Blitzkrieg 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hú ez kicsit sokk volt. Semmi kidolgozottság. Ad két rakás gyalogost aztán rohanj a tûzérséggel megerõsített németek ellen. Ennél jobb pályát csinálnék ha egyszer neki ereszteném magam a pályaszerkesztésnek.
Megjelent egy új map B2-höz. Sajnos britt oldalon van a játékos. Mindjárt próbálom. The Battle for Pegasus Bridge by ElGotele
Az új map megtaláltható itt: The Sum of all Fears by Cyberboss Sajna amerikai oldalon kezdek ami nem a kedvenc oldalam.
Na végre megjelent egy új pálya a B2-höz. Rögtön ki is próbáltam.
Tetszik a szerelvény aminek a végén egy páncélvonat van és lõ is. A vonatot lehet irányítani.

Tetszik a szerelvény aminek a végén egy páncélvonat van és lõ is. A vonatot lehet irányítani.

Pfff...Cheater! :S

A cheat kódot én is mélységesen elvetem. Az úgy nem az igazi. Az elveszi a gyõzelem ízét. Úgy tudjam megverni a gépet hogy tiszta lappal nyerek. Így is annyi esélyem van hogy ha mentek sûrûn akkor visszatérhetek egy elõzõ helyzethez. Ez éppen elég kell hogy legyen.
Hello Axon! Szeretném megkérdezni, hogy a BK 2 miért nem fogadja el a cheat kódokat, netán a rapidról letöltött anyagból hiányzik valamelyik fájl? /mint pl. a BK 1, Stalingrad egy AILOGIK fájllal müködik./
Jól látod, tényleg a magyar nyelvû Kurszki csatával ( Frontline - Fields of Thunder) próbáltam ki, mivel csak ez van itt fent a munkahelyi gépemen. Elõnye, hogy egy csomó minden magyar nyelvû lesz ezeken a szerkesztett pályákon is.
Ahogyan látom megy az új map a frontline kurszk-al?
Ezután pedig nem történik semmi. Maradt vagy 5-6 katonám. Ezzel már nem igen tudnék visszaverni semmilyen támadást. A térképen pedig van 3 nyíl. Lehet, hogy ezzel az 5 katonával meg kellene rohamoznom azt a 3 ellenséges állást? Szerintem az elsõ beásott szakasz elõször röhögõgörcsöt kapna a láttukra, majd agyaggalamblövészetet rendeznének az 5 db katonámon.
Litván egységeim beásva. Sajnos csak a térkép csücskében vannak csapataim és végig kell néznem, ahogy a muszkák lemészárolják a szövetséges egységeket.

