város hianyzik már csak meg 2 kincs.
112 pontom van a játékmenet is kircsi most már beleadok mindent remélem még van 3 évem😊
Börtönbe hálistennek nem kerültem még de a kocsmai és szökökútos dueleknek legalább a felét bukom egyre lasabb szegény pára😄
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ha lenne. Mindenhol csak DVD tokosat ajánlgatnak!
(mindenhol a CD Galaxis... 😊 )
Þór vígi þessi rúnar
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
81 oldalas magyar kézikönyv és 2 CD lemez.
A kézikönyvet, a magyar helyesírást nem jól ismerõ
készítette. <#wilting>#wilting>
(de azért használható, fekete-fehér képes illusztrációkat is tartalmaz).
A kézikönyv fõcímei :
1. könyv :
A kezdetek
Kezdjük az elején
A ReadMe fájl
Telepítés
Játékok elmentése és betöltése
Opciók képernyõje
Bevezetés
2. könyv :
Az alapok
A játék elindítása
A fõmenü
3. könyv :
A szabályok
A kalóz karakter megalkotása
A tengeren
Tengeri ütközetek
Vívás és kardforgatás
A városban
Kincskeresõ térképek
Szárazföldön
Szárazföldi ütközetek
Lopakodás egy város körül
Tánc a kormányzó lányával
Elõléptetések
Küldetések és feladatok
A Karib-tenger kalózai
A zsákmány elosztása
Öregedés
Vége
A játék vezérlõeszközei
(Billentyûparancsok táblázatai :
- Információs képernyõk
- Navigálás a tengeren
- Szárazföldi ütközet
- Tengeri ütközet
- Párbaj
- Tánc)
Akkor 10.999 volt az ára, 4 hónap után, most már csak 7.900 Ft.
<#smile>#smile>
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
Tervezem megvenni, de ha csak a CD és egy 10 oldalas hogyan installálj fecni, akkor nem veszem meg!
Þór vígi þessi rúnar
nem ismeretlen
#3542 part II .
Megjegyzés: minél késõbb játszok vele, annál több kedvem lesz .
Mindazonáltal Rogue fokozaton egész jól eltáncolgattam (jó sokszor is kellett), az esetek 90%-ban pozitív eredménnyel, nem egyszer pedig pörgõs csókos befejezéssel. Kiismerhetõk a koreográfiák, és az egész karrier alatt nagyjából ugyanazokat a kombinációkat alkalmazta. Mindössze a váltásoknál kell nagyon ügyelni.
Nemtom, hogy ezek a kombinációk eleve be vannak égetve, vagy minden karriernél újragenerálja-e.