Sid Meier\'s Pirates!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!

Van egy olyan problémám a játékkal, hogy egyszerûen nem hajlandó "on" állapotban, hagyni a Num Loc-ot. Két gépen is próbáltam, az egyiken 2000 a másikon XP Home van. A játék eredeti, boltban vásárolt. A BIOS-ban be van állítva, hogy a Num Lock be legyen kapcsolva mikor indul a gép, és mûködik is, míg a játék el nem indul, de utána nem akar megmaradni. Ha kilépek vissza lehet kapcsolni.

Ha találkozott már valaki hasonlóval és tudja a megoldást, hálás lennék a segítségért, mert nagyon idegesít.

Köszi!

Tuvok
Köszi, már 30x végigjátszottam, több hajót fogtam el, mint az összes kalóz összesen 😉
#3588 -ra is

EqUiNoX
j

;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Carlos
Szõlõ????? <#idiota><#mf2>
Amúgy kartács.

Þór vígi þessi rúnar

PLaci
grapes.... rövid a hatótávolsága, de kevesebbet sebez a hajótestba, míg a legénységet iszonyatosan írtja...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

bigapó
Mazsolák😊)

Nem muszály csontig leamortizálni a fedélzetet, mert nem marad semmi amit elvihetnél. Sortûz után dobozok (csomagok) is hullanak a vízbe, na az volt a rakomány egy része😊 Cikázni kell, hogy ne találjon el, de közben Te is közelebb férkõzz.

The Matrix has you...

Nemcso
Néha én is jártam úgy, hogy egy sortûzzel többet adtam le az ellenfelemre, mint kellett volna, és így sajna hullámsírba küldtem. <#ravasz1>

Tuvok
na igen, a margarita-i kocsmárosnõ szerint 4000 aranyat vitt az egyik, de nem hagyták magukat, az egyik elsüllyedt, mérgemben a másikat utánaküldtem 😄

Nemcso
Nem leamortizálni, hanem elfoglalni kellett volna õket...szerintem. <#hehe><#eljen>

Tuvok
2 zsíros Fast Galleon, és egyik se akart adni a rakományából 😞

Tuvok
Hát ez az ... 😊

Bazze mennyi Raymondo van! Így aztán végképp...😛

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Tuvok
reinstall ?

Tuvok
Bazze, így legyen az ember spanyol ... elfogom Raymondo-t, meg Montalban-t, erre a saját népem vérdíjat tûz ki rám ... <#idiota>

andriska
Hi.Nem tudok bemenni a kocsmába,mert ahogy belépek rögtön ki is lép.Gondolom a tört verzió hibája.Nincs erre valami megoldás?

Tuvok
Hmm, na megnéztem ezt a packot ... hát, a zenék nem rosszak, de egyszer elég volt meghallgatni õket, valahogy nem illik a játékhoz 😊
A zászlók és vitorlák közül sztem 1-2 kivételével nem nagy durranás egyik sem, erre-arra rajongói honlapokon találtam már szebb és érdekesebb munkákat is .

Nemcso
Akkor passz...
Tényleg nem valami jók a térképek néhány esetben, de azért ne add fel, meg lehet találni a dolgokat.
Az viszont érdekes, hogy hetekig tudtam menni nulla kajával, de a zúgolódáson kívül semmi nem történt a legénységemmel kincskutatás alatt a szárazföldön. Senki nem hullott el, csak zúgolódtak, nyafogtak.

