1406
  • Axon
    Az nforce-on nem látom.
  • ricsa008
    Blitzkrieg_2_Liberation-PROCYON
  • Dexantreal
    Lol... nah mindegy.
  • Axon
    Megjelent magyarul a Blitzkrieg 2 - Frontline:A Kurkszki csata
    Ez az első a Blitzkrieg sorozatban, ami magyarul jelenik meg.
    6 ropit kóstál az ára.

• Dexantreal
    Milyen géjm? :S
  • Darw
    Hello kinek van kedve neten hálóban játszani? akinek igen azzal szívesen játszom. Írjon ide vagy a [email protected] örülnék ha fel tudnánk állítani egy magyar team-et
  • Nameny56
    Én is!:)
  • Axon
    Mindenesetre ha megjelenik, akkor kipróbálom.
  • Nameny56
    Így van!:D Az ez a game!
  • Axon
    A #452-es beírásra gondolsz?
  • Nameny56
    Ti tudjátok!:) De ez az a game amiről egyszer beraktál egy cirill nelvezetű képet még a tavasszal Axon!
  • Axon
    Valahogy egy új Blitz2 addon nem tud izgalomba hozni, viszont egy új Blitz1 modot mindig szívesen kipróbálok.
  • Dexantreal
    Minek, ha bemásoltad?
    Amúgy thanks, érdekesnek ígérkezik, talán majd kipróbálom.
  • Nameny56
    Ide tessék!Tesék csak tessék! :)
  • Nameny56
    Újabb kiegészítéssel gyarapodik a második világháborús RTS, a Blitzkrieg 2. A CDV Interactive műhelyében készülendő expansion a Liberation nevet viseli majd.

A következő addon a háború végét dolgozza majd fel két teljesen új kampánnyal, melyek Olaszországban, Belgiumban, Hollandiában és Franciaországban játszódnak majd. A nyugati-fronton zajló kiegészítésben új pályákat, egységeket és játékmódokat próbálhatunk majd ki. Sajnos a megjelenési dátumról nem érkezett információ.
    ide gyertek!

• Nameny56
    Frontline: Fields of Thunder tényleg egy nagy faszság volt!Én is elakadtam...:-( :-( A második német küldetés nem megy...:S Ha lesz 3 remélem jó lesz!:)
  • Dexantreal
    Tudja a rák. Csak ne legyen olyan fasz, mint a Frontline: Fields of Thunder. Az kurva nehéz volt :P, nem is tudtam továbbmenni. Le is töröltem, már nem játszok Blitzkrieg 1-2 géjmekkel és kiegészítőjükkel. Mondjuk 1-t nem is toltam, de, ha lesz 3 és jó lesz, kipróbálom.
  • Nameny56
    Vajon lesz Blitzkrieg 3???Szerintetek???
  • Dexantreal
    Pech, részvétem.
  • PotrienŐrmester
    Nyah... leszed, újratesz... peccsel... megvan!
    Indít... intro lemegy, főmenü bevillan aztán eltünik... és a "game.exe hibát észlelt ezért leáll" :( Fakk!!!
    És ez megy minden kisérletemre :(
  • Dexantreal
    Nem tudom, sry. Nem is vagyok ebben nagy szakértő, az a baj.
  • PotrienŐrmester
    Üdv!
    Van nekem egy Blitzkrieg 2-m, amolyan bizt.más... szóval értitek ;)
    Szerettem volna feltenni rá a peccseket, de azt írta ki, hogy nincs Blitzkrieg telepítve :( Pedig van.
    Vkinek vmi ötlete esetleg? :)
  • Nameny56
    Elbaszták rendesen ezt a kieget!Sőt..!!!Az egész Blitzkrieg-sorozatot!! :( :( :(
  • Dexantreal
    Jaja, rohadt nehéz. Németeknél én is második pályán, oroszoknál elsőn elakadtam és uninstall, miután sokáig próbálkoztam és semmi. Lol.
  • bgabor
    Most tolom a Fall of the Reich kieget. Hát eléggé elmérték a nehézséget a programozó srácok. Most tartok a német hadjárat második felvonásánál (Magyarország védelme az oroszoktól), de valami k***a nehéz a gém.
    Minden pálya kínkeserves szenvedés. Az előző pályán például védeni kellett egy apró kis falut az ostromló szovjetek hullámai ellen.
    Hát, nem túlzok ha azt mondom, hogy ez volt minden ostromok anyja!
    Egy teljes órán keresztül kellett állni a támadóhullámokat (jött vagy 100) három irányból, hat erősítéssel. A végén az elszámolásnál írta, hogy több mint 2400 ellenséget nyírtunk ki védekezés közben!
    Nem egyszerű!
  • Nameny56
    Vki játszik a Frontline-nal??,Mert én elakadtam a második német pályán! Vki jár már ott?Ha igen,akkor,hogy tudta likvidálni az ellenséges nehéztüzérséget?Ha a hidakat megcsináltatom,akkor szétlövik,vagy az átkelő egységeimet lövik szét... Tudna vki segíteni???Nagyon fontos!!!Előre is köszi!Csumi!
  • gabo91
    Sziasztok, tudna valaki adni egy kodot hozzá, elakarom inditani a gamet akkor kér egyet... privátban küldjétek légyszi
  • Axon
  • Axon
  • Axon
  • Axon
  • Axon
    Azért készítettem néhány képet a Fields of Thunderből.

Gusztustalan ciril betűk halmaza :-)
  • Axon
    Mindkettő leért. Az officerset már ki is próbáltam, a Theatre of War pedig most következik. A részletekről a topikjukban számolok be.
  • Dexantreal
    Jó nekik :P. Mázlisták, hogy előbb jönnek meg a dolgok, na, de majd ide is elér egyszer csak.
  • Serpa
    oroszhonban már megjelent mind2.
  • Dexantreal
    Ezek mind full? Mert Officerről semmi hír, se a Theatre of Warról, hogy mikor jön ki a teljes. Vagy legalábbis még nem jött ki, na. Amúgy letöltöttem a Frontline Fields of Thundert és kérdésem is lenne: ugye a Blitzkrieg 2-ben nem lángolt így minden? Szóval ezért a játék neve ez.
  • Axon
    A röhej, hogy pont most ért le az emule-ról az orosz verzió :-)
    Jó hír, hogy közben lejött az officers is. Alíg várom, hogy végre kipróbálhassam.
    A 4 napos ünnep alatt megtáltosodott a letöltés. A Theatre of War-ból is már csak 32 mega van hátra és most is tölti. Ha így megy tovább, akkor 2 óra múlva leér. A gond csak az, hogy most egy 20 percre ugrottam be a melóhelyemre és ezt a progit már csak holnap tudom kipróbálni.
    Majd referálok, hogy milyen is lett.
  • Dexantreal
    Ehh és pont nincs regem. Mobilom zéró pénz ügyileg.
  • Serpa
    kinnt a full.
  • Axon
    Megnéztem a Frontline: Fields of Thunder Demot.
    Sajnos ismét olyan csalódás volt, mint a Blitzkrieg 2 előszöri kipróbálása.
    Igazából semmilyen újítást nem érzékeltem, maradt minden olyan meseszerű mint eddig.
    A Blitz 2-t eddig csak német oldalról nyomtam, de ebben a demoban csak oroszokkal lehet egy küldit végigtolni így nincs összehasonlítási alapom az egységekkel kapcsolatban. Az rögtön feltünt, hogy a kezdőcsapatban kapásból 3 féle t34-es tank van. Nem tudom, hogy ez új egységeket jelent, vagy eddig is többféle t34-es volt.