CD- és DVD-lemezeket dob piacra a Samsung
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Taiyo Yuden lemezeket kell venni
azok jók
a ritek pl. egy kaka
itthon általában csak az van
Taíyo volt pl. a silverpremium
azok jók
a ritek pl. egy kaka
itthon általában csak az van
Taíyo volt pl. a silverpremium
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Na-na! Azért a verbatim fehércimkés szériája se volt kutya! Olyan szépen penészedik, meg kékül-zöldül mint a fene.
Sokan a Sony-ra esküsznek, mármint, hogy azt nem szabad venni😊))
Sokan a Sony-ra esküsznek, mármint, hogy azt nem szabad venni😊))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
minosegi lemezeket kell venni, azok nem mennek tonkre
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Samsung lemezeim nekem is vannak😊
Amúgy nekem is döglöttek be lemezeim 1 évvel a megírás után (Memorexek), meg is fogadtam, hogy nem veszek olyat... Pedig rendesen, tokban tároltam.
Amúgy nekem is döglöttek be lemezeim 1 évvel a megírás után (Memorexek), meg is fogadtam, hogy nem veszek olyat... Pedig rendesen, tokban tároltam.
/*WTF?!*/
Ja, nekem is van itt Samsung a szekrényben. Különben meg, el sem tudom képzelni, hogy aki azt írja: -mára csak 2 olvasható 10-bõl... az hogy tárolja a lemezeket!? Nekem vannak itt 8-9 éves cd-k, lehet, hogy 10 éves is van, és ugyanúgy olvasható. Szóval nem tudom,,sütõben tárolod, vagy hol?
a fekete lemezek is samsungok voltak
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ez kb. ilyen hír: Telefonokat dob piacra a Siemens.
Hmmm, ez nagyon érdekes, mert Samsungnak már nagyon régóta vannak cd-i. Pl nem tudom ki emlékszik a sárga címkéjû lemezre, azthiszem 12X-es volt, aztán van most hengeres kiszerelésben is Samsung szitázatlan falytában 48x-os verizó, és mindegyik tökéletesen mûködik.
A világ nem lesz jobb, ha csak nem leszel rosszabb!
a reklámra