Hidd el ezzel nem sokat segitettél mivel mondtam hogy teljesen ugyanott volt már másik elveszett város rokon sõt kincs is...
Ha elolvastad volna a hozzászólásom.......<#guluszem1>
Nemcso
Campeche "melletti" elveszett város : #3492

Én is akkor,ha az ellenfél is vivõtõrt választ....
A Maya elveszett város nem lesz meg😞
A kurva életbe a gépnek ezt is Campeche környékére tette és nem jelez partot sem....
sak 3 gejzir van szorosan egymás alatt a térképen meg a lost city 50000 km re keletre tõlük.
Jah és kurvára lehet tájékozodni mert teljesen ugyanide lebaszott már 2 rokont,1 lost cityt és 1 kincset is szóval ez az 5.dolog csupáncsak ami rohadt közel van egymashoz ugyhogy kb 5-6 boltiv,ház meg 8-10 gejziz és hasonlok vannak jó közel....
Kapjak be a f.....t
Igy 2 elveszett város se lesz meg hiszen ahhoz hogy beadja az utolsónak a térképét meg kéne találnom még ezt is....
Ez azért rohadt nagy szemétség😞
Meg már elõre félek a köv.karriertõl...És hát....A játékélményben igy marad bennem egy kis tüske.
Carlos
Hehe...Én 4x évesen már szopom a f***t a kardozáskor!!!

Þór vígi þessi rúnar

Máris felvontam a piros-fehér-zöld lobogót reszkessen a jónép😄
A kapitányom már 51 éves ha igy megy tovább meglesz az utolsó rokon is😊
Carlos
A Firaxis a nép kezére adta kalózos 3D akció kalandjátékának témabõvítõ csomagját. Sid Meier úr vezetõ edzõ jóvoltából átfesthetjük a vitorlákat, új emblémákkal csobbanhatunk tengerre, lecserélhetjük a zászlókat meg a zenét és mélyíthetjük a polgármesterek leányainak dekoltázsait.
Katt

Hardwired

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
hehe...
Ha befejezem a mostanit, akkor énis 1680-ban kezdem újra...
SoL-ra hajtok énis... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Jajaja azért jo ugy ha min 4 esen inditod mert akkor az eleje elég nehéz és igy nem lesz olyan "gondod" hogy tul hamar végzel sõt😊
Azt hiszem én meg ezután csinálok egy 1680 as runt szeretnék Ship of The Line al nyomulni meg állitolag ott bigott erõs városok és igen jo kalózvadászok várnak..
Carlos
Ehhh...jól hangzik...
Amúgy 3-on kezdtem 1600-ban és nem spanyollal. Nekem úgyis nehézkes volt... 😊
De aztán bekönnyült... 😊

Þór vígi þessi rúnar

jah hát ugy persze hogy könnyû...Kezdd min 4.en esetleg 5.ön és 1600 ban és persze nem spanyollal😊
Carlos
3-on szoktam kezdeni és idõvel lépek egyet.
Úgy a 2nd pénzosztás környékén.

Þór vígi þessi rúnar

4.
Carlos
Az hanyadik az 5-bõl?

Þór vígi þessi rúnar

Te is Rogue fokozaton játszottál végig hogy ilyen hamar megvan minden?!
Carlos
Hehe...valahogy énnekem azután, hogy minden kincs megvan, minden kalóz kinyirva, minden rokon megtalálva, minden város megtalálva, utánna nem látom értelmét karrierem folytatásának.
Hajót szerezni nemtok, mert lecsapnak, maradna a kereskedelem, dehát ahhoz idegek kellenének!

Þór vígi þessi rúnar

Jaja...Elõzõ osztozkodásnál kivételesen lementettem mert féltem 46 évesen nyugdijba küldd mert akkor huztam volna még....De hálistennek nem😊Igy már huzom még 3 évet min😊
Carlos
Nem csoda...47 évesen???
Nagyon király ez a játék.

Þór vígi þessi rúnar

Hehe már 47 éves a karakterem nem healthet választottam és Roguen játszom végig és még mindig nem akar nyugdujba küldeni.😊
Már Montalban is kinyirtam 2 rokon és 1 elveszett város hianyzik már csak meg 2 kincs.
112 pontom van a játékmenet is kircsi most már beleadok mindent remélem még van 3 évem😊
Börtönbe hálistennek nem kerültem még de a kocsmai és szökökútos dueleknek legalább a felét bukom egyre lasabb szegény pára😄
Carlos
De valahogy nekem is a papírdobozos verzió kellene, ha van egyáltalán... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hááát, lehet, hogy akkor rácsábulok...

