1406
-
cica #686 na én valamennyire előnybe vagyok,mert perfekt tudom a szerb cirilt,ami nem sokkal különbözik.... -
#685 Na, hogy mégis csak ragadjon rád némi "kultura": Водкa -
#684 Az orosz tanárom azt mondta ha nem zavarom az órát, megkapom az év
végén a kettest.Igy nekem nem kellett oroszul tanulnom.
Én még vodka szót sem tudom hogy írják.Elég ha magyarul iszom... -
#683 A bkportal oladáról lehet leszedni két kameramodot is. Néhány kbyte a méretük.
Közvetlenül innen is lehúzhatod. -
#682 Ezek ugyanazok a kiegészítők amiket én is belinkeltem.
Szóljatok ha találtatok orosz torrent oldalt. Ha sikerül leszedni egy kieget valamelyikünknek, akkor feltoljuk a szokásos helyre a többi közzé. -
#681 Én 10 évig tanultam (vagyis tanították az iskolában), de egy szót sem tudok belőle. A betűk talán egyharmadát felismerem. Például a Vodka szót el tudom olvasni oroszul is :-) -
Nameny56 #680 Ezeket a kiegeket már néztem én is!Nem várok tőlük túl sokat,olyanok valszeg,mint a többi kieg:rövidek,kurva nehezek és semmi újat nem nyújtanak!De azért jó lenne megszerezni őket!:D -
#679 Ezeket kellene megkeresni valamelyik orosz torrent oldalon.
Ezért kéne a ruszki nyelv tudás.
Great Battles: Landing in Normandy
http://www.arisegames.com/en/projects_normand.html
Great Battles: Battle of Tobruk
http://www.arisegames.com/en/projects_tobruk.html -
cica #678 hát nem semmi,már kezd bőségzavarom lenni...de lassítok,visszatérek a földre és kenyem tovább a B2 alapot a Japcsik ellen. Ja és már rég meg akartam kérdezni h hol szerezted ezt a zoom-ot a B2-höz? Vagy ez a kiegészítők adaléka? -
Nameny56 #677 Oroszul éppen a héten kezdtem el tanulni,úgy hogy lassan vágni fogom ezt a nyelvet!:D Remélem legalábbis...Aztán,ha eljutottam egy szintre,akkor majd nyomhatjuk az orosz kiegeket is!:D;) Türelem!!! -
Nameny56 #676 Cicának még annyit,hogy ha francia nyelvvizsgát akar tartani nekem,akkor jöhet!:P:D -
Nameny56 #675 Jaja,ott játszódik!De nem a kínaiakkal kapcsolatos...Hanem a mongolokkal!!!Tehát Dzsingisz kánnal és hordáival zaklathatjuk Kína lakosait!:) Érdekes game lesz!!!;) -
#674 Na itt van rögtön három:
Tobruk
Normandia
Sztálingrád
Ettől pedig berosáltok:
Kína
Ez a játék azért nagyon érdekes, mert a Blitzkrieg 1 motorjával készült, középkori kínában játszódó stratégia. -
#673 Mindjárt benyomok ide néhány orosz linket Blitzkrieg 2-höz készült orosz kiegészítőkről, amik nálunk valószínűleg soha nem fognak megjelenni. Ettől függetlenül letölteni sem tudtam még egyiket sehonnan sem. -
#672 Én általában egy 2 vh-s rts-t, mindig a német kampánnyal kezdek ha van benne ilyen, majd ha tetszik a játék, akkor végigtolom oroszokkal és a szövetségesekkel is. A Panzers első és második része annyira magával ragadott, hogy lendületből végigtoltam mindhárom kampányt, mind a két részben, pedig jónéhány kritikát megfogalmaztam a játékkal kapcsolatban (pl. repkedő fogaskerekek javításkor), de be kellett vallanom, hogy a rettentő irreális dolgok ellenére remek játékélményt biztosít.
Nem minden rts-ben van német kampány, például a D-Day-ban nem volt, mégis majdnem végigtoltam a szövikkel és már néhány pálya lehet hátra. Vagy például a Rush for Berlinben van német kampány, de csak akkor választható, ha először végig tolod az orsz majd a szövetséges kampányt. -
#671 Hiába hangoztatják, hogy a Fields of Thunder egy külön játék és nem a Blitzkrieg 2 egyik kiegészítője, attól még az. Pontosan ezért a Fields of Thunder kiegészítőjének simán futnia kell az alapjátékon és mindkét hivatalos kiegészítőjén is.
