Blitzkrieg 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Kijött az 1.5-ös patch, van valakinek tapasztala ezzel kapcsolatban, nem lehet valahogy úgy megkerülni ezt a starforce-os vackot, hogy lehessen online játszani vele?
Üdv,
xmessor
oroszéknál van ez a BM-13 Rocket launcher. Nagyon jó kis ágyúzós cucc ez, tetszik, megszórja az ellent, mind állat. De, ha kifogy a lõszerbõl, akkor mivan?Semmire se lehet használni,vagy fellehet tölteni?ha igen,akkor,hogy és mivel?
<#help>#help>
Budapest ostroma is benne lesz.
"Fortress Kurland," and the Soviet "Operation Bagration."
ezeknek utána nézek.
eza hangulati elem nagyon bejott az elso reszben a masodikbol kihagytak volna?
vagy nalam van a hiba?
valaki esetleg help?<#help>#help>
Amiben számomra jobb mint a demó az elsõsorban a realitáson való javítás. A demóban nagyon arcade-os volt a harc és minden lõtt mindent. Egy 37 mm-es ágyú is simán szétlõtt egy tigrist. Na ezt eddig nem vettem észre, bár ennyire szélsõséges esettel még nem is találkoztam, de úgy vettem észre, hogy a gyengébb ágyúk nem sebzik - vagy csak alíg - az erõsebb páncélzatú tankokat.
Az emberek megjelenítése nagyságrendekkel jobb lett mint az elsõ részben. Jól láthatóak és megpróbálnak "inteligensen" viselkedni. Azaz kúsznak, másznak, fedezéket próbálnak keresni, stb. Na csodát azért ne várj, de azért próbálták kihozni belõle a maximumot.
Összeségében a játékélményen érzem a javulást pontosan a fentebb felsorolt javításoknak köszönhetõen. Na meg tényleg szép lett a játék, mindenképpen élvezetes körbeforgatni a tankokat és megnézni minden oldalról, bár ez tényleg csak ideig-óráig köti le az embert. Azért a forgatható pályával nõtt a taktikai lehetõségek száma is. Ami engem zavar, az hogy az épületektõl nem látszó egységek zöldel vannak rajzolva, ha ezt kikapcsolja az ember, akkor meg könnyen megfeledkezik egy-egy egységérõl, mivel nem látja.
Azért elmondható, hogy igazi trónfosztást a 2. rész majd csak a jobb modok megjelenésével tud elérni.
Most, hogy kijött az 1.4es patch és a lüke Starforce is kikerült a képbõl Reloaded barátainknak köszönhetõen, gondolkodtam rajta, hogy beszerzem.
Van olyan jó, mint az alap Blitzkrieg volt? Vannak sivatagi hadjáratok? Lehet LAN-on cooperative-ban tolni?
Blitzkrieg 2-höz új mappot tettél e már be?A .pak kterjesztésûekkel nincsen gond,de mit kell csinálni a másik tömörített mappokkal?Azt írja,hogy csomagoljam az EXE\Data\Custom\Missions folder -be.Ilyen nincs is a Data könyvtárban.Ha létrehozom és kicsomagolom semmi eredmény.Ha tudod a megoldást légyszives írd le.Köszönöm.
Igazi javulást majd a modok jelentenek majd, de úgy láttam eddig még csak egy készül/készült hozzá, az is a 0.2-es verziónál jár.
Egyébként ha valaki összehasonlítja az elõször kiadott alap Blitzkrieg 1.0 és az utoljára hivatalosan kiadott Mission Kursk-ot, akkor láthatja a különbségeket, hogyan javítgatták szinte tökéletessé a játékot.
Egyébként a remek modok és textura patchek-el ellátott Blitzkrieget megnézve szinte rá sem lehet ismerni az alapjátékra.
Nem is beszélve olyan gyöngyszemekrõl mint a Total Challenge sorozat, ami teljesen egyedivé varázsolja a játékot.
Gondolom - és bízok benne -, hogy ehhez a 2. részhez is hasonló dömpingben készülnek majd a hivatalos és nemhivatalos kiegészítõk.
Az oldalon elsõször is kattints az Europa mirrorok valamelyikére a három közül. A következõ oldalon meg az ENTER-re. A következõ oldalon egy csomó játék crack-je van. Keresd meg ezt:
Blitzkrieg 2 v1.4
majd kattints rá.
A megnyíló oldalon pedig keresd ezt:
Blitzkrieg 2 v1.4
Kék alapon sárga betûvel van írva és alatta van egy kis floppy ikon, ha ráklikkelsz megint kijön a mirrorok listája, mindegy melyikre klikkelsz letölt egy rar állományt. Ezt kicsomagolva kapsz két .exe filet.
Meg kell patchelned a legújabb 1.4-es verzióra a Blitzkrieg 2-t. Az 1.4-es patch-et bárhonnan letöltheted, magyar oldalakon is fent van.
Ha megpatchelted az 1.4-es patch-el, akkor a két letöltött .exe file-al írd felül az eredetieket. Ugyan az a nevük. Megtalálod õket valahol a Blitzkrieg 2 alkönyvtárban.
Ezután már simán elindul a játék.
Blitzkrieg 2 map instalnál vannak gondjaim.Ezt írja utasításként:To install, extract the D-Day, 6th June 1944 folder from the archive into your EXE\Data\Custom\Missions folder.A gondom az,hogy a Data nem tartalmaz Custom könyvtárat.Létrehoztam majd ezen belül Mission könyvtárat.Ide kicsomagoltam a
filet,de a játék indításakor nem látta.Mit rontottam el?Segítsen aki már ezen túl van sikerrel. Köszi
rexplo