1406
-
bad00 #1246 Kancsal 3 szemű vackok és gonoszan néző fák. Egy kicsit lehetett volna igényesebb! -
bad00 #1245 És game of the year edition?! Persze bazdmeg! -
bad00 #1244 A stalin vs színes szarok undorító. Én is kipróbáltam tegnap. A játék indítása utáni videó, jelesül a szovjet zászló alatta a himnusz még elmegy, utána már szar. Nálam kurva gyors volt minden, és még arra se jöttem rá hogy mivel adok ki támadási parancsot. A katonák egyszerűen nem reagáltak lófaszra sem (a tankok igen, de azzal sem mentem semmire). Néztem videókat a neten. Egyik szovjet egység egy óriás sztálin, az még érdekelt volna, de ez a szar játszhatatlan. A 2. pályánál már tényleg kiakadtam és töröltem. A gusztustalan kanadai pop disco szar zenét nem is említem, első dolgom volt, hogy kinyomjam. Nem értem mér baszták el azokat a dolgokat ami a Bk 2-ben is jók voltak. Egyszerűen a játék kezelhetőségét megerőszakoltál. A tankok pedig repültek. Lehetett volna ebből jó játék is, de nem lett. -
gooooliath #1243 ja de kösz az orosz játék infóért..már rapidon meg is találtam öket és már szedem is....ami blitzkrieg az kell nekem....tudom pl h azt a sok anyagot amit le szedtem soha nem fogom ki játszani...egyszerüen nincs elég napom hátra..bár sokáig szeretnék élni!!!
-
gooooliath #1242 krisztus a körösztön!!! erröl több képet se dobj be axon....ur isten....uhhhhhh -
#1241 Nem ez lesz a kedvenc játékom az biztos. Mindenesetre Blitzkrieg 2-es motor van alatta és az orosz egységeket is átvették... hmm.... -
#1240 Betámadom a manók egyik erődjét. Itt már nagyfejű, nagyszemű tűzlabdaköpő micsodák is vannak:
-
#1239 Első pálya kezdete. Támadnak a színes manók:
-
#1238 Menü:
-
#1237 Letöltöttem a most megjelent Stalin vs. Martians-t.
Ekkora agyatlan izét még nem láttam.
Orosz katonákkal és orosz tankokkal nyomulunk az erdei manók ellen. -
#1236 Alapjáték és önálló kiegészítők
- Blitzkrieg 2
- Blitzkrieg 2 - Fall of the Reich
- Blitzkrieg 2 - Liberation
Blizkrieg 2 motorral készült játékok
- Fields of Thunder (Kurszki csata néven jelent meg nálunk, magyarra fordítva)
- Stalin vs. Martians (Сталин против марсиан)
Csak az oroszoknál megjelent önálló Blitzkrieg 2 játékok
- Великие битвы: Битва за Тобрук
- Великие битвы: Высадка в Нормандии
- Великие битвы: Сталинград -
gooooliath #1235 igen...már tudom hol vagy!-De be vallom egy évvel ezelött játszottam...tehát alig a falig emlékszem...de azt tudom h nem könnyü a feladat...meg azt is tudom h hihetetlen káosz uralkodik a pályán,pontossan azért mert ezer irányból jön a támadás...ha van utász kamionod akkor azt használd..aknásits...aknásits mindjárt a pálya elején...hisz már tudod h merröl jönnek a szövetségesek...meg ha jól tudom vannak páncéltörövel el látott gyalogosaid is...azokat is kombináld be a tankok ellen...sajnos mást nem tudok mondani igy elsöre...de meg nyugtatlak, én very hardon végig vittem a liberationt...bátorkodom ki mondani h egymagam vagyok a klubban**....(tudtommal) üdv -
Shoulderblade #1234 Háát, ugye nekem csak a németekkel engedi indítanom.. Szóval a térkép közepén van egy nagy falu, körbeveszi egy folyó. A térképp jobb oldalán a folyó túlpartján van egy kis város ami az első feladat, fedezni kell ennél a tanyánál a hídrobbantó mestereket. Ez egyszerű, mert egész gyorsan robbantanak. Utána meg északon egy duplahidas városkát kell tartani a nagy bummm-ig, de hát itten már kemény a helyzet. A középső városból én a tankok 80%-át fölküldtem, a csapatokkal hasonlóan jártam el, de így is átlagban 12 perc alatt kivernek onnan.. Eközben meg keleten megindul a XXX. hadtest, amit meg kéne állítanom a maradék 20% os állományommal.. Egyszer északon a tankjaim sikeresen kilőtték a Stuart tankokat.. szégyen, hogy azok a kis trágyák notorikusan leszedik a pz IV eseimet meg a párducokat... Szóval a gyalogságukat a házakból kíválóan tűz alatt tartottam, így nem történt betörés, de délen a végtelen sorokban ömlő gyalogság, a tankokat megállítottam, mert a fahidat szétlőttem a betont meg aláaknáztam, szóval aztán azok végigsétáltak a fő városon és alulról lőtték ki az utász teherautóimat, és mivel azok mind el fogytak, lestem a küldit.
