Blitzkrieg 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ide már senki nem sasol?<#fejvakaras>..ok,nem írok ide,nem fléjmelek,csak szeretnék1megoldást a német kampányban lévõ Swift Justice nevû küldire mikor3hidon kell át menni és a bázist elfoglalni plusz a várost megtisztítani..ja és,ha nagyon okosak vagytok,akkor regéljétek el nekem azt is,h a Ladder Statisticsnál mé nincsen xp-m és mé nulla minden...elõre is kösz.

<#help><#help><#help><#help>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

<#help>...Ladder Statisticsról lenne szó..xp-m ott nulla meg midenn más is<#shakehead><#help>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

sikerült végre multiznom,de a statisztikám a multiban lévõ, az semmit se változott...maradt minden nullán még a játékban eltöltött idõ is...de miért?

3P
Akkor nálam lesz a gond, csak furcsa, hogy a rendes megy és a kábel lehúzássl is megy, csak a Reload-os nem...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Nálam is cool<#eljen>...de multizni nemtok vele<#shakehead>,mer azt írja ki,h vmi tûzfalat emleget meg a nortont...tûzfal elvilleg kivan kapscolva...van ötletek rá?<#help>

mellesleg fritzekkel a kampányba a negyedik pályát,ahol 3hídon kell átmenni majd elfoglalni az ellen bázisát és megtisztítani a várost,nemtom megcsinálni...kurva sokan vannak<#hehe>...nektek sikerült?

Axon
Nálam is tökéletes a RELOADED-es verzió. Két gépen is tolom és mindkettõn hibamentesen mûködik.

a.carkey
Semmi baj nincs vele. Nálad a hiba.

A medve nem játék.

3P
Hát nálam, ha rá bökök erre a Game.exe-re akkor lefagya játék, illetve hiba üzenet és el sem indul. Pedig ez a reload-os exe, s elõtte fel is tettem ezt, ahogy az nfo írja: BK2_Patch_1_4.exe

Szóval nem teljesen jó az új törés. A Clone-os változat minden sajátossága mellett ment, és az eredeti is fut, csak ez nem...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

A Reloaded-nél úgy tûnik, találtak valamit. Egy hónapon belül a mûsodik crack-jük Starforce-os game-hoz. Remélem a többi nagy nevet is feltörik...! (Prince Of Persia - Two Thrones, Peter Jackson's King Kong, Splinter Cell - Chaos Theory, ...)
csak annyi,h be a multiba arra rá a net izére és create account...aztán már lehet csatlakozni.

Serpa
akkor le is írhatod, hátha másnak is gondja lesz vele ...

rájöttem közben.

na1kérdés...hogy lehet itt multizni mer ugye a mittoménmilyen .net-nél jelszót kér,meg felhasználónevet...tán a telepítésnél regelnem kellett volna?<#fejvakaras>...szal aki tudja,h itt mi a teendõ ilyenkor az pls help!<#help>...elõre is thanks for all!

ááá, ez nagyon kemééény<#hehe><#hehe><#eljen>...még singlezök picit, oszt irány multiii.

sztem felesleges,mert különben mér lenne benne a géjmben az 1.4?az felülírna úggyis minden régebbit..de ez csak az én véleményem...minnyá lent van a géjm amúgy nekem<#hawaii>

Serpa
az elõzõ patcheket érdemes felrakni az 1.4 elõtt, vagy felesleges?

Axon
Na végre! Éppen ebben a pillanatban rakták fel a crack-et a Blitzkrieg 2-höz a GameCopyWorld-re. Már töltöm is lefele :-)

Axon
Köszi!
Remélem hamarosan valamelyik crack oldalon megjelenik.

Serpa
1.4es patch és a krekk.

na igen...khm..ruszkik<#rolleyes><#levele>....már várom,h haza érjek és letöltsem a maradék részét,aztán fel a gépre és hajrá<#hehe>

Axon
Én a Blitzkrieg 1-el multiztam néha és tényleg hatalmas élmény. A baj csak az volt, hogy ez a játék fõleg oroszországban örvend nagy népszerûségnek. Ott pedig a legtöbb játékosnak még telefonos modemes internetkapcsolata van. Játszhatatlanul darabos ilyenkor a játék.

majd multizunk?<#wink>...mer eddig semelyik 2dik wh-s stratégiai géjmmel nem tudtam multizni<#shakehead><#rinya><#rinya>...D-Day magyar verzsönnel az volt a baj,h magyar volt<#hehe>,mer mikor ráakartam tolni a 2.16os patchet,azt írta,h elõbb tegyem fel a D-Day-t...LOL....az angol meg nem indult el,mer belépett és kinn volt hatalmas betûkkel,h D-Day,de aztán kidobott az asztalra...szal maradt a magyar. Az 1944:Battle of Bulge-nél meg az a baj,hogy 2.17es patchem van és másoknak(nemtom hogy)2.16<#hehe>...kerestem a google-n hozzá a 2.16-t de nem leltem<#shakehead>....és ennyi 2dik világháborús stratégiai géjmem van,most úgy néz ki,h végre a Blitzkrieg2nél sikerülni fog a multi<#eljen><#wink><#hawaii>

Ombika
Vegre kijott reloaded nah ezt leszedem!!!

jaaaa....vágom...szar védelem<#rolleyes>...ilyen volt a Star Wars:Empire at War is pl...akkkor szedd le a wanadoo-ról 2dik szekció...ott van a crackelt ésaz nfo-jába semmi emulator szar nem kell<#wink>