Az viszont nem tiszta, hogy neked miért jelentek meg a ciril betűk. Biztos nem azért mert a Liberationra töltötted rá, mivel az is angol nyelvű eredetileg. Sokkal valószínűbb, hogy valami miatt rajta van a gépeden egy ciril betűs fontkészlet. Ez települhetett akkor is amikor éppen a weben böngésztél és egy ciril betűs oldalra tévedtél, mert ilyenkor települhetnek ilyen fontkészletek. Ezután már használhatja egy ciril betűs játék is. -
#670 Oroszul esetleg nem tud valaki?
Rengeteg kiegészitö lehet a ruszki oldalakon.
Egyébbként a kieg. megy az alap BK2-ön is és még editálni is lehet.
Berajzoltam egy katyusát, szegény németek hullottak mint a legyek.
-
cica #669 talán a Francia*nyelv vizsga, abban esetleg segíthetek..he he he üdv a fedélzeten! Amúgy látom elvagytok németekkel,nem mondom én is szeretem őket főleg mert precíz a technikájuk,először a játékban Stalingradnal találkoztam a Tigris tankokkal,és végig törtem az orosz állásokon majnem fél páján keresztül,ez mondjuk azért ritka dolog a Blit.-ben. Ha nem figyelek egy pillanatra, könnyen a szőnyeg alá söprik a támadó egységeimet.
-
#668 Én véletlenül a Liberation-re installáltam fel.
Ott is müködik söt látszodnak a kivállo orosz betük. -
Nameny56 #667 Sziasztok!Visszatértem!Köszi cica,hogy aggódtál értem!:D :P Az egyik vizsga sikerült,a másik(a nyelvvizsga eredménye) még várat magára!:) Látom Axon te sem tétlenkedtél és teszed a dolgod a Führer-ért és a Hazáért!!!:D Amúgy az egyik vizsgára,Axon javaslatára,magammal vittem a III.Birodalom egyik csodafegyverét: a spirálfüzetet!:D:D:D:P -
#666 Az a Blitz fanok mekkája :-) -
#665 Nekem - jelenleg- a lángszórós Panzer II-es a kedvencem, hihetetlen hatékonyan számolja fel a bunkereket. Általában kedvencem a Marder valamelyik típusa, igen ritkán szerepel a pályákon és az Elefánt (Ferdinánd) páncélvadász.
Gyalogságot nem sikerült felbontanom nekem sem, csak az első részben lehet.
Nekem eddig fel sem tünt, hogy a hullák eltünnek, de a kilőtt roncsok ott maradnak a pályán és jó ideig lángolnak is. Talán majd egy apró mod megoldja a "hulla" problémát :-) -
cica #664 ja és kösz a Bkportal cim,már letöltöttem egy halom páját..... -
cica #663 különben a kedvenc tankom a játékban a KV2 az egy szimpatikus jármü,csak a baj h gyenge a páncéltörése,igazán bunkerok ellen való. Ja és sajnálom h a gyalogos halottak eltünnek a pájáról,imádtam az egyesben h nem tüntek el a hullák,nem sokat tesz,de azért hangulatosabb... -
#662 Lenyomtam az 5 db Stug ot, miközben szegény T28-asom fűbe harapott, de elbizakodott és öntelt mosolyomat hamar lelohasztotta egy igazi keményfiú:
Nem kegyelmezett, egyetlen lövéssel rommá lőtt. -
#661 Elkalandoztam kissé egy T34-essel és a T28-as viziszörnnyel és bele is futottam egy hatalmas stug kupacba. Öldöklő kűzdelem kezdődött.
-
#660 Na ha már ma említettem a T35-ös dinoszauruszt, akkor most következzen a T28-as dínó:
Az első single pályán rögtön kapunk egyet.
Egyébként mint az előző képen is látszott, mind a 6 küldetésben oroszokkal vagyunk. -
#659 Hopp! Nem kérdőjelek láthatók, hanem kockák. A telepítőben voltak kérdőjelek, de mindegy :-) -
#658 Közben kipróbáltam a Fields of Thunderhez kiadott hivatalos orosz kiegészítőt:
Nem kell megrettenni! Ha nincs orosz betűkészlet installálva a gépetekre (már miért is lenne?), akkor kérdőjeleket láttok a betűk helyén a telepítőben is és a single mission menüben a pályanevek helyén. Nem gond, csak kattintsatok rá valamelyik kérdőjeles pályanévre és már vissza is kapjátok az angol (vagy magyar) kezelőfelületet. -
#657 Öngyilkos rohamot intéztem az orosz vonalak ellen, mivel azt gondoltam, hogy már kellően összeroppantottam a vörös hadsereget, de nem számoltam az amerikai hadianyag utánpótlással. Az utolsó kép, amit az egyetlen talponmaradt harkocsim látott, az egy orosz szinekben pompázó Sherman harckocsi volt, ékes bizonyítékaként az amerikai-orosz örök és megbonthatatlan barátságnak.