Remélem be tudjátok azonosítani a helyszínt. Ha nehéz, akkor megnézem a földrajzi neveket.
Köszi előre is -
gooooliath #1233 szia...segítünk!-De mond meg hogy a szövetségesekkel vagy a németekkel kezdted!?-Meg jó lenne ha le irnád hogy mi is történik a pályán amit játszol...mert vissza kell emlékeznem hogy segitsek! -
Shoulderblade #1232 A liberationt épp a minap vettem meg, de már a második pályán megrekedtem... Volna valakinek ötlete, hogyan lehet egyáltalában 15 percnél tovább bírni? köszi, mert minden segítség elkel. -
#1231 Sziasztok!
Felraktam a jatekot + patch de az intro utan total fekete a menu. Mi lehet a baj?
Zene megy alatta, meg a kurzort is latom, de tok fekete a kep. -
gooooliath #1230 sziasztok...számomra viszont,elentétben axonnal,nem ujhir ez a hang ismétlés!-igaz én világ életemben kalóz cd-n játszottam e játékokat...de annyit hozzá füzök h a Blit.2-ben sokszor ki akad egy egy hang ha save után folytatom!...probléma ismeretlen számomra..és mivel nagy blitzer vagyok ezért figyelmen kivül hagyom...blitzkrieg forever -
Richtofen #1229 Köszi a tippet. A drivereket inkább nem rakom újra, mert sehol máshol nincs probléma, és pár hete raktam fel frisset.
Közben a hétvégén le is töröltem a játékot. Kb 6. német pályán jártam, és valami nagyon el volt kettyintve a mapen. Egy vagy két célkitűzés teljesítése után azt a feladatot adta, hogy semmisítsem meg a vasútállomást XY város mellett. A térképen egy árva vasúti talpfa nem volt, nemhogy állomás. Nem is jelölt semmit a minimapen nyíllal, ahol az objectiveket szokta. Bejártam az egészet, mindenhol megsemmisítettem az ellenfeleket (célkitűzés híján), de semmi nem történt.
Megyek inkább vissza BK1-ezni. -
#1228 Nekem is eredetiben van meg a Kurszki csata. A német kampányt végig toltam, az orosz kampány 60 %-át csináltam meg eddig, de az általad említett problémával nem találkoztam, pedig összesen 3 gépen szoktam vele játszani (1 otthoni és 2 munkahelyi). Szerintem a probléma nálad lehet. Talán régebbi driver vagy esetleg a hangkártyádat nem szereti valamiért. A legjobb az lenne ha ki tudnád próbálni egy másik gépen is. -
Richtofen #1227 Mesterek! A Kurzski csatát (Fileds of Thunder) játszom és egy nagyon idegesítő bugot tapasztalok. 5-10 percenként beakad egy-egy egység hangja, végetlenítve szajkózza ugyanazt a mondatot. Valamikor több is egyszerre. Quick-save/Quick-load néha segít, valamikor csak sokadszorra.
