Blitzkrieg 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szokott valaki a bk2-vel multizni?
Én kb. az elsõ pálya feléig toltam, aztán abbahagytam, valószínûleg végleg.
Azért beteszem a gyûjteményembe, mivel ott minden Blitzkrieg 1 és Blitzkrieg 2-vel kapcsolatos játék és kiegészítõ megtalálható, de csak ezért.
Azért beteszem a gyûjteményembe, mivel ott minden Blitzkrieg 1 és Blitzkrieg 2-vel kapcsolatos játék és kiegészítõ megtalálható, de csak ezért.
Axon te mennyit játszottál vele? Én a második pályáig eljutottam.
Egyébként milyen balfasz csinál már komoly 2. vh-s környezetbe ilyen kis vidáman gyilkolászó vackot. Az egyik betöltõ képernyõn orosz katona csiklandoz meg egy ilyen erdei manót. Kiknek szánták ezt?
A sztálin tánc helyett, valami jó kis fekete fehér kamu videó. A kanadai pop disco szar helyett valami vonós zenemû.
Nem manók. Hanem hogy a 3. birodalom szövetkezik az ûrlényekkel, hogy megnyerjék a háborút. Az erdei manók helyett jöhettek volna valami értelmes ûrgyalogos egységek, a 3 szemû kancsal szar helyett valami tripod szerûség, vagy hasonló. Nem értem mér kellett ilyen mesésnek is alig nevezhetõ grafika.
Az ötlet?
Mármint arra gondolsz, hogy a vörös hadsereg erdei manók és szörnyek ellen harcol?
Én ezt nem tartom túl jó ötletnek.
Mármint arra gondolsz, hogy a vörös hadsereg erdei manók és szörnyek ellen harcol?
Én ezt nem tartom túl jó ötletnek.
Viccnek is szar! Egyébként maga az ötlet tök jó. De a megvalósítás szar.
Én még mindig azon vagyok leakadva, hogy mi is ez tulajdonképpen és kiknek csinálták.
Szerintem ez egy vicc akart lenni, amivel kigúnyolják a 2. vh-s rts-eket és rajongóit.
Szerintem ez egy vicc akart lenni, amivel kigúnyolják a 2. vh-s rts-eket és rajongóit.
Meg az idegenek hangjai. A 3-szemû vacak pl.: Tyúúúú, tyúúúú, és már kinyírta két tankomat. Meg lenines érméket kell felszedni?! Ha nem lenne ilyen kurva gyors a játékmenet még talán. Na mind1 uninstall.
Kancsal 3 szemû vackok és gonoszan nézõ fák. Egy kicsit lehetett volna igényesebb!
És game of the year edition?! Persze bazdmeg!
A stalin vs színes szarok undorító. Én is kipróbáltam tegnap. A játék indítása utáni videó, jelesül a szovjet zászló alatta a himnusz még elmegy, utána már szar. Nálam kurva gyors volt minden, és még arra se jöttem rá hogy mivel adok ki támadási parancsot. A katonák egyszerûen nem reagáltak lófaszra sem (a tankok igen, de azzal sem mentem semmire). Néztem videókat a neten. Egyik szovjet egység egy óriás sztálin, az még érdekelt volna, de ez a szar játszhatatlan. A 2. pályánál már tényleg kiakadtam és töröltem. A gusztustalan kanadai pop disco szar zenét nem is említem, elsõ dolgom volt, hogy kinyomjam. Nem értem mér baszták el azokat a dolgokat ami a Bk 2-ben is jók voltak. Egyszerûen a játék kezelhetõségét megerõszakoltál. A tankok pedig repültek. Lehetett volna ebbõl jó játék is, de nem lett.
ja de kösz az orosz játék infóért..már rapidon meg is találtam öket és már szedem is....ami blitzkrieg az kell nekem....tudom pl h azt a sok anyagot amit le szedtem soha nem fogom ki játszani...egyszerüen nincs elég napom hátra..bár sokáig szeretnék élni!!!
krisztus a körösztön!!! erröl több képet se dobj be axon....ur isten....uhhhhhh
Nem ez lesz a kedvenc játékom az biztos. Mindenesetre Blitzkrieg 2-es motor van alatta és az orosz egységeket is átvették... hmm....
