1406
-
Nameny56 #1126 Annak szántam! :D :P -
gooooliath #1125 hmm kössz ezt bóknak veszem... -
Nameny56 #1124 Jajj,értem!Nem mindenki lehet ilyen született tehetség!Igazad van... -
gooooliath #1123 má csak a kihivás miatt is...meg az az igasság h nekem a blitzkrieg normalon tul könnyü... Sokszor volt olyan h kiválasztottam az össz egységeimet,és egyszerüen lerohantam a gépet,és aránylag egyszerüen gyöztem... -
Nameny56 #1122 Mi értelme van ennek a very hard-os nyomulásnak...Pfff! :/ -
gooooliath #1121 megszálott vagyok kül mostanában minden blitz részt a legnehezebben akarok játszani...
a rekordom az volt h a B1 alapban a ruski kampányt very hardon kijátszottam..na az nehéz volt
-
gooooliath #1120 szesz axon én a liberationt jótszom very hardon,és a német kampány 5-6. pályályán tartok...piszok nehéz. meg az a helyzet h sokszor idöre megy a játék az meg idegesitö...keresem a fall on the rainch-t azt is ki akarom tolni...közben játszom a b2 alapot is a németekkel very hardon...azzal aránylag jól haladok,de az én trükköm h le veszem a tempót -1re és ugy játszom...
-
#1119 5. pálya első 3 feladata megvan, nem voltak túl nehezek. -
#1118 Na sikerült végigverekednem magam a 4. küldetésen. Igazi vértpisálós pálya volt. Több elefánt volt a pályán, mint amennyit a valóságban gyártottak. Amikor én voltam a németekkel, ünnep nap volt ha kaptam egy tigrist, most garmadával volt a pályán, elefántot meg jó ha két alkalommal kaptam, ebből egyszer tudtam igazán használni őket, amikor 2 elefánttal letaroltam egy orosz tankokkal csurig megrakott hegyoldalt. Igazi ellenfele nem is volt, csak a tüzérség. Na most az oroszokkal meg sem tudom karcolni a tankjaimmal az elefántokat. Egyedül a tüzérség és a katyusák hatásosak ellenük. -
#1117 Negyedik küldetés. Az elején vissza kell vernem a L.A. SS páncélos hadosztály támadását, ezekkel a vizipisztolyos tankokkal:
-
#1116 Megkaptam a bátorság érdemrendet. Szörnyen bátor voltam, amikor 9 tankkal lerohantam a mardert :-)
-
#1115 Nem sok esélye volt:
-
#1114 Utolsó eldugott egység a kedvenc marderem:
-
#1113 Megindítottam NKVD-s egységeimet az elefánt ellen. Ezek láthatatlanná tudnak válni az ellenséggel szemben és robbanó tölteteket is tudnak rakni. Ez persze nem sportszerű, de az nkvd-sek nem is erről voltak híresek.
-
#1112 Meg kell tisztítanom a pályát a maradék német egységektől. Azt hittem, hogy már csak néhány katona bújkál a pályán, erre belefutottam egy páncélos rémálomba:
-
#1111 3. pálya vége fele. Gyalogosokkal hatástalanítottam egy Bison II-es önjáró löveg gyalogos védelmét, most pedig odakúszok néhány kézigránátos katonával.