Tölthetem be újra az utolsó kimentett állásomat...
-
#656 Tudtam, hogy téged nem egy doboz bonbon és egy csokor virág fog levenni a lábadról :-)
Alapjáték:
Blitzkrieg 2
Hivatalos kiegészítők:
Fall of the Reinch
Liberation
Nem hivatalos kiegészítő, vagy ha úgy tetszik akkor onálló sorozatnak indult a Frontline és ennek első része a Fields of Thunder, teljes nevén Frontline - Fields of Thunder. Ez jelent meg Magyarországon magyar nyelven Frontlines - Kurszki csata néven.
Az alapjátékot én most a németekkel tolom éppen az orosz sztyeppéken törnek előre páncélos ékeim. Vele párhuzamosan tolom a Frontline-t. -
cica #655 na akarsz velem járni? - imádlak öregem babák a képek..de én még mindég a B2 alapjátékot kenyem,épp a szövetségesekkel a japánok ellen.Elhúzódik,Hard-on játszom. De mond csak mert én most már tényleg nem értem,hány része van a B2-nek? Van az alapjáték,van a Liberation, van Fall
of the rainch,és a Fields of thunder? vagy hogy van ez?
A képek mint mondtam óriásiak,kedvet kaptam a játékhoz,és jól láttam h t35-ös ruski harckocsi is van a játékban? Azt az ókori masinát is bele tették volna. Persze jó h benne van igy történelem hű.
Ja és kicsit zavar h a gyalogság össze vissza megy,nem lehet szét szedni a szakaszokat? Az első részben lehetett. Nem hazutolom meg magam hisztizek mint a nők... -
#654 Kiadtak az oroszok egy add-on-t a Fields of Thunderhez:
http://bkportal.com/default.asp?content=downloads&DownloadID=606
Ebben elvileg 6 új single és 5 db multi pálya van, meg egy új német egység a Nashorn.
Elborult fanatikusoknak kötelező darab :-) -
#653 Ígéretemhez híven itt a 3. kép 1280x1024-ben:
-
#652 Szomorú kép a balszárnyamról. Ezek az egységek számolták fel az egyes feladatban jelölt orosz egységeket, de aztán egy aknamező útjukat állta és amíg a jobbszárnyon ádáz csata dúlt, ezek az egységek csak álltak, míg a technikai alakulat az aknák felszedésével bajlódik. Sajnos még mindig nem sikerült nekik felszedniük, így a jobbszárny tisztogató akciója után mindkét szárny kényszerpihenőre lesz rendelve, amíg nem végeznek az aknafelszedéssel. Sajnos egyetlen javító autóm van, így közben nem tudom javítani a sérült egységeket:
-
#651 A kettes számú t35-ös halála, amint a Hetzer és a stugi cicám oldalról sorozza meg:
-
#650 A szélen feljutottam a megerősített vonalakig és most oldalról számolom fell az ellenállási gócokat. Nincs nezéz dolgom, mert bár sok páncéltörő ágyú van, azokat el kell forgatni felém, amikor észlelnek, addig pedig szét szokták lőni őket a tankjaim. A bunkerek ellen meg a lángszórós tank a csodafegyver:
-
#649 Na ez egy meseszép kép. Egyszerre lőttem ki két t34-est, egy t60-ast. Előttük a kilőtt dínó t35-ös, közben pedig a panzer II-es lángszórósom rohamozza a muszkákkal tömött házat, amit aztán sikeresen ki is füstölt. A harmadik t34-es, pedig szomorú sorsára vár éppen.
Ezt a képet majd beteszem 1280x1024-ben is a minőség összehasonlítása kedvéért:
-
#648 Jó, hogy beletették a játékba ezt a t35-ös tankot, jól jellemzi az I. vh utáni orosz megalomán páncélos erőd építési törekvéseket, még a modernizáció előtt. -
#647 Egy dinoszaurusz állja utam. Pontosabban rögtön kettő mögöttük pedig 3db t34 két kisebb tank, meg egy rakás páncéltörő ágyú: