1406
-
bgabor #566 Próbálta valaki? -
bgabor #565 Jaja. Egyébként bugos is. Az első szovjet pályán minden feladatot megcsináltam, az utolsó, hogy vonjam ki az egységeimet a területről.
(Nyíl mutatja a térkép szélén, hogy hova vigyem őket) Odavizsem őket, és... semmi. Kicsivel utána pedig mission failed. -
Dexantreal #564 Fields of Thunderre sztem.
Katt a válasz gombra és megtudod. -
Nameny56 #563 Már mint melyik kiegre gondolsz bgabor? -
bgabor #562 Az az. Én is játszottam, első pályán semelyik frakcióval nem jutottam tovább. K-nehéz. -
Dexantreal #561 Ja, faszkalaaapooooooooooooookkk!!!!!
Mittomén, őket kérdezd, amúgy én meg azt hittem másra értetted a szenvedést. -
Nameny56 #560 Jaja,úgy értettem... :s De mi a fasznak kell olyan nehézre csinálni azokat a kiegeket?Faszkalapok!!! -
Dexantreal #559 Meg kurva nehezek. -
Nameny56 #558 Ez is igaz...De a második rész sem annyira fos!Kivéve a kiegjeit,na azok tényleg szenvedések!:( -
cica #557 Basszus nekem ez az egész B 2 egy nagy csalodás,az igazi az egyetlen számomra az elsö rész a B1 sorozatból.Az gyerekek királ*! -
Nameny56 #556 Ok,ügyes vagy! Hát igen...Arról csak ezután szóltam volna!:D :P
Sok sikert a továbbiakban! -
Nossssss #555 Köszi megoldottam.
Találtam egy tankot is. -
Nameny56 #554 Ja,amúgy meg gazdálkodj okosan!:D ;) -
Nameny56 #553 Szia!Sztem te arról beszélsz,amikor a tengerpart melletti falucskát és a környékén lévő dombokat+ a hadifogolytábort kell elfoglalni!De ha nem ez a pálya,akkor írd ide légyszi a küldetés nevét!Na szóval...Először a hadifogolytábort kell elfoglalnod,ezáltal élőanyagutánpótláshoz jutsz!(katonákhoz)Útközben olajoshordók környékén sündörgő brit védőkre lelsz majd,na ha ez meg lesz,lőjj az olajoshordókra és felrobban majd mind, a védőkkel együtt!:D Folytasd az előre nyomulást!ha eddig meg leszel,tovább folytatom majd! ;) -
Nossssss #552 lenne egy kérdésem a sima Blietzkrieg 2-ben amikor a németekkel afrikában vagyunk a 2-ik pályán elakadtam. Hogy lehet gazdálkodni a kommandós egységekkel? -
Dexantreal #551 Oké :S. -
Nameny56 #550 Az nem ez sztem...Hanem a Liberation kieg! -
Dexantreal #549 De ez a géjm az, amiről tettél be lentebb képet? :S -
Nameny56 #548 Jaaa,akkor ez a 3.-dik kieg?Én nem úgy tudtam,hogy ez egy kieg,de mind1! :) Ezzel játszottam,csak angolul... :S Hát...Kurva nehéz! -
#547 A harmadik kiegje (ami másodikként jelent meg, mivel a Liberation a harmadik a sorban) a Fields of Thunder. Ez pont most jelent meg nálunk magyar nyelven a Kurszki csata néven.
-
Nameny56 #546 Sziasztok!A Blitzkrieg 2-nek eddig két kiegészítője van,nemde?A Fall of the Reich meg a Liberation!A harmadik mi?:S -
Dexantreal #545 Ja igen ,erről rémlik is már határozottan, hogy arról a géjmről van szó. -
#544 Második kép is ugyanezt ábrázolja, de már a textúra moddal:
Egyébként a mod a teherautókat és szerelőautókat is megváltoztatja (szerintem szebbek lesznek). Valamint változtat a sebzési és életerő adatokon is. -
#543 Első képen az érkező páncélosok a játék saját textúrájával:
-
#542 Kicsit bohóckodtam még ezzel a Liberationnal. Könnyű fokozatra állítottam, amilyet eddig még nem csináltam, de űzött a kíváncsiság.
