Blitzkrieg 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok,ügyes vagy!<#hawaii> Hát igen...Arról csak ezután szóltam volna!😄 😛
Sok sikert a továbbiakban!<#alien2>
Köszi megoldottam.
Találtam egy tankot is.<#vigyor3>
Ja,amúgy meg gazdálkodj okosan!😄 😉
Szia!Sztem te arról beszélsz,amikor a tengerpart melletti falucskát és a környékén lévõ dombokat+ a hadifogolytábort kell elfoglalni!De ha nem ez a pálya,akkor írd ide légyszi a küldetés nevét!Na szóval...Elõször a hadifogolytábort kell elfoglalnod,ezáltal élõanyagutánpótláshoz jutsz!(katonákhoz)Útközben olajoshordók környékén sündörgõ brit védõkre lelsz majd,na ha ez meg lesz,lõjj az olajoshordókra és felrobban majd mind, a védõkkel együtt!😄 Folytasd az elõre nyomulást!ha eddig meg leszel,tovább folytatom majd! 😉
lenne egy kérdésem a sima Blietzkrieg 2-ben amikor a németekkel afrikában vagyunk a 2-ik pályán elakadtam. Hogy lehet gazdálkodni a kommandós egységekkel?
Oké :S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Az nem ez sztem...Hanem a Liberation kieg!
De ez a géjm az, amirõl tettél be lentebb képet? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jaaa,akkor ez a 3.-dik kieg?Én nem úgy tudtam,hogy ez egy kieg,de mind1! 😊 Ezzel játszottam,csak angolul... :S Hát...Kurva nehéz!
Axon
A harmadik kiegje (ami másodikként jelent meg, mivel a Liberation a harmadik a sorban) a Fields of Thunder. Ez pont most jelent meg nálunk magyar nyelven a Kurszki csata néven.

Sziasztok!A Blitzkrieg 2-nek eddig két kiegészítõje van,nemde?A Fall of the Reich meg a Liberation!A harmadik mi?:S
Ja igen ,errõl rémlik is már határozottan, hogy arról a géjmrõl van szó.

Axon
Második kép is ugyanezt ábrázolja, de már a textúra moddal:

Egyébként a mod a teherautókat és szerelõautókat is megváltoztatja (szerintem szebbek lesznek). Valamint változtat a sebzési és életerõ adatokon is.

Axon
Elsõ képen az érkezõ páncélosok a játék saját textúrájával:

Axon
Kicsit bohóckodtam még ezzel a Liberationnal. Könnyû fokozatra állítottam, amilyet eddig még nem csináltam, de ûzött a kíváncsiság.
Szóval az elsõ pálya amolyan gyakorló pálya. Végre sikeresen visszavertem a támadókat és megkaptam a 2. feladatot. A térkép közepén levõ német egységek irányítását megkaptam és itt is vissza kellett verni a támadókat. Ez már könnyen ment, mivel kaptam páncélosokat.
Készítettem is errõl 2 db képet. Közben leszedtem egy textúra modot a blitz2-höz és így készítettem el a két képet.

Ahamm, hát, akkor hagyom a géjmet.
Fõleg #540 német kampány miatt.

Axon
Kipróbáltam végre a Liberationt.
Pozitívum, hogy Axis és Alies kampány is van. Ezzel nálam ki is fújt a pozitívumok sora.
Német kampány elsõ pályáján kapok egy szakasznyi - azaz 10 katonát - meg egy Puma páncélozott jármûvet. Egy startégiai pontot kell(ene) megvédenem. Túl sok taktikázási lehetõség nincs. Katonák bezavarva a lövészárokba, melléjük állítottam a pumát, amit sajnos be sem lehet ásni (legalábbis nekem nem sikerült). Deszantosok ömlenek az égbõl mint a záporesõ és kb. 10 másodpercen belül lemészárolják a 10 emberemet és szétlövik a páncélautót, majd jön a mission failed felirat. Szóval megint sokat játszottam, de lehet, hogy én vagyok a béna és valahogy mégis fel lehet tartani 10 emberrel 100 deszantost.

Axon
Szerintem is erre gondoltál, mint rettentõ nehéz kiegészítõ.
A magyar nyelvnek köszönhetõen a küldetések legalább egyértelmûen érthetõek, legalábbis az angolból kevésbé profiknak.
Mindenesetre jó lenne beszerezni, bár számomra nem ér 6 ezret. Kettõt még adnék érte.

