Blitzkrieg 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy olyan kis gondom lenne hogy letöltöttem a játékot de sajna nem akar elindulni megszereztem hozzá a cd-key-t és azt hittem igy már nincs semmi gond,de amikor elakarom indítani akkor ezt írja ki:Insert the Blitzkrieg 2 disc into another drive then press "retry".
Sajna nem tom mit kell ilyenkor csinálni gondolom crackelni de sajna nem tom honna lehet letölteni vagy hogy mit lehetne tenni.
Elöre is köszi a segítséget!
Egy olyan kis gondom lenne hogy letöltöttem a játékot de sajna nem akar elindulni megszereztem hozzá a cd-key-t és azt hittem igy már nincs semmi gond,de amikor elakarom indítani akkor ezt írja ki:Insert the Blitzkrieg 2 disc into another drive then press "retry".
Sajna nem tom mit kell ilyenkor csinálni gondolom crackelni de sajna nem tom honna lehet letölteni vagy hogy mit lehetne tenni.
Elöre is köszi a segítséget!
Letöltöttem a sgéed prgikat, megy is darabig, de ha késöbb újra játszani akarok, akkor nem hajlandó elindulni. Csak ha újra feltelepitem. Ha tud valaki megoldást azt szívesen veszem.
Csõ.
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Én meg pont ezt hiányolom a 2. részbõl, úgy vettem észre azért itt is érdemes vigyázni a seregünkre mert sok pontot levon a gép ha halomra lövetjük az egységeinket. Idõ kell hozzá és meg lehet szokni ezt a rendszert is sõt a végén már nem is olyan rosz <#kacsint>#kacsint>
Thanks
"Achtung Panzer!
Guderian"
Az az egyedüli baj ezzel a 2. résszel, hogy nem ugyanazoknak készült mint az elsõ rész.
Akiknek tetszett az elsõ rész, azoknak nem igazán jön be a 2.
A te példádat nézve pedig neked a 2. rész tetszik jobban.
Igazából nem is lenne ezzel túl nagy gond, ha nem a Blitzkrieg nevet adták volna a programnak, hanem valami egészen mást. Mivel a neve sejnos Blitzkrieg 2 lett, így jó nagy csalódást okoztak az elsõ rész rajongóinak.
A légierõ irányitása is ötletesebb, különösen a vadészbombázóké - végre, használható fegyvernem.
Szerintem jobb, mint a Blitz 1, bár lehet, ezzel egyedül vagyok :)
szoval kikapcsolod a gépet majd lehuzkodod a cd dvd irokat és azt csinálod ami levan irva és indul...
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
MEGVAN!!!!! Megy a game végre!!!
Így kell csinálni:
- A SF_Anti_File_System_Blocker.rar-t kicsomagolva, az SFAFSB.exe-t el kell indítani. Telepíteni kell az sfcure drivert (install gomb). Ha nem települne akkor kézzel kell a reg fájlt futattni, és a sys fájt a windows rendszerkönyvtárba telepíteni (valamelyik system könyvtár). Gépet ezek után újra kell indítani.
- Ha bejött a windows, akkor akkor el kell indítani a SF_Anti_File_System_Blocker-t, majd megnyomni a start SFAFSB gombot (a játék végén a stop gombot a leállításához). Ezután a Starforce Nightmare 1.12-vel disable cd és node gombot megnyova letitjuk az optikai meghajtókat.
- Indítjuk a Blitzkrieg 2-t és...
- Ha meguntuk a játékot, akkor kiléps után enable node és cd (majd exit gomb). Legvégül stop SFAFSB és jobb felsõ x.
A SFAFSB programot és a Starforce Nightmare 1.12-t mindig így el kell indítani a játék elõtt, majd ugyanúgy ezekbõl visszafele kilépni.
na visszaolvasva ez alapján probáltam megcsinálni daemon tools 4.0val és mikor ezeket végrehajtottam kért cd keyt majd beirtam és utána mindg cdt kér ... mi lehet baj?:
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Simán bemountoljátok majd telepítitik. Ezután SFNightmarevel disable cd disable node és már indíthatjátok is. Nem kell simmilyen trükközés.
