Sid Meier\'s Pirates!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
Arra rájött már valaki, hogy a surgeonnek mi a pontos hatása? Tudom, hogy a Piratopedia szerint meggyógyítja a sebesülteket. Na de a csatákban nincsenek sebesültek, csak halottak! Mit tudok rosszul?
Tuvok
köszi 😉

PLaci
Boldog szülinapot Tuvok parancsnok! <#taps><#taps><#taps>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Tuvok
készül
sõt, néhány fórumban már írtak olyat, hogy kijött, de összeakadt a nyelvi fájlokkal
hivatalos oldalon csak annyi volt, hogy hamarosan lesz
de engem most jobban érdekelne az amcsi patch-hez a törés

dr Kotász
Van valakinek infója arról, hogy van-e (készül-e) patch az európai verzióhoz? Hetek óta azért nem kezdek új játékot, mert erre várok...
Ej ez igazán kellemes dolgok nagyon bejön a gama régen nem játszottam a c64-es verzióval pedig meg volt ott is,de ez igy 17 évvel késõbb sem késett el :-)

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Nemcso
Ha már ott tartasz, hogy szökdösnek az embereid, két dolgot tehetsz:
1. Kikötsz és osztozkodsz.
2. Megtámadsz egy erõs várost, ahol embereid java elhullik. lyenkor a maradék már nem sopákodik tovább.

A zendülést pedíg elodázhatod szakács, fedélzetmester meglétével a fedélzeten, hajók, városok elfoglalásával, illetve hangulatjavító eszközök vásárlásával, mint pl. hegedü.

dr Kotász
+ kaja is legyen elég a hajón.
a morálra az van hatással, mekkora az egy fõre jutó zsákmányrész - tehát vagy az összpénz növelésével, vagy a legénység csökkentésével. idõvel viszont növekszik az elvárás, pl ha évek óta úton vagy, nem érdekli õket hogy egy kisebb (nagyobb) vagyont kapnak, akkor is szeretnék már felosztani a zsákmányt.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Srácok valaki árulja már el,hogyan kell az embereim morálját feltornázni mert folyamatosan haggyák el a hajókat :-(

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Tuvok
negatív

Carlos
EU Patch-rõl van már valami hír?

Þór vígi þessi rúnar

bigapó
HI!

Úgy látom mégsem hal ki a topik😊

Én meg egybõl rogue-n kezdtem, szívat is rendesen. Szerencsére szereztem eegy Royal Sloop-ot, most már jöhet bárki😊) már jártam börtönben is, kétszer. szal elég nehéz.

The Matrix has you...

péder
köccke<#worship>

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

Tuvok
Kalózok gyakori elõfordulási helyei (ezeken a területeken keresd) :

majd jobban szervezem 8)

Carlos
Hidd el marad!
Én a 3 nehézségi fokozaton kezdtem és a második osztozkodásnál léptem feljebb és végig azt a nehézséget toltam. Igyis meglett a max pont és minden rom és 10 feleség meg minden.

Þór vígi þessi rúnar

na végigtoltam.
szégyen-nem szégyen de csak tanoncként: annak idején még így is borzasztóan szivatott (c64en és pcn is játszottam).
pár dologban egyszerûsítettek, másban gazdagították a játékot és nem hittem volna de jobban tetszik mint a pirates! annak idején...
apprentice-ként mondjuk túl könnyû, de journeymanbe meg nem mertem belevágni - viszont sikerült megvalósítani régi álmomat és meghódítottam a egész térséget angliának (1-1 idegen város kivételével), köszönhetõen valszleg a nagyon emberbaráti városfoglalásnak, és (asszem) a városok kisebb számának. ezt az eredetivel sohase sikerült.
elõször utáltam a táncot, mostanra viszont a parkett ördögeként az egyik kedvencem.
pár dolog nem tetszett csak:
-pl most kb másfél tucat mendozát kergetek. teteszett a régiben, hogy véletlenszerûen generálja adott nevekbõl és rangokból a kalózokat/vadászokat.
-a florida nyugati felénél beakadó kalóz (aki szenvedett vele tudja mire gondolok) nagyon csúnya bug
-angol feleségemet egy jól idõzített városfoglalással elspanyolosították, és ezt a várost nem is tudom visszafoglalni (mondjuk spanyolként jobban tetszik 8)
-a fenéért kellett az össze elveszett várost majdnem ugyanoda, a világ másik felébe pakolni...

legközelebb journeymanként vágok bele, kétségem sincs hogy a 126 pont meglesz, de attól tartok a hódításra már nem marad majd idõ.

bigapó
Majd meglesz valahol, szerintem foglalkozz mással-már ha van mivel-, keresd az eltûnt városokat, csajozzál(táncolj), egyszóval Éld az Életet! aztán majdcsak elõkerül😊)

The Matrix has you...

péder
Tuvi!!! <#help> kergetem a Roco Brasilient õ az egyetlen élö kaloz de, nincs ott ahol mondtad sõt sehol sincs, végig jártam mindet, minden kocsmát, de nem is utalnak rá, hogy merre lehet

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

bigapó
Párszor Én is végigfogom, mert vettem RAM-ot és így nem szaggat annyira szegény matuzsálem gépemen(ami azért nagyon is jól bírja a megpróbáltatásokat-néha kicsikarok belõle egész érdekes teljesítményeket más játékoknál😊)

The Matrix has you...

