1406
-
#1206 Ismét félbehagytam. Ha a németeknek ennyi páncélosuk lett volna, mint ebben a játékban az orosz hadjáratban, akkor megették volna reggelire a komplett orosz hadsereget. -
#1205 Újra nekifogtam a Kurszknak. Az orosz kampány 5. pályáján hagytam abba, mert reménytelenül nagy volt a német ellenállás. Sikerült végre elfoglalnom egy hidat, amit a komplett német hadsereg védett.
Megjött az utánpótlás tele szövetséges járművekkel, köztük ez az M3-as:
-
gooooliath #1204 ejha...jól össze kuszálta a statisztikámat...na mindegy...be akartam számolni az eseményekröl...most irom a statisztikát... -
gooooliath #1203
1 USA vs JAPAN
veszteség megölt egység reserva
1st lautenant gooooliath 173 313 4
Liutenant general Homma 566 221 0
General McArthur 60 253 0
missio time 14:17
campain time 14:17
2 Battle for Bataan . Fillipines , 1942. USA vs JAPAN
Captain gooooliath 137 155 4
Liutenant general Homma 163 132 0
General McArthur 0 8 0
mission time 24:32:00
campine time 38:49:00
3 Fish in a Barrel
USA vs Japan
Captain gooooliath 157 123 5
Liutenant general Homma 139 179 0
General McArthur 24 16 0
36-16
1h-15m-5s
4 The Pundak Salient
USA vs Japan
Captain gooooliath 143 225 6
Liutenant general Homma 303 176 0
General McArthur 30 78 0
34perc 7 m'sod.
1h.49.12s
-
gooooliath #1202 szesztek..befejezőfélben van nálam a Liberation...utolsó missióval küzdök...a német oldalon...már tavasszal neki rugazkodtam,de csak most fejezem...közben el kezdtem a blitzkrieg 2 alapot a szövetségesekkel is...szóval vissza térek blitz 2 be! Csatlakozzatok! Axon,Magyargyerek...ja kül le huztam ezt a pályát és ezt is le akarom zuzni! -
magyargyerek #1201 Új pálya a bkportalon.11th Panzer Division Winter 43-44
-
gooooliath #1200 -
gooooliath #1199 szesz jamcsi...le vagyok doktorálva liberationból....na had haljam mik a tünetek*?! -
jamcsi #1198 Valaki taposta már a B2 liberation-t? -
#1197 Szerintem karácsony előtt kiadják, még akkor is ha nem lesz teljesen kész. Anyagilag csak így érheti meg nekik. -
magyargyerek #1196 Köszi. Hála a dvi csatlakozónak a kép gyönyörű szép. Remélem nemsoká már tényleg tesztelhetem a Burning Horizont 2-vel:-) Hogy mennyit kell várni egy gaméra? Már hónapok óta beharangozták és semmi. Csak az újabb screenshotokat dobták ki, had csorogjon a blitzfanok nyála. Az enyém is.:-) -
#1195 Mekkora tahó vagyok! Elfelejtettem gratulálni az új monitorodhoz. Legyen sok örömöd benne! -
#1194 A Samsung valóban egy kiváló márka és egy ideje már én is ezt preferálom. Vásárlásomban viszont egyértelműen az határozta meg, hogy egyedül a Samsung gyártja a legnagyobb méretű 4:3-as képarányú monitort, ami jelenleg 20 colos, de a jövőben valószínűleg ez is el fog tűnni és már csak a 19 colosak maradnak.
Mindenesetre ha a jövőben valamikor monitort veszek az csakis Samsung lehet (remélhetőleg nem adják lejjebb a minőséget). Bár az már valószínűleg Wide méretezésű lesz és minimum 24 colos. Már a 24 colosok ára is kezd a megfizethető kategóriába csúszni. -
magyargyerek #1193 Gratula hozzá. Akkor abban megegyezhetünk hogy a Samsungot preferálja mindenki aki jó monitort akar venni. Ár/érték arányban a legjobb vétel. Más fórumokon lehurrogták aki LG, Asus, stb. moncsiról érdeklődött és venni tervezte. -
#1192 Én az idén vettem egy új 20 colos samsung monitort.
Ennek érdekessége, hogy ez a létező (talán még ma is kapható) legnagyobb méretű monitor, ami még nem wide, tehát 4:3-as arányú. Ennél már csak egyetlen nagyobb méretű 4:3 as monitort gyártottak a 214T-t ami szintén a samsung gyártott, de már szinte sehol sem kapható, mivel a gyártását már rég befejezték és esetleg raktáron lehet 1-2 darab valahol, de nekem már nem tudtak belőle szállítani.
Én elég sok régi játékkal játszok és azok nem igazán szeretik a szélesvásznú 16:10-es wide monitorokat.
Az én monitorom tudja az 1600x1200-as felbontást is és ezt a felbontást ismeri is majd minden régebbi játék is. Egyébként ha kiszámolod az alapterületüket, akkor majdnem egyforma a felület nagysága az én 20 colos és a te 22 colos monitorodnak.
Képpontok száma alapján pedig egyértelműen az enyém a nagyobb.
1600x1200=1.920.000
1680x1050=1.764.000
Egyébként is elég becsapós az a colban megadott átló mérete egy jóval szélesebb monitornál. -
magyargyerek #1191 Rég nem írtunk. Most vettem egy nagy felbontású wide monitort.
Gondoltam megosztom tapasztalataimat, no lássuk csak hogyan mennek a blitz részek ezen a 22" moncsin (SAMSUNG 2253BW).