Én tényleg nem értem miért kell ennyire szapulni. Játszatok a Codname Panzers-szel és megtudjátok milyen a magyarok istene.
Igaz az elsõ rész jobbra sikerült de talán majd javítanak rajta!!!
Mint Blitzkrieg-rajongó megvettem a Blitzkrieg 2-t a helyi Tesco-ban. Õszintén megmondom, hogy teljesen véletlenül láttam meg, nem is tudtam, hogy már megjelent. Feleségem kicsit húzta a száját, mikor fizetni kellett a szükséges háztartási és egyéb cuccok mellett. Nem olvastam eddig semmit róla, így valójában nem tudtam pontosan, hogy mit is szereztem. És nem is tudtam meg!
Ma késõ délután végre indítottam a telepítést. Na és jött a (nálam már szinte szokásos) probléma. Nem mûködött. A telepítés vége felé kaptam egy hibaüzenetet: "exe/Data/Data.pak A decompression error has occured (#6) Read/Write failure" Fogalam sincs, hogy ez mit jelent, de eléggé kiakadtam, hogy ilyen az én formám, semmi sem tud nálam mûködni. Párszor újra próbáltam, semmi változás.Na jól felhúztam magam, vissza az üzletbe, kis veszekedés, végül visszakaptam a pénzt. Most pedig itt a legutóbbi hozzászólások alapján az a kép kezd bennem kialakulni, hogy ez nem is igazán a számomra majdhogynem "etalon"-ként kezelt Blitzkrieg rendes folytatása?
Az elsô küldetések és a fôküldetések tényleg sokszor könny?ek, de a mellékküldetések közt sok nagyon jól sikerült. Ha a Panzershez hasonlítom, akkor ez egy jó játék. Kifejezetten hangulatos.
Kíváncsi vagyok mekkora öldöklõ kûzdelem alakult ki a boltban a megjelenéskor :-)
Egyáltalán lesz-e valaki, aki a demo kipróbálása után még hajlandó megvenni?
Szerintem hamar le fog csökkeni az ára...
off:
kipróbáltam a Panzer.P2-t mert index dicsérõ cikke kiváncsivá tett hátha az egy értelmes stratégia, az elsõ pályán kiakadtam mikor 3 tank plusz a tüzérség lõtt egy gumikerekes jármûvet az meg szinte kiröhögte õket, arcade)
AI szinte nincs. Berakom védeni a tankjaimat és basznak lõni, ha jön az ellenség. Meg nyomom neki, hogy támadjon meg valamit, erre nekimegy, nem lövi, hanem neki rohan a tankkal. Pedig tele vannak lõszerrel.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A játék anyagi sikere nem attól függ, mennyien játszanak a szoftverrel hanem attól hogy hányan veszik meg :)
Gyerekek, ez irtó gagyi lett. A kegyelemdöfést pedig a rajta lévõ starforce védelem adja meg neki.
Külön poén hogy a fejlesztõk starforce-ot vásároltak hozzá. Most van egy játékuk, amivel aztán nem lesz varezolás. Igaz, hogy a bolti verziót sem fogja megvenni senki, olyan tré, de warez az tényleg nem lesz. Ezért aztán megérte milliókat kicsengetni a starforce-ért.
Tényleg elég gagyi lett, pont azt a jellegét vesztette el, amitõl a Blitzkrieg "A" Blitzkrieg volt... Nagyon sajnálom<#rinya>#rinya>
én is inkább félre teszem a szûkösebb idõkre
google-ben rákeresve erre starforce nightmare download
a 6. találat volt... :)
http://rapidshare.de/files/5466096/SF_Anti_File_System_Blocker.rar.html
http://users.atw.hu/sys64738/sfcure01.rar
:)