1406
-
#486 Sajnos nincs. Lehet, hogy benne van az iso-ban. -
#485 akkor nem értem, h miért nincs elterjedve.
vmi nfo nincs mellékelve? -
#484 Ott van a nevében az hogy: en
theatre of war en ruso funciona ok.iso
Ez szerintem azt jelenti, hogy angol, de azért mérget nem vennék rá. -
#483 legalább angol? -
#482 Egyébként edonkey-en már a Theatre of War is fent van.
Ott már kicsit szerencsésebb vagyok, mivel a 2.2 gigából 500 mega lejött :-)
Szerintem 2 hét és lent van az egész :-)) -
#481 Szerencsére már magyar szervereken is fent van. Most húzom éppen a pcdome-ról. -
#480 Tényleg felesleges töltögetnem. Eddig 187 mega jött le a majd 2 gigás méretből... -
Dexantreal #479 Angol, vagy orosz nyelvvel? Amúgy érdekel ja és thanks! Ma délután letöltöm, mert most mindjárt lépek aludni. -
#478 hátha érdekel titeket ... ^^
Frontline: Fields of Thunder Demo -
Dexantreal #477 Jónak ígérkezik! Thanks a hírt! Minek töltöd le, ha tudod, hogy warezon hamarabb lesz. Március van már és hamar meglesz az a játék a bizonyos oldalakon, tehát pici türelem és angol verzióban élvezheted a játékot. -
#476 Aranyon a Frontline: Fields of Thunder
Az orosz Nival Interactive bejelentette, hogy befejezte a Frontline: Fields of Thunde című második világháborús stratégia fejlesztését. A játék a második világháború keleti frontjára vezeti el a játékost, ahol is vagy a német vagy a szovjet hadsereg felett veheti át az irányítást, és próbálhatja győzelemre vezetni őket. A sztori történelem hű, tehát a már iskolában tanult csatákat játszhatjuk újra le, ugyanazon erőviszonyok és speciális helyzetek által kísérve, mint ami a valóságban is szerepelt. Az aranylemezre való kerülés pedig azt is jelenti, hogy március végén már a boltok polcaira kerül a gyönyörű grafikával megáldott RTS.
Az a helyzet, hogy p2p hálózatokról már egy ideje letölthető a játék. Én is elkezdtem lehúzni, de közel 2 gigás mérete van és szörnyen lassan csorog. Szerintem jóval hamarabb jelenik meg warez oldalakon mint, hogy én lehúzzam, ráadásul ez a verzió amit töltök orosz verzió az ostoba ciril betűikkel, így roppant alacsony az élvezeti értéke. -
Dexantreal #475 Aha, ok. Na majd, akkor vagy Blitzkrieg 2, vagy a kiegészítője Fall of the Reich... és esetleg Sztálingrád is. Valószínű, hogy majd letöltöm. Egyébként azt hittem, hogy, mint minden játék, olyan 6 000 Ft körül indult, mivel ez ilyen kis izé, szóval nem olyan népszerű, mint a Fifa pl és gondoltam csak nem adták 12 000 Ft-ért, de akkor se 6 000-ért és kapásból ilyen olcsón... mi mindenre nem jó, ha késöbb jelenik meg nálunk valami. Alacsony ár, de azért jobb így, hogy minden idejében jön ki
Az idézet meg jó, de ja, nem annyira vészes a helyzet. Elég lenne picit elgyepálni őket, ha a szép szóból nem értenek.
Vizsgáidhoz sok sikert majd! -
#474 Multiról csak 2 hét múlva lehet szó a vizsgáim miatt. Melóhelyen (és így netközelben) sem leszek már a héten (talán még pénteken), mivel szabit vettem ki, hogy tanulni tudjak. Egy negyed óra múlva megyek is haza :-) -
#473 Nem tudom, hogy más országokban mennyiről indult az ár 2005-ben a megjelenéskor. Mivel nálunk 2006 novemberben jelent meg, így itt rögtön ilyen alacsony áron indult. -
#472 A Gamestaros cikkírókkal kapcsolatban egy idézet jut eszembe a Ponyvaregény című filmből.
"Ezeket kikéne végezni! Minden tárgyalás nélkül!"
Na azért ennyire nem vészes a hejzet, de az idézet azért mégis csak beugrott :-) -
Dexantreal #471 Thanks! Jó olcsó, bár gondolom induláskor azért még volt vagy 6 000 Ft legalább.
Na és egy multi valamikor? -
#470 Gondolom nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Bár a tűzereje talán a legjobb volt akkoriban, de a páncélzata elég vékonyka. Ez jól ki is jön a játékban. Óvni kell rendesen. Ezen kívül nincs géppuskája, így tehetelen a gyalogsággal szemben. A gyártási költség is döntően befolyásolhatta a sorozatgyártás lehetőségét.
