1406
-
Nameny56 #1166 Köszi a gratulációt tőled is gooooliath!Kérdésedre válaszolva,azaz utolsó előtti pálya! -
Nameny56 #1165 Köszönöm a gratulációt Axon hadnagy! :D Sieg Heil! -
gooooliath #1164 bátorkodom gratulálni az eredményhez,és még tovább megyek...azt akarom kérdezni h az utolsó missió az egy 8 küldetéses pálya ugye? Mert ott elakadtam,és kiváncsi vok h az e az utolsó? -
#1163 Remek eredmények Tábornok!
A Führer személyesen fogja átadni a vaskeresztet Önnek! -
Nameny56 #1162 Jelentés a Vezérkarnak!(Oberkommando den Wehrmahct) :D A Blitzkrieg 2-Liberation-t végigvittem!Nagy csatákban,vérzivatarban vezettem embereimet a kitűzött célig,és onnan végül a hátrálásig... -
Nameny56 #1161 Köszönöm Axon hadnagy!:) -
#1160 Gratulálok Kamerád! -
Nameny56 #1159 Na végre!Meg van a hőn áhított győzelem!:) Elég sok vér tapad hozzá...! :/ -
Nameny56 #1158 Köszi,igyekszem! -
magyargyerek #1157 Ha jól emlékszem a negyedik pályán járt le az idő. Azon egy hétig szenvedtem át magamat. Utánna már aránylag könnyű pályák voltak. Így emlékszem. Sok sikert! -
Nameny56 #1156 Befejeztem a 4. pályát még a délután folyamán,most az ötödiken vagyok!:) Wacht am Rheim!Amin te is sokáig szórakoztál magyargyerek!Én nem tudom mit tegyek itt...:S Itt is lejár az idő!!! Idegölő egy játék ez a Liberation kieg! -
Nameny56 #1155 Köszi Gooooliath!Habár te nem magyargyerek avgy,de így is jó!:) Am én is tudom,hogy időre kell!:D :P Ez nem újdonság...De szerencsére sikerült megcsinálnom!:) Először a hidat foglaltam el,és csak utána a könyvtárat és így jól ment!;)
-
gooooliath #1154 idöre kell befejezned,én pl egyszerüen áthajtottam a tigrisekkel az ellenségen,nem kell ki lönöd minden házat,csak juss fel oda,ott ki kell lönöd egy beásott szakaszt,meg valami ágyukat asszem...de lessz még ilyen idös pálya megnyugtatlak. Kül utánna el kell majd foglalnod a jobb oldalt a pályán,ugyhogy spórolj az emeber anyaggal... -
Nameny56 #1153 Sziasztok!Magyargyrek segíts légyszíves! :( A Blitzkrieg 2-Liberation-t nyomom természetesen a németekkel és a 4. pályán vagyok!Az ejtőernyősök által elfoglalt Arnheme kell visszaszereznem!Elfoglalom a városközpontban lévő városi könyvtárat és utána a hidat kell biztosítanom,de alig,hogy elindulok az ellen az átkozott híd ellen,már ki is írja,hogy failed:S
MIT TEGYEK??? :( SEGÍTS!!!Előre is köszi...! -
#1152 6. pálya eleje. A visszavonuló német csapatokat kellett felszámolnom:
-
#1151 Megvan belőle nekem az angol verzió is, de a magyart azt megvásároltam. Nem bántam meg. -
Richtofen #1150 Köszönöm!
Jómagam az angol nyelvű változatot preferálom minden programból, mert a magyarítások néha elég érdekesre sikerednek. ;) -
#1149 Jól mondta az előttem szóló, tényleg teljesen ugyan az a játék.
Az is nagy előnye, hogy a bkportal és egyéb blitzkrieges oldalon fentelevő Blitzkrieg2-höz készült pályákat is el lehet indítani vele, ahol az egységek neve, adata magyarul lesznek kiírva. -
gooooliath #1148 isten hozott a fedélzeten...az ugyan az a játék! -
Richtofen #1147 Sziasztok!
