1406
  • Axon
    Na itt az "érdekes" kép. Talán fel is tehetném kvízkérdésnek, hogy mi az "érdekes" a képen, de most nem játszom olyat. Ami meghökkenést okozott, az a csapat neve: 1945-ös szovjet gyalogsági szakasz.
    ... és mind ez a Kurszki csata idején 1943 nyarán...

• Axon
    Még éppen csak belekóstoltam a pályába. Szemben van egy lövészárkos védelem néhány tankkal és ágyúval, de nem az az első feladat, hanem kicsit északra a kastély elfoglalása, ami viszont egy dombtetőn van, így nem látni belőle semmit csak ha nagyon közel megyek úgy meg nagyok a veszteségek. Negyed órám volt a játékra, így még csak kóstolgattam az első feladatot. Csináltam 4 képet majd beszúrom. Lesz közte egy "érdekes" is.
  • Nameny56
    Axon azon a pályán,amin most vagy jó sokszor kellessz mentened!:D Ajnlom neked,ha nem akarsz nagyokat szívni!:) Am kurva jók voltak a Brumbaarok!:D Én imádtam őket!:D:D:D
  • NYUZGA
    Én a Frontline kiegészítővel játszok.
    Megcsináltam az első feladatot és elindultam észak felé.
    Erre a falu felöl megindult vagy 20 német tank és lekaszáltak.
    Kezdhetem újból. Elfoglaltam a gyárat erre megint jött vagy 20 tank.
    Nagyon megszívtam. Megint load savegame.
    Végük győztem de nem maradt csak 5 egységem.
  • Axon
    3. pálya kezdő kép. Örömmel konstatáltam, hogy kaptam 2 Brumbaart:

• Axon
    Nem volt írgalom:

...és győztem.
  • Axon
    Tigrisemmel betámadom az utolsó védelmi gócot:

• Axon
    Felkészültem az ellentámadásra, ami 3 vadászbombázó és egy rakás tank képében jött:

A repülőket kilőtte a flak 88-asom, bár a repcsik folyton azt támadták, így harc közben is folyamatosan javítottam. A tanokokat és a gyalogságot könnyedén visszavertem a beásott egységeimmel.
  • Axon
    Néhány újabb kép.
  • Axon
    Azt a Blaton pályát én is kipróbáltam, már csak a neve miatt is. Iszonyú sokáig tölt az elején a nagy pálya és a tengernyi egység miatt. Én néhány percig bírtam, aztán feladtam. Összecsaptak felettem a hullámok és már azt sem tudtam fiú vagyok-e vagy lány :-)
    Jobban fel kell készülnöm, hogy egy ilyen méretű védelmet irányítani tudjak.
  • Axon
    Most léptem a 3. pályára, majd ha utolérlek konzultálunk.
  • cica
    hé már annyira részletes vagy h kezdek drukkolni ahogy a képeket elkezdem nézni és lapozni...

Én teljessen le vagyok gyökerezve egy pájától amit letöltöttem, a neve valami Balaton offenziva h jól tudom. Na akkora tank csatával még nem találkoztam. T34/84 esek,SU -óriás ruski tankok,különféle romboló ágyuk, az elenségem a wermacht csupa nagymacskákkal-tigris,király tigris,párduc,vadász párduc,-ezek ellen öregem csak a ZIS páncéltörö ágyuim segithettek 2134 ember öltem meg a 45 perces mészárlásban,de levegöt sem volt idöm venni. Épp most olvasok egy könyvet a Kurksz-i csatáról amit te acatolsz. Az nem semmi csata volt,minden idök legnagyobb tank csatája. Állitólag ott jelentek meg elöször a Párducok.
    A ruskiknak meg nem volt még meg a T34/84 tankjaik....uh na egyszer össze ülünk valahol és ki dumáljuk magunkat...
  • Nameny56
    Köszönjük a képeket Axon!;) Am én a Fields of Thunder 4.-ik pályáján járok,de ott kurvára elakadtam!:( Ez a két pálya viszont,amiket most nyomsz nagyn faszák voltak!;):D:D:D
  • Axon
    Érdekes ott középen az újabb amcsi ajándék, egy Grant.
  • Axon
    Egy hősies 222-es felderítő bátran rohamoz:

