Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megmenteni a csajt es mindenkit lenyomni ugy hogy senki ne vegyen eszre, szoval legyen ghost is es senki ne haljon meg, es ne vegyek eszre a robot robbanasat sem.
Nice to have volt megcsinalni...
Battletag: coolpet#2467
Nekem kerek 40 órára tolta ki a végigjátszás idejét, hogy egybe meglegyen mind.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Mar 4x jatszottam vegig a sima alapot, de egyszer sem kaptam meg a Pacifist archit, pedig 2x nem oltem meg senkit sem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mar vegigjatszottam kulon a simat 4x, a ML-t 3x.
De nemreg vettem meg a DC-t es igy egyben jatszom a pacifist full ghost/Smooth operatorra
Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
A DXHR DC-vel jatszom, es amikor Tong csomagjat felrobbantom a kikotoben, akkor ugye egy hajora kerulok.
Namost eleve ugy erkezek meg hogy nincs augmentacionm, pedig eddig majdnem sikerult mindent kifejlesztenem.
Amikor elerem a csomagomat, visszakapom a felszerelest, es kapok 8 praxist. De hol a tobbi amit elertem? Nem is fogom azt mar visszakapni tobbet?
Es a sok cucc amit osszeszedtem?
Udv.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Stun gunt talan ha az egesz vegigjatszas alatt hasznaltam 10x, azt is joforman kamera megbenitasara.
A revolver meg a foellensegeket jol leviszi, nem kell annyit szarakodni veluk es a legkevesebb helyet foglalja el.
Egyébként a grafika sztem nagyon illik a játék hangulatához, nekem bejön.
Nekem a director's cut van meg amiben benne van a missing link is, az in nagyon jól sikerült és jól beleintegrálták a játékba is, észre sem lehet venni hogy eredetileg csak egy kieg.
GOOBY, pls
kesobb a jatek folyaman nem lesz elerheto
Valamint
Nem egy helyszinen jatszodik a jatek, es nem tudsz barmikor visszamenni az adott pontra.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Most az xp maximalizalasra megyek, es egy golyot sem kap senki sem a foellensegeken kivul 😊
DE jatszhatsz rambo modot is, szoval kinyirsz mindenkit, csak harmad xp-t kapsz a killekert, es veszted a palya vegi bonuszokat(ghost, smooth operator)...
10/10-es csak sajna nincs hozzá magyarítás és ez a problémám... Majd talán 2016ban kész lesz.<#banplz>#banplz>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Es mi a helyzet az ellenfelekkel? Mert ugye a jatek celja gondolom hogy tuningoljam magam, az viszont pontokba kerul. Pontokat meg az ellenfelek kiiktatasaert is kapok. De sok ellenfelet meg is tudok kerulni... Azert nem jar pont?
De a jatekmenetet nagyban nem befolyasolja.
Nocsak, nocsak. Vajon ez is DLC lesz? Cím alapján inkább új résznek tûnik. 😊
Kis amatõr film egy kis hangulatfokozásra. 😊
"Deus Ex: The Fall Coming To The PC"
Square Enix has officially announced Deus Ex: The Fall for the PC. The game is planned for a March 25th release on Steam. Here are the key features:
No in-game purchase options
28 Steam achievements
Adjusted AI
Steam Trading Cards, Badges and (TBC)
Revised tutorial
Full keyboard and Mouse control optimisation
Rebalanced game economy taking into account no IAP
Microsoft Controller support
Removal of auto target options
Reduction in aiming recital size
Choice in cover style as DXHR (HOLD or Toggle)
Resolution options
Anti Aliasing option
Vsync
Control maps for keyboard and gamepad
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
egyebket 6x jatszottam vegig az alapot, es 2xa dlc-t. Nem vagyok fanatikus 😊
Meg persze vannak bizonyos dolgok, amikre játékoslogikával nem mindenki gondol, pl az ájult emberek ráncibálásakor vigyázni kell ne üssük oda dolgoknak a fejét, lépcsõ pl. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Akkor viszont marad az hogy mindenkit mindig ellenõrizni kell hogy nem halt-e meg.
A ghostot mekapod, ha nem latnak meg/tamadnak meg, illetve security bot/kamera/ellenseg sem lat egy kiutott/megolt testet sem.
A Smooth Operator bonuszt pedig ha nem tortent riasztas, amit alarm panel/bot/kamera okozott
Meg lehet csinálni, de a Pacifist a legnehezebb, senki sem halhat meg, se a te kezedtõl, se késõbb (nem robbanhat rá robot, stb). Sõt még ha kábítónyíllal lövöd le, abba is belehalhat, mindig csekkolni kell a fekvõket, ha koponyás akkor újra az adott rész. (Nekem sincs meg az összes, egyelõre nem volt hozzá türelmem.)
Meg asszem van rá XP valamilyen névvel ("...Ghost..."?) és ha azt megkapod, akkor az adott szakasz a pályán belül megvan halál nélkül (de lehet hogy keverem a lopakodással).
Nekem meg nem, azthiszem 1 hianyzik, mert valaki meghalhatott, nem adta meg.
Talan tul nagyot esett vagy vizbefult a csatornaban 😊
Nembaj elolrol az egesz
Eladnam oket miutan megvettem a directors cut-ot.
Benne van az összes pluszfegyver (amik szintén DLC-sek voltak), javítottak a grafikán, csiszoltak a bossharcokon.
Mi van benn pluszban, azonkivul hogy egybegyurtak az alapot es DLC-t, valamint van benne new Game+ opcio?