Letöltöttem a most megjelent Stalin vs. Martians-t.
Ekkora agyatlan izét még nem láttam.
Orosz katonákkal és orosz tankokkal nyomulunk az erdei manók ellen.
Ekkora agyatlan izét még nem láttam.
Orosz katonákkal és orosz tankokkal nyomulunk az erdei manók ellen.
Alapjáték és önálló kiegészítõk
- Blitzkrieg 2
- Blitzkrieg 2 - Fall of the Reich
- Blitzkrieg 2 - Liberation
Blizkrieg 2 motorral készült játékok
- Fields of Thunder (Kurszki csata néven jelent meg nálunk, magyarra fordítva)
- Stalin vs. Martians (Сталин против марсиан😉
Csak az oroszoknál megjelent önálló Blitzkrieg 2 játékok
- Великие битвы: Битва за Тобрук
- Великие битвы: Высадка в Нормандии
- Великие битвы: Сталинград
- Blitzkrieg 2
- Blitzkrieg 2 - Fall of the Reich
- Blitzkrieg 2 - Liberation
Blizkrieg 2 motorral készült játékok
- Fields of Thunder (Kurszki csata néven jelent meg nálunk, magyarra fordítva)
- Stalin vs. Martians (Сталин против марсиан😉
Csak az oroszoknál megjelent önálló Blitzkrieg 2 játékok
- Великие битвы: Битва за Тобрук
- Великие битвы: Высадка в Нормандии
- Великие битвы: Сталинград
igen...már tudom hol vagy!-De be vallom egy évvel ezelött játszottam...tehát alig a falig emlékszem...de azt tudom h nem könnyü a feladat...meg azt is tudom h hihetetlen káosz uralkodik a pályán,pontossan azért mert ezer irányból jön a támadás...ha van utász kamionod akkor azt használd..aknásits...aknásits mindjárt a pálya elején...hisz már tudod h merröl jönnek a szövetségesek...meg ha jól tudom vannak páncéltörövel el látott gyalogosaid is...azokat is kombináld be a tankok ellen...sajnos mást nem tudok mondani igy elsöre...de meg nyugtatlak, én very hardon végig vittem a liberationt...bátorkodom ki mondani h egymagam vagyok a klubban**....(tudtommal) üdv
Háát, ugye nekem csak a németekkel engedi indítanom.. Szóval a térkép közepén van egy nagy falu, körbeveszi egy folyó. A térképp jobb oldalán a folyó túlpartján van egy kis város ami az elsõ feladat, fedezni kell ennél a tanyánál a hídrobbantó mestereket. Ez egyszerû, mert egész gyorsan robbantanak. Utána meg északon egy duplahidas városkát kell tartani a nagy bummm-ig, de hát itten már kemény a helyzet. A középsõ városból én a tankok 80%-át fölküldtem, a csapatokkal hasonlóan jártam el, de így is átlagban 12 perc alatt kivernek onnan.. Eközben meg keleten megindul a XXX. hadtest, amit meg kéne állítanom a maradék 20% os állományommal.. Egyszer északon a tankjaim sikeresen kilõtték a Stuart tankokat.. szégyen, hogy azok a kis trágyák notorikusan leszedik a pz IV eseimet meg a párducokat... Szóval a gyalogságukat a házakból kíválóan tûz alatt tartottam, így nem történt betörés, de délen a végtelen sorokban ömlõ gyalogság, a tankokat megállítottam, mert a fahidat szétlõttem a betont meg aláaknáztam, szóval aztán azok végigsétáltak a fõ városon és alulról lõtték ki az utász teherautóimat, és mivel azok mind el fogytak, lestem a küldit.
