Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De ezekkel nem nyulsz mellé:
-Hacking: Capture
-Social Enhancer
-Sarif Series 8 Energy Converter
-Typhoon Explosive System
-Dermal Armor
Ezek jók ghosthoz is meg rambóhoz is
Másik jó módszer, bár az nehéz, ha nem ölsz. Ha az adott szakasz végén még mindenki él, mert csak elkábítottad õket, az plusz XP (és a végén achi is). De ehhez nagyon speciálisan kell fejleszteni a karaktert, meg ismerni kell a pályákat, elsõ végigjátszásra nem ajánlott.
kérdésem az, hogy tud vki vmi tippet adni a végigjátszáshoz ? fõleg a fejlõdés érdekelne, csak 1x lesz idõm nekikezdeni, ha elrontom sose viszem végig....
"Az még nem világos, hogy akik már rendelkeznek az alapverzióval, ingyenesen frissíthetik-e a Director's Cutra" - meglepödnék ha igy lenne.
A medve nem játék.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Egy kerdes a ghost bonussal kapcsolatban.
Mar 5x kijatszottam a gamet, most az jon hogy Give me Deus Ex fokozaton, mindenkit kiiktatok akit lehet takedown-al, es Ghost es Smooth operator bonusszal szeretnem mindezt.
Elozo vegigjatszasban osszejott, hogy senkit nem oltem meg a bossokon kivul, es tudom hogy egy kezi sokkoloval es egy fullos magnummal mindent el lehet intezni, nem kell semmi mas fegyo 😊
A ghost bonussal kapcsolatban annyi a kerdesem, hogy mist jon Detroit1-ben, hogy kapcsoljam le az antennat a DRB teruleten. Mindenkit kiiktattam, 2x voltam alerted, de hostile sosem, es a testeket elrejtettem mindig, ahol senki nem jar, igyhat nem is lathatta senki.
Ennek ellenere az antenna lekapcsolasakor nem kaptam meg a ghost bonust.
Mitol szamolja a program, hogy nem lathatnak meg vagy ami miatt bukhatnam a bonuszt?
A teruletre valo belepestol, vagy mar ha megkaptam a kuldetest, es mashol 'elrontom'?
Esetleg bezavarhat az, hogy az antennahoz vezeto folyoson tele van a fal aknakkal es nem tudom hatastalanitani oket csak ha felrobbantom mondjuk hordoval?
Mi lehet a problema?
koszi!
Battletag: coolpet#2467
inkább sorozatos színész, de a karakter baromira stimmel, még a mély hang is, és eddig akárhol láttam, zseniálisan játszott... plusz még közel áll Jensen életkorához is, mert hiába csípem Clive Owen-t kurvára, azért lassan 50, és úgy egy harmincas éveiben járó figurát azért nem olyan könnyû eljátszani <#fejvakaras>#fejvakaras>
"The trees move. Do you not see it?"
jobban körbenézve: John Cusack kurvajó akciójeleneteket hoz mindig, de teszi ezt inkább fekete komédiákban, és Jensen-nél kicsit "pragmatikusabban" (ujjak leharapása, repülõ tv, társai). azon kívül Colin Farrell ugrik be még hirtelen, In Bruges-ban kurvajól hozta ezt a "rémes dolgoktól gyötört" figurát, plusz elõbbi kettõnél jóval fiatalabb is. <#fejvakaras>#fejvakaras>
"The trees move. Do you not see it?"
Mondjuk a srác már szerepelt jó sok helyen, szóval nem most kezdené.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Fpocok: a hangjának neki kellene lennie, de kinézetre nem hasonlít. Ha már ennyire hûek akarnak lenni a játékhoz, akkor már a játékbeli megjelenéshez hasonló kellene.
Derrickson és Cargill maguk is nagy rajongói a játéknak, a hírek szerint többször is végigjátszották a címet, és az összes lehetséges befejezésig eljutottak. Érdekesség, hogy bár a sorozat 2000 óta fut, a filmkészítõk kizárólag a tavalyi Human Revolutionre építenek majd, ennek tükrében Adam Jensen lesz a fõszereplõ is. "-GK
Már csak egy jó szinész kellene Jensen szerepére...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Fegyora mit mondtok?
Inventorym is megtellett gyorsan, ugy hogy a fegyvereket nem is szedtem fel csak a loszereket es a tobbi talalhato cuccot.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyebkent most a csendes gyilkos temat fogom forszirozni, es ahhoz a darts rifle es sokkkolo parost cipelgetem, de szerintem majd kelleni fog egy halalos fegyo is, arra meg a vagy a lezert, vagy a plazmat gondoltam.
Ti melyiket vinnetek, ha arra lenne szukseg, hogy intezkedni kell? 😊
Egyebkent most voltam a milvoky facility-ben, sajnos a bombat nem sikerult hatastalanitani, mire odaertem, mar ki volttak utve a nepek, az asszony meg sirt a vegen, lehet ujrakezdem a palyat. jar erte xp ha megmentem oket? 😊 Wiki nemirja.