Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszi!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Persze egy jo szakacs, hangulatfokozo kellekek, ezek is mind-mind kellenek majd idovel, nagy letszam eseten. Erdemes raszanni azt a par bélást némelyikre.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
The Matrix has you...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
privibe küldöm a cimet.
Next PC upgrade: 2022
A link amit adtam 1000x egyszerû és ugyanugy tudja szedni mindenki akinke kell.
Ha kell még vkinek vegyen fel és átküldöm.
Lehet kalózkodni utána is <#eplus2>#eplus2>(de bigámiát nem tudsz elkövetni <#rinya>#rinya>).
Igen még lehet utána kalózkodni.
* Válassz magasabb nehézségi szintet.
* Válassz fordulékonyabb hajót, pédiában nézd meg, a fregattnak mi a gyenge széliránya.
Az elsõt el is fogadta de azért jegyzettömbe mindet bemásoltam a késõbbiekre. Hálálm örökké üldözni fog, és mégegyszer köszi!!
The Matrix has you...
RLDE-FBSC-WLQE-RWAZ-999B-V8EZ
RLDQ-GEVX-5MR3-RDUA-A3C6-RR9J
RLD8-3LDN-945R-QHK9-G3B6-PSYC
RLD4-AP64-URAY-4LE9-Q6CR-SSHG
RLDW-LJKP-3642-XNY6-UCXJ-22Z6
RLDL-93SQ-P4FB-MKH3-78EZ-628K
RLDL-B2CS-KWEQ-DAF4-2Q9B-A6ES
korábban szintén én írtam be, valakinek a linkjérõl vagy mittomén, csak hát az már a 10. oldalon van most😊) sokat dumáltunk. sok sikert.
The Matrix has you...
Segítség kéne a játék telepítéséhez. Pontosabban a telepítési kódhoz(CD Key). Amikor a telepítésnél oda érek(hogy be kéne írni a kódot) egy rakás x van a mezõben, és nem találtam semmit a CD-ken. Valaki leírná nekem a kódot??? Lécci!!!! Elõre is köszi szépen!!!
Ice Pic
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Nem egyszerû gondolkodásmód... <#nyes>#nyes>
Én csak egyszerûen lesek, azt' ha mutat, lenyomom, ha elbasztam, sebaj, de nem nagyon már mostanában, rég, mikor volt. Na.
Pause : Pause Break gomb 😄 íygy meg tudom nézni a vcsajt mit mutat és van idõm jót lépni 😄 eztz kardozás közbe is lehet 😄
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
The Matrix has you...
Þór vígi þessi rúnar
amúgy a starcraft óta amikkel játszottam nem emlékszem olyanra, hogy cd-n lett volna intro, stb
2. ha nincs pénz, van nocd, ingyen van, lemez se sérül, gyors, stb, ez pipálva
3. én is ismerem az alcohol 120-at, de lehet akármilyen jó, ha a starforce-ra köpni-nyelni nem tud