Axon
Nekem megvan a játék maga, mivel amikor megjelent, akkor rögtön felkerült a warez oldalakra, de törés nem volt hozzá, hanem mindenféle emulátorokkal kellett buherálni rajta a védelmet. Így volt olyan gép amin elindult és volt olyan amin nem. Szóval régóta várok/várunk már egy törést hozzá.

délután megmondom neked,bár õszintén szólva én nem annyira értek ezekhez...csak feltolom a gépre és kész<#hehe>

Axon
Nem néztem szét az nforce-on, így nem tudtam, hogy feltörték.
Elárulnátok mi van a crack könyvtárban?
Az 1.4-es patch és a hozzá tartozó crack, vagy pedig egy megbuherált 1.4-es patch?

jaaa...akkor én a crackelt verzsönt leltem volna meg?<#hehe><#banplz>...LOL

én ezt nem értem....ha ti nektek már vagy1éve megvan(yo magam csak most kaptam kedvet hozzá),akkor a wanadoo-n mi az a tegnapi géjm?<#hehe> Blitzkrieg 2 relodead...nem hinném, hogy kiegészítõ..de én lekapom.

Axon
Azt honnan lehet letölteni, mert én sehol nem találtam.

a.carkey
Igen. Van crackelt változat belõle!

A medve nem játék.

Charly
Igen de a cheat et nem veszi figyelembe

Serpa
Ombika
Nah ezzel a patch-al mar jatszhato a game?

Serpa
kijött az 1.4es patch (~112mb)

talán enyhül a védelme, ...

nvidia Geforce 4 mx 440 with agp8x
és a Klitlcodec pack van fent.
Axon
Milyen videokártyád van?
Meg fontos, hogy milyen kodekek vannak telepítve a gépedre.

lehetséges hogy a video kártyával van vmi? mivel már a videonál is szaggat a kép.
sikerült elindul de most meg miután vége van a videonak au elején egyböl kilép.
ilyenkor mi van?
miután behoztam a daemonban hogy négy meghajtot hozzon létre majd betöltöttem a négy cd-t az elsöt az elsöre a másodikat a másodikra és igy tovább.majd telepitettem mikor végzett a telepitésel ujaraindítottam a gépet,majd amikor belépett rákkattintottam a játékra és elakartam indítani de kérte a a keyt.mamjd miután megattam kiírta a ezt az üzenetet:Insert the Blitzkrieg 2 disc into another drive then press "retry"

a telepitésen belül lehetett választani hogy milyen telepitéslegyen all users meg normál telepítés, én a az all-ra mentem felakartam tenni az egészet.
hát ennyi lenne.
Axon
Legjobb lesz, ha elmondod mit is csináltán, onnantól kezdve, hogy letöltötted az anyagot.

Axon
Azt mondtad, hogy a Daemon Tools-al telepítetted fel. Akkor be kellett mountolnod, hogy települjön.

lehet hogy hüjén hangzik de fogalmam sincs miaz hogy bemountolva.hogy érted azt hogy a cd kép?
Axon
Ezzel a módszerrel, ami le van írva, csak keveseknek ment.
Én simán bemountoltam és a Daemon Tools 4-be és telepítettem, majd letíltottam az optikai meghajtókat és elindítottam. Fontos, hogy maradjon bemountolva a cd-kép a daemon Tools-ban. Nekem simán elindult.

lehuztam a cd és a dvd írorol is a kábelt de ugyanazt írja ki megnéztem a telepítsi infokban és ezt találtam:1.
Burn with Alcohol 120, at 4x speed( or more this does not
depend if it will work) , use securom NEW profile.
2 When asked, select "Keep TOC as on source cd,
write until end of image file"
3 Use the following cdkey:
JJZ7E-5U9XV-P8TDC-9FR3Q-Y6845
4 alternative you can also sfcure this but we do not support
sfcure when a full retail burn can work just check a dvd release
on how to sfcure. One tip as this is a sf 3.4 version it does not
need to physically have the the cables removed from your drive on
the other hand you never know with sf 😊.
Next to that also SFN should work without sfcure to disable
drives but just use it to be sure.
Sidenote:
Recently we been attacked for releasing this so called by some
people crap.
This crap involves a lot of work even with the tool.
So if you don't like it don't leech it if you do and get it
working to enjoy the game we did 😉

Lehetséges hogy az a baj hogy nem alcohol 120 al tettem fel?
és ezek amik itt vannak nem segítenek vmit?bár én nem tudok angolul.
megprobálom remélem jó lessz mert már nagyon kiváncsi vagyok rá.
Axon
Crack az nincs hozzá.
Próbáld lehúzni az optikai meghajtóról (cd rom, dvd rom, cd író, dvd író) a kábelt. Szerintem úgy menni fog.

igen a daemon tools 4-el.
és utánna írja ki azt amit az elöbb írtam.és igen az elindítással
bevallom már tanácstalon vagyok mit lehetne tenni gondoltam rá hogy crackelni kéne de nem találtam cracket sehol.
Axon
A Daemon tols 4-el telepítetted fel?
Ezt azért kérdezem, mert keresné az eredeti cd-t és csak a Daemon Tools 4 tudja neki emulálni azt. Tehát nem a telepítéssel van a gond, hanem az elindítással.

feltelepíteni feltudtam csak ami után beirtam a cd-keyt ezt irja ki:Insert the Blitzkrieg 2 disc into another drive then press "retry".
NEM a telepítéssel van a gond.