-
#1110 Újra elővettem a Fields of Thundert és elkezdtem az orosz kampányt. Ne kövezzetek meg érte, de szerintem torony magassan ez a legjobb Blitzkrieg 2-es rész. Annyira profin meg vannak csinálva a pályák, hogy még az oroszokkal is élvezetesek. Na meg 8 rugót adtam a játékért és ki akarom élvezni egy megvásárolt játék minden szolgáltatását :-) -
#1109 Egész jó :-) -
magyargyerek #1108 Homoros orosz video Blitzkrieg 2 alapjaira. http://www.youtube.com/ -
gooooliath #1107 szesz magyargyerek...láttam a pályát nem olyan rossz az de az az igasság h én se toltam végig...most felyezem a sovjet kampányt a b2 alapban az utolsó missionál vaok...hatalmas csata kül a portálon is fent van,...bár hogy ismerlek titeket senki nem játsza a sovjet oldalt...ja meg huzom a liberationt,negyedik pályán vagyok hardon...egy érdekesség...egy stuart 3-as kilötte a megsebzett tigris tankomat...he...ez is tükrözi h hardon a gép jármüvei erösebbek...de kül nagyon bejön a liberation..nehéz de technikás...sok megoldása van a játéknak...na ez az én véleményem.. -
magyargyerek #1106 Hú ez kicsit sokk volt. Semmi kidolgozottság. Ad két rakás gyalogost aztán rohanj a tűzérséggel megerősített németek ellen. Ennél jobb pályát csinálnék ha egyszer neki ereszteném magam a pályaszerkesztésnek. -
magyargyerek #1105 Megjelent egy új map B2-höz. Sajnos britt oldalon van a játékos. Mindjárt próbálom. The Battle for Pegasus Bridge by ElGotele -
magyargyerek #1104 Az új map megtaláltható itt: The Sum of all Fears by Cyberboss Sajna amerikai oldalon kezdek ami nem a kedvenc oldalam. -
#1103 Igazán jól néz ki. -
magyargyerek #1102 Na végre megjelent egy új pálya a B2-höz. Rögtön ki is próbáltam.
Tetszik a szerelvény aminek a végén egy páncélvonat van és lő is. A vonatot lehet irányítani.
-
Nameny56 #1101 Pfff...Cheater! :S -
magyargyerek #1100 -
magyargyerek #1099 A cheat kódot én is mélységesen elvetem. Az úgy nem az igazi. Az elveszi a győzelem ízét. Úgy tudjam megverni a gépet hogy tiszta lappal nyerek. Így is annyi esélyem van hogy ha mentek sűrűn akkor visszatérhetek egy előző helyzethez. Ez éppen elég kell hogy legyen. -
#1098 Én sosem szoktam cheat kódokat használni, ezért ebben nem tudok segíteni. -
ljakab #1097 Hello Axon! Szeretném megkérdezni, hogy a BK 2 miért nem fogadja el a cheat kódokat, netán a rapidról letöltött anyagból hiányzik valamelyik fájl? /mint pl. a BK 1, Stalingrad egy AILOGIK fájllal müködik./ -
#1096 Jól látod, tényleg a magyar nyelvű Kurszki csatával ( Frontline - Fields of Thunder) próbáltam ki, mivel csak ez van itt fent a munkahelyi gépemen. Előnye, hogy egy csomó minden magyar nyelvű lesz ezeken a szerkesztett pályákon is. -
magyargyerek #1095 Ahogyan látom megy az új map a frontline kurszk-al? -
#1094 Ezután pedig nem történik semmi. Maradt vagy 5-6 katonám. Ezzel már nem igen tudnék visszaverni semmilyen támadást. A térképen pedig van 3 nyíl. Lehet, hogy ezzel az 5 katonával meg kellene rohamoznom azt a 3 ellenséges állást? Szerintem az első beásott szakasz először röhögőgörcsöt kapna a láttukra, majd agyaggalamblövészetet rendeznének az 5 db katonámon. -
#1093 Összes muszka lemészárolva, az utolsó páncélautó hősiesen megkézigránátozva.
-
#1092 Végre ideértek az orszok, így megfizethetek a bajtársaimért.
-
#1091 Litván egységeim beásva. Sajnos csak a térkép csücskében vannak csapataim és végig kell néznem, ahogy a muszkák lemészárolják a szövetséges egységeket.
-
#1090 Kipróbáltam az 1919-es Litván hadjáratos pályát. -
#1089 Nekem van kézikönyvem a Frontlines - Fields of Thunder-hez. Ez elvileg teljes mértékben Blitzkrieg 2-es játék. Nem tudom, hogy neked miért kellene a kézikönyv. Ha kérdésed van akkor talán tudunk segíteni. -
ljakab #1088 Hello! Szeretném megkérdezni, ki tudna segiteni a Blitzkrieg 2 MAGYAR nyelvü kézikönyv megszerzésében, vagy akár fájl formában történő letöltésében. Előre is köszi. -
#1087 Mindenesetre mindjárt kipróbálom, mivel már tegnap lehúztam, de még nem tudtam kipróbálni.