(a játék eredeti)
Van erre gyógyszer? -
#1226 Nincs a Blitzkrieg 2-höz magyarítás.
A Fields of Thunder nevű Blitzkrieg 2 motorú játékot adták ki nálunk Kurszki csata néven. Ez teljesen magyar nyelvű. A képek ebből a játékból vannak. -
kispipős #1225 AXON,honnan szedted le a magyarítást?
-
gooooliath #1224 nincs magyarositás....blitzkriegre nincs egyáltalán...de tul képp minek?
-
lackoka25 #1223 hello!honnét tudnám letölteni a magyarositás előre is köszi -
#1222 Általában nem szoktam az oroszokkal játszani, de ebben a játékban annyira profin megtervezett pályák vannak, hogy még az orosz küldetések is igen élvezetesek. -
gooooliath #1221 látom mégis rá szántad magad h le játszd a sovjet kampányt! -a multkor irtad h nem tetszik...én szeretem a sovjet részeket is...fent van a gépemen nekem is a játék de még bele sem játszottam,,,az egyes blitzt. játszom... -
#1220 7. pálya kezdete:
-
#1219 Végre kivégeztem a 6. pályát:
-
#1218 Tovább tolom a Kurszki csata orosz kampányát:
-
Végre megvettem!
Egy Blitzkrieg 2 boldog tulajdonosa vagyok a mai naptól. Már régóta szerettem volna beszerezni és most sikerült.
Érdekesség, hogy ezen is védelem van.
A Blitzkrieg 1 anthologyt is megvettem anno, de azon már nem volt védelem. -
#1216 A bkportalon volt egy mod a BK2-höz. Total War volt a neve. Gyönyörű textúrákat adott hozzá a játékhoz. A gond csak az, hogy kicsit a játék működésébe is belenyúlt. A lőtávok megnőttek, ami kimondottan jó. Az utánpótlások összetétele megváltozott ami már nem mindenkinek tetszik.
Itt egy kép a tigrisről:
-
bgabor #1215 Nem tudom melyik a kettő közül, de az egyikben jól láthatóan sokkal modernebb/szebb/igényesebb textúrák vannak a járműveken.
Ezekre gondoltam. Mert amíg a Blitzkrieg 2 kiválló játék volt és nagyon szerettem, addig a kiegészítők játszhatatlanul nehéznek bizonyultak.
És szívesen újrajátszanám az alap Blitzkrieg2-őt egy kicsit modernebb grafikával. -
Fasiszta #1214 A Fall of the riech nagyon nehéz -
#1213 Nem tudok ilyen modról. Melyik kiegészítőre gondolsz? -
bgabor #1212 Kár hogy nincs valami mod, amivel a kiegészítő gyönyörű textúráit az alap blitz2-ben is fel lehetne használni. Nem tudtok ilyenről? -
#1211 Regisztráltam az uw.hu szerverén egy tárhelyet. Ez teljesen ingyenes. Oda szoktam a képeket feltölteni simán ftp-vel. Ezután beírom ide a kép elérési útvonalát a "Kép beszúrása" menüponthoz. -
gooooliath #1210 axon te mijen képfeltöltöt használsz? nekem sehogy sem sikerül a kép feltöltése
....ehh -
gooooliath #1209 leszámitva a második chapter 1.missióját az összesset sikerült eddig elsöböl meg oldanom...ja különben fel telepitettem a Fields of Thundert is...de még annyi mindent játszom...most akarom kezdeni majd a szövetségesekkel a liberationt is...bele toltam a ruski kampányba axon,nos az elsö missió nem sokat mondo...majd ki próbálom... -
gooooliath #1208 Ez a második chapter 4.missioja volt
-
gooooliath #1207 ujabb előre haladás a B2 alapban a szövetségesekkel...
Misssio-Cornered Rat*
vesztett egység 83
megölt egység 313
reserva 4
idő- 45perc-29 másodperc
dificulty Very hard