Þór vígi þessi rúnar

Amiga
De nem, a DVD-tokosban van ilyen alapos kézikönyv, megvan nekem is.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Carlos
Keresnék én!!! 😊
Ha lenne. Mindenhol csak DVD tokosat ajánlgatnak!
(mindenhol a CD Galaxis... 😊 )

Þór vígi þessi rúnar

PLaci
Keress dobozosat.... <#idiota>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Carlos
De Te most dobozról beszélsz!!!
Én csak DVD tokosat láttam... 😞

Þór vígi þessi rúnar

Diodi
Az eredeti játék dobozában van a
81 oldalas magyar kézikönyv és 2 CD lemez.
A kézikönyvet, a magyar helyesírást nem jól ismerõ
készítette. <#wilting>
(de azért használható, fekete-fehér képes illusztrációkat is tartalmaz).
A kézikönyv fõcímei :
1. könyv :
A kezdetek
Kezdjük az elején
A ReadMe fájl
Telepítés
Játékok elmentése és betöltése
Opciók képernyõje
Bevezetés

2. könyv :
Az alapok
A játék elindítása
A fõmenü

3. könyv :
A szabályok
A kalóz karakter megalkotása
A tengeren
Tengeri ütközetek
Vívás és kardforgatás
A városban
Kincskeresõ térképek
Szárazföldön
Szárazföldi ütközetek
Lopakodás egy város körül
Tánc a kormányzó lányával
Elõléptetések
Küldetések és feladatok
A Karib-tenger kalózai
A zsákmány elosztása
Öregedés
Vége
A játék vezérlõeszközei
(Billentyûparancsok táblázatai :
- Információs képernyõk
- Navigálás a tengeren
- Szárazföldi ütközet
- Tengeri ütközet
- Párbaj
- Tánc)
Akkor 10.999 volt az ára, 4 hónap után, most már csak 7.900 Ft.
<#smile>

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

Carlos
Na mivan?
Mindenki warez-zal tolja?

Þór vígi þessi rúnar

Szerintemis......Legnehezebb fokozaton meg nem játszom vele szivesen mert a vivás ott eszméletlen nehéz a börtön levegõje meg kissé dohos😊
Carlos
Akinek legális boltban vásárolt játéka van, megosztaná velem, hogy mi találhat a DVD tokban?
Tervezem megvenni, de ha csak a CD és egy 10 oldalas hogyan installálj fecni, akkor nem veszem meg!

Þór vígi þessi rúnar

PLaci
Mazohista :-D

Tuvok
addig én is rájöttem ... 😊

nem ismeretlen
#3542 part II .
Megjegyzés: minél késõbb játszok vele, annál több kedvem lesz .

PLaci
ed2k linkek...vagy elhagytad a CD-ket, vagy a reinstall szó ismeretlen számodra? :-)

Szerintem a tánc már alapban is (európai verzió) nehézségfüggõ, én azt vettem észre, hogy a Rogue (vagy mi) fokozaton kicsivel könnyebb, mint Swa...buckler fokozaton.
Mindazonáltal Rogue fokozaton egész jól eltáncolgattam (jó sokszor is kellett), az esetek 90%-ban pozitív eredménnyel, nem egyszer pedig pörgõs csókos befejezéssel. Kiismerhetõk a koreográfiák, és az egész karrier alatt nagyjából ugyanazokat a kombinációkat alkalmazta. Mindössze a váltásoknál kell nagyon ügyelni.
Nemtom, hogy ezek a kombinációk eleve be vannak égetve, vagy minden karriernél újragenerálja-e.

Tuvok
??