1406
  • bgabor
    Próbálta valaki?
  • bgabor
    Jaja. Egyébként bugos is. Az első szovjet pályán minden feladatot megcsináltam, az utolsó, hogy vonjam ki az egységeimet a területről.
    (Nyíl mutatja a térkép szélén, hogy hova vigyem őket) Odavizsem őket, és... semmi. Kicsivel utána pedig mission failed.
  • Dexantreal
    Fields of Thunderre sztem.
    Katt a válasz gombra és megtudod.
  • Nameny56
    Már mint melyik kiegre gondolsz bgabor?
  • bgabor
    Az az. Én is játszottam, első pályán semelyik frakcióval nem jutottam tovább. K-nehéz.
  • Dexantreal
    Ja, faszkalaaapooooooooooooookkk!!!!!
    Mittomén, őket kérdezd, amúgy én meg azt hittem másra értetted a szenvedést.
  • Nameny56
    Jaja,úgy értettem... :s De mi a fasznak kell olyan nehézre csinálni azokat a kiegeket?Faszkalapok!!!
  • Dexantreal
    Meg kurva nehezek.
  • Nameny56
    Ez is igaz...De a második rész sem annyira fos!Kivéve a kiegjeit,na azok tényleg szenvedések!:(
  • cica
    Basszus nekem ez az egész B 2 egy nagy csalodás,az igazi az egyetlen számomra az elsö rész a B1 sorozatból.Az gyerekek királ*!
  • Nameny56
    Ok,ügyes vagy! Hát igen...Arról csak ezután szóltam volna!:D :P
    Sok sikert a továbbiakban!
  • Nossssss
    Köszi megoldottam.
    Találtam egy tankot is.
  • Nameny56
    Ja,amúgy meg gazdálkodj okosan!:D ;)
  • Nameny56
    Szia!Sztem te arról beszélsz,amikor a tengerpart melletti falucskát és a környékén lévő dombokat+ a hadifogolytábort kell elfoglalni!De ha nem ez a pálya,akkor írd ide légyszi a küldetés nevét!Na szóval...Először a hadifogolytábort kell elfoglalnod,ezáltal élőanyagutánpótláshoz jutsz!(katonákhoz)Útközben olajoshordók környékén sündörgő brit védőkre lelsz majd,na ha ez meg lesz,lőjj az olajoshordókra és felrobban majd mind, a védőkkel együtt!:D Folytasd az előre nyomulást!ha eddig meg leszel,tovább folytatom majd! ;)
  • Nossssss
    lenne egy kérdésem a sima Blietzkrieg 2-ben amikor a németekkel afrikában vagyunk a 2-ik pályán elakadtam. Hogy lehet gazdálkodni a kommandós egységekkel?
  • Dexantreal
    Oké :S.
  • Nameny56
    Az nem ez sztem...Hanem a Liberation kieg!
  • Dexantreal
    De ez a géjm az, amiről tettél be lentebb képet? :S
  • Nameny56
    Jaaa,akkor ez a 3.-dik kieg?Én nem úgy tudtam,hogy ez egy kieg,de mind1! :) Ezzel játszottam,csak angolul... :S Hát...Kurva nehéz!
  • Axon
    A harmadik kiegje (ami másodikként jelent meg, mivel a Liberation a harmadik a sorban) a Fields of Thunder. Ez pont most jelent meg nálunk magyar nyelven a Kurszki csata néven.