De sztem a Fields of Thunderre gondolok.

Ez eddig angolul volt ugye és erre mondtam, hogy kibaszott nehézre csinálták? :S
Vagy az más? :S
Amúgy neten nem láttam még.

Axon
Valaki beszerezte ezt?

Ez elvileg a Field of Thunder magyarított verziója? Kíváncsi vagyok milyen lehet.
Esetleg ha látta valaki valahol letölthetõ formában, akkor szólhat :-)

Axon
Talán holnapra meglesz a Liberation. Majd kipróbálom, de nem várok túl sokat tõle.

Üdv!
Valaki nem tudná megadni a Blitzkrieghez a jó cheateket?
Elõre is kösz
Én már leszedtemINNEN.Nagyon kafa.Ááá-azt hiszem egy hétre elásom magam ujból.Kihagyhatatlan!!!
Rendben, thanks infot.
A Procyron nem arról híres, hogy a törésben nincs crack?
Hanem vmi emulátoros izé?

Serpa
állítólag törés sem kell hozzá.

Axon
Torrent oldalakon tényleg fent van. Mérete 1.3 giga, így valószínûleg tényleg önálló játék és nem kell hozzá az alapjáték.

Axon
Bár még semmit sem tudok róla, de meg lennék lepve, ha kellene hozzá az alapjáték. Szerintem önállóan fut.
Eddig 2 kieg jelent meg a Blitz2-höz, de azokhoz nem kellett az alapjáték.

ReTeK
ezt a Liberation-t próbálta már valaki ?

Má fent van pár oldalon, de egyen biztos, láttam.
De mirõl szól a géjm, kell az összes kiegészítõ, meg az alap hozzá?

Axon
Az nforce-on nem látom.

Blitzkrieg_2_Liberation-PROCYON
Lol... nah mindegy.

Axon
Megjelent magyarul a Blitzkrieg 2 - Frontline:A Kurkszki csata
Ez az elsõ a Blitzkrieg sorozatban, ami magyarul jelenik meg.
6 ropit kóstál az ára.

Milyen géjm? :S

Hello kinek van kedve neten hálóban játszani? akinek igen azzal szívesen játszom. Írjon ide vagy a [email protected] örülnék ha fel tudnánk állítani egy magyar team-et
Én is!😊
Axon
Mindenesetre ha megjelenik, akkor kipróbálom.

Így van!😄 Az ez a game!
Axon
A #452-es beírásra gondolsz?

Ti tudjátok!😊 De ez az a game amirõl egyszer beraktál egy cirill nelvezetû képet még a tavasszal Axon!
Axon
Valahogy egy új Blitz2 addon nem tud izgalomba hozni, viszont egy új Blitz1 modot mindig szívesen kipróbálok.

Minek, ha bemásoltad?
Amúgy thanks, érdekesnek ígérkezik, talán majd kipróbálom.

Újabb kiegészítéssel gyarapodik a második világháborús RTS, a Blitzkrieg 2. A CDV Interactive mûhelyében készülendõ expansion a Liberation nevet viseli majd.

A következõ addon a háború végét dolgozza majd fel két teljesen új kampánnyal, melyek Olaszországban, Belgiumban, Hollandiában és Franciaországban játszódnak majd. A nyugati-fronton zajló kiegészítésben új pályákat, egységeket és játékmódokat próbálhatunk majd ki. Sajnos a megjelenési dátumról nem érkezett információ.
ide gyertek!

Frontline: Fields of Thunder tényleg egy nagy faszság volt!Én is elakadtam...:-( :-( A második német küldetés nem megy...:S Ha lesz 3 remélem jó lesz!😊
Tudja a rák. Csak ne legyen olyan fasz, mint a Frontline: Fields of Thunder. Az kurva nehéz volt 😛, nem is tudtam továbbmenni. Le is töröltem, már nem játszok Blitzkrieg 1-2 géjmekkel és kiegészítõjükkel. Mondjuk 1-t nem is toltam, de, ha lesz 3 és jó lesz, kipróbálom.

Vajon lesz Blitzkrieg 3???Szerintetek???
Pech, részvétem.

Nyah... leszed, újratesz... peccsel... megvan!
Indít... intro lemegy, fõmenü bevillan aztán eltünik... és a "game.exe hibát észlelt ezért leáll" 😞 Fakk!!!
És ez megy minden kisérletemre 😞