1406
  • Axon
    Pedig már kezdtem örülni :-)
  • magyargyerek
    Bocs, rosszul fejeztem ki magam. Ez nem mod csak egy map. Modot azt én sem találtam b2-höz.
  • Axon
    Hogyan bukkantál rá erre a modra? A bkportalon a Blitzkrieg 2-re kattintva megjelennek a modok is, de ez nincs közte. Sőt semmi újdonság nincs közte már hónapok óta. Van az az egyetlen Total War mod, amit már kipróbáltam, a többi pedig csak jelentéktelen modocska. Hangokat meg kamerát meg 1-2 apróságot változtatnak.
  • magyargyerek
    Most kipróbáltam egy B2 modot ezt:Lithuania 1919: First Battle by SSLitauen
    Nem igazán jött be, tank ohne csak gyalogság van és védeni kell az orosz ellen Litvánként a hazát. Mostanában, nemrég felraktam egy pár modot és valamelyik mod csinált a játékommal valamit mert nagyon jó lett a zoomolásom. Totál le tudok zoomolni bárhova. Ez így jobb lett.
  • Axon
    Mostanában roppant kevés időm van játszani, de olyankor szinte mindig a Blitzkrieg 1-et tolom a Total War moddal. A BK2-nek egyszer fogtam neki és rögtön kivégeztem 2 pályát.
  • magyargyerek
    Most a Blitzkrieg 1-et nyomom ezért hanyagolom egy kicsit. Később jövök leporolni.
  • Axon
    Én mostanában toltam egy kicsit. megcsináltam az összes orosz mellékküldetést és most kezdtem bele a főküldetésnek, ami egy hatalmas térkép és ha jólemlékszem sztálingrádot ábrázolja.
    Már kezdésként is kapok rengeteg egységet és erősítésem is 40 körül van.
  • Nameny56
    Úgy látom,mostanság mindenki hanyagolja a Blitz-2-es szériát!:D De azért köszi Axon,hogy szóltál!;)
  • Axon
    Megjelent a Blitzkrieg 2 anthology
  • magyargyerek
    Ide beraktam akit érdekel két Blitzkrieg részt
    http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=bdwteam&id=1183319261
  • Hans von Luck
    Ja, és a Straforce pedig égjen el a pokol tüzében...
  • Hans von Luck
    Ezer köszönet Axon!!! Müködik a dolog Megyek aprítani a Ruszkikat...csak elöbb a Franciákat
    Mégegyszer THX
  • Axon
    A te példányod egy védelem nélküli verzió. A patch-eket pedig az eredeti védett dvd-ken levő verzióhoz készítik. Elindítás után nézd meg, hogy milyen verziójú a te példányod, mert elvileg annak már az 1.5-ösnek kell(ene) lennie, így azt nem is kell patchelned.
    Egyébként pedig ha 1.5-nél kisebb verziójú a példányod, akkor patch-eld fel 1.5-re és töltsd le hozzá a cracket. Tudom, hogy elég hülyén hangzik egy legális verzió feltörése, de más lehetőség nincs.
  • Hans von Luck
    Hali emberek. Egy kis segitség kellene...
    Megvettem a Blitzkrieg 2-t, most akciós volt. Ez egy cseh kiadvány, vmi Bestgames akción belul...a lényeg az, hogy amint telepítek egy patchot a hibak miatt, azonnal Serial numbert kér a progi - holott semmilyen Serial number nincs hozzá...söt, utána aktiválnom kéne a neten a játékot...
    Találkozott vki ezzel a problémával? Ha igen plz segítsen...Elöre is kösz és SIEG!!!
  • Axon
    A Tobrukot két gépen próbáltam ki. Az elsőn a játékhoz adott daemon tool-ot használtam. Simán elindult és nem kért cd kulcsot sem.
    A másik gépen fent volt egy 4.12-es daemontools. Itt indítva kérte a cd kulcsot, majd ezután szépen elindult. Ebből következtetve nem kell hozzá az orosz 4.08-as daemon.
  • Axon
    Találtam egy programot, ami kezeli ezeket a magnetes címeket. A neve Azureus. Nos ez tényleg felismeri a megnetes címet, de valami olyasmit mond, hogy a konténerben nincs adat. Talán ez azt jelenti, hogy bár a cím jó, de nincs bekapcsolva az a gép (vagy gépek), amin a cd kép van, vagy valami ilyesmi. Nem vagyok otthon ezekben a dolgokban.
  • Axon
    Ez elvileg egy DC++ link. Feltettem egy dc klienset, de nem igazán tudom használni, eddig még sosem próbáltam. Azt sem tudom, hol lehet neki megadni ezt a címet.
  • magyargyerek
    Még mindíg keresem ezt:
    Великие битвы: Высадка в Нормандии (2007) Русская версия már láttam ezen a fórumon de nem tudom letölteni.http://uahub.info/forum/showthread.php?t=3591
  • magyargyerek
    Örülök neki. Tedd mellé azt a daemont amivel fut.
