1406
-
#766 Roncstemetővé alakítom az orosz védelmi vonalat:
-
#765 A 4. pályát végigtoltam és kezdődik az 5. pálya:
-
#764 A remek új és érdekes egységek nagy részét ki sem tudtam próbálni. -
#763 Újabb utánpótlás (ennyi utánpótlás egyik pályán sem volt):
2 db Bison-al:
-
#762 Következő utánpótlásban kaptam egy meseszép elefántot. Nem volt ellenfele egyik orosz tank sem:
-
#761 Egy maxim:
-
#760 Újabb utánpótlás, immár 2 db tigrissel, meg egy buggal.
A képen kijelölt tank egy Pz IV H, de most Pz II H a neve és könnyű tanknak van jelölve. Eddig is voltak Pz IV H-k, de azoknak jól írták a nevét. Sajnos nem csak a neve rossz, de a páncélátütő értéke is, ami itt 58, de a többi pályán 111:
-
#759 Egy bátor felderítőm:
Ha már nagyon untam a "különlegesekkel" federíteni, akkor néha megtettem ezt más egységekkel is. -
#758 A kedvenc marderem:
-
#757 Ezt művelték a tüzérséggel a láthatatlna egységeim:
-
#756 -
#755 Pedig kapunk remek utánpótlás egységeket. Nashorn és a kedvencem egy marder II-es. Látható a képen az előbb említett 2 db Stug D is. -
#754 4. pálya. Ez volt a legkönnyebb pálya. Az elején kapunk 3 különleges osztagot, akik láthatatlanok tudnak lenni az ellenségnek. Ráadásul kapunk 2 db Stug D-t, amelyek tüzérségi üzemmódban bombázni is tudnak.
Különleges gyalogság begyalogol az ellenség elé (nem lövik őket mert "láthatatlanok"). Stugok pedig szépen végigbombáznak minden páncélost és ágyút. Gyalogság meg 2-3 panzerrel legéppuskázva:
-
#753 Végső rohamra indulok az utolsó stratégiai pont felé:
Érdekesség, hogy a pályán még nagy területek voltak felderítetlenül, ahol rengeteg orosz egység volt, de azokkal nem kellett semmit csinálni. -
#752 megjött az erősítés, az élen 3 párduc:
-
#751 A stugog megtisztították a terepet a páncélosoktól:
-
#750 Felderítőim jól kiépített lövészárok rendszert találtak:
-
#749 Folytatás:
3. pálya folyón átkelés:
-
kriszesz #748 sy csak tuti biztos akartam lenni -
Nameny56 #747 Ilyen nehéz felfogású vagy?:D Megy az alap nélkül is... -
kriszesz #746 elnézést az írásé meg sajnálom ho kiolvashatatlaul írok tehát a blitzkrieg 2 liberation a blitzkrieg 2 nélkül tuti fut?? 56 ezt már írta de axontol is kérdezem:D -
Nameny56 #745 Előfordulhat...De nem gond!Egy két Panzer mindenre gyógyír!:D Vagy lőjj közzéjük a Brumbaarekkel!:D hehehe... -
#744 Erre nem gondoltam. Inkább elütés lehet, mert nem hiszem, hogy az 1943-at sikerült 1945-re fordítani. Kíváncsi lennék, hogy mi volt az angolnyelvű verzióban a nevük.
Az viszont fúrcsa, hogy a fegyverzetük űberbrutál. Torony magasan erősebb, mint az 1942-es és 1943-as egységeké. Ezért gondolom azt, hogy mégsem fordítási hiba. -
Nameny56 #743 Am a 726-os beírásban lévő képedhez annyit fűznék hozzá Axon barátom,hogy a magyarra fordítók bizonyára elkúrták!:D Ennyi!;) -
Nameny56 #742 Ja,és még vmi!Kovacsik Tibornak üzenném(Nyuzgának),hogy befejezhetné ezt a gusztustalan mocskolódást!Hurensohn... -
Nameny56 #741 Bizonyára Juden a srác... -
#740 Bepötyögtem a fordító gépembe kicsiny irományodat, amely a világ összes nyelvéről fordít szintén a világ összes nyelvére. Egy error üzenettel lefagyott a rendszer, így sajnos nem tudok neked érdemben válaszolni.
