Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

coolpet
A legnehezebb fokozaton tolom, ugy hogy probalom az XP-t maximalizalni, es mindent felkutatni. A construction siteos kuldi elegge nehez legmagasabb fokozaton.

Megmenteni a csajt es mindenkit lenyomni ugy hogy senki ne vegyen eszre, szoval legyen ghost is es senki ne haljon meg, es ne vegyek eszre a robot robbanasat sem.

Nice to have volt megcsinalni...

Battletag: coolpet#2467

Sirch
Hát igen, a Factory Zero acsi bitang nehéz úgy, hogy mellé még a Pacifistet és a Foxiest of the Hounds acsit is akarod, de meg lehet csinálni a játékot úgy, hogy egy végigjátszással az összes acsit egyszerre (aszem talán három acsi van, ami üti egymást, azok előtt mentesz, megcsinálod majd visszatöltöd, így csak pár percbe kerül).
Nekem kerek 40 órára tolta ki a végigjátszás idejét, hogy egybe meglegyen mind.

genndy
Akkor se kapod meg ha valaki meghal. Robot robbanása is megölheti az eszméletleneket, meg azt se bírják nagyon szegények ha tranq.gunnal arcon lövöd őket. Mielőtt továbbmennél, mindig csekkolni kell a fekvőket, tényleg élnek-e még. Ha nem - visszatöltés.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

coolpet
Koszi. Ahogy neztem a Factory Zero archit, az elegge kemey, ugymint a Pacifist is.

Mar 4x jatszottam vegig a sima alapot, de egyszer sem kaptam meg a Pacifist archit, pedig 2x nem oltem meg senkit sem.

Sirch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, mindent visszakapsz. Az ML végén, a záró párbeszéd utána (ekkor dobja fel a Factory Zero acsit, ha esetleg azt is csinálod) mielőtt visszaszállnál a szállítókabinba, egy nagy dobozban ott lesz minden cuccod, praxisod, lőszered. A praxis pontokat újra eloszthatod.

coolpet
Mikor es hol, es mindent? Praxist es loszereket, itemeket is?

Mar vegigjatszottam kulon a simat 4x, a ML-t 3x.

De nemreg vettem meg a DC-t es igy egyben jatszom a pacifist full ghost/Smooth operatorra

Szia
De, később visszafogod kapni, de sokkal érdekesebb a játék ha magadtól fedezed fel. 😉

Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.

coolpet
Sziasztok!

A DXHR DC-vel jatszom, es amikor Tong csomagjat felrobbantom a kikotoben, akkor ugye egy hajora kerulok.

Namost eleve ugy erkezek meg hogy nincs augmentacionm, pedig eddig majdnem sikerult mindent kifejlesztenem.

Amikor elerem a csomagomat, visszakapom a felszerelest, es kapok 8 praxist. De hol a tobbi amit elertem? Nem is fogom azt mar visszakapni tobbet?

Es a sok cucc amit osszeszedtem?

Udv.

wedge31
Steamen most 75°% off a játék .

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
Kb, amilyen gyorsan most választ kaptál...<#idiota>

JaSoN HuNTeR
Magyarítás hogy halad?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

coolpet
stun gun + Fully upgraded revolvel robbano loszerrel.

Stun gunt talan ha az egesz vegigjatszas alatt hasznaltam 10x, azt is joforman kamera megbenitasara.

A revolver meg a foellensegeket jol leviszi, nem kell annyit szarakodni veluk es a legkevesebb helyet foglalja el.

genndy
El lehet dobni, meg Jensen lakásában van szekrény, oda lehet pakolni (csak sajnos az a sztoritól függõen nem mindig elérhetõ).

Aborg
En csak a sokkolo meg kabito fegyvert + a felspecizett pisztolyt hasznaltam (ami sokkal hatasosabb volt mint a nemfelspecizett nagy fegyverek). Ebben a jatekban nem lehetett szekrenyekbe pakolni a folosleges cuccokat.
PhantomAss
ha tudsz áldozni rá xp-t akkor megéri bõvíteni a szatyrodat, ahogy haladtam elõre a játékban egyre kevesebb cuccost használtam, szinte csak bénító fegyvereket, nagy méretû dolgokat nem, gránátokat meg hasonlókat kidobáltam, rágyúrtam a közelharcra/lopakodásra, és mindig volt üres helyem.

Egyébként a grafika sztem nagyon illik a játék hangulatához, nekem bejön.
Nekem a director's cut van meg amiben benne van a missing link is, az in nagyon jól sikerült és jól beleintegrálták a játékba is, észre sem lehet venni hogy eredetileg csak egy kieg.

GOOBY, pls

Aborg
Sikeresen vegigjatszva 😊 Egesz jo jatek de szerintem sok neki a sok helyen latott 90%+os ertekeles. Grafikai teren meg izles dolga, de miutan befejeztem ezt a 2011-es jatekot, lejatszottam a 2006-os Splinter Cell 4-et is ami szerintem grafikailag tobbet mutatott. A Missing Link-re is keszulok.
coolpet
Az irodaval vigyazz mert

kesobb a jatek folyaman nem lesz elerheto

Valamint

Nem egy helyszinen jatszodik a jatek, es nem tudsz barmikor visszamenni az adott pontra.

genndy
Van Jensennek lakása, ott lehet nyugodtan tárolni.