Remélem be tudjátok azonosítani a helyszínt. Ha nehéz, akkor megnézem a földrajzi neveket.
Köszi elõre is
Remélem be tudjátok azonosítani a helyszínt. Ha nehéz, akkor megnézem a földrajzi neveket.
Köszi elõre is
szia...segítünk!-De mond meg hogy a szövetségesekkel vagy a németekkel kezdted!?-Meg jó lenne ha le irnád hogy mi is történik a pályán amit játszol...mert vissza kell emlékeznem hogy segitsek!
A liberationt épp a minap vettem meg, de már a második pályán megrekedtem... Volna valakinek ötlete, hogyan lehet egyáltalában 15 percnél tovább bírni? köszi, mert minden segítség elkel.
Sziasztok!
Felraktam a jatekot + patch de az intro utan total fekete a menu. Mi lehet a baj?
Zene megy alatta, meg a kurzort is latom, de tok fekete a kep.
Felraktam a jatekot + patch de az intro utan total fekete a menu. Mi lehet a baj?
Zene megy alatta, meg a kurzort is latom, de tok fekete a kep.
sziasztok...számomra viszont,elentétben axonnal,nem ujhir ez a hang ismétlés!-igaz én világ életemben kalóz cd-n játszottam e játékokat...de annyit hozzá füzök h a Blit.2-ben sokszor ki akad egy egy hang ha save után folytatom!...probléma ismeretlen számomra..és mivel nagy blitzer vagyok ezért figyelmen kivül hagyom...blitzkrieg forever
Köszi a tippet. A drivereket inkább nem rakom újra, mert sehol máshol nincs probléma, és pár hete raktam fel frisset.
Közben a hétvégén le is töröltem a játékot. Kb 6. német pályán jártam, és valami nagyon el volt kettyintve a mapen. Egy vagy két célkitûzés teljesítése után azt a feladatot adta, hogy semmisítsem meg a vasútállomást XY város mellett. A térképen egy árva vasúti talpfa nem volt, nemhogy állomás. Nem is jelölt semmit a minimapen nyíllal, ahol az objectiveket szokta. Bejártam az egészet, mindenhol megsemmisítettem az ellenfeleket (célkitûzés híján), de semmi nem történt.
Megyek inkább vissza BK1-ezni.
Közben a hétvégén le is töröltem a játékot. Kb 6. német pályán jártam, és valami nagyon el volt kettyintve a mapen. Egy vagy két célkitûzés teljesítése után azt a feladatot adta, hogy semmisítsem meg a vasútállomást XY város mellett. A térképen egy árva vasúti talpfa nem volt, nemhogy állomás. Nem is jelölt semmit a minimapen nyíllal, ahol az objectiveket szokta. Bejártam az egészet, mindenhol megsemmisítettem az ellenfeleket (célkitûzés híján), de semmi nem történt.
Megyek inkább vissza BK1-ezni.
Nekem is eredetiben van meg a Kurszki csata. A német kampányt végig toltam, az orosz kampány 60 %-át csináltam meg eddig, de az általad említett problémával nem találkoztam, pedig összesen 3 gépen szoktam vele játszani (1 otthoni és 2 munkahelyi). Szerintem a probléma nálad lehet. Talán régebbi driver vagy esetleg a hangkártyádat nem szereti valamiért. A legjobb az lenne ha ki tudnád próbálni egy másik gépen is.
Mesterek! A Kurzski csatát (Fileds of Thunder) játszom és egy nagyon idegesítõ bugot tapasztalok. 5-10 percenként beakad egy-egy egység hangja, végetlenítve szajkózza ugyanazt a mondatot. Valamikor több is egyszerre. Quick-save/Quick-load néha segít, valamikor csak sokadszorra.
(a játék eredeti)
Van erre gyógyszer?
(a játék eredeti)
Van erre gyógyszer?
Nincs a Blitzkrieg 2-höz magyarítás.