Az az igazság, hogy ez így nagyon szánalmas, nem tudom miért csinálod... -
kriszesz #739 hi all axon nagyon tetszik a 726 os balbla bla..nagyon kir tisza kommandos ahogy a katonák mennek rhatt jok a képeid én nekem a blitzkrieg 1 naon bejött hát ma a liberation fuhh aztán jöhet a frontline tehát axon amit nameny56 is írt vagyis a blitzkrieg 2 liberation fut a sima blitzkrieg verzio nélkül me má a ruszkikal pörkölnák a najcijknak xd -
#738 Egyébként mi a véleményetek a #726-os beírásban szereplő képről? -
#737 Sajnos nem készítettem képeket így csak szöveges élménybeszámolóval szolgálhatok.
A dombtető elfoglalása után jött utánpótlás, meg vele egyidőben egy kemény orosz ellentámadás sok tankkal és tengernyi gyalogsággal. Az utánpótlás elrendezésére nem is volt idő, így spontán csata alakult ki. Jó volt látni, hogy a dombtetőn állomásozó 3 tankom - amikről a hirtelen támadt hirigben el is felejtkeztem - magától megindúlt és bekapcsolódott az ütközetbe, sikeresen oldalbatámadva az orosz páncélosokat.
Ezután újabb utánpótlás érkezett egy rakétavetővel és immár a cél a 2 db átkelő elfoglalása a folyón.
Megjegyzendő, hogy a legnagyobb problémát az orosz nehéztüzérség jelenti, amely folyamatosan lőtt eddig. Hiába küldtem ki stukákat, azok elrepültek addig, de nem támadtak csak körözgettek, amíg le nem lőtték őket. Szerencsére már 10 alatt van a bombáik száma és nem töltik őket, úgyhogy hamarosan véget ér a bombázás. -
#736 Visszatérve a Fields of Thunder-hez, tegnap toltam újra a 3. pályát és sikerült végre elfoglalnom a templomot a dombtetőn. Keményen beásott orosz védelemmel találkoztam. A két Brumbar felbecsülhetetlen értékű volt, gyakorlatilag velük hatástalanítottam a tankokat és az ágyúkat. Nagyon pontosak a lövéseik 2-3 lövésből mindig találnak. A beásott gyalogság ellen viszont semmit sem érnek. -
#735 Hölgyem! Úgy látszik immár háború van és mint Ön is tudja, háborúban nem mindig érvényesülnek a civilizált viselkedési formák.
Csak azt tudom javasolni, hogy kattintson rá a Blitzkrieg2 ikonra és adjon parancsot páncélos egységeinek a támadásra, majd pedig ossza meg velünk élményeit mert arra továbbra is kíváncsiak vagyunk :-) -
#734 Hmmm... igazán meglepődtem NYUZGA - volt - barátunk beírásán.
Még véletlenül sem süllyedek le az ő szintjére. Nem kötelező ide járni a Blitz2-ről és annak kerettörténetéről beszélgetni.
NYUZGA: Csak sajnálni tudlak, hogy ennyi gyűlölet halmozódott fel benned és ezt ilyen vulgáris megnyilvánulásokban böffented mások elé. Talán majd egyszer megvilágosodsz és én ehhez sok sikert kívánok.
u.i.: Ma reggel felmentem a gmail-es tárhelyre, hogy újabb Blitz kieget töltsek fel és szomorúan láttam, hogy valaki letörölte az összes eddig feltöltött anyagot. Már tudom ki volt... szégyelheti magát. -
Nameny56 #733 Mi van veled Nyuzga????Be vagy szívva?:S Hmm...nem tán' egy szadeszes majom vagy?:D Akk elég szomorú,hogy eddig szóba álltam veled!Vagy lehet még rosszabb vagy...Ejjj! -
cica #732 jesszusom,mi történt? - nem mondom én se komálom az 56-os náci dumát,de azért ez már szalon kivüli,... gyerekek....ne feledjétek h egy hölgy is van köztetek... -
#731 Axon szintén elmehetsz a kurva anyádba. És ez nem vicc te köcsög. -
#730 © Nameny56 Jó erősen bekaphatod faszom, ha megengedem te kis náci buzi filozófiáddal együtt. -
Nameny56 #729 Hmm,érdekes akcentusban nyomod a magyart,de nem gond!:) Am nem kell hozzá!Megy magától!Jó játékot!;) Csá-csá! -
kriszesz #728 h iazt szeretném kérdezni a a blitzkrieg 2 lebration hoz kel la a sima blitzkrieg 2 ö me ze asszem kieg a válaszokat thx
-
#727 #725-ös hozzászólásomban 4 képet emlegettem, de végül is csak kettőt hoztam el az pendrive-omon.
Itt a második mej egy pofás kis 250/1-est mutat, bőszen harcolva:
Ő is egy kis kedvenc, bár roppant zavaró, hogy mindőssze 100 db lőszer van a géppuskájában.