Sid Meier\'s Pirates!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
#3708. itten van a többi serial...

The Matrix has you...

littleNorbi
Na meg itt

www.magyaritasok.hu

<#mf3><#mf1><#mf2>

Mustang2005
MAGYARITÁS ITT:

http://pirates2004.uw.hu/<#mf1>

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

ChevyG
Z9EX-AZCN-SXZ9-X8HL-EBZK-MNWQ
dr Kotász
Lenéz.. meglát... örül.
Elvesztettem a serial kódot, vlaki lenne olyan kedves hogy adna egyet?
Elõre is köszi!
Ki hány évesen fejezte be a játékot??? A karira gondolok!!
Hmuda
Nem, azokat csak eladni jó.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

littleNorbi
A luxuscikkek,fûszerek,cukor is hozzájárul a morálhoz ?

PiszkosFred
Hmuda elso par szava a lenyeg. Rablas, rablas es rablas. Rablas alatt a legenyseg azt erti, amikor penz is all a hazhoz, nem csak valami limlom ladik egy ezust etkeszlettel "asztjova'" ;] A legenyseg nem szereti ezen felul ha tul surun cserelodnek, vagyis 10 ember alatti csoportot sose vegyel fel, csak ha egeto szukseg van ra. Es persze a legenyseg ferfia tagjai sincsenek fabol, ezert szeretnek bizonyos idokozonkent kikotni, es....szoval elni egy kis tarsadalmi eletet a helyi lokalban (es bordelyban). Vagyis ha egy mod van, csak ritka esetben keruld meg kikotes nelkul a vilagot.

Persze egy jo szakacs, hangulatfokozo kellekek, ezek is mind-mind kellenek majd idovel, nagy letszam eseten. Erdemes raszanni azt a par bélást némelyikre.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hmuda
Sokat rabolj, vegyél hegedût és harmónikát, kevés legyen a legénység (ergó minél több zsákmány jusson egyetlen emberre elosztásnál). Asszem, ha annyi aranyad van, hogy egy ember 3000-et kapna elosztásnál, akkor mindig boldogok lesznek, de ezt csak olvastam a gamefaqs-on.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

littleNorbi
Hogy lehet sokáig megõrizni a legénységem morálját ?

bigapó
hát ha jól emlékszem akkor igen, a nagy sárga az az északi irányt mutatja😊 de már régen jáccottam, úgyhogy nem százas a dolog...

The Matrix has you...

littleNorbi
www.magyaritasok.hu, itt fentvan .

Bocs, Skacok de vissza az egész!!! Már nincs fent, helyette vmi szarság van. Mégegyszer bocs!!
Egyébként itt az oldal ahonnan le lehet szedni a magyit: http://pirates2004.uw.hu
PiszkosFred
Hát remélem nem lesz. Arra lesznek megfelelõ játékok, ezt a klasszikust kár lenne bolygatni. Ez így tökéletes ahoyg van.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

grebber
Felteszed az oldalra és megadod a linket mindegy látom nem vágod.

privibe küldöm a cimet.

Next PC upgrade: 2022

Amúgy ki mit tod, lesz multi Pirates??? Sztem tök jó lenne!!
Lehet hogy hülye kédést teszek fel, de az iránytûn az a nagy sárga tû, az mutatja északot??? Nem tom mé, de eszembe jutot és gondoltam megkérdem.
Ami nekem van magyi az másolgatós! Amikor elkezdem felrakni a linkre mindig beléb a mappába és nem teszi fel a "nagy" mappát. Remélem érted hogy miról beszélek<#vigyor> . Ha nem szólj és elkezdem magyarázni. Ezért gondoltam hogy egyenként átküldöm a fájlokat. Vagy hogy müxik a link??? Megtalálod a fájlokat ha felteszem v. mi??
grebber
50MB-ot MSN-en???
A link amit adtam 1000x egyszerû és ugyanugy tudja szedni mindenki akinke kell.

Ha van msn-ed átküldöm!!!! Itt a címem: [email protected]
Ha kell még vkinek vegyen fel és átküldöm.
grebber
Valaki ne tenné fel ide a magyarosítást?

Nemcso
Bármikor visszavonulhatsz, de ezzel vége is az egésznek.
Lehet kalózkodni utána is <#eplus2>(de bigámiát nem tudsz elkövetni <#rinya>).

Akkor vége a játéknak😄.
Igen még lehet utána kalózkodni.

Valaki visszavonult már egy zsákmányosztás után???? Ha igen akkor mit lehet utánn csinálni?? Még egy kérdés: Ha elvesszük vmelyik kormányzó lányát, az egyenlõ a visszavonulással v. az esküvõ után lehet még kalózkodni???
Hmuda
Igen, a kis piros nyíl mutatja az irányt és a szám az erõsségét.

Nem jelzi vghol, hogy merre fúj a szél??? Vagy az a kis nyíl az iránytûn azt mutataná???
dr Kotász
* Kisebb hajót tarts meg.
* Válassz magasabb nehézségi szintet.
* Válassz fordulékonyabb hajót, pédiában nézd meg, a fregattnak mi a gyenge széliránya.
Skacok!!! Hogy lehet elküldeni a felesleges legénységet???? Dzsotin linkjén elolvastam minden fontosat, de ott azt mondja(a papiros), hogy adjuk el a hajót a felesleges legénységgel(v. haggyuk ott), de én ezeket cselekszem a legénység átmegy egy máasik hajóra, és így nem szabadulok meg tõlük. Valalki tud vmi tippet??? Amúgy izé volt sztem hogy alig 10 perce kezdtem el a játékot(új játék) és már legyõztem Henry Morgant, Hajnali 1-re meg már én vagyok az 1. . Tök jó a játék nagyon bejön. bár az nem teccik hogy a fregatom hajlamos a csatákban megállni és nulla csomoval "menni". Meg ha elkezddõdik a csata baromi lassan gyorsul. Valaki tudna erre gyógyírt????
bigapó
írd föl papírra is, mert nekem egyszer ez is eltûnt. mármint a notepad-os

The Matrix has you...