A Fields of Thunder nevû Blitzkrieg 2 motorú játékot adták ki nálunk Kurszki csata néven. Ez teljesen magyar nyelvû. A képek ebbõl a játékból vannak.
A Fields of Thunder nevû Blitzkrieg 2 motorú játékot adták ki nálunk Kurszki csata néven. Ez teljesen magyar nyelvû. A képek ebbõl a játékból vannak.
AXON,honnan szedted le a magyarítást?
nincs magyarositás....blitzkriegre nincs egyáltalán...de tul képp minek?
hello!honnét tudnám letölteni a magyarositás elõre is köszi
Általában nem szoktam az oroszokkal játszani, de ebben a játékban annyira profin megtervezett pályák vannak, hogy még az orosz küldetések is igen élvezetesek.
látom mégis rá szántad magad h le játszd a sovjet kampányt! -a multkor irtad h nem tetszik...én szeretem a sovjet részeket is...fent van a gépemen nekem is a játék de még bele sem játszottam,,,az egyes blitzt. játszom...
Végre megvettem!
Egy Blitzkrieg 2 boldog tulajdonosa vagyok a mai naptól. Már régóta szerettem volna beszerezni és most sikerült.
Érdekesség, hogy ezen is védelem van.
A Blitzkrieg 1 anthologyt is megvettem anno, de azon már nem volt védelem.
A bkportalon volt egy mod a BK2-höz. Total War volt a neve. Gyönyörû textúrákat adott hozzá a játékhoz. A gond csak az, hogy kicsit a játék mûködésébe is belenyúlt. A lõtávok megnõttek, ami kimondottan jó. Az utánpótlások összetétele megváltozott ami már nem mindenkinek tetszik.
Itt egy kép a tigrisrõl:

Itt egy kép a tigrisrõl:

Nem tudom melyik a kettõ közül, de az egyikben jól láthatóan sokkal modernebb/szebb/igényesebb textúrák vannak a jármûveken.
Ezekre gondoltam. Mert amíg a Blitzkrieg 2 kiválló játék volt és nagyon szerettem, addig a kiegészítõk játszhatatlanul nehéznek bizonyultak.
És szívesen újrajátszanám az alap Blitzkrieg2-õt egy kicsit modernebb grafikával.
Ezekre gondoltam. Mert amíg a Blitzkrieg 2 kiválló játék volt és nagyon szerettem, addig a kiegészítõk játszhatatlanul nehéznek bizonyultak.
És szívesen újrajátszanám az alap Blitzkrieg2-õt egy kicsit modernebb grafikával.
A Fall of the riech nagyon nehéz
Kár hogy nincs valami mod, amivel a kiegészítõ gyönyörû textúráit az alap blitz2-ben is fel lehetne használni. Nem tudtok ilyenrõl?
Regisztráltam az uw.hu szerverén egy tárhelyet. Ez teljesen ingyenes. Oda szoktam a képeket feltölteni simán ftp-vel. Ezután beírom ide a kép elérési útvonalát a "Kép beszúrása" menüponthoz.
axon te mijen képfeltöltöt használsz? nekem sehogy sem sikerül a kép feltöltése
....ehh
....ehh
leszámitva a második chapter 1.missióját az összesset sikerült eddig elsöböl meg oldanom...ja különben fel telepitettem a Fields of Thundert is...de még annyi mindent játszom...most akarom kezdeni majd a szövetségesekkel a liberationt is...bele toltam a ruski kampányba axon,nos az elsö missió nem sokat mondo...majd ki próbálom...
Ez a második chapter 4.missioja volt
ujabb elõre haladás a B2 alapban a szövetségesekkel...
Misssio-Cornered Rat*
vesztett egység 83
megölt egység 313
reserva 4
idõ- 45perc-29 másodperc
dificulty Very hard
Misssio-Cornered Rat*
vesztett egység 83
megölt egység 313
reserva 4
idõ- 45perc-29 másodperc
dificulty Very hard