Multizni mostanában ismét szoktam hétvégeken, mivel az öcsém bevezettete a netet anyáméknál és ha hétvégeken hazalátogatok, akkor multizni is szoktam. Eddig csak a Blitzkrieg 1 el multiztam, de lehet, hogy elviszem a 2. részt is és feltolom azt is. Mivel jövőhéten vizsgázok, így leghamarabb 2 hét múlva tudok multizni. -
#469 A Stalingrád az egy önálló játék. A Blitzkrieg 1 motorjával készült, de az nem kell hozzá, mivel önálló játék.
Teljes neve: Great Battles Of WWII Stalingrad
2005-ös játék, de Magyarországon 2006 novemberében jelent meg, így megvehető bármely cd forgalmazótól, eddig mindegyiknek a listáján láttam, de ott figyelt a Tesco polcain is. Ára 1990 Ft. Warez oldalakról is beszerezhető még.
Például itt megtalálod. -
Dexantreal #468 Nem semmi a tank, az már biztos. Miért csak kettő lett gyártva összvissz?
Amúgy van kedved multizni majd valamikor Blitzkrieg 2-vel, vagy a kiegészítőjével? -
Dexantreal #467 Vááá, tök jó ez a Sztálingrád a kép alapján!
Simán fel lehet telepíteni a Blitzkrieg 2-höz, vagy kell valami bonyolultabb izé? Pl meghajtó elrejtés. Amúgy jó kép. -
Dexantreal #466 Én szeretem a sport játékokat, meg az autó versenyeseket. NBA, Madden, Fifa sorozat jöhet, meg néha NHL, valamint autóban a Forma-1 a legjobb.
Én sem értem, miért fikázzák szét ezt a témát. Mondjuk nem olvasom ezeket a számítógéppel foglalkozó újságokat, vagy inkább számítógépes játékokkal, mert annyira nem érdekel. Csak játszok és kész. Mondjuk néha PCDome-n megnézek ezt-azt demok miatt, meg előzetesek. Azonban így látva a dolgot, amit írtál, hát... jó lenne, ha valaki beletaposna minimum háromszor a belükbe. Az is jó persze, ha leoltja őket, vagy beszól nekik; vagy csak egyszerűen elmagyarázza, hogy ezt nem kéne. A második világháborús stratégiai játékok nagyszerűek egytől-egyig, akármilyen jók, vagy rosszak; mert visszaadják azt az időszakot, amit régen bátor emberek vívtak meg egymással a haázjukért és ezt most ezeknek a készítőknek a jóvoltából mi is átélhetjük és ennyi fáradságos munka beölésével, meg temérdek pénz után nem kéne fikázni.
Plusz jön a War Front: Turning Point, Officers... na, ezeket, ha fikázzák, akkor totál hülyék, mert nagyon jóknak ígérkeznek a játékok és korántsem lehet azt mondani rájuk, hogy már megint ugyanaz a téma. Hiszen a War Front: Turning Point már a címében magába foglalja azt a tényt, hogy eleve ez más stratégiai játék lesz, mint a többi: itt te döntöd el, hogyan fog végződni a háború és számtalan olyan technológia lesz, ami nem volt. Officersre még sokat nem tudok mondani, de az is egy eleve jól kidolgozott játék.
Szóval csak ne fikázzák itt a második világháborús stratégiai játékokat.
Amúgy én a Blitz Krieg 2 Fall of the Reichnél elakadtam német kampányban a harmadik pályán, orosz kampánynál meg első pálya.
-
#465 Sturer Emilből két prototípust gyártottak, amelyeket be is vetettek Sztálingrádnál, így történelmileg is hiteles a küldetés a játékban.
-
#464 Itt egy általam készített kép a Stalingrad játékból, mely a 2 Sturer Emilt ábrázolja:
-
Dexantreal #463 Aha. Nem játszottam azzal a játékkal. Majd sorra kerül az is. Na, de látod erről beszéltem: oroszéknál 22 pálya, németéknél 15, plusz csak orosz filmek, vagy mik és hát ez kicsit sem az orosz hadsereg fényezése... igazán lehetett volna ugyanennyi német pálya és film is. No nem baj.
Amúgy a tankról tudnál némi infot adni, meg képet? Érdekelne. -
#462 Most olvasom a januári Gamestart. Kegyetlenül lehúzzák benne a Fall of the Reich kieget.
Azzal lehet vitatkozni, hogy mennyire van igazuk. Tényleg nem lett valami fényes az egész Blitz 2, a kieget viszont én éppen csak elindítottam. Azt viszont le lehet szögezni, hogy a gamestar kegyetlenül II. vhs startégia ellenes. Megállás nélkül sírnak, ha csak bejelentenek egy ilyen játékot, hírezni már nem is hajlandók, csak fikázni ha egyáltalán szóbajön. Ha pedig megjelenik, akkor egy fél oldalt szánnak arra, hogy nyavajogjanak, hogy már megint egy II. vhs startégia. Elképesztőek.