Szóval az első pálya amolyan gyakorló pálya. Végre sikeresen visszavertem a támadókat és megkaptam a 2. feladatot. A térkép közepén levő német egységek irányítását megkaptam és itt is vissza kellett verni a támadókat. Ez már könnyen ment, mivel kaptam páncélosokat.
Készítettem is erről 2 db képet. Közben leszedtem egy textúra modot a blitz2-höz és így készítettem el a két képet. -
Dexantreal #541 Ahamm, hát, akkor hagyom a géjmet.
Főleg #540 német kampány miatt. -
#540 Kipróbáltam végre a Liberationt.
Pozitívum, hogy Axis és Alies kampány is van. Ezzel nálam ki is fújt a pozitívumok sora.
Német kampány első pályáján kapok egy szakasznyi - azaz 10 katonát - meg egy Puma páncélozott járművet. Egy startégiai pontot kell(ene) megvédenem. Túl sok taktikázási lehetőség nincs. Katonák bezavarva a lövészárokba, melléjük állítottam a pumát, amit sajnos be sem lehet ásni (legalábbis nekem nem sikerült). Deszantosok ömlenek az égből mint a záporeső és kb. 10 másodpercen belül lemészárolják a 10 emberemet és szétlövik a páncélautót, majd jön a mission failed felirat. Szóval megint sokat játszottam, de lehet, hogy én vagyok a béna és valahogy mégis fel lehet tartani 10 emberrel 100 deszantost. -
#539 Szerintem is erre gondoltál, mint rettentő nehéz kiegészítő.
A magyar nyelvnek köszönhetően a küldetések legalább egyértelműen érthetőek, legalábbis az angolból kevésbé profiknak.
Mindenesetre jó lenne beszerezni, bár számomra nem ér 6 ezret. Kettőt még adnék érte. -
Dexantreal #538 De sztem a Fields of Thunderre gondolok. -
Dexantreal #537 Ez eddig angolul volt ugye és erre mondtam, hogy kibaszott nehézre csinálták? :S
Vagy az más? :S
Amúgy neten nem láttam még. -
#536 Valaki beszerezte ezt?
Ez elvileg a Field of Thunder magyarított verziója? Kíváncsi vagyok milyen lehet.
Esetleg ha látta valaki valahol letölthető formában, akkor szólhat :-) -
#535 Talán holnapra meglesz a Liberation. Majd kipróbálom, de nem várok túl sokat tőle. -
Nossssss #534 Üdv!
Valaki nem tudná megadni a Blitzkrieghez a jó cheateket?
Előre is kösz -
ground24 #533 Én már leszedtemINNEN.Nagyon kafa.Ááá-azt hiszem egy hétre elásom magam ujból.Kihagyhatatlan!!! -
Dexantreal #532 Rendben, thanks infot.
A Procyron nem arról híres, hogy a törésben nincs crack?
Hanem vmi emulátoros izé? -
#531 állítólag törés sem kell hozzá. -
#530 Torrent oldalakon tényleg fent van. Mérete 1.3 giga, így valószínűleg tényleg önálló játék és nem kell hozzá az alapjáték. -
#529 Bár még semmit sem tudok róla, de meg lennék lepve, ha kellene hozzá az alapjáték. Szerintem önállóan fut.
Eddig 2 kieg jelent meg a Blitz2-höz, de azokhoz nem kellett az alapjáték. -
#528 ezt a Liberation-t próbálta már valaki ? -
Dexantreal #527 Má fent van pár oldalon, de egyen biztos, láttam.
De miről szól a géjm, kell az összes kiegészítő, meg az alap hozzá?