Fórumokat olvasgatva ezt a moncsit javasolták elég sok helyen. Megvettem és miután újrahúztam az xp-t felraktam a Blitzkrieg 1-et.
Kicsit fura mert jó nagyok lettek a tankok:-) Sajnos ez az első rész már elég régi és nem tudja a mocsimnak az optimális felbontását, max 1440x900-ast tud a játék. Tehát igazából nem ennek a monitornak találták ki.
Ma viszont örömmel jelenthetem hogy felraktam a Fall of the Reich kiegészítőt és ez már tudja azt a felbontást ami nekem kell. Tehát szép rajta a grafika és jó vele játszani 1680x1050-es felbontásban.
-
Richtofen #1190 Hmmm. Igényes a weboldala ;) -
magyargyerek #1189 Aki ismeri annak jó hír lehet: Megjelent a Theatre Of War egy új része.
Bővebben itt:http://lookszone.ru/games/67189-vtoraja-mirovaja-normandija-2008rus.html -
gooooliath #1188 ja küldj képet,mert én minden missiót ki játszottam az amcsikkal és biztos tudnák segiteni...de igy nem ugrik be...feltéve h még mindég le vagy ragadva
-
butuska66 #1187 Hala2 én vagy 1 éve vittem végig az amerikai hadjáratott (na jó csak Rhur vidékig) így alig emlékszem rá de haa leírnád a pályát röviden vagy beraknál egy képet a forúmra úgy talán tudnék segíteni -
Nameny56 #1186 Halal2!Az jjó kérdés...Én azt átugrottam! -
halal2 #1185 csá mindenkinek, megkérdezném hogy lehet megcsinálni az amcsikkkal a 3. szint utolsó elötti pályályát amikor a japcsiknak 4 bátzisuk van nem pedig 2 és azt kell védeni? -
#1184 Kétféle SS szakasz van. Kinézetre ugyan így néznek ki, de azoknál van STG 44-es gépfegyver is. -
#1183 Kipróbáltam egy Blitz2-höz készített pályát, a neve Arnherm1944. A németekkel lehet védeni a várost.
Egy általam még sosem látott érdekesség:
Waffen SS alakulat, szép terepszínű egyenruhában.
-
Solyom2 #1182 A 3. hidat nem sikerül megvédeni. -
Nameny56 #1181 Solyom2!És mi nem sikerül neked abban? -
#1180 nincs -
HUNter Örni #1179 Üdv
Tudtok a játékhoz magyarosítást? (Blitzkrieg 2)
-
Solyom2 #1178 A németekkel kell 4 hidat megvédeni -
Nameny56 #1177 Konkrétan melyik is az a pálya? -
Solyom2 #1176 Helló!
A liberation-ban csak a németek 2. pályájáig jutottam.Tud valaki segíteni? -
Nameny56 #1175 Sztem nem minden pályán...
-
von Mórocz #1174 Amúgy a BK2-ben minden pályán vannak Secret objective-ek? Mert én sokat megtaláltam, csak nem minden pályán. (Csapatfejlesztő pályákon is) -
magyargyerek #1173 von Mórocz örülünk hogy ránk találtál!
-
von Mórocz #1172 Köszi a választ
A Frontline-t olvastam, hogy van magyarban.
A Blitzkriegben meg reménykedtem. :S
Régen egyépként nekem volt 1 házi magyarosításom hozzá, de nem tudtam azóta leszedni sehonnan, nincs már meg. A winyo meg formázva volt.
Sajnos abba se volt minden magyar, meg az ékezetes karaktereknél kis kocka volt...
Csak gondoltam hátha azóta... :) -
#1171 Egyedül a Frontline - Fields of Thunder nevű Blitzkrieg 2-es játék jelent meg nálunk magyarul Kurszki csata néven. A többi rész angolul jelent meg és nincs hozzájuk házilag készített magyarítás sem. -
von Mórocz #1170 Sziasztok!
Most találtam rátok, én is nagy Blitzkrieg rajongó vagyok, számtalanszor kijátcottam már én is a játékrészeket. Érdeklődnék, hogy a sima blitzkrieghez és BK2-höz van-e magyarosítás? Valaki tud-e linket adni. :)
Nameny56 !
Azt a pályát én se tudtam végigvinni, mikor megkapom a páncélosokat sé támadok akkor a kisváros szélénél mindig szétlőnek, vagy rosszabb esetben jönnek a repcsik és azok zúzzák szét a páncélosaim. :S Nehéz az utolsó Német pálya. :(
További jó gamet, és tapossák az acélszörnyek lánctalpai a mezőket. :) -
Nameny56 #1169 Köszi magyargyerek!Így van,már ketten!;) :D De a Blitz2 első kiegjét,a Fall of the Reich utolsó pályáját sehogy sem tudom végigvinni! :/ Már
féléve!Hát nem tudom...Azt lehetetlen befejezni!:( -
magyargyerek #1168 Nameny56 gratulálok hogy megcsináltad a Liberationt! Már ketten vagyunk magyarok közül (ismereteim szerint) akik e nagy tettet véghezvittük! -
Peter083 #1167 Tisztelt fórumozók!
Érdeklődni szeretnék, hogy akinek magyar nyelven vannak meg a Blitzkrieg változatai, az el tudná küldeni nekem a magyarosítást tartalmazó fájlokat az email címemre? [email protected]
Segítségeteket előre is köszönöm