• Nameny56
    Sziasztok!A Blitzkrieg 2-nek eddig két kiegészítője van,nemde?A Fall of the Reich meg a Liberation!A harmadik mi?:S
  • Dexantreal
    Ja igen ,erről rémlik is már határozottan, hogy arról a géjmről van szó.
  • Axon
    Második kép is ugyanezt ábrázolja, de már a textúra moddal:

Egyébként a mod a teherautókat és szerelőautókat is megváltoztatja (szerintem szebbek lesznek). Valamint változtat a sebzési és életerő adatokon is.
  • Axon
    Első képen az érkező páncélosok a játék saját textúrájával:

• Axon
    Kicsit bohóckodtam még ezzel a Liberationnal. Könnyű fokozatra állítottam, amilyet eddig még nem csináltam, de űzött a kíváncsiság.
    Szóval az első pálya amolyan gyakorló pálya. Végre sikeresen visszavertem a támadókat és megkaptam a 2. feladatot. A térkép közepén levő német egységek irányítását megkaptam és itt is vissza kellett verni a támadókat. Ez már könnyen ment, mivel kaptam páncélosokat.
    Készítettem is erről 2 db képet. Közben leszedtem egy textúra modot a blitz2-höz és így készítettem el a két képet.
  • Dexantreal
    Ahamm, hát, akkor hagyom a géjmet.
    Főleg #540 német kampány miatt.
  • Axon
    Kipróbáltam végre a Liberationt.
    Pozitívum, hogy Axis és Alies kampány is van. Ezzel nálam ki is fújt a pozitívumok sora.
    Német kampány első pályáján kapok egy szakasznyi - azaz 10 katonát - meg egy Puma páncélozott járművet. Egy startégiai pontot kell(ene) megvédenem. Túl sok taktikázási lehetőség nincs. Katonák bezavarva a lövészárokba, melléjük állítottam a pumát, amit sajnos be sem lehet ásni (legalábbis nekem nem sikerült). Deszantosok ömlenek az égből mint a záporeső és kb. 10 másodpercen belül lemészárolják a 10 emberemet és szétlövik a páncélautót, majd jön a mission failed felirat. Szóval megint sokat játszottam, de lehet, hogy én vagyok a béna és valahogy mégis fel lehet tartani 10 emberrel 100 deszantost.
  • Axon
    Szerintem is erre gondoltál, mint rettentő nehéz kiegészítő.
    A magyar nyelvnek köszönhetően a küldetések legalább egyértelműen érthetőek, legalábbis az angolból kevésbé profiknak.
    Mindenesetre jó lenne beszerezni, bár számomra nem ér 6 ezret. Kettőt még adnék érte.
  • Dexantreal
    De sztem a Fields of Thunderre gondolok.
  • Dexantreal
    Ez eddig angolul volt ugye és erre mondtam, hogy kibaszott nehézre csinálták? :S
    Vagy az más? :S
    Amúgy neten nem láttam még.
  • Axon
    Valaki beszerezte ezt?

Ez elvileg a Field of Thunder magyarított verziója? Kíváncsi vagyok milyen lehet.
    Esetleg ha látta valaki valahol letölthető formában, akkor szólhat :-)
  • Axon
    Talán holnapra meglesz a Liberation. Majd kipróbálom, de nem várok túl sokat tőle.
  • Nossssss
    Üdv!
    Valaki nem tudná megadni a Blitzkrieghez a jó cheateket?
    Előre is kösz
  • ground24
    Én már leszedtemINNEN.Nagyon kafa.Ááá-azt hiszem egy hétre elásom magam ujból.Kihagyhatatlan!!!
  • Dexantreal
    Rendben, thanks infot.
    A Procyron nem arról híres, hogy a törésben nincs crack?
    Hanem vmi emulátoros izé?
  • Serpa
    állítólag törés sem kell hozzá.
  • Axon
    Torrent oldalakon tényleg fent van. Mérete 1.3 giga, így valószínűleg tényleg önálló játék és nem kell hozzá az alapjáték.
  • Axon
    Bár még semmit sem tudok róla, de meg lennék lepve, ha kellene hozzá az alapjáték. Szerintem önállóan fut.
    Eddig 2 kieg jelent meg a Blitz2-höz, de azokhoz nem kellett az alapjáték.
  • ReTeK
    ezt a Liberation-t próbálta már valaki ?
  • Dexantreal
    Má fent van pár oldalon, de egyen biztos, láttam.
    De miről szól a géjm, kell az összes kiegészítő, meg az alap hozzá?