Aborg
Meg egy kerdes: a kellektarbol nem lehet valahol eltarolni a cuccokat? Nehany dolgot amit nem akarok magammal hurcolni de meg jol johetnek jobb hijan ledobtam az irodamban a foldre. Kesobb visszatertem megnezni mi lett veluk, szerencsere ott vannak. De nincs a jatekban valami kulturaltabb modja a tarolasnak? 😊
3Error
Sajnos ez nagy gond... Tudok angolul, de sokkal kellemesebb végigjátszani magyar felirattal a játékokat, fõleg, ahol sok az érdekesség.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Én is lopakodva mentem végig sok misszión. Sokkal többet ad a játékhoz, mintha végighentelsz mindenkit. 😊 (persze azt is kell, de nem állandóan)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Aborg
Koszi a tippeket! Ugy jatszom hogy lopakodok, kar lenne vegiglovoldozni, azt lehet a legtobb jatekban mig lopakodni nem 😊 Hackelessel mar 3-as szintu zarakat nyithatok, rambo-perkekbe nem invesztaltam a nehez ladak mozgatasahoz szuksegesen kivul. Olvasgatom a szertehagyott e-konyveket, ujsagokat. A szamitogepek is tartalmaznak neha erdekes leveleket, de ugy veszem eszre hogy a fo tortenethez nem szukseges mindet feltorni (marmint nem lenyeges infok), hacsak nem a kuldetes celjakent van megjelolve a gep. Jo par ellenfelet meg is kerulhetek.
coolpet
en kb 7-edszer jatszom ujra 1 even belul 😊
Most az xp maximalizalasra megyek, es egy golyot sem kap senki sem a foellensegeken kivul 😊

Szerintem szimplán haladj az árral és játssz úgy ahogy épp jól esik. Külön arra gyúrni hogy mindent kifejlesz sztem fölösleges, hacsak nem ez a konkrét célkitûzésed, de elsõ alkalommal inkább a történetre és a világra érdemes koncentrálni. Aztán amilyen stílust szimpatikusnak tartasz, úgy játszol, az ahhoz szükséges perkeket fejleszted. Stealtheléshez, nem kellenek a rambos perkek és ez fordítva is igaz. Hacheléssel sok xp-t lehet amúgy szerezni, és sok helyre be lehet jutni, ahol extra dolgokra lelhetsz, így azt nagyjából érdemes szinten tartani. A falátütés, icaros landing, gáz, elekromosság immusitás, nagyobb ugrás, nehéz láda emelgetõs perk, meg új útvonalakat nyithat meg. Elég sokféleképpen el lehet jutni a célhoz, és sztem nincs tuti nyerõ útvonal, persze néha le lehet vele egyszerüsíteni a dolgokat, de a többnyire a legrosszabb esetben is kéznél van egy mezei szellõzõnyílás valahol. Amúgy sztem ez egy olyan játék, amit többször is érdemes végigvinni, minden alkalommal kicsit más megközelítésbõl/perkekkel.

coolpet
Ha a kepesseegeidet ki akarod maximalizalni, akkor jobban teszed, ha mindeny felkutatsz, es minden ort hatastalanitasz, de ugy, hogy leutod, es ne vegye eszre senki, meg maga az aldozat sem.

DE jatszhatsz rambo modot is, szoval kinyirsz mindenkit, csak harmad xp-t kapsz a killekert, es veszted a palya vegi bonuszokat(ghost, smooth operator)...

JaSoN HuNTeR
Csak a cél elérése a fontos hogy tovább haladj a történetben, a te döntésed hogy merre mész, ezért sokszor újra játszható a játék.

10/10-es csak sajna nincs hozzá magyarítás és ez a problémám... Majd talán 2016ban kész lesz.<#banplz>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Aborg
Jatszottam vele par orat, tetszik, folytatom. De hogy kell ezt jatszani? Van ugye a palya elejen a pozicionk es meg van adva a cel ahova el kell jutni. De oda tobb ut is vezet, peldaul at az udvaron, vagy a szellozokon at, vagy a tetokon. Nomost maszkaljak be mindent, vagy csak jussak el valahogy a celig? De akkor egy csomo mindent nem talalok meg (konyvek, loszer stb.)

Es mi a helyzet az ellenfelekkel? Mert ugye a jatek celja gondolom hogy tuningoljam magam, az viszont pontokba kerul. Pontokat meg az ellenfelek kiiktatasaert is kapok. De sok ellenfelet meg is tudok kerulni... Azert nem jar pont?
Nagyon durva, az alapjáték valami 1270-ért láttam ma, amikor kijött meg ugye ...

coolpet
Vannak szituk, amikor a beszelgetes menetet iranyitva xp-t kaphatsz(silver tongue), esetleg az adott szituhoz tartozo esemeny menete valamiben valtozik.
De a jatekmenetet nagyban nem befolyasolja.