Egy ideje olvasom már a fórumot, jó hogy sok 2.vh rts rajongó van itt ;)
Egy kérdés: a nyelven kívül (angol-magyar) a Frontline Fields of Thunder ugyanaz mint a Kurszki Csata néven kapható magyar nyelvű program? -
Nameny56 #1146 Köszönöm szépen Axon hadnagy!:) Hát igen...az utolsó misszióval kapcsolatosan vegyesek az érzéseim! :S Mint te is írtad korábban,nem igazán valóságos,hogy egy Tigris tank(mégha a méltán híres Michael Wittman is a parancsnoka) egyedül induljon az oroszok ellen!Ebből a szempontból nem tetszett,és sztem direkt túl is volt nehezítve...Szóval az a pálya nem kicsit volt furcsa! :/ Igen,az igaz,hogy bónuszmisszió volt,méghozzá azért kaptuk,mert elfogtuk a 8dik pályán Ulitykin marshalt!:) Na,egy szónak is száz a vége!:D Nagyon nehéz,de frankó hadjárat volt!:) Sok katonánk halt meg a Birodalomért és a Führerért,de emléküket sosem feledjük! -
#1145 Gratulálok! Igazi kihívás végigtolni.
Mi a véleményed az utolsó pályáról? Valahogy nem illett a sorba. én amolyan bónusz missziónak tartottam. -
Nameny56 #1144 Ez az!!!:D Végig vittem a Frontline-Fields of thunder-t a németekkel!Nagy csata volt ez a kampány!Sieg Heil! -
Nameny56 #1143 Sziasztok!Axonnal(mint általában) most is maximálisan egyetértek!:) Deutschland für imma'!:D :P Az viszont nekem is tetszett a Blitzkrieg 2 szövetséges kampányában,hogy a kampány 3/4-e a japánok ellen zajlik!Óriási volt sztem!:) Amikor már a németek ellen kellett harcolni Európában,akkor abba hagytam az amcsi kampányt!:) -
gooooliath #1142 én viszont szoktam azért játszani a szövetségesek missióit,habár a jármüveik nem varázsolnak el...egyedül a SLUGGER önjáró AT gun*-t szeretem. Meg a Rozsomákot (Wolvarine MK medium AT gun). A blitzkrieg2 alapban tetszett h a japánok ellen megy fél missió... -
gooooliath #1141 tényleg igy van az amcsi filmekben...föleg az arc nélküli lelketlen már már elien* németekröl...tényleg elfelejtik a forgatókönyv irók h rengeteg olyan is harcolt a wermacht-ban akik messze ellenezték az egésszet...tetszik amit irtál,igazat adok. -
#1140 Természetesen nem kérdés, hogy minden Blitzkrieg részt, kiegészítőt, addon-t a német kampánnyal kezdek és többnyire azzal is fejezem be. A házilag készített pályákból és kampányokból is csak a németeket szoktam letölteni és kipróbálni. A játék élvezete mellett a személyes kötődés és tapasztalat is dominál ilyenkor, hiszen nagyapám harcolt a muszkák ellen a háborúban, nagyanyám pedig sokat mesélt a híres "felszabadító" szovjet katonákról. Ettől függetlenül azért tudok értékelni egy-egy igazán jól elkészített pályát orosz részről is. A szövetségesekkel viszont szinte soha nem szoktam játszani. Egyedül a Roling Thunder-t toltam néhány pályán keresztül, meg talán egyetlen szerkesztett Blitz2-es pályát próbáltam ki a szövikkel. Valahogy nagyon megutáltam őket. Ehhez nagymértékben hozzájárultak olyan roppant elfogult alkotások, mint a Rájen közlegény megmentése és az elit alakulat című filmek. Hányingerem van a rágógumizó, "jókat" beszólongató, "faszagyerekekből", akik halomra lövik az arctalan (szinte sosem mutatják az arcukat a filmekben) gaz "nácikat", akiket persze nem anya szült, hanem úgy bújtak elő a pokol legsötétebb bugyrából, de őket persze közvetlenül az angyalok repítettek le a mennyekből. A gaz nácik halomban heverhetnek leöldösve csak jókat röhögnek rajtuk, de ha véletlenül lelőnek egy hős jenkit, akkor órákon keresztül siratják, minden katona arcán világfájdalom, a halottnak megjelenik az anyja sírva és úgy egységesen mindenki érezze végtelenül sz@rul magát, és különben is, hogy jön ahhoz egy gaz náci, hogy rá mer lőni egy ilyen ártatlan, hablelkű kiscserkészre.
