2597
-
Rony94 #2437 Talán ez majd segít. -
#2436 Udv! Nektek megy rendesen a jeatek? Nalam nem megy siman a kep, olyan aprokat cukkan ha mozgok vagy ha korulnezek az egerrel. Nem teljesen folyamatos a kep ahogy mas jatekokban, eleg zavaro hogy igy akadozik. A gepen boven eleg a jateknak, nem gyenge hozza. A grafikai beallitasok se valtoztatnak ezen a probleman, mindegy hogy allitgatom be, mindig csinalja.
Gigabyte nVidia GeForce N660OC-2GD, 2GB kartyan jatszanam, 64-es Win8-on. Ja es a jatek verzioja a Deus Ex: Human Revolution - Director’s Cut, talan ez mar alapbol patcholt is, gondolom. -
mester1987 #2435 Kicsit merész dolog lenne, nekem legalábbis :) -
#2434 valószinű... szótár :D :D:D -
Rony94 #2433 Ennyi idő alatt már simán ki lehetett volna játszani egy szótárral is. Meg lesz a magyarítás....valamikor. Türelem. -
#2432 Jöhetne már magyarul. -
#2431 Igen, négy van. -
#2430 4 vegkimenetel van nem?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!3 hiradas es egy nagy BUMM ha jol emlexem -
mester1987 #2429 Értem, kössz szépen! -
Zero 7th #2428 Vannak szálak, amiket többféleképp megoldhatsz, de végeredményében tökmindegy, mert az ultimate végkimenetel a játék utolsó kérdésére adott, 3 lehetőségből kiválasztott válaszod dönti el.
Szal kb Mass Effect 3 befejezés, egy csomó ideig úgy tűnik, mintha számítana, hogy hogyan jutottál el a végére, de aztán végül mégsincs az egésznek semmi jelentősége. -
mester1987 #2427 Teszek fel én is egy kérdést,
(mert kipróbáltam, de a játékmenet sajnos nem kötött le viszont a sztori az inkább)
hogy többféle végkimenetele van a dolognak, mint pl. egy Mass Effect-nek
vagy
egy sztori körül forog az egész, csak másképp lehet megoldani őket? -
Rony94 #2426 Nem, az elsőben fix célkereszt van. -
jocika #2425 Aha, úgy néz ki célzótávcsöves fegyvereknél, pl. nyugtatópuska, sima nézetnél nincs célkereszt, de középső egérre jön a távcső. Viszont pl. pisztolynál ott a célkereszt.
Ez az elsőben is így volt? Nagyon régen volt már, hogy játszottam vele, még megjelenéskor... -
#2424 Csak pakolgatni tudod de azt is csak akkor ha elég erős vagy hozzá.
Van célkereszt.
-
jocika #2423 Két gyors kérdés:
1. a ládákat tényleg csak pakolgatni tudom? Nem lehet szétverni egyiket sem?
2. célkereszt nincs? Kerestem a beállítások között, de nem találtam. Van célzás rásegítés, de nem azt keresem. Középső egérgombbal pedig a célzótávcsövet tudom bekapcsolni. De célkereszt? -
#2422 Valószínűleg csak rossz a fájlszerkezet amit használnak, és bármi kicsi javítás van, leszedi újra a nagy fájlt a teljes méretével -
jocika #2421 Én is néztem tegnap, hogy mi ez. Letöltött 2 gigát. Létezne, hogy ilyen gyorsan ekkora javítás kell? -
#2420 Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut Patch. -
#2419 Ezt hülyén csinálták meg, na, mintha sosem upgradelt volna a SE még simából collectorsnak valamit ... -
#2418 Ez nem vitás, én is most töltöm le, dvd-röl már rég feltelepült volna. -
#2417 Na megvettem. Megjelent a két eredeti között a játék, és tölthetem le. -
#2416 Jobban örültem volna ha az eredetimet felpatcheli mert igy gyak dobhatom ki a dobozos játékomat. -
#2415 Azt írja most nekem, hogy a DC változat 3,99 euro. De mi változik a DCvel, mert a leírás sokmindent nem ír? -
#2414 Újra le kell tölteni az egészet. -
#2413 Kijött a Director's Cut, úgyhogy mostantól csak az kapható.
Gondolom majd frissítik a simáét is hogy oda mutasson (http://store.steampowered.com/app/238010/) -
#2412 Szóval, ha megvan az alap és a ML, akkor ha megveszem a DCt mi változik? Újra le kell tölteni az egészet, felpatcheli magát DCnek, vagy mi fog történni? -
#2411 Valszeg kivették, mivel a Director's Cut-ban minden benne van, vegyék azt a népek... -
#2410 De, szerintem igen, majd ha az alapára (20€) lejjebb megy. -
#2409 Ne haragudjatok már, de miért nem elérhető steamen a játék store lapja és a dlc oldala? Már megint mi változott kishazánkban a DE kapcsán? -
wednes #2408 Gondolom ez nem lesz olcsóbb azoknak, akiknek megvan a játék +DLC. :)
Akármilyen akciót is kapjon a játék. -
#2407 Igen, megvan a dlc is. -
#2406 Akkor majd visszakapsz 1€-t, mert annyiba kerül, csak elárazták (ha megvolt a Missing Link is). -
#2405 Csak megvettem a Director's Cut kiadást, potom 5 euróért... -
Steve Q #2404 Megvan a Director\'s Cut steam-es ára. Akinek megvan az alapjáték és a Missing Link, annak kb. 1200 Ft lesz. -
#2403 Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut features.
Pc-s szempontból nem sok újdonság lesz kivéve talán a new game + ficsört. -
#2402 Elvileg marpedig nem halt meg senki sem.
Ha egy civil taja ahogy lecsapok egy ort, vagy egy civil meglat egy eszmeletlen testet, akkor ugrott a ghost meg a smooth operator bonusz? -
#2401 Ha véletlenül halnak meg, az is számít. El kell őket húzgálni robbanó hordók meg robotok közeléből is.
Missing Link külön játékként jelenik meg, külön sor lesz. -
#2400 mondtatok itt valami directors cut meg extended edition. Errol valami egyeb info?
Steames verzio van meg, missing Link nelkul.
Nemsikerult megint a konyves, pritchard es pacifism archi-t elerni, pedig nagyon igyekeztem.
Senkit nem oltem meg a fobosszokon kivul...
Ha steamen megveszem a missing linket, akkor beleintegralodik a jatekba es uj jatek eseten kibovul a tartalom? -
steweee #2399 na, szóval überbrutálban is végigjátszható. akkor gondoltak az alkotók az olyan 1xú lelkekre is, mint jómagam :)))) -
Steve Q #2398 Vitatkoznék azzal, hogy első végigjátszásnál nem ajánlott a humánusabb "no-kill" módszer. Én szinte végig csak kábítottam az embereket, és nem lett nehezebb a játék.