Nekem van kézikönyvem a Frontlines - Fields of Thunder-hez. Ez elvileg teljes mértékben Blitzkrieg 2-es játék. Nem tudom, hogy neked miért kellene a kézikönyv. Ha kérdésed van akkor talán tudunk segíteni.
Hello! Szeretném megkérdezni, ki tudna segiteni a Blitzkrieg 2 MAGYAR nyelvü kézikönyv megszerzésében, vagy akár fájl formában történõ letöltésében. Elõre is köszi.
Bocs, rosszul fejeztem ki magam. Ez nem mod csak egy map. Modot azt én sem találtam b2-höz.
Hogyan bukkantál rá erre a modra? A bkportalon a Blitzkrieg 2-re kattintva megjelennek a modok is, de ez nincs közte. Sõt semmi újdonság nincs közte már hónapok óta. Van az az egyetlen Total War mod, amit már kipróbáltam, a többi pedig csak jelentéktelen modocska. Hangokat meg kamerát meg 1-2 apróságot változtatnak.
Most kipróbáltam egy B2 modot ezt:Lithuania 1919: First Battle by SSLitauen
Nem igazán jött be, tank ohne csak gyalogság van és védeni kell az orosz ellen Litvánként a hazát. Mostanában, nemrég felraktam egy pár modot és valamelyik mod csinált a játékommal valamit mert nagyon jó lett a zoomolásom. Totál le tudok zoomolni bárhova. Ez így jobb lett.
Nem igazán jött be, tank ohne csak gyalogság van és védeni kell az orosz ellen Litvánként a hazát. Mostanában, nemrég felraktam egy pár modot és valamelyik mod csinált a játékommal valamit mert nagyon jó lett a zoomolásom. Totál le tudok zoomolni bárhova. Ez így jobb lett.
Mostanában roppant kevés idõm van játszani, de olyankor szinte mindig a Blitzkrieg 1-et tolom a Total War moddal. A BK2-nek egyszer fogtam neki és rögtön kivégeztem 2 pályát.
Most a Blitzkrieg 1-et nyomom ezért hanyagolom egy kicsit. Késõbb jövök leporolni.
Én mostanában toltam egy kicsit. megcsináltam az összes orosz mellékküldetést és most kezdtem bele a fõküldetésnek, ami egy hatalmas térkép és ha jólemlékszem sztálingrádot ábrázolja.
Már kezdésként is kapok rengeteg egységet és erõsítésem is 40 körül van.
Már kezdésként is kapok rengeteg egységet és erõsítésem is 40 körül van.
Úgy látom,mostanság mindenki hanyagolja a Blitz-2-es szériát!😄 De azért köszi Axon,hogy szóltál!😉
Ide beraktam akit érdekel két Blitzkrieg részt
http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=bdwteam&id=1183319261
http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=bdwteam&id=1183319261
Ja, és a Straforce pedig égjen el a pokol tüzében...<#gun>#gun><#violent>#violent>
Ezer köszönet Axon!!! Müködik a dolog <#wink>#wink> Megyek aprítani a Ruszkikat...csak elöbb a Franciákat<#violent>#violent>
Mégegyszer THX
Mégegyszer THX
A te példányod egy védelem nélküli verzió. A patch-eket pedig az eredeti védett dvd-ken levõ verzióhoz készítik. Elindítás után nézd meg, hogy milyen verziójú a te példányod, mert elvileg annak már az 1.5-ösnek kell(ene) lennie, így azt nem is kell patchelned.
Egyébként pedig ha 1.5-nél kisebb verziójú a példányod, akkor patch-eld fel 1.5-re és töltsd le hozzá a cracket. Tudom, hogy elég hülyén hangzik egy legális verzió feltörése, de más lehetõség nincs.
Egyébként pedig ha 1.5-nél kisebb verziójú a példányod, akkor patch-eld fel 1.5-re és töltsd le hozzá a cracket. Tudom, hogy elég hülyén hangzik egy legális verzió feltörése, de más lehetõség nincs.
Hali emberek. Egy kis segitség kellene...
Megvettem a Blitzkrieg 2-t, most akciós volt. Ez egy cseh kiadvány, vmi Bestgames akción belul...a lényeg az, hogy amint telepítek egy patchot a hibak miatt, azonnal Serial numbert kér a progi - holott semmilyen Serial number nincs hozzá...söt, utána aktiválnom kéne a neten a játékot...
Találkozott vki ezzel a problémával? Ha igen plz segítsen...Elöre is kösz és SIEG!!!
Megvettem a Blitzkrieg 2-t, most akciós volt. Ez egy cseh kiadvány, vmi Bestgames akción belul...a lényeg az, hogy amint telepítek egy patchot a hibak miatt, azonnal Serial numbert kér a progi - holott semmilyen Serial number nincs hozzá...söt, utána aktiválnom kéne a neten a játékot...
Találkozott vki ezzel a problémával? Ha igen plz segítsen...Elöre is kösz és SIEG!!!
A Tobrukot két gépen próbáltam ki. Az elsõn a játékhoz adott daemon tool-ot használtam. Simán elindult és nem kért cd kulcsot sem.
A másik gépen fent volt egy 4.12-es daemontools. Itt indítva kérte a cd kulcsot, majd ezután szépen elindult. Ebbõl következtetve nem kell hozzá az orosz 4.08-as daemon.
A másik gépen fent volt egy 4.12-es daemontools. Itt indítva kérte a cd kulcsot, majd ezután szépen elindult. Ebbõl következtetve nem kell hozzá az orosz 4.08-as daemon.
Találtam egy programot, ami kezeli ezeket a magnetes címeket. A neve Azureus. Nos ez tényleg felismeri a megnetes címet, de valami olyasmit mond, hogy a konténerben nincs adat. Talán ez azt jelenti, hogy bár a cím jó, de nincs bekapcsolva az a gép (vagy gépek), amin a cd kép van, vagy valami ilyesmi. Nem vagyok otthon ezekben a dolgokban.
Ez elvileg egy DC++ link. Feltettem egy dc klienset, de nem igazán tudom használni, eddig még sosem próbáltam. Azt sem tudom, hol lehet neki megadni ezt a címet.
Még mindíg keresem ezt:
Великие битвы: Высадка в Нормандии (2007) Русская версия már láttam ezen a fórumon de nem tudom letölteni.http://uahub.info/forum/showthread.php?t=3591

Великие битвы: Высадка в Нормандии (2007) Русская версия már láttam ezen a fórumon de nem tudom letölteni.http://uahub.info/forum/showthread.php?t=3591

