2597
banner
  • Rony94
    Talán ez majd segít.
  • Aborg
    Udv! Nektek megy rendesen a jeatek? Nalam nem megy siman a kep, olyan aprokat cukkan ha mozgok vagy ha korulnezek az egerrel. Nem teljesen folyamatos a kep ahogy mas jatekokban, eleg zavaro hogy igy akadozik. A gepen boven eleg a jateknak, nem gyenge hozza. A grafikai beallitasok se valtoztatnak ezen a probleman, mindegy hogy allitgatom be, mindig csinalja.
    Gigabyte nVidia GeForce N660OC-2GD, 2GB kartyan jatszanam, 64-es Win8-on. Ja es a jatek verzioja a Deus Ex: Human Revolution - Director’s Cut, talan ez mar alapbol patcholt is, gondolom.
  • mester1987
    Kicsit merész dolog lenne, nekem legalábbis :)
  • JaSoN HuNTeR #2434
    valószinű... szótár :D :D:D
  • Rony94
    Ennyi idő alatt már simán ki lehetett volna játszani egy szótárral is. Meg lesz a magyarítás....valamikor. Türelem.
  • JaSoN HuNTeR #2432
    Jöhetne már magyarul.
  • wedge31
    Igen, négy van.
  • coolpet
    4 vegkimenetel van nem?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    3 hiradas es egy nagy BUMM ha jol emlexem
  • mester1987
    Értem, kössz szépen!
  • Zero 7th
    Vannak szálak, amiket többféleképp megoldhatsz, de végeredményében tökmindegy, mert az ultimate végkimenetel a játék utolsó kérdésére adott, 3 lehetőségből kiválasztott válaszod dönti el.

Szal kb Mass Effect 3 befejezés, egy csomó ideig úgy tűnik, mintha számítana, hogy hogyan jutottál el a végére, de aztán végül mégsincs az egésznek semmi jelentősége.
  • mester1987
    Teszek fel én is egy kérdést,
    (mert kipróbáltam, de a játékmenet sajnos nem kötött le viszont a sztori az inkább)
    hogy többféle végkimenetele van a dolognak, mint pl. egy Mass Effect-nek
    vagy
    egy sztori körül forog az egész, csak másképp lehet megoldani őket?
  • Rony94
    Nem, az elsőben fix célkereszt van.
  • jocika
    Aha, úgy néz ki célzótávcsöves fegyvereknél, pl. nyugtatópuska, sima nézetnél nincs célkereszt, de középső egérre jön a távcső. Viszont pl. pisztolynál ott a célkereszt.
    Ez az elsőben is így volt? Nagyon régen volt már, hogy játszottam vele, még megjelenéskor...
  • wedge31
    Csak pakolgatni tudod de azt is csak akkor ha elég erős vagy hozzá.

Van célkereszt.
  • jocika
    Két gyors kérdés:
    1. a ládákat tényleg csak pakolgatni tudom? Nem lehet szétverni egyiket sem?
    2. célkereszt nincs? Kerestem a beállítások között, de nem találtam. Van célzás rásegítés, de nem azt keresem. Középső egérgombbal pedig a célzótávcsövet tudom bekapcsolni. De célkereszt?
  • genndy
    Valószínűleg csak rossz a fájlszerkezet amit használnak, és bármi kicsi javítás van, leszedi újra a nagy fájlt a teljes méretével
  • jocika
    Én is néztem tegnap, hogy mi ez. Letöltött 2 gigát. Létezne, hogy ilyen gyorsan ekkora javítás kell?
  • wedge31
    Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut Patch.
  • a.carkey
    Ezt hülyén csinálták meg, na, mintha sosem upgradelt volna a SE még simából collectorsnak valamit ...
  • wedge31
    Ez nem vitás, én is most töltöm le, dvd-röl már rég feltelepült volna.
  • a.carkey
    Na megvettem. Megjelent a két eredeti között a játék, és tölthetem le.
  • jarlaxxe
    Jobban örültem volna ha az eredetimet felpatcheli mert igy gyak dobhatom ki a dobozos játékomat.
  • a.carkey
    Azt írja most nekem, hogy a DC változat 3,99 euro. De mi változik a DCvel, mert a leírás sokmindent nem ír?
  • wedge31
    Újra le kell tölteni az egészet.
  • genndy
    Kijött a Director's Cut, úgyhogy mostantól csak az kapható.
    Gondolom majd frissítik a simáét is hogy oda mutasson (http://store.steampowered.com/app/238010/)
  • a.carkey
    Szóval, ha megvan az alap és a ML, akkor ha megveszem a DCt mi változik? Újra le kell tölteni az egészet, felpatcheli magát DCnek, vagy mi fog történni?
  • wedge31
    Valszeg kivették, mivel a Director's Cut-ban minden benne van, vegyék azt a népek...
  • genndy
    De, szerintem igen, majd ha az alapára (20€) lejjebb megy.
  • a.carkey
    Ne haragudjatok már, de miért nem elérhető steamen a játék store lapja és a dlc oldala? Már megint mi változott kishazánkban a DE kapcsán?
  • wednes
    Gondolom ez nem lesz olcsóbb azoknak, akiknek megvan a játék +DLC. :)
    Akármilyen akciót is kapjon a játék.
  • wedge31
    Igen, megvan a dlc is.
  • genndy
    Akkor majd visszakapsz 1€-t, mert annyiba kerül, csak elárazták (ha megvolt a Missing Link is).
  • wedge31
    Csak megvettem a Director's Cut kiadást, potom 5 euróért...
  • Steve Q
    Megvan a Director\'s Cut steam-es ára. Akinek megvan az alapjáték és a Missing Link, annak kb. 1200 Ft lesz.
  • wedge31
    Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut features.

Pc-s szempontból nem sok újdonság lesz kivéve talán a new game + ficsört.
  • coolpet
    Elvileg marpedig nem halt meg senki sem.

Ha egy civil taja ahogy lecsapok egy ort, vagy egy civil meglat egy eszmeletlen testet, akkor ugrott a ghost meg a smooth operator bonusz?
  • genndy
    Ha véletlenül halnak meg, az is számít. El kell őket húzgálni robbanó hordók meg robotok közeléből is.
    Missing Link külön játékként jelenik meg, külön sor lesz.
  • coolpet
    mondtatok itt valami directors cut meg extended edition. Errol valami egyeb info?

Steames verzio van meg, missing Link nelkul.
    Nemsikerult megint a konyves, pritchard es pacifism archi-t elerni, pedig nagyon igyekeztem.
    Senkit nem oltem meg a fobosszokon kivul...
    Ha steamen megveszem a missing linket, akkor beleintegralodik a jatekba es uj jatek eseten kibovul a tartalom?
  • steweee
    na, szóval überbrutálban is végigjátszható. akkor gondoltak az alkotók az olyan 1xú lelkekre is, mint jómagam :))))
  • Steve Q
    Vitatkoznék azzal, hogy első végigjátszásnál nem ajánlott a humánusabb "no-kill" módszer. Én szinte végig csak kábítottam az embereket, és nem lett nehezebb a játék.