Aborg
Gond megoldva. A gyogyszer ez volt: Deus.Ex.Human.Revolution.v1.2.633.0.Update
Aborg
Van egy kis gondom a jatekkal: amikor kivalaszthato parbeszed kozben a felelet, akkor soha nem valaszthatom a bal oldalit mert attol azonnal kilep a jatek. A tobbit valaszthatom. Bar lehet hogy igy is vegigjatszhato lesz? Nagy hatasa van a valaszoknak a jatek tovabbi alakulasara vagy nem is annyira fontos hogy mit mondunk? A jatek verziom Build 1.2.630.0
http://www.escapistmagazine.com/news/view/133342-Deus-Ex-Mankind-Divided-Trademark-Registered-By-Square-Enix
Nocsak, nocsak. Vajon ez is DLC lesz? Cím alapján inkább új résznek tûnik. 😊

HUMAN REVOLUTION - DEUS EX - SHORT FILM
Kis amatõr film egy kis hangulatfokozásra. 😊

Solid Snake
grebber
Magyarítás van már<#banplz> ?

Next PC upgrade: 2022

Rayden02
Lehet ölni<#vigyor5>
"Deus Ex: The Fall Coming To The PC"

Square Enix has officially announced Deus Ex: The Fall for the PC. The game is planned for a March 25th release on Steam. Here are the key features:

No in-game purchase options
28 Steam achievements
Adjusted AI
Steam Trading Cards, Badges and (TBC)
Revised tutorial
Full keyboard and Mouse control optimisation
Rebalanced game economy taking into account no IAP
Microsoft Controller support
Removal of auto target options
Reduction in aiming recital size
Choice in cover style as DXHR (HOLD or Toggle)
Resolution options
Anti Aliasing option
Vsync
Control maps for keyboard and gamepad

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

coolpet
Nagyonjo, tehat akkor minden 0-rol 😊

egyebket 6x jatszottam vegig az alapot, es 2xa dlc-t. Nem vagyok fanatikus 😊

Úgyis megéri újrajátszania játékot, szerintem élvezd tovább, aztán majd egy másik nekifutás során. Amúgy az achievementeket is külön kezeli az alap és a DC.
Malakai
Nem szabad fejre lõni a tranq gunnal. 😊
Meg persze vannak bizonyos dolgok, amikre játékoslogikával nem mindenki gondol, pl az ájult emberek ráncibálásakor vigyázni kell ne üssük oda dolgoknak a fejét, lépcsõ pl. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

genndy
Smooth Operator, az lesz az, arra gondoltam, de akkor az lopakodásra van, ok.
Akkor viszont marad az hogy mindenkit mindig ellenõrizni kell hogy nem halt-e meg.

coolpet
Az mas, a ghost az az hogy nem vesznek eszre, de megolhetsz barkit, ha nem fedezik fel. Legalabbis ugytudom.

A ghostot mekapod, ha nem latnak meg/tamadnak meg, illetve security bot/kamera/ellenseg sem lat egy kiutott/megolt testet sem.

A Smooth Operator bonuszt pedig ha nem tortent riasztas, amit alarm panel/bot/kamera okozott

genndy
Ismerek olyat aki már látott olyat akinek mind megvolt <#bohoc>
Meg lehet csinálni, de a Pacifist a legnehezebb, senki sem halhat meg, se a te kezedtõl, se késõbb (nem robbanhat rá robot, stb). Sõt még ha kábítónyíllal lövöd le, abba is belehalhat, mindig csekkolni kell a fekvõket, ha koponyás akkor újra az adott rész. (Nekem sincs meg az összes, egyelõre nem volt hozzá türelmem.)
Meg asszem van rá XP valamilyen névvel ("...Ghost..."?) és ha azt megkapod, akkor az adott szakasz a pályán belül megvan halál nélkül (de lehet hogy keverem a lopakodással).

coolpet
valakinek eddig siekrult az osszes archit es shillt unlockolni?

Nekem meg nem, azthiszem 1 hianyzik, mert valaki meghalhatott, nem adta meg.
Talan tul nagyot esett vagy vizbefult a csatornaban 😊

Nembaj elolrol az egesz

genndy
Nem lehet ilyet csinálni.

coolpet
Ami mar telepive van steamen, azt nemtudom visszakonvertalni gift-e?

Eladnam oket miutan megvettem a directors cut-ot.

genndy
Igen, azért kapod olcsóbban mert megvan az alap+DLC.
Benne van az összes pluszfegyver (amik szintén DLC-sek voltak), javítottak a grafikán, csiszoltak a bossharcokon.

coolpet
Egyebkent lehet megis elgondolkodom rajta.

Mi van benn pluszban, azonkivul hogy egybegyurtak az alapot es DLC-t, valamint van benne new Game+ opcio?

coolpet
mondjuk most 4 euro, de nemtudom azert e mert megvan mind a 2, de egyebkent egy 500-nal tobbet nem adnek erte igy.

coolpet
kar, 2x nem veszem meg...