Örülök neki. Tedd mellé azt a daemont amivel fut.
Sikerült elindítanom.
Kicsit elmélyültem a cd kép tanulmányozásában, mert ilyet még nem láttam. A lényeg az, hogy dugig van szeméttel. Amire szükség van az 2 db file:
Mount.exe
game0.exe
A game0.exe telepíti a tényleges játékot és elvileg ez elég is lenne. A Mount.exe megint tele van felesleges dolgokkal, ami a lényeg belõle az a két file .mdf .mds. Ezek az eredeti játék védelmet tartalmazó cd képei. A röhej az, hogy a bolti játék 2 cd-s. Az elsõ cd-rõl csináltak egy cd képet és ez van a Mount.exe fileban ez kell az indításhoz is. Csak annyit kellett volna még tenniük, hogy a 2. cd-rõl is készítenek egy cd képet és már mehet is fel a netre. De nem, õk nem ezt tették, hanem fogták a teljes feltelepített játékot (amit a 2 cd-rõl feltelepítettek a vinyójukra) és az egészet betömörítették rar-al. Ez van a game0.exe-ban. Ezért majd 2 giga a játék mérete, holott a teljes játék nem nagyobb 1.1 gigánál, de mellé van még téve az 1 cd cdképe is, így jön ki a 2 giga.
Engem borzasztóan zavar ez a felesleges helypazarlás. Most az a 800 megás cd kép csak az indítás miatt van ott. Valamilyen módszerrel ebbõl is lehet olyan mini imaget csinálni, mint amit más játékok mellé is adnak indításhoz. Ebbõl kiszednek minden file-t és csak a cd védelem marad rajta az indításhoz, mérete pedig csak néhány kbyte.
Ami nálam probléma volt az indításnál, az a hülye start.bat vagy miafene a neve. Nem értettem mit is csinál és nálam nem is mûködött, valószínûleg a más daemon tools-om miatt. Csak annyit kellett volna leírniuk egy info fileban, hogy az a 800 megás cd képet mountold be. Ennyi nekem elég lett volna, hogy el tudjam indítani.
Még kísérletezek egy kicsit a daemon tools-okkal, mert ha nem indul el az újabb daemonokkal, akkor a cd-n levõ orosz daemon tools-ot is mellé kell raknom a 2 db filenak.
Kicsit elmélyültem a cd kép tanulmányozásában, mert ilyet még nem láttam. A lényeg az, hogy dugig van szeméttel. Amire szükség van az 2 db file:
Mount.exe
game0.exe
A game0.exe telepíti a tényleges játékot és elvileg ez elég is lenne. A Mount.exe megint tele van felesleges dolgokkal, ami a lényeg belõle az a két file .mdf .mds. Ezek az eredeti játék védelmet tartalmazó cd képei. A röhej az, hogy a bolti játék 2 cd-s. Az elsõ cd-rõl csináltak egy cd képet és ez van a Mount.exe fileban ez kell az indításhoz is. Csak annyit kellett volna még tenniük, hogy a 2. cd-rõl is készítenek egy cd képet és már mehet is fel a netre. De nem, õk nem ezt tették, hanem fogták a teljes feltelepített játékot (amit a 2 cd-rõl feltelepítettek a vinyójukra) és az egészet betömörítették rar-al. Ez van a game0.exe-ban. Ezért majd 2 giga a játék mérete, holott a teljes játék nem nagyobb 1.1 gigánál, de mellé van még téve az 1 cd cdképe is, így jön ki a 2 giga.
Engem borzasztóan zavar ez a felesleges helypazarlás. Most az a 800 megás cd kép csak az indítás miatt van ott. Valamilyen módszerrel ebbõl is lehet olyan mini imaget csinálni, mint amit más játékok mellé is adnak indításhoz. Ebbõl kiszednek minden file-t és csak a cd védelem marad rajta az indításhoz, mérete pedig csak néhány kbyte.
Ami nálam probléma volt az indításnál, az a hülye start.bat vagy miafene a neve. Nem értettem mit is csinál és nálam nem is mûködött, valószínûleg a más daemon tools-om miatt. Csak annyit kellett volna leírniuk egy info fileban, hogy az a 800 megás cd képet mountold be. Ennyi nekem elég lett volna, hogy el tudjam indítani.
Még kísérletezek egy kicsit a daemon tools-okkal, mert ha nem indul el az újabb daemonokkal, akkor a cd-n levõ orosz daemon tools-ot is mellé kell raknom a 2 db filenak.
Egyébbként most van egy mégújabb Daemon Toools a gépemen a daemon4121-lite de ezzel megint nem megy pedig ez újabb! Valószínûleg a készítõk is gondolták hogy problémás lesz mert a image filébe (MyTbrk787a.mdf) betettek egy daemon 4.08-ast ami tudja telepíteni a gamét.
Nem értem mi lehet vele. Nálam csak a Daemon Toolsal sz*rakodott kicsit mert hiányolta a "no language support detected", valószínúleg az oroszt. Tettem fel a játék cd-jérõl (ott van)daemon408-139-x86.exe -t. Na ezt telepíted. A régit ugye ledúrja és felteszi ezt. És ment aztán vele. Nem kerestem semmi cracket mert ment.
Segíthetnél egy kicsit. Továbbra sem sikerül elindítanom a Tobrukot. Honnan húztad le hozzá a crack-et? El tudnád küldeni privát üzenetben?
Sikerült beszereznem a Mongol Dzsingiszkán játékot.
Lehet vezérelni a légi egységeket is. Legalább is a Fields of Thunderben lehetett és éltem is ezzel a lehetõséggel. A Blitz2-ben kicsit másképpen használják a légi egységeket. Emlékeim szerint csak bombázást lehetett (eddig) kérni egy adott területre.
Mocskos ruszkik...Tuti nem nyomnám velük!
Következõ pálya Cover Darkness nyitóképernyõ. Most szálltak ki a hajóból egységeim.

Támadok egy német rombolót látszik ahogyan robban a bombám a hajótesten.