Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
sõt, néhány fórumban már írtak olyat, hogy kijött, de összeakadt a nyelvi fájlokkal
hivatalos oldalon csak annyi volt, hogy hamarosan lesz
de engem most jobban érdekelne az amcsi patch-hez a törés
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
1. Kikötsz és osztozkodsz.
2. Megtámadsz egy erõs várost, ahol embereid java elhullik. lyenkor a maradék már nem sopákodik tovább.
A zendülést pedíg elodázhatod szakács, fedélzetmester meglétével a fedélzeten, hajók, városok elfoglalásával, illetve hangulatjavító eszközök vásárlásával, mint pl. hegedü.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Úgy látom mégsem hal ki a topik😊
Én meg egybõl rogue-n kezdtem, szívat is rendesen. Szerencsére szereztem eegy Royal Sloop-ot, most már jöhet bárki😊) már jártam börtönben is, kétszer. szal elég nehéz.
The Matrix has you...
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
Én a 3 nehézségi fokozaton kezdtem és a második osztozkodásnál léptem feljebb és végig azt a nehézséget toltam. Igyis meglett a max pont és minden rom és 10 feleség meg minden.
Þór vígi þessi rúnar
szégyen-nem szégyen de csak tanoncként: annak idején még így is borzasztóan szivatott (c64en és pcn is játszottam).
pár dologban egyszerûsítettek, másban gazdagították a játékot és nem hittem volna de jobban tetszik mint a pirates! annak idején...
apprentice-ként mondjuk túl könnyû, de journeymanbe meg nem mertem belevágni - viszont sikerült megvalósítani régi álmomat és meghódítottam a egész térséget angliának (1-1 idegen város kivételével), köszönhetõen valszleg a nagyon emberbaráti városfoglalásnak, és (asszem) a városok kisebb számának. ezt az eredetivel sohase sikerült.
elõször utáltam a táncot, mostanra viszont a parkett ördögeként az egyik kedvencem.
pár dolog nem tetszett csak:
-pl most kb másfél tucat mendozát kergetek. teteszett a régiben, hogy véletlenszerûen generálja adott nevekbõl és rangokból a kalózokat/vadászokat.
-a florida nyugati felénél beakadó kalóz (aki szenvedett vele tudja mire gondolok) nagyon csúnya bug
-angol feleségemet egy jól idõzített városfoglalással elspanyolosították, és ezt a várost nem is tudom visszafoglalni (mondjuk spanyolként jobban tetszik 8)
-a fenéért kellett az össze elveszett várost majdnem ugyanoda, a világ másik felébe pakolni...
legközelebb journeymanként vágok bele, kétségem sincs hogy a 126 pont meglesz, de attól tartok a hódításra már nem marad majd idõ.
The Matrix has you...
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
The Matrix has you...
Én meg most kaptam ismét elõ és szelem a habokat, meg nézem a kocsmáros-csajok bimbóit😊)
The Matrix has you...
Ilyenkor hisztis vagyok... 😊
Amúgy most férretettem kicsit a gámát és svájnozok megenn.
Tegnap megvettem kemény 990 Ft-ért... 😊
Þór vígi þessi rúnar
egyébként 3611-ben válaszoltam, az egyértelmû nem?
The Matrix has you...
Nem nagy a forgalom úgy látom😊
Sikerült megoldani a problemát. Az Alcohol volt az ok ami miatt nem indult. Egybõl rouge fokozaton kezdtem, egyszer le is nyomtak😊 egy hajóm bánta
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
The Matrix has you...
The Matrix has you...
éppen otthon voltam és megkértem kollegát, hogy kérjen már serial-t, mert otthon sikerült kitörölni. ami a belinkelt oldalon van az viszont nem mûködött, de ide már volt korábban beírva (jelenleg a 9. oldalon van), abból egy mûködött szerencsére. DE! és aki tud most válaszoljon😊)
Felraktam szépen és indítanám, de azt mondja, hogy a Disk Emulator programmal gondja van, vegyem fel a kapcsolatot a Securom-mal! 😊
Próbáltam Én mindent ami korábban be volt írva, legújabb Deamon Tools van fent, ráadásul a Winfos98 alatt ilyet nem csinált, csak ez a rákos XP szarozik. Mit tudok még tenni? Kiírjam cd-re? De ha így is szarakszik majd? Vagy már nem fog? Esetleg nézzek NOCD FIX-et?
The Matrix has you...
köccke
Cempeche melletti félszigeten keresd keletre, vagy Florida Keys-tõl egészen északra, és persze a környéken térj be minden fogadóba, hátha a barmaid elmondja hol van
szvsz bug