  • Axon
    Sikerült elindítanom.
    Kicsit elmélyültem a cd kép tanulmányozásában, mert ilyet még nem láttam. A lényeg az, hogy dugig van szeméttel. Amire szükség van az 2 db file:
    Mount.exe
    game0.exe
    A game0.exe telepíti a tényleges játékot és elvileg ez elég is lenne. A Mount.exe megint tele van felesleges dolgokkal, ami a lényeg belőle az a két file .mdf .mds. Ezek az eredeti játék védelmet tartalmazó cd képei. A röhej az, hogy a bolti játék 2 cd-s. Az első cd-ről csináltak egy cd képet és ez van a Mount.exe fileban ez kell az indításhoz is. Csak annyit kellett volna még tenniük, hogy a 2. cd-ről is készítenek egy cd képet és már mehet is fel a netre. De nem, ők nem ezt tették, hanem fogták a teljes feltelepített játékot (amit a 2 cd-ről feltelepítettek a vinyójukra) és az egészet betömörítették rar-al. Ez van a game0.exe-ban. Ezért majd 2 giga a játék mérete, holott a teljes játék nem nagyobb 1.1 gigánál, de mellé van még téve az 1 cd cdképe is, így jön ki a 2 giga.
    Engem borzasztóan zavar ez a felesleges helypazarlás. Most az a 800 megás cd kép csak az indítás miatt van ott. Valamilyen módszerrel ebből is lehet olyan mini imaget csinálni, mint amit más játékok mellé is adnak indításhoz. Ebből kiszednek minden file-t és csak a cd védelem marad rajta az indításhoz, mérete pedig csak néhány kbyte.
    Ami nálam probléma volt az indításnál, az a hülye start.bat vagy miafene a neve. Nem értettem mit is csinál és nálam nem is működött, valószínűleg a más daemon tools-om miatt. Csak annyit kellett volna leírniuk egy info fileban, hogy az a 800 megás cd képet mountold be. Ennyi nekem elég lett volna, hogy el tudjam indítani.
    Még kísérletezek egy kicsit a daemon tools-okkal, mert ha nem indul el az újabb daemonokkal, akkor a cd-n levő orosz daemon tools-ot is mellé kell raknom a 2 db filenak.
  • magyargyerek
    Egyébbként most van egy mégújabb Daemon Toools a gépemen a daemon4121-lite de ezzel megint nem megy pedig ez újabb! Valószínűleg a készítők is gondolták hogy problémás lesz mert a image filébe (MyTbrk787a.mdf) betettek egy daemon 4.08-ast ami tudja telepíteni a gamét.
  • magyargyerek
    Nem értem mi lehet vele. Nálam csak a Daemon Toolsal sz*rakodott kicsit mert hiányolta a "no language support detected", valószínúleg az oroszt. Tettem fel a játék cd-jéről (ott van)daemon408-139-x86.exe -t. Na ezt telepíted. A régit ugye ledúrja és felteszi ezt. És ment aztán vele. Nem kerestem semmi cracket mert ment.
  • Axon
    Segíthetnél egy kicsit. Továbbra sem sikerül elindítanom a Tobrukot. Honnan húztad le hozzá a crack-et? El tudnád küldeni privát üzenetben?
  • Axon
    Képeket a Blitzkrieg topikba szúrok be mivel ez egy Blitz 1-es motorú játék.
  • Axon
    Sikerült beszereznem a Mongol Dzsingiszkán játékot.
  • Axon
    Lehet vezérelni a légi egységeket is. Legalább is a Fields of Thunderben lehetett és éltem is ezzel a lehetőséggel. A Blitz2-ben kicsit másképpen használják a légi egységeket. Emlékeim szerint csak bombázást lehetett (eddig) kérni egy adott területre.
  • Nameny56
    Mocskos ruszkik...Tuti nem nyomnám velük!
  • magyargyerek
    Következő pálya Cover Darkness nyitóképernyő. Most szálltak ki a hajóból egységeim.
  • magyargyerek
    Támadok egy német rombolót látszik ahogyan robban a bombám a hajótesten.
  • magyargyerek
  • magyargyerek
    Kemény légiharc a víz felett. Meglepődtem mert a repcsiket lehet vezérelni...eddig ez nem volt.
  • magyargyerek
    A feladat: Ezt a szállítóhajót megvédeni az ellenséges repülőgépek és rombolók ellen.
  • magyargyerek
    B2, Orosz 8. küldetés. Tankjaim fölöslegesen állnak itt, szárazföldi akcióra nem került sor.
  • BADE
    sziasztok!
    nem tudjátok mitől lehet az,hogy némelyik egységem kék ill. zöld színben pompázik?
  • magyargyerek
    Mondom és írom, ezek az orosz pályák mintha jobbak lennének...több időt szántak rá a programozók.
  • magyargyerek

+
  • magyargyerek
  • magyargyerek
  • magyargyerek
    Battery Defense pálya B2 alapjáték orosz kampányban.
  • magyargyerek
    De vajon hova?