Carlos
Höhö...én már párszor végigtoltam.
Szerintem a peccsig most pihentetem!

Þór vígi þessi rúnar

bigapó
Gondoltam, hogy csak morcos voltál, ezért válaszoltam ugyanabban a stílusban, hátha ráébredsz vétett hibáidra, ammen😊

Én meg most kaptam ismét elõ és szelem a habokat, meg nézem a kocsmáros-csajok bimbóit😊)

The Matrix has you...

Carlos
Hehe...korán volt/van még.
Ilyenkor hisztis vagyok... 😊
Amúgy most férretettem kicsit a gámát és svájnozok megenn.
Tegnap megvettem kemény 990 Ft-ért... 😊

Þór vígi þessi rúnar

bigapó
akkor még nem voltam benne biztos mivel nem otthon voltam JÓEMBER!!
egyébként 3611-ben válaszoltam, az egyértelmû nem?

The Matrix has you...

Carlos
Nem ezt kérdeztem a 3610-ben, jóember!?!?

Þór vígi þessi rúnar

bigapó
Hi!

Nem nagy a forgalom úgy látom😊

Sikerült megoldani a problemát. Az Alcohol volt az ok ami miatt nem indult. Egybõl rouge fokozaton kezdtem, egyszer le is nyomtak😊 egy hajóm bánta

The Matrix has you...

bigapó
egyre erõsebb a gyanúm, hogy valami miatt felraktam, egyébként nem szoktam használni. ezért nem emlékszem, hiába öregszem😊)

The Matrix has you...

PLaci
WinXP SP1, D-tools 3.47, no alcohol <#vigyor2>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Carlos
Lassan énnekem is fejlesztenem kellene...

Þór vígi þessi rúnar

bigapó
XP alatt? szal neked nem volt gond? A gépem ráadásul elég gyengusz már, aztán a régi jól bevált 98 alatt nyomtam, csak valami miatt egyszer nem tudtam felrakni és kénytelen voltam átnyergelni az XP-re. Bánom is meg, nem is.

The Matrix has you...

bigapó
csak daemon legjobb emlékeim szerint. Azt tudom, hogy bekavar, de most tényleg nem emlékszem, hogy fent van-e😊) Ezt majd megnézem, köszike. (holnap reggel😞( )

The Matrix has you...

Carlos
Alcohol és/vagy cloncd van a gépen?

Þór vígi þessi rúnar

PLaci
Hmmm... nekem nincs problémája Daemon-tools 3.47 -el....

bigapó
kösz.

éppen otthon voltam és megkértem kollegát, hogy kérjen már serial-t, mert otthon sikerült kitörölni. ami a belinkelt oldalon van az viszont nem mûködött, de ide már volt korábban beírva (jelenleg a 9. oldalon van), abból egy mûködött szerencsére. DE! és aki tud most válaszoljon😊)

Felraktam szépen és indítanám, de azt mondja, hogy a Disk Emulator programmal gondja van, vegyem fel a kapcsolatot a Securom-mal! 😊
Próbáltam Én mindent ami korábban be volt írva, legújabb Deamon Tools van fent, ráadásul a Winfos98 alatt ilyet nem csinált, csak ez a rákos XP szarozik. Mit tudok még tenni? Kiírjam cd-re? De ha így is szarakszik majd? Vagy már nem fog? Esetleg nézzek NOCD FIX-et?

The Matrix has you...

andriska
bigapó
Csaó kéne nekem egy szériaszám köszike.

The Matrix has you...

dr Kotász
Kösz.
péder
pont Cempechenél tünt el

köccke

Tuvok
nem bug az, csak jól elbújt
Cempeche melletti félszigeten keresd keletre, vagy Florida Keys-tõl egészen északra, és persze a környéken térj be minden fogadóba, hátha a barmaid elmondja hol van

péder
Tuvok <#help> csak egy kalóz van élve de az meg eltünt

szvsz bug

Tuvok
patch nem lesz tört, csak 1.01 noCD fixed exe

Tuvok
PiratesAhoy! fórumon olvastam, hogy _VAGY_ hamarosan várható az UK, DE, FR 1.01, _VAGY_ már van vhol

dr Kotász
És van már tört patch is?
Carlos
A mi EU verziónkhoz lesz patch?
Vagy már van csak lemaradtam róla?

Þór vígi þessi rúnar

OK! köszönöm, akkor kutatok tovább.

Tuvok
Van US és UK (DE, FR, ...) patch is, csak meg kell találni, és jó, ha tudod, hogy neked melyik verziód van

És van európai (vagy UK, vagy eznemUS) patch már? Mert én csak az US-t találtam meg. Az meg, mint lentebb olvastabb, meg tapasztaltam is, nem megy fel.

Tuvok
Bug, kilépés után visszakapcsolod, ne 1 gombon akadj fenn
Patch javítja

dr Kotász
Patch readme-ben benne van. Megoldották.