• Axon
    Végre megjött egy komolyabb utánpótlás:

A második megjavított hídnál levő védelmet, a tigris egymaga áttörte. Egy lövés egy t34-es. Hamar roncstemetővé változtatott mindent, de a lövészárkokban levő gyalogsággal nem tudott mit kezdeni, oda már kellett az erősítés.
  • Axon
    Nebellel kezelt tüzérség:

• Axon
    Nebellel kezelt védelem:

• Axon
    Rémálmaim, az orosz nehéztüzérség:

• Axon
    A hidat megjavítottam, de a túloldalon már vártak rám:

• Axon
    Kaptam még egy pofás panzer IIC-t, amin igen megrökönyödtem így Kurszk magasságában. gyakorlatilag a sima géppuskák is sebzik:

A Flak 88 bizony jó lett volna, de nem kaptam olyan járművet ami mozdítani tudta volna, így ottmaradt a dombtetőn hasztalan.
  • Axon
    A 2. pályán ez volt a kezdő csapatom. Elsőre keveseltem, de a két Nebel felbecsülhetetlennek bizonyult:

• Axon
    Itt a 3. feladathoz érkező utánpótlás, amit már nem tudtam használni, mivel a 3. feladatot idő előtt teljesítettem (ezért van sikeres küldetés felirat):

De fájt a szívem ezekért a gusztusos Nashornokért.
  • Axon
    A #657-es beírásomban szereplő képen látható az amerikai ajándék két csicskás orosz tank kíséretében. Nos ez történ velük amint utolértem őket:

• Axon
    Kanyarodjunk vissza a Blitz 2-höz.
    Tegnap toltam ismét a Fields of Thunder-t.
    Sikerült végigtolnom az első pályát és a másodiknak is a vége felé járok. Csináltam egy rakás képet, majd beszúrom ide őket.
    Az első pályán nem a menetrend szerint haladtam és a 2. feladat közben megcsináltam a harmadik feladatot is tudtom nélkül (a vasútállomás elfoglalását. Ez azért volt utólag fájó, mert a 2. feladat után adott egy rakás új egységet (köztük a nagy kedvencet a Nashorn-t), ami kegyetlenül jól jött volna a harcokban a szuperspéci extra vastag páncélzatú t34-es ellen ami az állomást védte. Szinte sebezhetetlen volt a tankjaimmal. Volt még körülötte vagy 4-5 normál t34-es meg mindenféle más páncélos és páncéltörő ágyú.
    Szóval végigszenvedtem magam az állomásig amit nem is kellett volna még akkor, de annyi előnyöm származott belőle, hogy a 2. feladatban elfoglalandó várost így két irányból tudtam támadni és egy hatalmas rohammal szinte veszteség nélkül likvidáltam a tengernyi tankot és páncéltörő ágyút. Na meg az sem utolsó, hogy egy hősies Panzer T38-assal sikerült az ellenség hátába kerülnöm és likvidálnom a nehéztüzérségét, ami igen-igen megnehezítette az életemet. A slusszpoén, hogy egy hajszál hijján majdnem sikerült kimenekülnie a kis tanknak a milliószám rajzó ellenség küzül. Az utolsó pillanatban kilőtt ágyúgolyó találta ell, közvetlenül a lőtávolság határán.
    A tank személyzetét posztomusz vaskeresztre terjesztettem fel! :-)
  • Axon
    Remélem nem kövezel meg előző beírásom miatt :-)
  • Axon
    Sajnos maximálisan igazad van, de amíg nálunk a bolsevikok vannak hatalmon ne számítsanak a magyarok semmi jóra a kárpátmedencében. Nem szívesen mondom ki, de ha délvidéken laknék, talán én is szerbnek vallanám magam.

