1406
-
Nameny56 #606 Sziasztok!Tényleg fasza képek,de így bezoomolva a teytúrák elég mosottasak...De attól még tetszik!:D Am cica te egyre szimpibb vagy nekem!:D Lány létedre úgy vágod a Blitz-el és a II.vh-val kapcsolatos dolgokat,mint egy igazi katona!:D:D:D Hihi...Am ha nem vok indiszkrét hány éves vagy?:D -
Dexantreal #605 Axon, jó képek. -
#604 Axon mi ennek a pályának a neve? -
cica #603 szédületessek ezek a zoomolások,de ettől nem jobb a játék.A másik táborban a Panzer 2-ben ettől sokkal szédületesebb a zoom,de hiába nem sikerül megfogniuk a háboru dinamikáját. -
Nameny56 #602 Azt tudtam eddig is,hogy van rakétakilövőm azon a küldin,de nem akart lőni,mikor kijelöltem neki!:D De ma sikerült!!!:D Köszi szépen NYuzga!:D:D:D Ez azz!!!Végre sikerül benne tovább mennem...Több,mint félév után!:D Még egyszer köszi!:D -
#601 Nebelwerfer üteg a templom előtt:
-
#600 Sherman a pácban:
-
#599 Áldozatra leső tigris:
Nem tudom, hogy mitől lett álcafestés a tigrisen, mivel eddig én csak sárga tigrisekkel találkoztam. -
#598 Lendületből készítettem még néhány képet:
-
#597 Nekem eddig hasonló sem volt az alapjátékban. -
#596 Na must ugyanaz a kép kinagyítva:
Jól látszik az összes katona egyenruhája, fegyverzete, mozgása. -
#595 Ezen a képen a legkisebb a zoom:
Katonáim támadnak egy udvaron álomásozó német csapatot. -
#594 Nem tudom nektek hogyan működik a zoom a Blitzkrieg 2 alapjátékban. nekem eddig minimálisat lehetett nagyítani-kicsinyíteni.
Leszedtem egy pályát a blitz2-höz a bkportalról.
Elindítottam és meglepetésemre eszméletlenül lehet benne zoomolni. -
Dexantreal #593 ... nem hisszük az, de adatlapodon minden ismeretlen :P.
Én csak örülök, ha egy csaj jáccik géjmekkel. -
cica #592 ja! csaj vagyok mért talán azt hiszitek ti férfiak hogy csak ti tudtok Blitzkrieg-et játszani...nekem a fak*anál mellett még erre is van időm he he he ja és fogadjunk hogy kitartóbb vagyok tőletek nemcsak abban*, hanem a B2ben is! -
#591 Elötte nem árt a légvédelmet kiiktatni.
És utánna küldeni a felderitö-gépeket.
Másképp kegyetlenül lelövik.
Felderited hol van és ujrakezded a küldetést.
Azután mehet a rakéta. -
#590 Fields of thunder második küldetésben van rakéta-kilövöd.
Közel mész a folyohoz és tűűűűz. -
Dexantreal #589 ja, hát igen :P.... :P. -
Nameny56 #588 Az 583-asra és az 584-esre!:D -
Dexantreal #587 melyik hsz-ra érted? :P -
Nameny56 #586 Dexantreal!:D Te lökött vagy!:D:D:D:D
-
Dexantreal #585 = ezen szétröhögtem magam. -
Dexantreal #584 ruszkik új csodafegyvere a Fields of Thunder... ezzel idegelik fel a fritzeket és majd bemasíroznak Berlinbe. -
Dexantreal #583 "Beszéltem németekkel és egyéb külföldi Blitz-fanokkal,de ők sem tudták megcsinálni!!!" = lál, a 3dik birodalom seggre ült. -
Dexantreal #582 Neked mé cica amúgy a neved?
Csaj vagy? :S
Mellesleg én is úgy gondolom, hogy lenne értelme a folytatásnak... már csak a sok-sok helyszín miatt is, amik eddig nem szerepeltek. -
Nameny56 #581 Micsoda Nyuzga!!!Te végig vitted a Fields of thundert???Komolyan???Te vagy az első élőember,akit ismerek és lenyomta!!!Grat hozzá!!!Beszéltem németekkel és egyéb külföldi Blitz-fanokkal,de ők sem tudták megcsinálni!!!Még egyszer grat hozzá!Akkor most már segíts rajtam is!:D A Fields of thunder második német pályáján,hogy iktattad ki a szovjet nehéztüzérséget??? -
Nameny56 #580 Sztem is szükség van Blitzkrieg 3-ra!Reméljük fasza lesz!:) -
cica #579 Szentem volna értelme össze ütni egy B3-at. Mert ha megnézitek azért egy különc játék.A B1 óriási új dolgokkal rukkolt elő,csak lekellene tisztitani kicsit a játékot,most már láthatta a CDV,meg a stáb h hol szúrják el erre kéne ráfeküdni. -
#578 A Fields of Thunder-t végijátszottam. Qrva nehéz.
Nállam is voltak hibák. Probálj sokat menteni azután tölts vissza.
Vagyinditsd ujra a játékot.Velem most a Liberation szarozik. -
Dexantreal #577 De én se tudtam sztem végig vinni az elsőt se. -
Dexantreal #576 Ok.
Játszottam ja, de már nem emlékszem rá. -
bgabor #575 Nem lenne. Már az alap blitz2 is óriási hiányosságokkal küzködött, (bugok ezrei,starforce és még sorolhatnám) a kiegészítők pedig szánalmasan színvonaltalanok. Nincs értelem harmadik részt csinálni.
Ennek ellenére nyilván lesz, merthát pénz hoz, úgyhogy az oroszok rámozdulnak majd.
Na nem mintha bármelyik orosz játék labdába rúgna az európai/amerikai piacokon.
Mellesleg a Fields of Thunder első pályáját az oroszokkal nem lehet megcsinálni. Megcsinálom az összes feladatot, és nem ér véget a pálya.
Nemhiszem el, hogy az oroszok ilyen buggal hagyták piacra menni a programot. Valaki játszott rajtam kívül ezzel a csodálatos kiegészítővel? -
Dexantreal #574 Lesz Blitzkrieg 3 sztetek?
Lenne értelme? -
Dexantreal #573 Ja, lol, oké.... azt hittem az egyik nehéz kieg a téma még, lál.
Sry. -
#572 Ez most pont az alapjátékban van a Blitzkrieg 2-ben. -
Dexantreal #571 "Úgy kellett végigvinnem az egész pályát, hogy az a néhány tankvezető pöcs végig ott állt a tank mellett. " =... Axon is káromkodik.
Mesterlövész sztem volt az alap géjmben a 2-ben egyik küldiben :S. Nemtom. -
#570 Én pont tegnap csináltam meg ezt a pályát. A tankot én is megtaláltam és kiszabadítottam a tank személyzetét is, akik odamentek a tankhoz majd megálltak mellette és nem történt semmi. Úgy kellett végigvinnem az egész pályát, hogy az a néhány tankvezető pöcs végig ott állt a tank mellett.
Egyébként miután megkaptam a mesterlövészt, már nagyon könnyű volt a pálya. Eddig még nem találkoztam a blitz2-ben mesterlövésszel (bár nem sokat játszottam eddig vele). Nagyon hatékony egység, talán túl hatékony is. Az első részben közel sem volt ilyen szupermen és ettől reálisabb is volt. -
Dexantreal #569 Lál.
De van benne vmi. -
cica #568 ja meg tudjátok hol szúrják el a program írok örökké..a 3D-s grafikánál. Ki volt az a hülye aki kigondolta h a stratégia legyen 3D-s? PL ott a sakk a világ legjobb stratégiája,hol ott a grafika? sehol. De nem is kell. A 3D a lövöldözös bazároknak a cucca. Nehezebben átekinthető a játék,szaggat gépigényes merev áh...különben is a B2 csak fele-fele 3D-s ha jól megnézzük. -
cica #567 e már előre eliesztetek a bővítésektől. De bazzeg nem baj ha nagyon nehéz,vegyétek le a game speedet pl -2 -re és akkor lassan odafigyelve fejt törve kennyétek. A fenébe is ez egy stratégia,lehet h vannak némi trükkök. he?