Köszi Matrix!!!!
Az elsõt el is fogadta de azért jegyzettömbe mindet bemásoltam a késõbbiekre. Hálálm örökké üldözni fog, és mégegyszer köszi!!
bigapó
most mi nem megy? nincs piros kereszt a térképen? ha van akkor az egyébb terptárgyakat kell figyelned. legjobb a parton elhelyezkedõ "nevezetességek" is megvannak, pl. koponya-fok (persze angolul), mert azzal behatárolható, hogy hol kell partraszállni. aztán figyeld a terepet: a kiszáradt fák, a gejzírek stb. segítenek abban, hogy merre kell menned. maga a kincs elásott helye elég feltûnõ, kis kiemelkedõ dombocska, tele csontokkal, koponyákkal, asszem valami rongy is lebeg felette. meg olyan mintha világítana.

The Matrix has you...

bigapó
Lehet, hogy késõ, de jobb, mint soha!

RLDE-FBSC-WLQE-RWAZ-999B-V8EZ
RLDQ-GEVX-5MR3-RDUA-A3C6-RR9J
RLD8-3LDN-945R-QHK9-G3B6-PSYC
RLD4-AP64-URAY-4LE9-Q6CR-SSHG
RLDW-LJKP-3642-XNY6-UCXJ-22Z6
RLDL-93SQ-P4FB-MKH3-78EZ-628K
RLDL-B2CS-KWEQ-DAF4-2Q9B-A6ES

korábban szintén én írtam be, valakinek a linkjérõl vagy mittomén, csak hát az már a 10. oldalon van most😊) sokat dumáltunk. sok sikert.

The Matrix has you...

Hellósztok!!!!!
Segítség kéne a játék telepítéséhez. Pontosabban a telepítési kódhoz(CD Key). Amikor a telepítésnél oda érek(hogy be kéne írni a kódot) egy rakás x van a mezõben, és nem találtam semmit a CD-ken. Valaki leírná nekem a kódot??? Lécci!!!! Elõre is köszi szépen!!!

Ice Pic
Az alábbi oldalon mindent elolvashatsz :

Kattints ide

littleNorbi
Hy!
Hogy birok kincseket találni, van 1 kg térképem de még soha nem találtam.

Nemcso
Ha gond a tánc, elõször a csúnya, majd a csinos, és legvégül a szép lányt vidd táncba. Minél klasszabb a lány, annál jobban cifrázza tánc közben. De ha már van rutinod (és esetleg klassz táncra való cipõd is) nem lesz gond vele sem.

SirHiggins
nemtom, de szerintem egyáltalán nem olyan ördöngõsség ez a táncos téma, csak 1-2 menet kell gyakorlásnak és utána egész jól megy nehezebb fokozaton is

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En &#8217;t lieve vaderland!

EqUiNoX
Meg nekem is sikerult megszokni es tokeletesre fejleszteni a "tanctudasomat", pedig hidd el, ilyen ugyessegi jatekokban nalam benabb alakot nem hordott meg hatan a Fold. Kellett jopar nap es tanc, de a vegen mar megy rutinbol, reflexszeruen.

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Az király! Csaj mutat, lenyom pause, vizslat, mi van, jobbra aszongya, gyûrüs jobbra fölé, középsõ pausra, lenyom pause, gyorsan rá jobb, elbasztam, a francba, nem baj, tovább, lenyom pause, mi van, ja semmi, lenyom pause, tovább...
Nem egyszerû gondolkodásmód... <#nyes>
Én csak egyszerûen lesek, azt' ha mutat, lenyomom, ha elbasztam, sebaj, de nem nagyon már mostanában, rég, mikor volt. Na.

Checkerboy
kis csalás 😄 de egyébként megvan már
Pause : Pause Break gomb 😄 íygy meg tudom nézni a vcsajt mit mutat és van idõm jót lépni 😄 eztz kardozás közbe is lehet 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

bigapó
az minek?

The Matrix has you...

Checkerboy
melyik a pause gomb tánc közbe?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

bigapó
kösz😊

The Matrix has you...

dr Kotász
Július. Igen. Nem.
bigapó
ez mikor lesz? július? és a hivatalos oldalon lesz elérhetõ? az jó a nem boltihoz?

The Matrix has you...

Carlos
Patch 1.0.2 (World patch, not just U.S.) will be ready by mid-summer. Thanks for all your patience during our transition from Atari to Take 2. It looks like clear sailing ahead (so to speak).

Þór vígi þessi rúnar

Tuvok
1. na én nem teszek tönkre egy lemezt se pár videóért, amúgy is max 1-2x nézem meg õket
amúgy a starcraft óta amikkel játszottam nem emlékszem olyanra, hogy cd-n lett volna intro, stb
2. ha nincs pénz, van nocd, ingyen van, lemez se sérül, gyors, stb, ez pipálva
3. én is ismerem az alcohol 120-at, de lehet akármilyen jó, ha a starforce-ra köpni-nyelni nem tud