Pont tegnap fejeztem be egy regényt. a címe: A fehér pisztoly. Na ez pont a 2. vh-ban játszódik a szerb területeken (nincs pontosítva hol). Gyermek partizánokról szól, akik 13 évük ellenére elkezdik gyílkolni a kollaboráns csetnikeket. Ami hihetetlenül megfogott a regényben, az a rendkivüli összetartás volt. Na az izzón és fájón lüktetett. Itt sajnos ennek még a nyomai sincsenek meg. Ha nekem csak megfordulna a fejemben, hogy a könyvhöz hasonló módon lelőjek egy bolsevikot, mondjuk magát gyurcsányt, akkor máris felnyomna valaki az ávósoknál. Itt senki nem számíthat senkire sajnos...
  • Nameny56
    A háború tényleg nem jó...De még párat meg kellesz(meg kellene) vívnunk Nagy Magyarországért!!!Aztán pedig béke lenne...Ennyi!Am meg a szláv népekről annyit,hogy mindegyiknek egyenként a kurva anyja!Mert Hitler vezérünk is nagyon megtisztelte volna őket...!Takarodhattak volna Szibériába a bányákba! Meg nagyon összetartanak...Kiírtották majdnem egymást néhány éve!Hehehehehe!ja,és cica tartsd magad magyarnak!Meg fog térülni!Úgy hogy sztem nagyon gyorsan felejtsd el ezt a "szerbnek tartom magam" dumát...!
    Adjon az Isten...SZEBB JÖVŐT!!!
  • NYUZGA
    Kedves cica, én csak játékból háborúzgatok. amúgy humanista vagyok.
    A BK játék és senkinek sem kívánom a háború borzalmait.
  • cica
    hát megy a nacionalizmus az igaz,de higyétek el közel annyira sem mint pl Szlovákiában. De azért nem olyan rossz itt délen,pl megfogattam h sok víz lefog folyni a Dunán,és sok B2 party le fog menni a gépemen mire megint átmegyek Magyarországra. Unom már h a határon úgy néznek ránk a magyar határörök mintha Iszlán terroristák lennénk mi délvidéki magyarok. Ja meg Januártól 30 euro lessz a vizum HU-ba+ meghívó + nem tartózhatok 30 napnál
    többet Magyarországon + hónapokig várok a vizumra stb ,de legjobban a kettős állampolgárság dolog miatt fogattam meg h inkább vallom magam Szerbnek,mert ezek a szláv népek legalább összetartóak,bocs az érzelgős sorokért,azért nem lehet,nem volna szabad általánosítanom tudom,de tele van a hó cipőm. De titeket azért birlak...
  • Axon
    Igen dolgozom délig. Azért is tudok netközelben lenni, mivel otthon nincs netem.
    Én a Liberationnal csak az első pályát toltam, így nem ismerem. A Blitz2 alapjátékot tolom és a Fields of Thundert párhuzamosoan, bár mint említettem, tegnap elcsábultam a Sudden Strike 3 demoja felé.
    A géped meg ne rugdosd, annyit nem ér egy játék sem, inkább indíts el egy másik játékot.
  • Nameny56
    Szia Axon!Ma is dolgozol?Am én most teljesen el vok keseredve!:S Ez a Liberation kiegészítő egy förtelem!Annyira idegesítően hülyék benne az egységek,hogy már a gépházam bánja,mert szétrugdosom...:S Áhh,nem is tudom mit tegyek vele...:S
  • Axon
    Tegnap nyúztam az új Sudden Strike 3 demot. Eszméletlenül jó, véleményem szerint veri a Blitz2-t. Fanatikusoknak kötelező darab.
  • Axon
    Bocsesz! Mem olvastam tovább a topikot. Látom, hogy válaszoltál is a kérdésemre.
  • Axon
    Perfekt a szerb cirilt? Csak nem azon a környéken laksz? Délvidék?
  • Axon
    huhhh.... ha tudnád, hogy mi mindent tudnék még mutatni
  • Nameny56
    :D:D:D:D Akkor ott is élsz?A Vajdaságban?Ott megy a szerb nacionalizmus keményen...:S:S:S
  • cica
    ja az szerb. Hiába értek a háborúhoz azért játszom a B2-töt,mióta béke van azóta mindnyájan Szerbiában B2-tőt játszunk...
  • Nameny56
    Perfekt tudod a szerb cirilt???:O Hát hogy?Szerb származású vagy?:D
  • cica
    AXON kösz a kamera mód nagyon baba...ha fent vannak a dombon az egységeim,akkor egy kiskatonát egész képernyőben látom...érdekes...
    másban is ilyen kreatív vagy? he he he