Broooooááááááááááááááfffffffffffffffffffff!!!!! -
magyargyerek #1139 Igen, azt a felmérést én is láttam a bkportálon. A többség németekkel nyomja. Mindezek melett az alap BK2-t én is nyomtam orosz részről és jó kis pályákat láttam. -
#1138 Az #1110-es beírásomban leírtam, hogy miért is tolom az orosz kampányt. Egyébként a német kampányt már végigtoltam. -
gooooliath #1137 ez is ritka h valaki sovjet kampányt nyom,éppen egy hónapja láéttam a felmérést a portálon h 8ö százalékban a németekkel játszák a blitzkrieget,azután a sovjetokkal,majd a szövetségesekkel,de ez utóbbiakkal alig alig -
#1136 5. pálya sikeres befejezése:
Itt is volt bőven elefánt és nashorn is. A csodafegyver ismét a katyusa volt. Az utolső 2 német támadóerőt gyakorlatilag a katyusák pusztították el, a tankokkal fel sem tudtam volna őket tartóztatni. -
#1135 Kemény harcok után:
-
#1134 Na és akkor gondold csak el, hogy a panzers part two-ban is bennehagyták ezeket az ostobaságokat pl. repülő fogaskerék, pedig a játékosok elég hangosan panaszkodtak.
Hamarosan megjelenik a a következő része a Panzersnek, ami már a hidegháborúban játszódik. ha abban is benne lesznek a repülő fogaskerekek, akkor a készítők tényleg orvosi esetek. -
gooooliath #1133 kül elég jól meghaladtam a liberationban,már át is mentem azon a pályán ahol kapok 2 sturmtiggert. Most pont nem tudom hanyadik pályán tarthatok,de egy igen terjedelmes pályával találtam szemben magam. Ugy kezdödik h van 4 párducom,meg birok rendelni 4 osztag katonát,és el kell foglalnom egy falucskát... -
gooooliath #1132 érdekes amit Axon mond,tényleg van grafikája a játéknak,de...valamelyik nap feldobtam a panzer 1 -est és le döbbentem. Az klassszissal jobb grafkáju cucc...na de a játék az felejthetö. Valahogy nem értették meg a fejlesztök h a 2.vh-s játékfalóknak ennél több kell. A csata mókásnak hat a blitzkrieg mellett,repülö fogaskerekek,meg gyógyitó katonák...komolyan scifi az egész. Na e miatt tartom a b2-töt jó játéknak,mert itt aztán át lehet érezni a csata *hevét*! -
magyargyerek #1131 Olyan ritka az új pálya kedvencünkhöz hogy máris írom hogy: van egy új pálya! Operation Doppelkopf
-
#1130 Ezzel a nézegetéssel én is így vagyok. A Blitz 2 egyetlen nagy előnye az első résszel szemben az a 3D-s látványvilág. Én is nagyon szeretem nézegetni, forgatni, zoomolgatni az egységeket, pause üzemmódban és mozgás vagy harc közben is.
Ebből a szempontból jó lesz a Sudden Strike 3 is, ha lesz hozzá egy jó kis kamera mod, amely megnöveli a zoomolást. Na meg a hamarosan megjelenő Officers is, ami véleményem szerint alázni fog minden eddigi 2. vh-s rts-t. Ennek nagyon ajánlom a demóját kipróbálásra, mert akkor rögtön meg fogod érteni miről is beszélek. ott már alapból max.-ra van állítva a zoom. -
gooooliath #1129 na jó hát most nem kiabálni akartam én azzal h very hardon tolom a géjmet,hanem csak mondom,mesélem,hisz azért van a forum nem? Mindenki ugy játsza ahogy akarja. Nekem bejött most ez a nehéz szint,de ez nem jelent semmit,elvégre nem sport ez! Van abban valami amit a Magyargyerek mond,h néha elég az h rávetitjük a fantáziánkat a játékra,és egyszerüen élvezzük és kész.
-
magyargyerek #1128 Nehézséget én sem állítgatom. Van pálya hol így is alig jutok túl. Persze mert alig karok egységet veszteni, inkább sokat visszatöltök. Néha elszoktam bambulni és olyankor csak gyönyörködök milyen szépek az egységeim,tankjaim,főleg ha új típussal van dolgom vagy új a skin. -
#1127 Én nem szoktam állítgatni a nehézségi szintet, ha jól tudom, akkor normál szinten indul minden rész minden kampánya, én azon szoktam tolni. Maguknak a pályáknak a nehézsége viszont nagyon változó. A lentebb említett Fields of Thunder orosz kampányának 4. pályája hihetetlenül nehéz volt így normál fokozaton is, de mint jeleztem az 5. pályán viszonylag könnyen haladtam. Mondjuk azóta nem toltam, majd csak holnap fogom.
Nekem általában nagyon kevés időm jut játszani, így örülök ha normál fokozaton végig tudok tolni egy-egy pályát.