Akkor miért nem nyavajognak amikor az ezredik focis program jelenik meg. Vagy a tízezredik fps, vagy a százezredik "pontugyanolyanmintazelőző" rts. De sorolhatnánk százával a programokat, amelyek egy újabb bőr lenyúzásai egy témának. Manapság már nem is jelennek meg igazi újdonságok. Ez nem is lenne probléma. Engem egyáltalán nem érdekelnek a sport vagy autóversenyes programok, de eszembe sem jutna fikázni azokat. Ezek viszont valami miatt belőtték magukat arra a vonalra, hogy ezt a kategóriát a végletekig fikázzák. Undorító! El kellene már fogadniuk, hogy mindenki azzal a játékkal játszik ami tetszik neki és nekik, mint "újságíróknak" (ha nevezhetem egyáltalán így őket), tényszerűen kellene írniuk a megjelenő játékokról. -
#461 Kösz a javítást :-) -
#460 mármint Sturer Emil :P -
#459 Általában a játékaikban van német és orosz kampány is, bár úgy vettem észre, hogy az orosz kampányok hosszabbak (több pályából állnak) és jobban kidolgozottak. Ettől függetlenül nem érzek bosszantó részlehajlást.
Az átvezető filmrészletekben viszont már jócskán tapasztaltam hasonlókat. A Stalingrád nevű Blitzkrieg alapú játékban például a német kampány előtt és a pályák között is csak és kizárólag az orosz hadsereget mutató filmrészleteket mutatnak. A német kampány 15 pályás (ami önmagában is rengeteg), de az orosz kampány 22 pályás, ami már monolitikus méretű, figyelembe véve, hogy ezek nem holmi sip-sup összedobott vackok, hanem remekül átgondolt, változatos, precizen kidolgozott és hosszú játékidőt biztosító pályák.
Például a Stalingrádban láttam életemben először Sturet Emil tankot. Addig azt sem tudtam, hogy létezik, pedig elég sokat tanulmányoztam a témát. Két német pályán is szerepel és kulcsfontosságú a pálya teljesítésében. -
#458 Nem tudom, hogy hivatalos lesz-e. Már több olyan kieg készült a Blitzkrieg 1-hez is, ami nemhivatalosnak indult, de megjelenéskor mégis az lett. Pláne zavaros most a helyzet, hiszen a Blitz2 hivatalos kiadója a CDV a legutóbbi hírek szerint csődbe ment. Játékait eladogatja, így bármiből lehet hivatalos kieg.
Egyébként az oroszok eddig csak profi kiegeket gyártottak, így nem hiszem, hogy panaszra lenne majd okunk. -
Dexantreal #457 Thanks! Biztos azért adták ki, hogy fényezzék a nagy és dícső multú orosz hadsereget, mely eltiporta a náci csapatokat annak idején. -
#456 akkor ez nem hivatalos kiegészítő?
és te mire tippelsz, mi lehet a címe? -
#455 Lemaradt az oldal címe:
http://games.1c.ru/bk_2_osvobojdenie/ -
#454 Az 1c orosz kiadó adta ki ezt a kiegészítőt január 19-én Oroszországban. Az 1c rengeteg Blitzkrieges kieget és blitzkrieg motorral hajtott játékot (Stalingrad, WWI) adott már ki. Sajnos ezek a játékok vagy soha, vagy csak évek múlva jelennek meg nálunk. A Stalingrádot és a WWI-et 2004-ben adták ki, de nálunk csak 2006 novembere körül került a boltokba. Sajnos a warez oldalakon sem igazán jelennek meg ezek a játékok. Kiegészítők egyáltalán nem, a WWI sem jelent még meg warezen, de például a Stalingrád egyből kint volt.
Ezért nem túl sok jóval tudom biztatni magunkat. -
Dexantreal #453 Mi a neve és hol jelent meg? :S Nincs még tölthető állapotban... finoman szóltam ,hogy ne legyen warez téma annyira. -
#452 Megjelent egy új kiegészítő a Blitzkrieg 2-höz. Egyelőre csak az oroszoknál:
-
#451 Akkor nézd meg jobban, mert a gamecopyworld-on fent van a crack mindenféle verzióhoz (1.0 1.4 és a legújabb 1.5-öshöz is). -
birkabout #450 Adjatok tanácsot honnan szerezzek Blitzkrieg 2 crackot. A GameCopyWorld-on nem találtam, ha ven valakinek egy használható megkérném, hogy küldjön egyet mailto:[email protected]. Nekem van egy olyan crackom ami egy kicsit nehézkesen használható, és nem is működik. -
Dexantreal #449 Ha egyáltalán elkezdem az alapot megint. -
Dexantreal #448 Jó, majd próbálkozom vele és aztán. -
6600GT #447 oké,már megcsináltam! irj ha érdekel! hú nehéz volt